CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 14 dies (6801 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:33
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Stuttgart  - Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
Pujat per Laura Solana [12067] - 2021-02-25

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web:

www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!

^top
2  Stuttgart  - Preguntes/consells per viure a Stuttgart
Pujat per Sergi Bada ( Stuttgart ) [12320] - 2019-03-09

Hola a tothom,

Em dic Sergi Bada, tinc 25 anys i acabo d'instalar-me a Stuttgart. Actualment estic treballant al Technologie-Park H130 a Böblingen. De moment visc a un apartament facilitat per l'empresa.

Volia donar-me a conèixer per si algú està interessat en establir contacte o per si alguna ànima caritativa vol prendre's una cervesa (puc acceptar un cafè) i deixar-se preguntar com trobar pis, quines gestions realitzar...

Salut!

^top
3  Stuttgart  - Fuga de talent i trajectòries professionals
Pujat per Minerva's Research [11079] - 2017-09-28

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.

^top
4  Stuttgart  - Algú li ve de gust quedar per fer una cervesa/café?
Pujat per Cristina Gomar ( Stuttgart ) [7358] - 2014-07-26

Hallo! Sóc nova al fòrum i també a Alemanya. He arribat fa poc a la ciutat de Kirchheim unter Teck, d'on és el meu novio, i fins que no comenci el curs d'integració al Setembre tinc poques oportunitats de conèixer gent... Necessito parlar!! El meu Alemany de moment es resumeix en quatre paraules... Si a algú li ve de gust quedar per prendre alguna cosa o fer el que sigui per aquesta zona, que es posi en contacte amb mi!

Bis bald!

^top
5  Stuttgart  - Busquem Pis per 2 persones pel Setembre a Stuttgart!
Pujat per Mireia Tarrés ( Stuttgart ) [7071] - 2014-05-12

Hola a tots i totes!

Som dos enginyers que al Setembre vindrem cap a Stuttgart, el meu novio a fer un master i jo a buscar feina. Estem començant a mirar pàgines de lloguer de pisos i la pagina de immigració per els Integration courses. Si algú sap d'algun pis o ens pot donar algun bon consell del que sigui serà molt ben rebut! :)

Moltes Gràcies!
Mireia (mireiatarres@gmail.com)

^top
6  Stuttgart  - Mundança
Pujat per David ( Stuttgart ) [7063] - 2014-05-10

Hola a tots i totes! Sóc nou aquí a Catalans a Stuttgart! A partir del septembre començaré a treballar a Stuttgart en la Gauthier Dance Company. He sentit que la primera mudança a Alemania la pots posar a les taxes i l'estat et torna els diners? És això veritat? Ara visc a Innsbruck, Austria, però si realment t'ho paga l'estat, agafaria una empresa per a fer la mudança. Algú sap alguna cosa sobre aquest tema?
Moltes gràcies!
David.

^top
7  Stuttgart  - Pont 1 Maig - Baixada a Barcelona
Pujat per Oscar Ribas ( Stuttgart ) [4522] - 2014-02-19

Hola!

Doncs veient que els preus dels vols per el pont del 1er Maig, ja estan pujadets de to. He pensat proposar per aqui una baixada en cotxe cap a Maresme-Barcelona.

La idea es baixar el 1 Maig, o 30 Abril (nit), i tornar el 4.

El viatge ens surt bé, si som tres com a mínim. Qui vulgui o hi pensi que li pot interessar, que m'ho comenti. Jo puc posar el cotxe, encara que si algú ja ho tenia planejat que m'ho comenti igualment, i llavors soc jo el que s'adapta.

Vinga, una abraçada!
OSCAR

^top
8  Stuttgart  - padel
Pujat per Joan Linzbach ( Stuttgart ) [5222] - 2014-01-05

Algu juga a padel i sap si hi ha pista a stuttgart? En cas afirmatiu qui sapunta?

^top
9  Stuttgart  - Nadal a Catalunya
Pujat per carol ( Stuttgart ) [35] - 2013-10-25

Hola!

M'agradaria baixar a Barcelona en cotxe per nadal, però només em surt a compte si omplo el cotxe d'anada i de tornada. Algú vol venir? El preu depén de quanta gent siguem, quants més siguem millor surt, però al voltant dels 60-70€ per persona i trajecte. En qualsevol cas més barato que volar. L'unic problema és que haig d'omplir el cotxe d'anada i de tornada per poder-ho fer.

Les dates són el 20 de desembre i el 7 de gener, els horaris flexibles i la companyia bona! Algú s'apunta?

Salut

^top
10  Stuttgart  - FC Barcelona - Osasuna
Pujat per June Noa Fàbregas ( Stuttgart ) [6132] - 2013-10-19

Eii bones a tothom! Algú sap d'algun bar a stuttgart on es pugui mirar el Barsa?

^top
11  Stuttgart  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
12  Stuttgart  - Visita a Stuttgart
Pujat per Eric Boixeda ( Nürnberg ) [2169] - 2013-05-21

Hola, soc l'Eric, un català a Nürnberg, també en la web de catalansalmon. El proper dissabte 25 de maig tinc pensat venir de visita a Stuttgart, a fer turisme i veure la ciutat. Alguna recomanació? Algú voldria quedar per prendre algo o fer una estona de guia per la ciutat. A Nürnberg sempre sou benvinguts! Gràcies i que vagi molt bé. Gr¨sse

^top
13  Stuttgart  - Pregunta ITV
Pujat per carol ( Stuttgart ) [35] - 2013-03-25

Hola a tothom!

Em deixen un cotxe una temporada i necessito saber si haig de fer alguna cosa com per exemple passar la itv allà, sol'licitar l'enganxina verda o fer alguna cosa amb l'asseguranc,a.
Moltes gràcies!

^top
14  Stuttgart  - cotxe al carnaval de Köln
Pujat per monica a ( Stuttgart ) [4323] - 2013-02-06

Algú interessat en anar al carnaval de Köln i compartir cotxe??

^top
15  Stuttgart  - Veure Barsa - Madrid 30/01/2013
Pujat per Pau Hidalgo ( Stuttgart ) [4127] - 2013-01-28

Hola!

Estic vivint a Tubingen i m/agradaria anar a veure el partit del barsa-madrid que es juga el 30 de gener. Sabeu d-algun bar per anar/lo a veure? I si algu el va a veure i m-hi puc unir... (enxufat... jajaja) doncs evitaria veure-l sol!

Apa!

^top
16  Stuttgart  - Algú vol compartir cotxe per baixar cap a Barcelona pels vols del 20 de desembre?
Pujat per carol ( Stuttgart ) [35] - 2012-11-07

No trobo cap vol que em vagi bé perque a Germanwings no em deixen dur la gossa a la cabina de l'avió i no hi ha cap altre companyia que voli directe a Barcelona. Havia pensat que si ens junten tres o quatre i compartim despeses, potser anar en cotxe surt més o menys pel mateix preu que en avió i és més ecologic. Algú s'hi apunta? També accepto amb molt de gust altres idees!
merci

^top
17  Stuttgart  - Exposició de Josep Maria Riera i Aragó a l'Instituto Cervantes de Frankfurt
Pujat per AnnaFRA ( Frankfurt ) [3535] - 2012-11-06

Del 8 de novembre al 15 de desembre, es pot visitar l'exposició de l'artista català Josep Maria Riera i Aragó a l'Instituto Cervantes de Frankfurt.
L'entrada és gratuita.
Més informació sobre l'artista a www.rieraiarago.com




^top
18  Stuttgart  - Gent per fer partidets de futbol, bàsquet o qualsevol esport en plan totalment amateur
Pujat per David A.M. ( Stuttgart ) [3110] - 2012-09-11

Hola, Em dic David, tinc 29 anys i des de l'abril 2012 estic vivint a Stuttgart, per motius laborals. Tot em va prou bé a Stuttgart, però una de les coses que trobo en falta és fer un bon grup de gent, amics, amb els que poder passar una bona estona fent una mica de futbol (o bàsquet o qualsevol esport col·lectiu), sense cap mena de compromís, més enllà de passar una bona estona quan el temps ens ho permeti. Res de equips oficials ni entrenaments programats...pensava en algo més semblant a un grup d'amics que s'ajunten quan poden a fer uns partidets. Algú busca algo semblant o s'anima a intentar-ho?

David

^top
19  Stuttgart  - Exposició treballs d'art de la Waldorf Hochschule - dmc 11 juliol a les 16.15 h
Pujat per Marta H ( Stuttgart ) [50] - 2012-07-04

Hola a tothom,

el proper dimecres inaugurem l'exposició dels treballs que hem estat fent aquest any els alumnes del curs d'art de la Waldorf Hochschule. S'exposaran obres de pintura, dibuix i escultura.

Si en teniu ganes hi esteu tots convidats!

Lloc: Libanonstrasse. 3 (U15-Heidehofstrasse)
Dia: dmc 11 juliol a les 16.15h

Salutacions,

Marta

^top
20  Stuttgart  - Teatre multicultural el 29-6 a les 20:30
Pujat per Montserrat ( Stuttgart ) [16] - 2012-06-25

Hola a tots!

Ahir a la costellada vam comentar que divendres podríem anar a veure aquesta obra de teatre:

http://www.stuttgart.de/item/show/408026 /1/event/82577?

És en alemany, però és un projecte multicultural amb actors de diferents països.

Qui hi estigui interessat, que ho digui fins demà a les 18:00 h, que faré la reserva.

Una abraçada,

Montserrat

^top
21  Stuttgart  - Opera per nens de 3 a 7 anys
Pujat per Anna ( Stuttgart ) [6] - 2012-03-27

A tots els que tingueu fills entre 3 i 7 anys us informo d´una proposta cultural per nens : "Hänsel und Gretel" von E.Humperdinck,Märchenoper für Kinder 21.3, 27.3,28.3 i 18.4 Hänsel:Cornelia Lanz Gretel: Anna Escala Hexe/Mutter/Sandmann: Anja Stäbler Klavier: E. Tarnopolskaja in Kultur Kabinett Theater, Kissingerstrasse 66, in Bad Canstatt-Stuttgart Regie: Benjamin Sahler



^top
22  Stuttgart  - Madrid-Barça de Copa del Rei - 18 de gener!
Pujat per Jordi ( Stuttgart ) [13] - 2012-01-18

Sabeu com es pot veure el partit d'avui? Som a Sindelfingen, però si cal anar a Stuttgart no és problema.


Nagore i Jordi



^top
23  Stuttgart  - GALA 40 ANYS JOHN CRANKO SCHULE OPERA
Pujat per Roger Cabrera Cuadrado ( Stuttgart ) [48] - 2011-09-23

Hola! Soc en Roger, alguns em coneixeu de la quedada de juliol. Volia avisar-vos que el proper 25 de novembre hi haur una gala de la John Cranko Schule del Stuttgarter Ballet, celebrem el 40 aniversari, convidant a les millors escoles de ballet del mn (entre la qual est la d'aquiStuttgart), Royal Ballet School de londres, Opera de Paris, Hamburg Balletschule y National Scool of Canada.


Es unprograma especial on participen aquestes 5 escoles, i no ss si tamb la companyia, jo estar ballant, y una mica ja que estic en el pentlim any, i ballem ms :P Sera a les 19.00 de la tarda. Si voleu entrades poseu-vos en contacte amb mi al: 01753728328. Els preus no sonlo ms barats, hi ha de tot tipus per crec que hi ha desde 10 fins a 100 euros, ja os dir si em truqueu. 


Petons i VISCA CATALUNYA I VISCA EL BARÇA!


Més info

^top
24  Stuttgart  - Eleccions
Pujat per carol ( Stuttgart ) [35] - 2011-09-06

Hola a totes i tots, m'agradaria sapiguer que he de fer per poder votar a les properes eleccions, ja que el vot per correu no serveix per les persones empadronades. M'han dit que he d'anar al consulat, és així? moltes gràcies.



^top
25  Stuttgart  - Busqueda d'amics
Pujat per Gorrion71 ( Stuttgart ) [52] - 2011-07-16

Hola. Soc nou a Stuttgart i busco amics per quedar alguna vegada. I per descomptat parlar molt l'alemany, que em fa molta falta!!!

^top
26  Stuttgart  - Spanische und Lateinamerikanische Abend- Markuskirche Stuttgart
Pujat per Anna ( Stuttgart ) [6] - 2011-06-26

El dia 15 de Juliol a les 21.00 h, la Markuskirche d´Stuttgart (Stuttgart Süd a prop de Marienplazt) proposa una vetllada de música clàssica i actual amb el moto "Spanische-Lateinamerikanische Musik". S´interpretaran obres per orquestra, per Acordió i obres per a veu i piano, de compositors com Piazzola, Jaume Padrós, Federico Garcia Lorca i Manuel de Falla entre d´altres. L´entrada es lliure i hi sou tots convidats.


^top
27  Stuttgart  - Madrid - Barça (16.04.2011)
Pujat per Aljoscha Fàbregas ( Stuttgart ) [45] - 2011-04-12

Hola a tothom!

Algú te pensat veure el partit de lliga aquest cap de setmana a Stuttgart?

Pel partit d'anada vaig haver d'anar de bar en bar fins arribar al Irish Pub on el donaven (tot i que sense so) i vaig tenir la sort de trobar un grup de catalans amb qui celebrar el partidàs.

Per tant questa vegada he pensat, ja que no dec ser l'únic culé a Stuttgart, fer una mica de recerca a l'internet en busca de catalans a Stuttgart ;)

Si coneixeu algun Bar amb Sky anglés (ja que per laolatv.com no es veurà pas gaire bé) on donguin el partit o teniu ganes de veure el partit deixeu un comentri i així espero que poguem quedar a algun local!

Saluts,
Aljoscha



^top
28  Stuttgart  - Cantates de Johan Sebastian Bach
Pujat per Anna ( Stuttgart ) [6] - 2011-04-03

Pels amants de la música barroca:

Avui 3 d´Abril a les 19.00h a la Stadtkirche de Besigheim s´interpretaran les cantates 182 "Himmelskönig" i 21 "Ich hatte viel Bekümmernis" de Johan Sebastian Bach
Cor i Orquesta de la Besigheimer Kantorei.
Solistes: Anna Escala, Sopran; Cornelia Lanz, Alt; Ulrich Cordes, Tenor; Christoph Sökler, Baix.
Direcció: Tobias Horn

^top
29  Stuttgart  - Wernau am Neckar "Klassik im Quadrium"
Pujat per Anna ( Stuttgart ) [6] - 2011-02-02

Musica Catalana i Espanyola:
El dia 20.02 2011 a Wernau am Neckar, Kircheimerstrasse 68-79 en el marc de "Klassik im Quadrium", "Cantiana" interpretará obres de Morera, Garcia Morante, Turina, Falla, Lorca, Obradors, Vives, Rodrigo, Halffter i Altisent.
Telef i Info: 07153 9345 132
www.wernau.de

^top
30  Stuttgart  - Quedada Barca-Madrid
Pujat per gerard_bertran ( Stuttgart ) [33] - 2010-11-21

Hola nois i noies fans del Barca (no tinc c trencada...), es fa quedada per veure el Barca-Madrid? O quedem a un local a Stuttgart o sinó el podem veure per internet (myp2p.eu).

Saluts, Gerard

^top
31  Stuttgart  - pregunta del madrid barça
Pujat per carol ( Stuttgart ) [35] - 2010-04-05

Hola a tothom,

La setmana que ve hi ha el Madrid-Barça, algú ha quedat per mirar el partit?

salut

^top
32  Stuttgart  - Quedades?
Pujat per Montserrat ( Stuttgart ) [16] - 2009-07-01

Hola a tothom!

Com que sóc nova a aquesta pàgina, no sé si és aquí on ho he de preguntar, però ja hi ha hagut alguna quedada a Stuttgart? Està previst fer-ne alguna? Hi hauria interès?

^top
33  Stuttgart  - URGENT: Final de copa del rei!
Pujat per Jordi ( Stuttgart ) [13] - 2009-05-11

Hola a tothom,

soc a Suttgart (a Sindelfingen) aquesta setmana (vinc mes o menys un cop al mes). Estic penjat perque no veig que donin la final de copa del dimecres a cap canal. Sabeu un lloc on poder-ho veure?

Gracies,
Jordi
+34 660415457

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.42.99 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?