CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 14 dies (6801 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:28
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Costa Rica  - Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
Pujat per Laura Solana [12067] - 2021-02-25

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web: www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!

^top
2  Costa Rica  - Tastet de Costa Rica
Pujat per LAURA CARABASA GARCIA [13314] - 2020-12-27

Hola a tothom!! Jo sóc la Laura, tinc 21 anys i sóc de Bellpuig (Lleida). Aquest any acabo la carrera de Podologia i m'agradaria passar una temporada a Sud-Amèrica abans d'introduir-me en el món laboral. Busco un voluntari perquè m'expliqui la seva experiència a Costa Rica ja que és un país que em crida molt l'atenció. Si teniu una estoneta feu-m'ho saber i us estaré molt agraïda!!

^top
3  Costa Rica  - Viure i treballar a Costa Rica
Pujat per Fredy Ferrer ( Costa Rica ) [12870] - 2019-11-23

Tinc 50 anys som una família de 5 components, les meves filles tenen 16, 17 y 21 anys. Jo estic mirant de convèncer a la família de fer un canvi de vida i anar tots a viure a Cost Rica. Lògicament m’agradaria saber si algú ho ha fet amb circumstàncies similars a les meves (família i edat ).
La meva idea seria poder anar allà per muntar un petit negoci per el turisme, i amb la intenció de continuïtat per el futur de les filles.

^top
4  Costa Rica  - Algu em pot ajudar?
Pujat per Antoni Salas ( Costa Rica ) [12614] - 2019-08-20

Hola!
Tinc 65 anys, i penso jubilar-me aviat.
La meva parella i jo hem estat estudiant possibilitats, i per tot arreu ens diuen que Costa Rica és el millor lloc per jubilar-se.
Voldria saber la opinió d’algú que ja ho hagi fet, o que simplement hi estigui visquent.
També agrairia opinions sobre les zones mes recomenables. No som de grans ciutats. Això si que ho comento per si de cas.
Gracies per avançat.
Antoni

^top
5  Costa Rica  - Costa Rica vol abolir el secret de confessió en casos d'abusos a menors
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-06-27

La iniciativa és del partit al govern Acció Ciutadana, però els capellans de l'Església catòlica s'hi oposen radicalment

https://www.ccma.cat/324/costa-rica-vol- abolir-el-secret-de-confessio-en-casos-d abusos-a-menors/noticia/2931300/

^top
6  Costa Rica  - El xarampió torna pels no vacunats: l'últim cas, una família francesa a Costa Rica
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-02-27

Primer cas al país centreamericà des del 2014 i 67 casos en un comtat dels Estats Units des de començament d'any

https://www.ccma.cat/324/el-xarampio-tor na-pels-no-vacunats-lultim-cas-una-famil ia-francesa-a-costa-rica/noticia/2906467 /


Un nen francès no vacunat és el primer cas de xarampió registrat a Costa Rica des del 2014. El nen feia turisme amb els seus pares, i hi havien arribat el 18 de febrer. La mare tampoc està vacunada i el pare no estava al dia en el calendari de vacunes.

L'últim cas registrat al país centreamericà també va ser importat. Des del 2006 no es produeix cap cas de xarampió generat a Costa Rica mateix.

Un cop declarada la malaltia, les autoritats sanitàries van intentar localitzar totes les persones que havien estat en contacte amb la família, començant pels més 300 passatgers de l'avió d'Air France en què havien viatjat. Diversos adults ja han estat vacunats i continua la recerca de més persones, que es podria prolongar tres setmanes. El nen es troba en aïllament.

Però les autoritats de Costa Rica creuen molt improbable que el brot de xarampió prengui entitat. El país té un bon sistema de salut i unes taxes de vacunació molt elevades. El 2017, el 96% de la població havia rebut la primera dosi de la vacuna contra el xarampió i el 93%, la segona dosi.

Brots als Estats Units

No és l'únic brot recent de xarampió registrat a Amèrica. A l'estat de Washington, al nord-oest dels Estats Units, s'han registrat des de l'1 de gener desenes de casos. El nombre més elevat s'ha produït al comtat de Clark, on fins aquest dilluns se n'havien detectat 65. D'aquests, 47 corresponien a nens menors d'onze anys i només tres a adults de més de 18 anys.

De tots els casos, en 57 s'ha confirmat que eren persones no vacunades i en sis casos més no s'ha determinat si ho estaven.

Com a Costa Rica, el primer cas va afectar una persona de fora del comtat. Però a diferència de Costa Rica, la malaltia s'ha expandit perquè hi ha molts nens no vacunats. Segons el diari "Washington Post", un 7,9% dels nens que van entrar a la llar d'infants el curs passat havien aconseguit l'exempció legal que havien demanat els seus pares. A tota la regió que travessa el riu Oregon la taxa de nens no vacunats ha augmentat en els darrers tres anys i és superior a la mitjana nacional.




Els estats de Washington i d'Oregon es troben entre els 17 que permeten als pares no vacunar els seus fills al·legant creences personals. I aquestes creences relacionades amb l'eficàcia i la seguretat de les vacunes es basa sovint en un estudi publicat el 1998 en què un metge relacionava la vacuna triple vírica (xarampió, rubèola i galteres) amb l'autisme. Poc temps després es va descobrir que l'estudi es basava en dades falses i la revista "The Lancet", on s'havia publicat, el va retirar.

Però una part del moviment antivacunes segueix citant-lo. I alguns governs, com el d'Itàlia, han proposat eliminar l'obligatorietat de vacunar els fills.

^top
7  Costa Rica  - Heredia (trobar feina)
Pujat per Tina ( Costa Rica ) [12177] - 2019-01-02

Hola a tothom!

Sóm en Roger i la Tina, que viatgerem a Costa Rica per 4 mesos, aquest 28 de Gener ;) Aixi que començem bé l’any! Estarem instal.lats a Heredia, aixi que si sou a prop, feu-nos-ho saber ;)

Pel meu cas específic, estic buscant feina des de Catalunya a través de portals d’internet a Heredia específicament. Si d’alguna forma creieu me podeu donar un cop de mà, estaria molt agraïda. La meva intenció seria treballar ni que sigui mitja jornada, amb el sou més bàsic, just per poder adquirir experiència de lo que sigui, a part de guanyar un “algo” just per cobrir gastos mínims, i la resta, conèixer i viure tal joia natural, ja que en Roger hi va per estudis i per realitzar un treball d’investigació i geogràfic.

Moltissimes gràcies per llegir! Estarem atents!!

^top
8  Costa Rica  - Enfermera busca feina a Costa Rica
Pujat per Claudia ( Costa Rica ) [10149] - 2016-09-06

Hola a tothom!

Em dic Claudia, sóc de Barcelona em traslado a Costa Rica el dia 01 Octubre de 2016.

Sóc enfermera amb experiencia en l'ambit de Urgencies, Cooperació i Quirofan. Estic buscant feina per Costa Rica, si algú sap d'algun lloc que necesitin personal sanitari estare molt agraïda si m'ho feu saber!

Gracies a tothom!

^top
9  Costa Rica  - Caseta de fusta en un turó amb vistes, a la Zona Sud
Pujat per Alèxia Costa ( Costa Rica ) [5082] - 2016-03-18

Preciosa caseta de fusta a la part alta d'un turó amb vistes. Està construïda amb fusta de pi, amarillón i teca. Es ven amb els mobles i electrodomèstics.

La cuina té barra per esmorzar i sortida a una terrassa amb precioses vistes. Disposa de tots els electrodomèstics: nevera, microones, cuina de gas, torradora i estris de cuina. Taula i cadires de teca per a quatre persones. Saleta amb sofà i armari. Té una habitació amb llit matrimonial, armari de paret i grans finestres per gaudir les precioses vistes de l’alba. El bany té molta llum natural, sanitari, dutxa amb aigua calenta i armari de paret. Està folrat amb fusta de teca. Des del bany també es pot sortir a l'exterior (té dues portes).

La casa té una planta superior d'uns 36 metres quadrats, que ara serveix de mirador, amb unes vistes increïbles. En el futur s’hi poden construir tres habitacions. A la casa hi ha llum, aigua corrent i senyal de telèfon mòbil, i actualment té un contracte d'Internet per radiofreqüència amb molt bon senyal. A més, disposa de sistema d'alarma connectada amb el mòbil.

El lot és d'uns 3.000 metres quadrats, encara que la grandària es pot adaptar a les necessitats del comprador, ja que encara no està segregat de la finca mare. El terreny està sembrat de bananos, arbres fruiters, alvocat, iuca, canya de sucre, pins mitjans. A més, té una petita cort de porcs i un jardí amb aparcament cobert per a dos cotxes. És la casa ideal per trobar-hi pau i tranquil•litat.

El terreny està situat a San Ramón de Sabalito, Coto Brus. El poblet té escola de primària i una pulpería (petita botiga on hi venen una mica de tot, inclosos queviures). A 4 Km per camí de pedra en bones condicions hi ha Sabalito, on es poden trobar dos supermercats, tres bancs, ferreteries, farmàcia, restaurants, línia d'autobusos fins a San José. El lloc té el gran avantatge de tenir la frontera uns 15 minuts en vehicle, on es pot posar combustible a preu panameny, així com proveir-se en els Dutty Free i supermercats de la zona. A més, per als estrangers que necessiten renovar la visa de turista, l’oficina de Fronteres és a 30 minuts de la casa.
En cas que algú vulgui comprar més terreny, al costat d’aquest n’hi ha dos més que sumen 2,5 hectàrees i que podrien vendre's conjuntament.

El preu de la casa amb un terreny de 3.000 metres quadrats és de 45.000 dòlars.

En podeu veure les fotos a http://www.inmotico.com/venta-cr00000234 -16/casita-de-madera-en-lo-alto-de-una-l oma-con-maravillosas-vistas.html?im_file =4

A banda d’aquesta, també venem una finca de 8.000 metres quadrats amb dues cases. Estan tocant al terreny amb la casa de fusta, i si algú hi està interessat es poden vendre juntes. Les dades de la finca gran les podeu trobar a: http://www.encuentra24.com/costa-rica-es /bienes-raices-venta-de-propiedades-casa s/finca-rural-organica-de-8-000-metros-y -dos-casas-en-sabalito-coto-brus/5979600 ?search=keyword.casa%20madera®ionslug =puntarenas-provincia-san-vito&catslug=a ll

Ens podeu contactar a fincaceleste.costarica@gmail.com, al facebook Finca Celeste Costa Rica o al blog fincaceleste.wordpress.com, on també podreu veure fotos i textos sobre la nostra experiència de vida en aquest petit paradís.

Alèxia

^top
10  Costa Rica  - Venem caseta de fusta en un turó amb vistes, a la Zona Sud de Costa Rica
Pujat per Alèxia Costa ( Costa Rica ) [5082] - 2016-03-18

Preciosa caseta de fusta a la part alta d'un turó amb vistes. Està construïda amb fusta de pi, amarillón i teca. Es ven amb els mobles i electrodomèstics.

La cuina té barra per esmorzar i sortida a una terrassa amb precioses vistes. Disposa de tots els electrodomèstics: nevera, microones, cuina de gas, torradora i estris de cuina. Taula i cadires de teca per a quatre persones. Saleta amb sofà i armari. Té una habitació amb llit matrimonial, armari de paret i grans finestres per gaudir les precioses vistes de l’alba. El bany té molta llum natural, sanitari, dutxa amb aigua calenta i armari de paret. Està folrat amb fusta de teca. Des del bany també es pot sortir a l'exterior (té dues portes).

La casa té una planta superior d'uns 36 metres quadrats, que ara serveix de mirador, amb unes vistes increïbles. En el futur s’hi poden construir tres habitacions. A la casa hi ha llum, aigua corrent i senyal de telèfon mòbil, i actualment té un contracte d'Internet per radiofreqüència amb molt bon senyal. A més, disposa de sistema d'alarma connectada amb el mòbil.

El lot és d'uns 3.000 metres quadrats, encara que la grandària es pot adaptar a les necessitats del comprador, ja que encara no està segregat de la finca mare. El terreny està sembrat de bananos, arbres fruiters, alvocat, iuca, canya de sucre, pins mitjans. A més, té una petita cort de porcs i un jardí amb aparcament cobert per a dos cotxes. És la casa ideal per trobar-hi pau i tranquil•litat.

El terreny està situat a San Ramón de Sabalito, Coto Brus. El poblet té escola de primària i una pulpería (petita botiga on hi venen una mica de tot, inclosos queviures). A 4 Km per camí de pedra en bones condicions hi ha Sabalito, on es poden trobar dos supermercats, tres bancs, ferreteries, farmàcia, restaurants, línia d'autobusos fins a San José. El lloc té el gran avantatge de tenir la frontera uns 15 minuts en vehicle, on es pot posar combustible a preu panameny, així com proveir-se en els Dutty Free i supermercats de la zona. A més, per als estrangers que necessiten renovar la visa de turista, l’oficina de Fronteres és a 30 minuts de la casa.
En cas que algú vulgui comprar més terreny, al costat d’aquest n’hi ha dos més que sumen 2,5 hectàrees i que podrien vendre's conjuntament.

El preu de la casa amb un terreny de 3.000 metres quadrats és de 45.000 dòlars.

En podeu veure les fotos a http://www.inmotico.com/venta-cr00000234 -16/casita-de-madera-en-lo-alto-de-una-l oma-con-maravillosas-vistas.html?im_file =4

A banda d’aquesta, també venem una finca de 8.000 metres quadrats amb dues cases. Estan tocant al terreny amb la casa de fusta, i si algú hi està interessat es poden vendre juntes. Les dades de la finca gran les podeu trobar a: http://www.encuentra24.com/costa-rica-es /bienes-raices-venta-de-propiedades-casa s/finca-rural-organica-de-8-000-metros-y -dos-casas-en-sabalito-coto-brus/5979600 ?search=keyword.casa%20madera®ionslug =puntarenas-provincia-san-vito&catslug=a ll

Ens podeu contactar a fincaceleste.costarica@gmail.com, al facebook Finca Celeste Costa Rica o al blog fincaceleste.wordpress.com, on també podreu veure fotos i textos sobre la nostra experiència de vida en aquest petit paradís.

Alèxia

^top
11  Costa Rica  - Venda de finca amb dues cases a la Zona Sud de Costa Rica
Pujat per Alèxia Costa ( Costa Rica ) [5082] - 2016-03-17

Venem la nostra finca amb dues cases a la Zona Sud de Costa Rica. Està a Sabalito, a Coto Brus, en una zona rural cafetera a la muntanya amb un clima primaveral i un entorn verd tot l’any. La finca té 8.000 metres quadrats, vorejada per un petit riu, amb una casa principal de dues plantes, i una altra caseta de convidats. L’anomenem "Finca Celeste".

Abans de la descripció, us donem la nostra adreça de Facebook per si voleu conèixer més sobre la nostra experiència de vida a Costa Rica: https://www.facebook.com/pages/Finca-Cel este-Costa-Rica-Homestay/691666477615447
També tenim un blog, més personal, on vam escriure molt fins que vam obrir el facebook: www.fincaceleste.wordpress.com.

A la propietat hi tenim sembrats arbres fruiters, verdures i cafè. Hi ha diversos hivernacles i estables i gàbies per als animals.
La finca disposa d'aigua corrent (potable i molt bona), llum, accés a Internet i cobertura de mòbil. Recollim aigua de pluja i de pou (amb bomba). La casa principal té un escalfador solar per a la dutxa, a part de l'elèctric.

La casa principal té dos pisos. Sala, cuina, tres habitacions, lavabo amb dutxa, porxo on passem la major part del temps i rebost. És un espai meravellós amb moltíssima llum natural i vistes al jardí, molt acollidor.
Al jardí: flors, glorieta, àrea de jocs infantil, caseta de jocs de fusta i dutxa de bambú amb terra de ceràmica sota un arbre. Aparcament cobert per a dos cotxes i dos magatzems per a eines del camp.

A uns metres de la casa principal hi ha la casa per a convidats, amb bany, habitació de matrimoni, sala amb llit-sofà i una habitació individual. Perfecta per a les visites i els amics o per llogar.

La finca està en una petita població amb escola, petit centre sanitari, església i una pulpería (botigueta amb una mica de tot, inclosos queviures). A 4 km hi ha Sabalito, que disposa de tot el necessari per viure: supermercats, farmàcia, centres mèdics, bancs, ferreteries, tallers, internet cafè, papereries... I a 8 km hi la capital del cantón, San Vito.

A prop de Sabalito es troba Río Sereno, població fronterera amb Panamà on hi ha oficines de Fronteres per poder sortir de Costa Rica i tornar a entrar per renovar la visa de turista. A 10 minuts de la finca hi ha el poble de la Unión, també fronterer amb Panamà, que té diversos comerços i una gasolinera panamenya un 40% més barata.

Hem viscut en aquesta finca 5 anys, és un lloc molt tranquil, segur i on els nostres fills han crescut feliços. Per això ens agradaria que una altra família pogués gaudir d'aquest increïble paradís.
El preu que demanem per la Finca Celeste és de 105.000 $ americans.

Podeu veure les fotos i l’explicació més detallada a http://www.encuentra24.com/costa-rica-es /bienes-raices-venta-de-propiedades-casa s/finca-rural-organica-de-8-000-metros-y -dos-casas-en-sabalito-coto-brus/5979600 ?search=keyword.casa%20madera®ionslug =puntarenas-provincia-san-vito&catslug=a ll.

També venem una altra propietat de 3.000 metres quadrats amb una caseta de fusta al costat de la nostra propietat amb unes vistes precioses, que vam construir fa dos anys per als avis dels nens. En cas que algú estigui interessat en les dues propietats, es pot fer un preu conjunt. De seguida que pugui la posaré en un altre post per no fer-ho tan llarg, però també en podeu veure els detalls en aquest anunci: http://www.inmotico.com/venta-cr00000234 -16/casita-de-madera-en-lo-alto-de-una-l oma-con-maravillosas-vistas.html.

Esperem que trobeu en aquest lloc la pau i felicitat que nosaltres hem gaudit. Ens podeu contactar pel Facebook, el blog o el correu fincaceleste.costarica@gmail.com.

Pura Vida!
Alèxia

^top
12  Costa Rica  - Balenes! Algú s'apunta??
Pujat per Xavi Cortinas ( Belfast ) [2] - 2016-01-17

Hola a tothom

Segurament visitaré aquest fantastic país el dia 30 de Gener, fins al 5 de febrer. Malauradament es per motius de feina, pero el Diumenge 31 es per mi, i tinc decidit anar a veure els cetacis a Bahia Balena. Per la meva feina viatjo molt, i com que jo visc a l'estranger (Belfast, Irlanda del nord) m'agrada veurem amb Catalans per alla on vaig. M'agradaria saber si algú es vol apuntar a fer aquesta sortida d'un dia el Diumenge 31 per veure les balenes. Podrien compartir despeses de benzina etc. Jo llogaré un cotxe, a no ser que algú amb cotxe vulgui fer-ho conduint, jo pagaria la benzina.
Jo ja hi vaig ser, i vaig fer el tour al Maig, tot i que no era temporada de balenes vaig quedar molt satisfet, vaig veure moltes tortugues i diferents especies de dofins. Ara em sembla que es plena temporada o sigui que no m'ho vull perdre. Accepto qualsevol recomanació o consell. No m'agrada conduir tant i despres del jet lag, pero els preus del transport son massa car dons la única manera com van fer l'altra cop es posar algú que em portes i després l'home es va esperar alla fins que vaig acabar.
Sisplau digueu-me alguna cosa i també si us puc visitar entre seTmana o algún lloc/restaurant/bar de reunió de catalans per sopar etc...

Salutacions

Xavi Cortinas (catalans a Belfast)

^top
13  Costa Rica  - Algú per Guanacaste?!
Pujat per elena ( Costa Rica ) [9449] - 2015-11-16

Hola, em dic Elena i tinc 24 anys, sóc d'un poble aprop de Barcelona i aquest Dijous 19 vaig cap a Costa Rica fins al Juliol.
Estaré aprop de Guanacaste i Tamarindo i em preguntava si hi havia algú per aquelles zones i així prendre algo i xerrar una miqueta ja que no conec a ningú per allà, i ja de pas, orientar-me una mica.
Una abraçada!

^top
14  Costa Rica  - Casal Català de Costa Rica
Pujat per Raül Zamora ( Costa Rica ) [8472] - 2015-02-09

Bon dia a tothom,

Soc Raül, Secretari del Casal Català de Costa Rica. Si necessiteu informació sobre Costa Rica també ens ho podeu preguntar a través del correu del Casal casalcatalacr@ice.co.cr, del nostre facebook (casal català de Costa Rica), una vegada esteu allà, trucant al numero de telèfon 2255-3671 o directament al nostre Casal.

El Casal està ubicat a l’avinguda 6, a prop de la cantonada del Carrer 20, amb la senyera a la façana de la casa. No està oberta tot el dia així que es preferible que avanç d’apropar-vos truqueu o envieu un missatge de correu per tal que hi hagi algú segur.

Moltes gracies

Raül Zamora

^top
15  Costa Rica  - SÍ, SÍ... ME LES PIRO D'AQUI!!!!
Pujat per VanesaNY ( Costa Rica ) [8049] - 2014-11-04

Hola a tots/es!

Em dic Vanesa, sóc de Barcelona, i de cara al proper estiu'15 (agost/sept/oct) em vinc a viure a Costa Rica, ben tranquileta i al costat del mar (bé, de l'oceà!)...i si em jubilo allà, molt més que millor!
Tinc billets per venir-me el proper mes de gener'15 (de l'11 al 25) per fer un viatge de prospecció, conèixer contactes, entregar la paperassa per la convalidació del títol (sóc fisio),... em tira més la costa del Pacífic, i crec que la península de Nicoya guanya molts punts.
He vist que en Josep i en Miquel tenen un restaurant a Río Oro, si hi ha bus que em porti allà, compteu que vindré a dinar el proper mes de gener! Hi ha algún contacte per aquí que estigui per la costa del Pacífic (o San José) i poder veure'ns amb un cafetó per petar la xerrada i orientar-me? una abraçada!

^top
16  Costa Rica  - viatge a costa rica
Pujat per Gina ( Geneve ) [2246] - 2013-12-28

Uola a tots i totes!!!
la setmana vinent viatjo soleta a costa rica!
em seria de gran ajuda trobar catalans per alla... :)
algu em pot dir alguna cosa?
gracies i bones festes!!!

^top
17  Costa Rica  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
18  Costa Rica  - Us ajudem a conèixer la vida al camp i altres dades de Costa Rica
Pujat per Alèxia Costa ( Costa Rica ) [5082] - 2013-07-21

Hola a tothom!
Som una parella amb 2 nens que vivim a Coto Brus, una zona de muntanya al sud de Costa Rica. A la finca tenim cultius i animals, i al poble un negoci d'informàtica.
Tenim lloc per als convidats i visitants que vulguin experimentar la vida al camp o que es plantegin venir a viure al país.
Ens agradaria tenir més catalans per aquí, ja siguin visitants temporals o, millor encara, que vulguin quedar-s'hi a viure!
Aquesta zona és molt a prop de Panamà i es pot sortir cada tres mesos per segellar el passaport, i és més barata que altres zones del país perquè és poc turística (però no per això menys bonica!).

Si voleu venir a passar una temporada a casa per conèixer el país, la vida en una granja o les possibilitats de trobar una altra feina, escriviu-nos.
Pura vida!

* (maig 2015) Acabo de veure una resposta al meu missatge que em demanava el mail (ho sento, no l'havia vist!). Com al blog tenim un formulari de contacte, no l'havia posat, però el poso ara:
fincaceleste.costarica@gmail.com.
També tenim un Facebook: Finca Celeste Costa Rica Homestay

Alèxia
www.fincaceleste.wordpress.com

^top
19  Costa Rica  - Canvi de vida
Pujat per Eulàlia Romà Alonso ( Boston ) [4129] - 2013-01-15

Hola a tots!
He vist que hi ha molta gent que tenia la intenció de fer el mateix que nosaltres!! A principis de febrer tenim pensat (el meu marit, el meu fill i jo) venir un mes a CR per conèixer el país i buscar/trobar feina. Voldria conèixer, al mateix fer, gent catalana que ja hi visqui per saber quina ha sigut la seva experiència perquè la idea és anar-hi a viure-hi. Com està la feina per aquí? Jo sóc professora d'ESO i batxillerat i també guia turística i el meu home és agent de la propietat immobiliària (API).
Si algu ens vol donar un cop de mà, siusplau, feu-m'ho saber!!!
Mil gràcies!!

laiaromalonso@gmail.com

^top
20  Costa Rica  - Visita a Costa Rica (gener de 2012)
Pujat per idoia ( Costa Rica ) [3938] - 2012-12-11

Hola a tothom,

Em dic Idoia i m'estic plantejant venir de visita durant un parell de setmanes a Costa Rica. Conec poc el país, però em sedueix moltíssim i tinc ganes de viure'l de ben a prop. Amb tot, viatjo sola (són males dates per trobar acompanyants i la meva feina fa que tingui els horaris capgirats en comparació a la resta!) per aquest motiu m'agradaria moltíssim poder compartir rutes i descobriments per Costa Rica amb algú que també en tingui ganes, ja sigui algú que ja estigui visquent-hi o algú que, com jo, hi estigui de visita.

Tinc ganes de conèixer les infinites excursions que s'hi poden fer, alguns esports d'aventura, visites als nuclis més interessants, mercats... així que ja sabeu, si també en teniu ganes, no heu de fer més que respondre'm! Espero ser per Costa Rica passades les festes! :)

^top
21  Costa Rica  - Salutacions a tots/es
Pujat per Pere Masdeu ( Costa Rica ) [2983] - 2012-09-09

Hola,

em dic Pere i al novembre vaig a Costa Rica un parell de mesos. La intenció és anar a buscar feina i conèixer la vida allà. També m'encantaria trobar-me amb alguns catalans per allà per no anar tan perdut. Vaig estudiar un grau superior de disseny gràfic però no m'he he dedicat mai a aquest ofici perquè he treballat en un supermercat familiar a Calafell (Tarragona) gairebé sempre però que ja fa mesos que té pèrdues. En fi, aniré cap allà a veure si entregant CV porta per porta surt alguna cosa. Estic obert a fer qualsevol tipus de feina. Si hi ha algú que em vulgui contactar per ajudar-me o donar-me algún consell els hi estaré molt agreït. Ha estat un plaer trobar aquesta web!

Gràcies i fins aviat.

^top
22  Costa Rica  - INFO GENERAL PER VIURE A COSTA RICA
Pujat per Richard Albertus ( Costa Rica ) [2431] - 2012-08-20

Hola a tots,
Som una parella amb dos nens de 6 i 9 anys de Sabadell enamorats de Costa Rica que estem pensant molt seriosament residir-hi. Jo ja la he visitat per questions de feina i la trobo maravellosa, la gent, la verdor, platges, tot en general, però el que no sé i m´agradaria molt m´informésiu és del temes:
1. Feina. Jo crec hi aniré amb feina d´aquí però com està en general per trobar feina per si la meva dona decideix treballar?
2. Educació. Vaig veure un col.legi americà a prop del meu hotel pel Barri de Belén que tenia bona pinta, coneixeu aquest tipus de col.legis? Sabeu preus? Em recomanaríeu un cole normal?
3. Qué necessitaríem burocráticament per poder residir-hi?
4. Sabeu orientativament preus de vivendes o lloguers per l´extrarradi de San José?
Gràcies per avançat en qualsevol informació que pogueu aportar...
Salut!

^top
23  Costa Rica  - MOLTES SALUTACIONS A TOTS
Pujat per SCHUMI ( Costa Rica ) [68] - 2011-12-12

Molt bones a tots i Bones Festes!!!


Soc en Sergi, de Barcelona i estic programant una primera visita a Costa Rica pel proper mes de Juny,per tal de poder veure les posibilitats que tindria per establir-me i Treballar per ací.Actualment estic treballant en un Hotel, però soc una persona formada i amb gran experiència en el sector de l'Hosteleria i el tracte personal i desitjo fer un canvi personal.M'agradaria saber si algú em pogués ajudar a saber quins requisits s'haurien de cumplir o bé si em pot orientar en l'inici d'aquest cami.Una abraçada per tots i gràcies.



^top
24  Costa Rica  - CANVI
Pujat per Marc València ( Costa Rica ) [62] - 2011-08-25

Hola,
em dic Marc, sóc d'un petit poblet de l'Empordà i la meva dona i jo estem pensant en traslladar-nos a Costa Rica per tal de trebellar o muntar quelcom i establir-nos en aquella terra que ens sembla tan marevallosa. Volem i tenim ganes de trebellar i prosperar en aquest païs. Tot dos tenim formació. La meva dona és instructora de Pilates i jo sóc Tècnic Superior en Fotografia Artística. Voldriem saber com esta el tema feina , i quan és el millor moment per començar aquesta aventura. Nosaltres ens haviem posat de plaç màxim per marxar cap a Costa Rica per nadal de 2011. Ens podeu assesora i dir-nos per on hem de començar..vivenda, feina, papers, etc..MOltes gràcies i SALUT!!!

^top
25  Costa Rica  - Necessitem més info
Pujat per Jordi Solé ( Costa Rica ) [29] - 2011-03-01

Hola sóc en Jordi Solé de Girona i amb la famili estem decidits a venir a Costa Rica. Peró si algun catalàdelmón que conegui costa Rica ens pot informar dels llocs més segurs i amb millor projecció professional ens facilitaria molt el tema; ja que des de la distància i amb el dia a dia tot i que estem preparant el tema ens ajudaria a avançar i venir abans...La idea seria que amb sis mesos haver liquidat les feines i llançar-nos cap a una nova vida...

Saluuuuuuuuut


^top
26  Costa Rica  - rumb cap a Costa Rica
Pujat per Alba Miralpeix ( Costa Rica ) [38] - 2010-08-09

Bon dia per tothom...
Em dic Alba i soc de Sant Celoni...a finals d'anys venim cap a Costa Rica...(la meva filla, la Nara de sis anys i el seu pare en Roger...)
Estem movent fils i temptajant-ho tot plegat...(habitatge, feina, escoles.....) Si algu de vosaltres ens pot llençar un "cable" o pssar info ho agrairem....

fins aviat i salut

alba

^top
27  Costa Rica  - informació sobre pisos i/o cases
Pujat per Jordi Solé ( Costa Rica ) [29] - 2010-04-01

bon dia !!!

M'agradaria saber com està el tema de l'habitatge a Costa Rica. De quins preus parlem tan de lloguer com de compra per viure en una zona més o menys correcte!! Volem venir a viure a Costa rica i ens falta informació tan de l'habitatge com de feina.

Saluut

^top
28  Costa Rica  - Treballar a Costa Rica
Pujat per Jordi Solé ( Costa Rica ) [29] - 2010-04-01

Bon dia a tohom des de Girona!!

Volem venir amb la familia a viure a Costa Rica í estem buscant la manera de fer-ho. Una de les coses que estem estudiant seriosament és evidedentment el tema laboral, com està el païs en aquest moment? En creixament? ës un bon moment per crear algun tipus de negoci? Hi ha mancances d'alguns serveis o productes d'alimentació?...En definitiva busquem que algú que viu actualment a Costa Rica ens orienti i assessori en aquest tema...

Salutacions

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.43.139 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?