CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:18
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Boston  - Busco habitació a Boston
Pujat per Estela Cruz [14874] - 2023-12-19

Hola, sóc l'Estela.

Estic estudiant un màster en Tècniques de Reproducció Humana Assistida i aniré a Boston a realitzar les pràctiques del màster durant 3 mesos (Març-Maig 2024). Estic buscant allotjament (pis o habitació compartida) per a aquest període.

Gràcies.

^top
2  Boston  - Estudiant de Medicina a Boston
Pujat per Pau ( Boston ) [14399] - 2023-01-29

Hola,
Soc el Pau Casadesus! Estudiant de medicina que estare un trimestre estudiant a Boston. Hi ha grup de WhatsApp de catalans a Boston?
A més, necessitaria trobar allotjament durant l'estada. (abril-juny del 2023, tres mesos).
Gràcies

^top
3  Boston  - URGENT! Busco habitacions
Pujat per Roger Santa ( Boston ) [12932] - 2020-01-07

Hola catalans de Boston!

Som dos estudiants de 22 i 21 anys que venim a acabar l'últim curs de la carrera aqui a Boston. Busquem un pis (ja sigui compartit o no) amb dues habitacions entre el 14 de gener i el 14 de maig. Si fos possible, que estigués a Brookline, Brighton, Newton (a ser possible ben comunicada amb la Green Line D) o a Allston (aprop de la parada de Boston Landing). Us deixo el meu correu per qualsevol cosa: santasusanaroger@gmail.com

Moltes gràcies a tots!

Roger

^top
4  Boston  - Busco habitació
Pujat per Eric Palanques ( Boston ) [12920] - 2019-12-31

Hola!

Sóc un estudiant de 23 anys i vinc a Boston per acabar el Master. Arribo el 1 de febrer i m'hi quedaré 1 any. Estic buscant una habitació en un pis compartit per aquest periode. Busco un lloc que estigui ben connectat amb el Massachusetts General Hospital perquè treballaré allà. Si sabeu d'alguna oferta seria perfecte!

Moltes gràcies!

Eric

^top
5  Boston  - Busco habitació
Pujat per Bernat Senyer [12132] - 2018-12-11

Bones,

Sóc un estudiant de 20 anys que vaig a estudiar el 2n semestre del curs universitari a Boston. Necessito una habitació per llogar (sublet) de gener fins finals de maig. També m'aniria bé una familia d'acollida amb nens o sense. Qualsevol cosa aquest és el meu mail -> bernatsg@blanquerna.url.edu

^top
6  Boston  - Busquem pis!
Pujat per Rut Mora Buch ( Boston ) [10834] - 2017-07-18

Hola! Som una parella (Olot i Manresa) que venim a treballar a Boston. Degut als diferents tràmits de visat i altra paperassa de la feina, ho estem fent tot lastminute. Arribem dilluns que ve dia 24, tenim una setmana de airbnb mentre busquem pis. Si algú deixa algun pis que estigui bé, preferentment per Somerville, o teniu pis o habitació disponible per el més d'Agost, ens agradaria molt que us poseu en contacte amb nosaltres.

^top
7  Boston  - Sublet pel Juliol-Agost 2017
Pujat per Pol Forn Diaz ( Boston ) [10765] - 2017-06-12

Benvolguts/des,

Em dic Pol Forn i aquest estiu faig una estada a MIT. Estic interessat en saber si algú té informació sobre una habitació lliure (sublet) en algun apartament de Boston o rodalies. Planejo arribar els primer dies de Juliol i marxar cap al 20 d'Agost.

Molt agraït!!

Salut,

Pol

^top
8  Boston  - Busco pis/habitació setembre-desembre '16
Pujat per Marta Casals ( Boston ) [10070] - 2016-08-04

Hola!

Em dic Marta Casals i el proper mes de setembre m’instal·laré a Boston 3 mesos per a fer una estada d’investigació doctoral a Berklee College of Music. Així doncs, estic buscant per llogar una habitació de setembre a desembre d'enguany. Si sabéssiu d’algú que tingui una habitació disponible per aquestes dates i em poguéssiu passar el contacte, us estaria molt agraïda!

Moltes gràcies!

^top
9  Boston  - Busco pis!
Pujat per Ester Torras ( Boston ) [10054] - 2016-07-28

Hola a tots!
Som dues noies de la Universitat Pompeu Fabra que venim al Boston College a estudiar des d'ara a l'agost i fins al desembre. Ens està sent impossible trobar un pis per aquest període temps, si sabeu com puc trobar-ne o d'algú que busca gent per omplir un pis o que deixen el seu... qualsevol cosa serà benvinguda. Si pogués ser, pròxim a la Universitat (Newton, Brighton, Allston...) i que no superés els 800$/mes.
Moltes gràcies!!!

^top
10  Boston  - Busco pis!
Pujat per Aura CR ( Boston ) [9443] - 2015-11-14

Hola! em dic aura, tinc 21 anys i estudio a massart. estic buscant un nou pis, si pot ser per uns 600 o 700. si teniu alguna habitació o també busqueu pis, feum-ho saber!
gràcies

^top
11  Boston  - LLOGUER PIS 2 PERSONES GENER-JULIOL 2016
Pujat per Berta Reventós Meseguer ( Boston ) [9438] - 2015-11-10

Hola!
Som 2 estudiants (noi i noia) de 21 anys i busquem pis a Boston per viure-hi amb altra gent de gener a juliol del 2016. Preferentment, prop de la nostra universitat, Boston College.

^top
12  Boston  - Pis Maig-Agost
Pujat per Aurora ( Boston ) [8581] - 2015-03-17

Hola!!!
Sóc l'Aurora i marxo a Boston a fer una estada de recerca del 5 de Maig al 5 d'agost com a mínim. Estic buscant pis per la zona de la Boston University i, com ja sabeu, m'estic tornant boja amb els preus que veig...
Coneixeu d'algú que vulgui subarrendar el seu pis o alguna altra idea que no sigui viure en una tenda de campanya o a una hora de la universitat?.

Moltes gràcies per avanaçat!! Ens trobem a Boston!!

^top
13  Boston  - Pis urgent febrer!!
Pujat per AnnaCiurana ( Boston ) [7570] - 2015-01-07

Bon dia a tothom! Sóc l'Anna, vaig escriure fa temps perquè al febrero vinc 3 mesos cap a Boston per una estancia de doctorat. Tania ja un pis aparaulat i m'acaben de dir que al final no el lloguen... si algú coneix alguna habitació aprop de bay road (Boston University), let me know please...!! En 3 setmanes em planto allà i m'han deixat ben tirada...!
Gràcies,
Anna

^top
14  Boston  - Futura Estudiant a Boston College
Pujat per Maria Echaniz Soldevila ( Boston ) [7347] - 2014-07-21

Hola a tots!!
Al gener vindré per sis messos a viure a Boston, ja que vaig a estudiar uns mesos a Boston College, jo i dues amigues més de Barcelona estem buscant pis per quan vinguem! M'agradaria saber quina és la zona que visquin més estudiants, o quin és el barri que està més prop de la uni, i també, quan acostumeu a pagar per un apartament de 2 o 3 habitacions, per tenir una referència!

Moltes gràcies per la vostra ajuda, ens veiem al gener!!

Maria

^top
15  Boston  - Busco algu que em pugui acollir aquest cap de setmana
Pujat per Maria Pascual Torner ( Boston ) [7331] - 2014-07-17

Hola!! Soc la Maria Pascual de Barcelona.
Fa tres dies que estic a Woods Hole (a 1h i mitja de Boston) fent una estancia de doctorat al Woods Hole Oceanographic institution. Resulta que la brillant policia de l'aduana de l'aeroport deuria apuntar malament alguna de les meves dades i ara no puc omplir l'ultim formulari que em demanen online. Diuen que l'únic que puc fer es anar a l'aeroport i demanar-lo en paper... Em fa mol poca gracia pagar el bitllet de bus i allotjament només per una equivocació seva! Per això havia pensat aprofitar la " malantesa" per visitar boston el cap de setamana i dilluns anar a l'aeroport.
Algú em podria acollir a casa seva les nits de dissabte i diumenge? a canvi sé cuinar dinars i sopars i he après a fer un sucedani de pa amb tomaquet que s'assembla bastant al Català!

Moltes gràcies!

Salut!

Maria

^top
16  Boston  - nit del 21 de Maig
Pujat per SUSANNA MOLAS CASACUBERTA ( Boston ) [7072] - 2014-05-12

Hola gent!

Em dic Susanna i a partir de finals de mes m'instal·lo a Worcester a fer un postdoc. Arribo el dia 21 de Maig a la tarda a Boston i m'interessaria fer nit fins el 22. He buscat hotels i són caríssims... Coneixeu algú que pogui allotjar-me una nit a preu raonable?

Moltes gràcies!!

Una abraçada,

Salut,

Susanna

^top
17  Boston  - Busco pis amb 2 habitacions
Pujat per Dolors ( Boston ) [6969] - 2014-04-16

Hola a tots!

Sóc una gironina que estaré a Boston de mitjans de juny fins al 2 d'agost. Estic buscant un apartament per llogar amb la meva filla de 9 anys. Per la feina, m'aniria millor a la part de brookline, Brighton, ... Se que és complicat per aquesta zona però si sabeu d'alguna opció per llogar a algú que marxi, etc. m'aniria molt bé. En aquesta zona o en una altra.

Moltes gràcies per endavat!
Una abraçada!
I a veure si guanya el Barça!

^top
18  Boston  - Habitació
Pujat per Meritxell Nedermann [4185] - 2013-01-20

Hola! Fa temps que estic a Boston però ara em vull traslladar perquè estic compartint habitació. M'agradaria trobar alguna habitació que no passés dels 600$, se que n'hi ha algunes però s'ha de tenir el contacte. Aquí probo sort. Gràcies!

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.71.254.26 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?