CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 5 dies (6792 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:16
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  

1  Dublín  - Logopeda infantil ONLINE
Pujat per Estela [12878] - 2019-11-25

Hola, Catalans a Dublin!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!

^top
2  Dublín  - Busca de feina
Pujat per Nicolás Hugas ( Dublín ) [11450] - 2018-01-02

Bon dia a tothom!

Sóc el Nicolás Hugas i tinc 27 anys, estic encantat de conèixer a gent del país!! :). Em poso en contacte amb tots vosaltres perquè actualment estic treballant a Zara Dundrum com a caixer i el cert és que la experiencia no està sent gaire bona que diguem. Vaig arribar fa 2 mesos a Dublin i la meva primera feina va ser de cambrer a un restaurant espanyol amb molt bona experiència pel tracte rebut per propietaris com personal però no és el que buscava, ja que m'encanta l'angles i és per aquesta raó que sóc aquí i el que no volia era parlar el castellà.
Des de el primer que dia vaig arribar a la ciutat he enviat molts CV a diferents empreses que creia possible entrar-hi pels meus estudis, superior en Marketing a ESADE, Graduat en Turisme i un MBA (Managment Business Administration) però no està sent com jo pensava encara que he fet entrevistes a consultores i grans corporacions. Sóc aquí per raons de noves experiències i com he comentat per l'angles que m'encanta i és un idioma que domino molt pel fet d'haver viscut a EEUU. El cert és que creia que seria molt més fàcil trobar feina no només pels estudis que tinc si no pels idiomes que tinc (Català, Castellà, Anglès i Francès) i a més a més, per la experiencia com a professional a part de tindré una empresa a Tarragona amb inicis a New York. He vist que aquí com a tot el món per desgràcia, tira molt el tema de contactes i he pensat que potser algun dels catalans que sou aquí a Dublin, tindríeu algun contacte alguna empresa que pugui encaixar per les meves aptituds i estudis.

Us deixo el meu correu electrònic, nicolashugasm@gmail.com i el número de telèfon 0872941359.

Gràcies a tots! :)

^top
3  Dublín  - Buscant feina a Dublin:)
Pujat per NoeliaRP ( Dublín ) [9809] - 2016-06-12

Bones!rnrnEm dic Noelia i tinc 23 (quasi 24) anys. rnPorto vivint a Dublin 20 mesos i he treballat com a carer a una agencia de private homecare, malauradament em vaig trencar el tormell treballant, ara ja camino pero el tinc resentit i una feina com la que feia ara no es possible.rnTots els meus estudis son referents a la salut i les persones (FETAC lvl 4. healthcare assistant, FETAC lvl 6 social integration and social care i un FETAC lvl 6 component award in Customer Service)rnTinc experiencia a Espanya treballant durant 9 mesos com a secretaria recepcionista i pel meu peu m'aniria molt bé trobar una feina com aquesta ara mateix. rnrnSi algú sap d'alguna feina ho agrairia molt. Tinc referencies!rnrnMoltíssimes gracies

^top
4  Dublín  - Feina de caps de setmana a Dublin o rodalies
Pujat per irene carreño ( Dublín ) [9762] - 2016-05-06

Hola a tothom, fa poc que estic vivint a Blackrock (Dublin) i estic buscant feina de caps de setmana per tal de conviar-la amb la meva feina actual. Sóc professora de secundària qualificada de castellà i català, però busco feina de qualsevol cosa. Us agrairia moltíssim que si algú sap o s'assabenta d'alguna oferta de feina que m'ho faci saber. Qualsevol aportació pot ser de molta ajuda. Moltes gràcies!! Una abraçada!!

^top
5  Dublín  - Feina a Dublin
Pujat per Tere ( Dublín ) [9605] - 2016-02-05

Bon dia, aquest estiu he viatjo a Dublin per tres mesos i estic interesada en tronar una feina de mitja jornada o temps parcial. Sòc llicenciada en històra i comunicació audiovisual i master en museografia interactiva i didàctia. Pel que m'agradaria trobar una feina relacionada amb la docencia, la cura dels infants o els museus. Algú hem pot assesorar per començar a mirar alguna oferta? moltes grpacies

^top
6  Dublín  - Feina a dublin
Pujat per Maria Dolors aguila [8436] - 2015-02-01

Hola, tinc 24 anys i soc BIologa, actualment estic treballant d'Au Pair a les rodalies de Dublin, de del mes d'octubre 2014. He decidit per motius personals canviar de familia, o be buscar feina fins que pugui acabar els examens, als que em vull presentar al Juny.
Demanaria si algu sap d'alguna cosa es posi en contacte amb mi si us plau.
Agrairé cualsevol sugerencia.

^top
7  Dublín  - infermeria
Pujat per montse Rodri ( Dublín ) [608] - 2013-08-11

Boon dia!!!

Algú sap com está el tema per a treballar d'infermera a Irlanda? Coneixeu alguna web on pugui orientar-me? M'agradaria fòra de Dublin, Sligo m'encanta. Aviam si em podeu donar alguna info!

gracies!

^top
8  Dublín  - BUSCO FEINA DE TÈCNIC ESPORTIU A DUBLIN
Pujat per Maria Traveria [4359] - 2013-04-17

Hola, em dic Maria. Ara ja fa gairabé 1 any que estic d'aupair a Irlanda. A finals d'Agost acabo i m'agradaria trobar feina de tècnic esportiu ( ja sigui socorrista aquàtic, fitness, o entrenadora personal). Si algú pogués ajudar-me, tinc experiència i titulació.
Gràcies.
Podeu enviar-me correu a: maria90tg@hotmail.com

^top
9  Dublín  - Busques feina a Dublín o Dundalk?
Pujat per JosepArnau ( Beijing ) [18] - 2013-03-30

UPDATE 2013: Torno a apujar l'anunci degut a l'allau de contactes, a les noves notícies darrerament i que alguns han aconseguit trobar feina:

PayPal, l'empresa per la qual treballo, constanment está buscant gent nova a Dublín.

Tipus de feines que busquen de moment: customer service, business analytics, product design, risk management, information technology, operations and merchant services.

Si busques feina a Dublín o Dundalk, envia'm per email el teu CV i el passo a HR de l'empresa. Molta sort!

El meu email (joseparnau@gmail.com ) (sense parentesis)

-------------------------

PayPal

Founded in 1998, PayPal, an eBay company, enables any individual or business with an email address to securely, easily and quickly send and receive payments online. PayPal’s service builds on the existing financial infrastructure of bank accounts and credit cards and utilises the world’s most advanced proprietary fraud prevention systems to create a safe, global, real-time payment solution. PayPal has more than 150 million account members and is available to users in 190 countries around the world.


------------------------

El meu email (joseparnau@gmail.com) (sense parentesis)



Qualsevol ajuda/ dubte o info que necessiteu no dubteu en preguntar.

JosepArnau.

^top
10  Dublín  - busco feina a Dublin
Pujat per albert domènech ( Dublín ) [4608] - 2013-03-20

Hola, tinc 39 anys i sóc fuster de professió amb experiència de més de 25 anys. Vull marxar amb la meva família una temporada a l'estranger, amb els meus dos fills de 10 i 12 anys i la meva dona, què també busca feina. M'agradaria saber per on puc començar. Gràcies.

^top
11  Dublín  - Professor de Català
Pujat per Gemma Faus [4300] - 2013-02-03

Hola a tots,

Em dic Gemma i estic buscant un professor de Català pel meu company. Fa quasibé 9 anys que visc a Dublín i desafortunadament els 2 professors que hem tingut han marxat de Dublín. Busco algú amb experiència.

Estaria bé que aquesta persona visqués a Dublín 2 o 4 (o si més no, no gaire lluny)

Preu €20-€25 per 1hr o 1:30hr a casa o a un lloc còmode per professor i alumne.

Si estàs interessat/da truca'm al 0872138586

Gràcies!

^top
12  Dublín  - cuina
Pujat per Marc Herrera ( Dublín ) [530] - 2013-01-09

Hola a tots.
la meva dona i jo estem estudiant cuina, i quan acavem ens agradaria anar a treballar a irlanda. El problema es que no tenim bon nivell d'angles per treballar en una cuina si no es que els amos o a la cuina hi hagin catalans o españols per poder treballar. i voldria preguntar si algu ens podria facilitar alguna direccio on dirigirme o algun restaurant que conegueu al que podriem aspirar.
Moltes gracies i quina enveja els que esteu alla.javascript:obreimatges(2);

^top
13  Dublín  - 2 Llocs de treball Dublin (City Center)
Pujat per Albert Gimeno ( Dublín ) [1220] - 2012-08-08

Hola gent!
Doncs a l'empresa que estic busquent informatics, concretament hi ha obertes dues posicions.

Imprescindible bon nivell d'Angles.
Aqui teniu la descripcio de les feines.

1) http://www.terminalfour.com/careers/clie nt-support-engineer/

2) my.zartis.com/terminalfour/jobs/2826/jav ascript-developer-r-and-d-dublin

Podeu enviar el vostre cv a: agimenodublin@gmail.com

Fins aviat i molta sort.

^top
14  Dublín  - Feina a Dublín?
Pujat per Laia Agustí ( Galway ) [2235] - 2012-07-18

Bones!
Em dic Laia i sóc de Girona. Estic pensant en anar a viure una temporada Dublín, però assegurant una feina abans. Algú que estigui vivint a Irlanda em pot aconsellar si val la pena anar a una agencia o és millor buscar feina i allotjament per altres vies.
El meu correu electrònic és laiaagusti_333@hotmail.com
Moltes gràcies!!

^top
15  Dublín  - Busco feina!
Pujat per Aina Badia ( Dublín ) [1513] - 2012-03-29

eeeep!
sóc una estudiant de Segon de Biotecnologia a la Universitat de Girona i tinc 20 anys.
M'agradaria marxar els dos mesos d'estiu (juliol i agost) a treballar a algun lloc de parla anglesa i Dublín m'encanta!
Bàsicament tinc experiència com a monitor en el món del lleure, però qualsevol tipus de feina em va bé!
si algú sap alguna cosa que pugui trobar o si puc posar.me en contacte amb algu em farieu un gran favor!


Gràciees!


^top
16  Dublín  - Sondejant el mercat
Pujat per Titanino ( Dublín ) [1433] - 2011-07-25

Hola a tothom!

Som una parella de 32 i 31 anys, més el gos de la foto. Vivim a Barcelona, però estem pensant en canviar de vida un cop més (hem voltat força, encara que sempre dins dels límits del país) i ens agradaria provar sort a Irlanda. Hi hem estat dos cops i n'estem enamorats. El problema és que ja sabem que la cosa està molt fotuda, i que, a més, la nostra edat i la nostra professió -som periodistes- encara ens ho posen més complicat.

Jo tinc molta experiència en tele, encara que he treballat també en premsa i ràdio, mentre que la meva dona és periodista 100% de premsa escrita, amb molta experiència, però també ha treballat en un departament de comunicació i en una consultora. Tenim un bon nivell d'anglès, però, òbviament, no pas el que es necessita per desenvolupar la nostra professió i competir amb els autòctons.

Per això, us volíem preguntar si existeix algun mitjà de comunicació bilingüe -també dominem el castellà, of course- al qual ens poguéssim adreçar, o alguna feina per l'estil. Trobar quelcom des d'aquí sembla impossible, i potser vosaltres, sobre el terreny, en teniu alguna notícia.

Sabem d'avançat que és demanar massa, però almenys ho volíem provar.

Moltes gràcies, amics!


^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.7.179 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?