CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 14 dies (6801 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:15
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Amsterdam  - Busquem pis per tres estudiants
Pujat per Marta ( Lisboa ) [3500] - 2023-07-02

Hola catalans i catalanes a Holanda! estem buscant un pis d'estudiants/residència/habitació/sofà/t ipi... a Amsterdam o a qualsevol ciutat a 30 minuts d'Amsterdam sud (podeu comprobar la magnitud de la desesperació pel ventall d'opcions que considerem acceptables). És per la meva filla i dos companyes que hi van a estudiar una carrera de 4 anys a partir del mes d'agost d'aquest any. Si teniu alguna idea, algun contacte de fiar, coneixeu algú que ens pugui ajudar... m'ho podeu dir si us plau? Moltes gràcies

^top
2  Amsterdam  - Busco habitació Amsterdam
Pujat per Magalí Obiols ( Amsterdam ) [13563] - 2021-08-11

Hola sóc la Magalí i em cal trobar habitació a Amsterdam per finals d agost del 2021.
Em podeu ajudar?
Gràcies.

^top
3  Amsterdam  - Busco estudi/habitació febrer-maig 2019
Pujat per Maria ( Amsterdam ) [12136] - 2018-12-21

Hola!
El meu nom és Maria i a principis de febrer del 2019 fins a mitjans de maig estaré fent una estada de doctorat a Amsterdam i per això estic buscant ja un estudi o habitació per aquest període (preferentment per la zona oest o sud-oest de la ciutat). Qualsevol informació serà molt benvinguda.
Gràcies! :)

^top
4  Amsterdam  - Buscant habitació!
Pujat per Andreu ( Amsterdam ) [11810] - 2018-07-12

Hola, sóc l'Andreu i tinc 18 anys.
Al setembre vindré a estudiar clarinet al Conservatori d'Amsterdam i estic buscant una habitació.
M'està costant molt, vosaltres em podeu ajudar?
Merci!

^top
5  Amsterdam  - Amsterdam posa fre a Airbnb seguint l?exemple de Barcelona
Pujat per WEBMASTER [1] - 2018-05-28

La ciutat es planteja prohibir els allotjaments turístics al centre

https://www.ara.cat/economia/Amsterdam-A irbnb-seguint-lexemple-Barcelona_0_20229 97699.html

Els lobistes d’Airbnb s’havien dedicat els últims anys a escampar per Barcelona i altres ciutats l’exemple d’Amsterdam (i també de París) com a ciutats on havien aconseguit cooperar amb les autoritats i trobar regulacions més favorables. Però el turisme no és només un problema cabdal a Barcelona. La ciutat dels llums vermells i els coffee shops pateix dels mateixos mals i té les mateixes pors. Per això una nova coalició arribada al govern municipal ha decidit seguir el camí de Barcelona, Palma i Venècia per posar fre als allotjaments turístics d’Airbnb a la capital holandesa.

La coalició de partits que negocia formar govern, capitanejada en aquesta iniciativa pels verds, GroenLinks, ha acordat prohibir els allotjaments turístics que s’anuncien a través d’aquesta plataforma tecnològica al centre de la capital i rebaixar a la meitat (de 60 a 30) el màxim de dies que es poden llogar els allotjaments de curt termini a les zones on sí que es permeti l’activitat d’Airbnb. Des de GroenLinks ja fa mesos que impulsen el desenvolupament de la plataforma Fairbnb a Amsterdam (també està disponible a Barcelona). Es tracta d’una plataforma que vol oferir una alternativa sostenible, cooperativa i comunitària d’allotjament de curt termini entre locals.

Però hi ha altres mesures per evitar el que s’ha anomenat la “disneyficació” d’Amsterdam. La ciutat també preveu elevar la taxa turística al 7%, amb l’objectiu de recaptar 105 milions d’euros a l’any, tal com recollia aquesta setmana la revista Forbes. N’hi ha també per als creuers, que no podran atracar al port central sinó que s’hauran de desviar. Es limitarà la navegació d’embarcacions turístiques pels canals més importants i també es posaran límits als tours amb segway o a les bierfiets (barres de cervesa amb pedals).

Por al tren de Londres
La polèmica sobre quin tipus de turisme vol atreure aquesta ciutat a partir d’ara també està sobre la taula a Amsterdam. Segons Business Insider, la capital dels llums vermells té uns 800.000 habitants però espera haver acollit 18 milions de turistes el 2018, un 20% més que el 2016. “Hem d’assegurar que la ciutat continua sent habitable per a tots els que hi viuen [...] És un problema que preocupa realment els residents, que se senten cada vegada més atacats per la massificació dels turistes, en part a causa d’Airbnb i dels hotels il·legals”, deia Yvette Hofman, portaveu de GroenLinks, en declaracions a l’edició irlandesa de The Independent.

El mateix mitjà recorda que aquesta voluntat arriba un mes després que Eurostar hagi anunciat un tren directe entre Londres i Amsterdam, que incentiva encara més les temences i el rebuig dels habitants de la capital dels Països Baixos.

En canvi, des de la companyia nord-americana sostenen tot el contrari. Asseguren que “la proposta perjudicarà els habitants de la ciutat i afavorirà els grans hotels, que creixen cada any i porten turistes als districtes centrals”. A més, rebaixen l’impacte que té la seva activitat, perquè comptabilitzen que els visitants que s’allotgen a través de la plataforma d’Airbnb són poc més del 4% del total.

La companyia nord-americana aprofita la polèmica per oferir-se a col·laborar amb el nou govern de coalició amb l’objectiu d’“assegurar que tanta gent com sigui possible es beneficiï del turisme, en comptes de les cadenes internacionals”.

En aquest context, la ciutat d’Amsterdam també està intentat que els turistes deixin de recordar-la i desitjar-la per la marihuana i la prostitució regulada i està en plena campanya per fer valer actius culturals com ara Van Gogh, Rembrandt o la casa d’Anna Frank.

^top
6  Amsterdam  - Habitació lloguer Amsteram
Pujat per Mariona Palau ( Amsterdam ) [11629] - 2018-03-30

Bon dia!
Em dic Mariona, tinc 22 anys i sóc dissenyadora gràfica. Em mudo aquest 1 d'abril a Amsterdam per motius laborals. Estic buscant una habitació on poder viure, preferiblement al centre o a l'Est de la ciutat. De moment, serien almenys 4 mesos. Si algú sap algun lloc, contacte o pàgina web, agrairia molt que m'ho fes saber donat que sembla una odissea trobar un lloc on viure!! :)
Salut!

Mariona

^top
7  Amsterdam  - ALLOTJAMENT PER 4 DIES
Pujat per Violeta Torrent Pinart [10450] - 2017-02-06

Bona vespre!!!
La meva parella i jo venim 4 dies per setmana santa a Amsterdam i voliem provar què tal funcionava això de "catalans al món" per fer teixit.
Algú tindria un piset o habitació per acollir-nos del 12 al 15 d'abril?

Moltíssimes gràcies

^top
8  Amsterdam  - Lloguer econòmic d'una habitació a Amsterdam
Pujat per Antoni ( Amsterdam ) [10040] - 2016-07-23

Salutacions cordials:
Aquest mes de Setembre, la meua parella i jo, farem un petit viatge per Holanda. Volem passar algun dia a Amsterdam, i per això ens interesaria trobar una habitació econòmica per molts pocs dies, (encara estem programant el viatge). Si en teniu alguna, o sabeu d'algú, sis plau digueu-nos-ho. Gràcies.
Antoni

^top
9  Amsterdam  - BUSCO HABITACIÓ DESESPERADAMENT A ÀMSTERDAM!
Pujat per ester ( Amsterdam ) [7743] - 2014-09-22

Hola:

Estava buscant habitacions i m'he trobat aquest portal tan maco sobre catalans a Àmsterdam.
Doncs us explico una miqueta la meva història. Estic vivint a Utrecht Overvecht de forma temporal però clar, en un mes com a molt dos mesos m´hauria de mudar a un altre lloc i com estic treballant a Àmsterdam m' agradaria saber si algú em podria ajudar a trobar una habitació pel centre. O si està buscant un company de pis doncs estaria molt xulo i aniria perfecte tenir un company català per una ciutat que no conec.

Moltes gràcies i que vagi bé!

^top
10  Amsterdam  - BUSCO HABITACIO I PIS PER COMPARTIR
Pujat per Jordi Masdeu ( Amsterdam ) [7201] - 2014-06-12

Hola amics catalans. Sóc En Jordi Masdeu tinc27 anys i sóc dissenyador gràfic i
director d' art. El dia 7 de juliol arribo a Amsterdam per viure segurament una temporada llarga,
ja que vinc a estudiar anglés y a treballar a un estudi d' aqui amsterdam.
Us escric perquè estic buscant una habitació per comprarir hi les pagines a les cuales estic
buscant com kerment.nl etc.. no trobo res.

Em podrieu ajudar des de aqui. estic disposat a fer skye etc. Moltissimes gràcies.

^top
11  Amsterdam  - help
Pujat per climent ventura farre ( Amsterdam ) [5294] - 2013-08-04

Alguna abitacio per holand??

^top
12  Amsterdam  - Pis pel Juliol
Pujat per Jordi Díaz ( Amsterdam ) [4489] - 2013-03-02

Estic buscant pis de Juliol a Setembre, se que és complicat això de trobar un lloc on viure a Amsterdam així que si algú s'apunta a buscar pis o té alguna habitació que contacti amb mi.

També m'agradaria saber quins són els barris menys recomanables per trobar pis.

Merci a tots!

jordidiazgiralt@gmail.com
646407271

^top
13  Amsterdam  - busco habitació
Pujat per elisabetA ( Amsterdam ) [4027] - 2013-01-01

Hola gent!!!

Busco una habitació a Amsterdam..si us entereu o sabeu d'alguna habitació per llogar..gràcies!! :)

^top
14  Amsterdam  - BUSCANT PIS DESESPERADAMENT
Pujat per LilyIsa ( Amsterdam ) [3413] - 2012-11-11

Hola!

Estic buscant pis abans d'arribar perquè ja he viscut a Amsterdam i sé com n'és de difícil. Arribo al desembre, però el pis m'interessa per a partir del gener.
He viscut al centre i a Oost i, ara, tampoc voldria anar a viure a la quinta forca!
Som una parella de noies de 35 i 40 anys, no fumadores.
La idea és viure soles, però estem disposades a compartir el primer any. Quin remei...

Si algú sap d'algun pis que es llogui sense xuclar-nos la sang, o hi ha algú que voldria compartir un pis amb nosaltres, que ens ho digui.

Salut, companys!

^top
15  Amsterdam  - Que arribo el dia 30!
Pujat per Pau Corominas ( Amsterdam ) [80] - 2010-09-13

Ei família!!

a partir del dia 30 de setembre me'n vinc a viure a Amsterdam durant una temporada.
El cas és que encara no tinc casa ni feina! Tinc previst allotjar-me en un alberg els primers dies fins a llogar una habitació!

Si coneixeu algú que tingui plaça en algun pis si us plau feu-m'ho saber!

Qualsevol informació al respecte serà ben rebuda!

mòbil (català): 659 138676
email: pau.corominasfeixa@gmail.com

Salut!

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.58.79 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?