CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 5 dies (6792 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:12
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Los Angeles  - Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
Pujat per Laura Solana [12067] - 2021-02-25

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web: www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!

^top
2  Los Angeles  - Racisme, violència al carrer i Trump: claus dels aldarulls als EUA en plena pandèmia. Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-06-01

Desenes de ciutats dels Estats Units han patit els últims dies greus aldarulls en protesta per la mort aquest dilluns de George Floyd a Minneapolis, l'últim cas de violència policial contra un afroamericà.

Fins a 13 grans ciutats han hagut de decretar el toc de queda i han desplegat la Guàrdia Nacional davant d'una revolta que ha desbordat les forces de seguretat.

https://www.ccma.cat/324/racisme-violenc ia-al-carrer-i-trump-claus-dels-aldarull s-als-eua-en-plena-pandemia/noticia/3018 691/

El primer toc de queda, a Los Angeles

Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte quan els aldarulls han desbordat la policia i el barri de Melrose s'ha convertit en un camp de batalla.

La metròpolis que fa 30 anys va esclatar quan un jurat va absoldre els policies que havien apallissat Rodney King tornava a fer-ho i obligava el governador a decretar-hi l'estat l'emergència.

I el mateix ha passat en desenes de ciutats, que, encara que posessin el toc de queda, han vist com molts el violaven i amb la nit es multiplicaven els disturbis.

^top
3  Los Angeles  - intercanvi familiar
Pujat per romuald fonts ferrer ( Liverpool ) [9962] - 2016-06-14

Hola a tots, he pensat que potser vosaltres des de aquí coneixeu alguna família que tingui fills de entre 14 i 17 i que pugui estar interessada en fer un intercanvi amb els meus fills per aquest estiu. Nosaltres vivim a Catalunya.rnSi es dona al cas de que coneixeu algú poseu-vos en contacte al meu correu. romualdff@hotmail.com

^top
4  Los Angeles  - intercanvi familiar
Pujat per romuald fonts ferrer ( Liverpool ) [9962] - 2016-06-14

Hola a tots, he pensat que potser vosaltres des de aquí coneixeu alguna família que tingui fills de entre 14 i 17 i que pugui estar interessada en fer un intercanvi amb els meus fills per aquest estiu. Nosaltres vivim a Catalunya.rnSi es dona al cas de que coneixeu algú poseu-vos en contacte al meu correu. romualdff@hotmail.com

^top
5  Los Angeles  - Telèfon, Fax i direcció de Maverick Records
Pujat per Laia ( NewYork ) [214] - 2016-01-18

Hola,

estic buscant la informació de contacta de la Discogràfica Maverick Records i des de Catalunya m'està costant horrors trobar-ho; a google em surt aquest número (001) 310 385 78 00 i aquest 310 385 64 63 però cap d'aquest és vàlid.

Si algú em pogués proporcionar el contacta ho agrairia molt!

^top
6  Los Angeles  - Inmersió
Pujat per Gina Bosch [8900] - 2015-06-11

Hola a tots!!

Sóc de Barcelona, tinc 20 anys i estic buscant una host family americana que em vulgui acollir durant el mes d'Agost i/o Setembre per tal de fer una bona inmersió i reforçar l'Anglès, i disfrutar de la cultura americana!! Fa uns anys vaig passar un estiu a California i m'agradaria tornar a viure l'experiència.

Estaré molt agraïda de rebre qualsevol sugerència!!

^top
7  Los Angeles  - HOLA BUSCO CATALANS A CALIFORNIA!
Pujat per Joaquim RP ( Los Angeles ) [7319] - 2014-07-15

Hola, hem dic Joaquim, tinc 26 anys i a principi de Setembre marxare a California per buscar alguna feina en el sector Audiovisual,preferiblement en Disseny i Publicitat, que es el que he estudiat i considero la meva vocacio, i m'agradaria poguer contactar amb catalans que estiguin per la costa Oest per coneixe'ls i tambe aviam si hem poden donar un cop de ma per petit que sigui a integrarme a la zona, si algu llogues alguna habitacio o sapigues algun contacte que en llogues una maniria perfecte tambe.

Si algu pot ajudarme per poc que sigui l'hi passo el mail i telefon (Whatsapp) o Skype.

Moltes gracies a tots!

^top
8  Los Angeles  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
9  Los Angeles  - PRÀCTIQUES EN UN HOSPITAL DE LA REGIÓ???
Pujat per Lluís Baró Atienza ( Los Angeles ) [5098] - 2013-06-06

Hola,

Abans de res presentar-me, sóc en Lluís Baró Atienza, nascut i vivint actualment a Lleida, Catalunya. Sóc estudiant de 3r de medicina i la veritat és que des de sempre he vist amb bons ulls el fet de creuar el "gran charco" i treballar'hi almenys una temporadada... Ara bé, ara per ara fins que no acabi els 3 anys que em queden dels sis que dura medicina res....

Fa dies que lo dono voltes al cap a tot aquest tema i crec que no estaria malament si pogues anar'hi algun estiu a fer'hi pràctiques ( per suposat amb finalitats merament educatives i acadèmiques, no lucratives) en algun hospital per veure una mica el dia a dia i la cultura d'aquest país i coneixer el suficient per en un futur decidir amb més seguretat quin camí elegir.

Se que es un tema una mica "rebuscat" però em preguntava si algú que per casualitat estigués en el món universitari i/o de la medicina de la regió em pogués donaralgun consell sobre com encarar un projecte així (a Lleida el que es fa quan vols fer practiques voluntaries a algun servei es que la universitat et faci un certificat conforme ets alumne seu i despres el metge que sera el teu tutor i el,cap de servei i/o director medic de l'hospital també signen un document comforme estan d'acord) o si em pogués donar el contacte d'algun professional que hem pugui orientar una mica!

Moltíssimes gràcies per adelantat i un salut cordial des de terres catalanes!! :)

^top
10  Los Angeles  - PARTITS DEL BARÇA A LA
Pujat per Aïda Solé ( Los Angeles ) [27] - 2011-04-10

Hola a tots,

Avui he anat a Wilshire per intentar veure el partit del barça contra l'almeria al Busby’s East i estava tancat.

Pensava que era el punt de trobada dels aficionats al barça a Los Angeles. A veure si algú em pot dir si realment està tancat o si hi ha algun altre lloc on es pugui veure el barça.

Gràcies i salut!

Aïda



^top
11  Los Angeles  - No se si ja hauràs anat o no..
Pujat per Carme Chacon ( Los Angeles ) [21] - 2010-03-16

Hola,
Després de molts anys vivint a diferents ciutats als States, jo et diria una sola cosa: primer de tot, mira que sigui una ciutat on poguis moure't sense cotxe, cosa que a Los Angeles, tot i sent possible, és una tocada de nassos.
Després et diria que, amb l'estat present de l'economia, jo no contaria en tenir fàcil trobar una feina sense comptar, i fins i tot comptant, amb papers legals per treballar.
I finalment, això mateix, no tenir papers t'ho farà molt més difícil. Potser per aquesta raó, jo et diria que si no tens papers, miris d'alullar-te de qualsevol dels estats fronterers amb Méxic, que crec pot ser un lloc on la gent té més present la problamatica dels immigrants il.legals.
No se si recomenar-te una gran ciutat o una de petita, per exemple al midwest, però si tens un contacte a qualsevol ciutat, tira per aquest indret segur. Comptar amb suport local és molt millor quan t'enfrontes a una aventura com la que tu vols fer.
Salut, i sort.

^top
12  Los Angeles  - work & travel
Pujat per Ferran ( Los Angeles ) [13] - 2009-02-17

Primer de tot presentarme , soc nou aqui ; em dic Ferran Rodriguez i tinc 25 anys, escric aqui per donar-me a conéixer i per demanar ajuda sobre un tema que segurament haureu contestat mil vegades, el tema es el seguent:

Aquest any m'he quedat a l'atur, cosa que per altre part m'ha anat de conya per avançar en la meva carrera, i com que a l'estiu tindre dos mesos de vacances sencers la meva idea seria poder anar a los angeles (o a qualsevol part de EEUU) amb la intenció de : treballar perque la meva estancia durant aquests dos mesos sinò gratuita em sortis per pocs diners, no tinc ánims de lucrarme treballant a estats units, simplement per poder pagar la meva estáncia.
Se que molta gent ho fa però vull consell, ja que hi ha agéncies que t'ho tramiten aixó però et cobren una santa pasta per els tràmits, llavors despres d'aquesta parrafada la meva pregunta es la seguent: que em recomaneu que faci? que m'ho faci per el meu compte? la meva idea era poder parlar amb gent d'aqui dons per si algú té un pis que llogui una habitació, o una casa, o que conegui un hostal que sigui económic, etc...
i despres el tema feina, la veritat es que m'hes igual on treballar, en un dinner, en un hotel, en un camp d'aquests per nanos, el que sigui, la meva idea es que em sobri una mica de temps per poder visitar el lloc en sí, i sobretot per poder perfeccionar l'idioma i poder trepitjar terra de el continent americá que ja son molts anys volent vindre.
Com no tinc gaires calers dons la meva idea es aquesta, treballar (a poder ser no 24h) per poder pagarme la estància, i agrairía moltíssim que si algú te algun pis o casa que em digui : dons mira jo te la puc llogar per dos mesos a preu X, i mira dons se que per la zona pots trobar treball aqui o allá aquests son els telefons de contacte, emails, bla bla bla..... també podria ser que algú que estigues en la mateixa situació que jo digues home dons si som 2 o 3 dons podem fer el viatje junts així ens organitzem millor, nose....mil coses

Sé que demano molt pero bé qualsevol aportació o informació que pogueu fer-me em serviria, ja que tinc moltíssimes ganes d'anarmen un parell de mesos cap allá...
per cert , la meva intencío és anar els mesos d'agost i septembre, ah per cert que veig que aquí agrada molt, soc fanátic del barça aixi que si algú volgues compartir habitació o pis i fos del barça dons millor ho passariem....xDD

Res, moltíssimes gracies per adelantat i rebeu una gran salutació de part meva;

Ferran Rodriguez Gallego.

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.131.183 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?