CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 9 dies (6796 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:50
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
Pag: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445
1  NewYork  -
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2011-10-11

Hola a tothom!
Em dic Elsa i sóc la lectora de català a la Columbia University, on oferim classes de llengua i cultura catalana.
Cada dimarts de 2.30 a 4 del migdia, organitzem "L'hora del cafè català", una trobada entre estudiants de llengua catalana i catalans residents a NY amb l'objectiu de conversar i practicar la llengua.
Em faria molta il.lusió si algun dia us hi poguéssiu passar, ja que als estudiants els agrada molt conèixer catalans i poder posar en pràctica el que aprenen a les classes. A més, tenim galetes i cafè per berenar-dinar!
La cita, doncs, és cada DIMARTS al Departament d'espanyol i portuguès, 612 W. 116th St (parada de metro 116th- Columbia University- línia 1). Si voleu més informació, em podeu escriure a eu2130@columbia.edu.
Us hi esperem!!
elsa

Si us interessen els actes culturals que el lectorat de català organitza a Columbia, tenim un grup a Facebook anomenat "Català a Columbia University" . Afegiu-vos-hi!


Més info

^top
2  London  - Algu per quedar??
Pujat per Marc Bella Garcia ( London ) [112] - 2011-10-08

Bones,


Soc el Marc, tinc 26 anys i la veritat que fa 3 anys que soc a Londres i estic donat d'alta al web però mai he quedat amb ningú... Algu s'anima??? Hi ha previst quedar algun dia proximament?? Bé, ho podriem montar, ja que sempre és divertit coneixer gent nova!


Fins aviat!



^top
3  NewYork  - Hola A tots!
Pujat per Laia MArca ( NewYork ) [233] - 2011-09-28

Em dic Laia i sóc de Barcelona. Estic pensant de venir a Nova York per uns 6 mesos a aprendre anglès i vaig una mica perduda. He estat mirant escoles i cursos i no em desagraden gens però l'allotjament que ofereixen és normalment en famílies o residències. Jo preferiria probar de llogar una habitació (més aviat pel centre de NY) que em permetés ser una mica independent. Coneixeu d'algun lloc fiable on em pugui adreçar o alguna persona que llogui habitacions? La meva idea és venir a partir del gener. També us volia preguntar si coneixeu alguna escola d'idiomes a la ciutat que em pogueu recomanar.


Bé, moltes gràcies a tots. Espero poder escriure els propers missatges des de Nova york!



^top
4  Stuttgart  - GALA 40 ANYS JOHN CRANKO SCHULE OPERA
Pujat per Roger Cabrera Cuadrado ( Stuttgart ) [48] - 2011-09-23

Hola! Soc en Roger, alguns em coneixeu de la quedada de juliol. Volia avisar-vos que el proper 25 de novembre hi haur una gala de la John Cranko Schule del Stuttgarter Ballet, celebrem el 40 aniversari, convidant a les millors escoles de ballet del mn (entre la qual est la d'aquiStuttgart), Royal Ballet School de londres, Opera de Paris, Hamburg Balletschule y National Scool of Canada.


Es unprograma especial on participen aquestes 5 escoles, i no ss si tamb la companyia, jo estar ballant, y una mica ja que estic en el pentlim any, i ballem ms :P Sera a les 19.00 de la tarda. Si voleu entrades poseu-vos en contacte amb mi al: 01753728328. Els preus no sonlo ms barats, hi ha de tot tipus per crec que hi ha desde 10 fins a 100 euros, ja os dir si em truqueu. 


Petons i VISCA CATALUNYA I VISCA EL BARÇA!


Més info

^top
5  Sydney  - Sydney properament
Pujat per Mariona Muriano ( Sydney ) [146] - 2011-09-21

Bon dia  tothom!!!


M'encanta trobar iniciatives com aquesta! Espero més endavant poder-vos ajudar amb la meva experiència a Sydney, de moment a veure si hem podeu donar un cop de mà.....


Marxo cap a Sydney el 26 d'octubre. Vaig amb un visat de turista de 3 mesos, per buscar un curs o postrau de gestió cultural i així tramitar el visat d'estudiant amb el que podré treballar 20h la setmana i quedarme el que el curs duri (1,5 anys) Busco molta info! jajaj Des d'algú que treballi en cultura que m'aconselli si coneix cursos, treball a mitja jornada preferiblement en teatres o festivals (però sino trobo del que sigui), i treball pels 3 primers mesos de babysitter (ja que preferiria no arriscarme a treballar en un bar o un restaurant il·legalment, pero si no hi altre...)

 

 A més tinc preguntes de logística.... els temes que més m'engoixen són el de l'assegurança de viatje i els diners. He vist assegurances molt cares, 800 euros any i voldria saber si exiteixen assegurances de vatje  per a gent jove més económiques. A més, no sé com disposar dels meus diners a Sydney. Les tranferències bancàries a Ossi són carísimes (des de La Caixa 100 euros aprox, depen de la quantitat). er tant vaig a veure si des de altre banc o caixa m'ho fan més barato o si hem surt més a compte fer girs postals per la western union.

 moltisimes gràcies!!!


salut a tothom!



^top
6  Glasgow  - Trobada catalans
Pujat per Ricard Puigdemont ( Glasgow ) [15] - 2011-09-18

Salut companys. Sòc en Ricard de Barcelona, soc a Glasgow desde fa molt poc. Jo m'apunto a la trobada de catalans. El segon o tercer cap de setmana es de conya.


Aprofito l'ocasió per citar a tots aquells que vulguin veure el barça al pub Maltsman, a Renfield street,61 just al centre de la ciuta viat.


Si voleu que ens posem en contacte busqueme via facebook " thor puigdemont"


Salut



^top
7  London  - Busco parella per Squash!
Pujat per Pol ( London ) [467] - 2011-09-08

Hola gent!


Acabo de descobrir aquest web i estic fent un cop d'ull!


Fa un parell d'anys que visc a Londres pero la meva situacio ha canviat una mica des de que vaig arribar.


Algu s'anima a jugar a squash amb mi, nivell baix, mig... hehe res de l'altre mon, mes per diversio que una altra cosa.


I si no es squash, algu s'anima a fer alguna altra cosa? Basquet? Un cafe? Trekking?


Si en tens ganes, ja ho saps!


 


Merci!!!



^top
8  Stuttgart  - Eleccions
Pujat per carol ( Stuttgart ) [35] - 2011-09-06

Hola a totes i tots, m'agradaria sapiguer que he de fer per poder votar a les properes eleccions, ja que el vot per correu no serveix per les persones empadronades. M'han dit que he d'anar al consulat, és així? moltes gràcies.



^top
9  NewYork  - QUINA SORT!
Pujat per Imma ( NewYork ) [229] - 2011-09-04

Hola a tothom. Dic quina sort, perquè el meu somni és visitar N.Y. Possiblement el proper estiu podrem anar-hi. Com que tot és molt car a nivell allotjament a Manhattan, havíem pensat poder llogar un estudi per a 2 persones durant el mes d'agost. També proposem fer un intercanvi per si a algú li interessa, amb el nostre pis a Girona durant l'agost.
Per cert, coneixeu alguna escola d'anglès que valgui la pena?

Moltes gràcies i força Barça!!

^top
10  NewYork  - Busquem allotjament pel Setembre
Pujat per fèlix carbó ràfols ( NewYork ) [228] - 2011-09-04

Bones, som una parella de Vilafranca del Penedès (BCN), que busquem allotjament del 26 de setembre al 6 d'Octubre de 2011. Molta gent ens ha recomenat Brooklyn, però en el fons no en tenimni idea..
Si algú té lloc, o sap d'algun lloc que valgui la pena, ens agradaria que ens ho comentés. Gràcies per avançat!

^top
11  Amsterdam  - DIADA NACIONAL A LA TAVERNA BARCELONA, AMSTERDAM
Pujat per Miquel ( Amsterdam ) [17] - 2011-08-28

HOLA!
Aquest any la diada cau en diumenge i ho celebrarem a la Taverna Barcelona.
A partir de les 18 hores.
Vens?
Fins aviat!
Miquel


^top
12  Costa Rica  - CANVI
Pujat per Marc València ( Costa Rica ) [62] - 2011-08-25

Hola,
em dic Marc, sóc d'un petit poblet de l'Empordà i la meva dona i jo estem pensant en traslladar-nos a Costa Rica per tal de trebellar o muntar quelcom i establir-nos en aquella terra que ens sembla tan marevallosa. Volem i tenim ganes de trebellar i prosperar en aquest païs. Tot dos tenim formació. La meva dona és instructora de Pilates i jo sóc Tècnic Superior en Fotografia Artística. Voldriem saber com esta el tema feina , i quan és el millor moment per començar aquesta aventura. Nosaltres ens haviem posat de plaç màxim per marxar cap a Costa Rica per nadal de 2011. Ens podeu assesora i dir-nos per on hem de començar..vivenda, feina, papers, etc..MOltes gràcies i SALUT!!!

^top
13  Berlin  - TORNEM A BERLIN
Pujat per Anna Margalef Perea ( Berlin ) [151] - 2011-08-21

Hola a tots/totes,

sóc l Anna Margalef i sóc professora de DaF a Catalunya. Sóc interina de la Generalitat, però tal i com està el pati per aqui estem pensant en tornar a Berlin, on ja vam viure uns anys. Tornem, però, amb les nostres filles i ens estem movent amb el paperam. Només voldria saber si algú em podria donar consell de cara a escoles Grundschule i Kitas en castellà-alemany ( si fora català increible) a Berlin i si algú està treballant a alguna escola a Berlin donant classes d´espanyol li agrairia molt em digues quines són les millors i més o menys els requisits que et demanen i els sous ( el sou m´agradaria saber-lo per saber amb que compten cada mes).
Bé amb tot al desembre pugem a Berlin a fer una ronda per tot arreu i també busquem un lloc on dormir els quatre, sabeu d´algú que pugui llogar el seu pis a principis de desembre ( pont purissima) a Berlin?
Moltes gràcies.

Anna Margalef
annamargalef@yahoo.es

^top
14  Roma  - Busco habitació
Pujat per Isaura ( Roma ) [47] - 2011-08-16

Hola a tothom!
Com esteu? Sóc una estudiant d'història de l'art i estaré d'ERASMUS a Roma durant el primer semestre, de setembre a febrer i no he aconseguit trobar cap habitació a Roma...
Si algú sap on puc trobar-ne una o qualsevol cosa, li estaré agraida :) el meu mail és isaura367@hotmail.com
Petonets

^top
15  NewYork  - Ja sóc aki!mirem el Barça demà?
Pujat per maria budó miró ( NewYork ) [192] - 2011-07-30

Hola nois/es, ja he arribat a NY!
Demà anireu a veure el Barça a algun lloc, si és que aquesta pluja ens deixa sortir de casaa..és clar!
Gràcies!

^top
16  Edinburgh  - BUSCO GENT
Pujat per maria ( Edinburgh ) [104] - 2011-07-28

HOla, em dic Maria, he arribat a Edinburgh fa un mes mes o menys!... i no conec a massa gent, he trobat feina en un pub pero durant el dia m'aborreixo bastant!... i es una ciutat molt maca com per estar-se a casa!
algú te ganes de sortir? anar a fer un café? etc?

see U soon!

^top
17  Dublín  - la Comissió Organitzadora
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-07-22

la Comissió Organitzadora del VIII Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona "Miquel Llobet" ha obert la inscripció del Certamen Llobet 2011. Termini d'inscripció: 14 d'octubre de 2011. Qui estigui interessat que m'ho comuniqui :-)

^top
18  Azores  - busco catalans a azores
Pujat per Albert A P ( Azores ) [6] - 2011-07-21

i és que porto mitja hora intentant entendre com va el web i no ho aconsegueixo. M'han parlat molt bé de les azores per fer submarinisme, excursions i fotografies de natura... Algu que hi visqui em pot contactar per més informació? moltes gràcies

^top
19  Berlin  - Mudança
Pujat per Rotag ( Berlin ) [132] - 2011-07-17

Hola!

Al setembre tornem cap a Barcelona. Encara no tenim dates, però sí unes quantes coses per baixar. Si per casualitat, hi ha algú qeu tingui pensat fer el viatge Berlin-Barcelona amb furgoneta "més o menys buida" sis-plau que ens avisi!!

Gràcies!
Rosa

^top
20  Stuttgart  - Busqueda d'amics
Pujat per Gorrion71 ( Stuttgart ) [52] - 2011-07-16

Hola. Soc nou a Stuttgart i busco amics per quedar alguna vegada. I per descomptat parlar molt l'alemany, que em fa molta falta!!!

^top
21  Dublín  - Ok ens veiem :-)
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-07-14

Ok ens veiem :-)

^top
22  Dublín  - Ja ho he fet, merci Georg
Pujat per catalina aymerich ( Dublín ) [297] - 2011-07-04

Ja ho he fet, merci Georgina! a veure si tinc sort, espero que si!!!

^top
23  San Francisco  - 1 any a San Francisco
Pujat per Natalia Gálvez ( San Francisco ) [70] - 2011-07-02

Hola a tothom,

aquest octubre marxo a treballar a la ciutat de SF, em preguntava si hi ha algun català per allà.
Estic buscant pis i vaig una mica perduda...

Una abracada!!

^top
24  Dublín  - Canals de TV Catalans a Dublin
Pujat per Lil'txell ( Dublín ) [430] - 2011-07-01

Voldria saber si algu s´ha instal.lat a casa una antena/decodificador... per veure els canals Catalans-Espanyols des d'Irlanda. M'ho estic mirant i la veritat es que hi han tantes opcions i pot arribar a ser tan car que no se per quin sistema decantar-me. Hi ha algu que ja ho tingui montat?

^top
25  Dublín  - Jaume, has mirat pel Daft
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-06-28

Jaume, has mirat pel Daft?

^top
26  Dublín  - Cati posa un anunci a la
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-06-28

Cati posa un anunci a la cartellera d'anuncis... si sé d'algo t'ho dic.. :-)

^top
27  Dublín  - Ey Carla!! encantada d'h
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-06-28

Ey Carla!! encantada d'haver-te conegut :-)!!

^top
28  Stuttgart  - Spanische und Lateinamerikanische Abend- Markuskirche Stuttgart
Pujat per Anna ( Stuttgart ) [6] - 2011-06-26

El dia 15 de Juliol a les 21.00 h, la Markuskirche d´Stuttgart (Stuttgart Süd a prop de Marienplazt) proposa una vetllada de música clàssica i actual amb el moto "Spanische-Lateinamerikanische Musik". S´interpretaran obres per orquestra, per Acordió i obres per a veu i piano, de compositors com Piazzola, Jaume Padrós, Federico Garcia Lorca i Manuel de Falla entre d´altres. L´entrada es lliure i hi sou tots convidats.


^top
29  Dublín  - Hola a tots/es!!!! Aquest
Pujat per Carla Real Ortuño ( Dublín ) [1373] - 2011-06-24

Hola a tots/es!!!! Aquests son els meus últims dies per Dublín, marxo el dimarts 28. El meu objectiu a Dublín ja s'ha complert. Amb el projecte entregat i la carrera acabada ja sóc Enginyer i ara toca tornar a casa almenys per una temporada. Gràcies per la super acollida m'heu fet sentir com a casa.

^top
30  Paris  -
Pujat per Anna Kryvosheya ( Paris ) [196] - 2011-06-14

Hola a tuthom!
sóc una noia de 20 anys que estic realitzant les meves pràctiques a París,
estaré aqui fins el 25 d'agost.
m'agradaria molt coneixer algu.
Visc a Saint Denis, hi ha algu en aquesta zona? les altres també.


^top
31  NewYork  - VISAT 0-1
Pujat per Laia ( NewYork ) [214] - 2011-06-03

Hola,

Estic buscant a un abogat que porti els visats d'artista, el necesitaria pel més d'Octubre.

Gràcies!

^top
32  Dublín  - hola Carles.. única que e
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-06-03

hola Carles.. única que es va fer i que vem anar ho van fer uns espanyols via Facebook... i vem obrir un fòrum en aquesta web... si t'enteres d'alguna altra o vols proposar una altra obre un fòrum :-)

^top
33  Dublín  - Ey Jaume.. per cursos d'
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-05-30

Ey Jaume.. per cursos d'anglès mira't UCD i per habitacions mira't Daft.ie.. zones amb numeros : 1,2,8,6 estàn al centre.. el reste està lluny i a Dublín el transport públic es molt i molt dolent

^top
34  Dublín  - Per cert, ara ens tenen a
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-05-30

Per cert, ara ens tenen a tots distrets amb la Champions.. però que sapigueu que a Franca també s'estàn movent en solidaritat per nosaltres.. "democracie real maintenant"

^top
35  Dublín  - Hola Carles.. Bon idea! j
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-05-30

Hola Carles.. Bon idea! jo el Divendres anava de bòlit i no vaig ni veure aquest missatge.. Jo ,l'Edu i en John vem anar a la mani del dissabte passat i vem estar un bon rato .. si es fa cap altre concentració també ens hi apuntem.. " oe oe oe .. li diuen democràcia i no ho és!

^top
36  Copenhagen  - lloguer
Pujat per inma asensio ( Copenhagen ) [12] - 2011-05-21

Hola catalans!
soc la inma asensio, estare a copenhage treballant a una companyia de dansa de l'1 d'agost al 5 de septembre, estic buscant una habitació de lloguer o un estudi, algú em pot aconsellar?
gràcies i fins aviat!

^top
37  Zurich  - VISATS
Pujat per roger ( Zurich ) [38] - 2011-05-18

Algú sap si necessites visat per estar mes de tres mesos a Suissa?


^top
38  London  - cangur
Pujat per meritxell riera ubach ( London ) [428] - 2011-05-16

Estimats companys i companyes

Estic buscant una cangur catalana per cuidar tres nens. Coneixeu algu que pugui estar interesada?

La feina és a l'oest de londres amb bones comunicacions de metro i bus.

Si algú de la llista està disponible, o sap d'algú que podria estar-ho, si-us-plau poseu-vos en contacte. Em podeu escriure al correu electrònic rierameri@gmail.com

Moltes gràcies!


Meritxell Riera

^top
39  London  -
Pujat per ALEX GRACIA ( London ) [423] - 2011-05-12

Nois venc un boli Bic i regalo una entrada per la final de la Champions a Wembley!!!!

Categoria 3, secció 528, fila 29, molt centrada

Preu 1500€

Interessats contacteu al meu correu: alex.gracia@hotmail.com

^top
40  Dublín  - Hola.. !! mira't el www.
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-05-11

Hola.. !! mira't el www.daft.ie .. es la millor web per buscar habitacions :-)

^top
41  Dublín  - Hola em dic Carla i estic buscant una habitació
Pujat per Carla Real Ortuño ( Dublín ) [1373] - 2011-05-04

Hola!!!!

Estic buscant una habitació de lloguer a partir del 21 de Maig fins a finals de Juny o potser Juliol. A poder ser aprop del Trinity College, però si s'ha de caminar una mica no hi ha cap problema.

Moltes Gràcies

^top
42  Dublín  - Hola!!!! Estic buscant un
Pujat per Carla Real Ortuño ( Dublín ) [1373] - 2011-05-04

Hola!!!! Estic buscant una habitació aprop del Trinity College si s'ha de caminar una mica no passa pas res... des del 21 de maig fins a finals de Juny o Juliol. Si algú sap d'alguna coseta em faria un favor. Gràcies

^top
43  Norge (Noruega)  - feina
Pujat per cristina ( Norge (Noruega) ) [65] - 2011-05-02

hola. hem dic cristina, l' estiu passat vaig anar a Noruega i va ser una gran experiéncia. aquest any m' agradaria anar-hi per treballar, de cualsevol cosa. algu sap on em puc dirigir???
si teniu alguna informació aqui us deixo el meu email
criscolan@hotmail.es
merci

^top
44  Sydney  - ajuda!!!!
Pujat per alba ( Sydney ) [129] - 2011-04-27

Hola!!! Estic preparant un viatge sense bitllet de tornada i la intenció es passar una temporada a Australia... M'interessaria fer algun tipus de voluntariat amb koales però la informació que he trobat desde aquí és amb agències i te'n demanen una barbaritat!!! No sé si desde aquí Sidney hi ha més facilitats per aquests temes o si me'n podrieu informar en cas que sabéssiu alguna cosa. Us ho agrairïa molt!!!! Moltes gràcies!!!!!!!!!

^top
45  Chicago  - Sant Jordi
Pujat per ACP ( Chicago ) [69] - 2011-04-22

Hola!

Que s'organitza alguna cosa per el dia de Sant Jordi? Si es així...què, on i hora please!

Fins aviat!

Alba

^top
46  Dublín  - Merci Helena.. si pots ob
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-04-21

Merci Helena.. si pots obre un fórum que ho veu més gent que els blogs.. ( si pots :-) ) "forums" "tots els forums" "activitats catalans a dublin" "afegir tema" i després jo t'ho penjaré al calendari :-)

^top
47  NewYork  - per on començar?
Pujat per maria budó miró ( NewYork ) [192] - 2011-04-20

Hola nois!
m'estic plantejant aterrissar una temporada a la ciutat, i com que veig que el tema laboral està complicadet m'agradaria començar per un curs d'anglès ( intensiu o no) per acabar de perfeccionar el nivell, i de pas, obrir camins i contactes de cara al mon laboral.
Coneixeu alguna academia o centre d'estudis que estigui bé?
si em podeu ajudar us ho agrairia molt!!

GRÀCIES..i Visca el Barça!

^top
48  Amsterdam  - descobreix holanda en català!
Pujat per Vanessa Barberà ( Amsterdam ) [102] - 2011-04-14

Bones Gent!

Sóc la Vanessa i des del setembre que estic vivint aquí Holanda, concretament ara, des de fa un mes i mig, a Castricum.

aquí us deixo una pàgina de facebook que he creat fa pocs dies per tal de guanyar-me una mica la vida per aquestes terres... a verue si funciona!


www.facebook.com/DescobreixHolanda

ens veiem!



Més info

^top
49  Stuttgart  - Madrid - Barça (16.04.2011)
Pujat per Aljoscha Fàbregas ( Stuttgart ) [45] - 2011-04-12

Hola a tothom!

Algú te pensat veure el partit de lliga aquest cap de setmana a Stuttgart?

Pel partit d'anada vaig haver d'anar de bar en bar fins arribar al Irish Pub on el donaven (tot i que sense so) i vaig tenir la sort de trobar un grup de catalans amb qui celebrar el partidàs.

Per tant questa vegada he pensat, ja que no dec ser l'únic culé a Stuttgart, fer una mica de recerca a l'internet en busca de catalans a Stuttgart ;)

Si coneixeu algun Bar amb Sky anglés (ja que per laolatv.com no es veurà pas gaire bé) on donguin el partit o teniu ganes de veure el partit deixeu un comentri i així espero que poguem quedar a algun local!

Saluts,
Aljoscha



^top
50  Berlin  - pràctiquess
Pujat per lorena.andres ( Berlin ) [129] - 2011-04-12

Bon dia!!

Busco urgentment unes pràctiques ja que fa un mes que he arribat amb una beca Leonardo i l'empresa on estava fent-les ha resultat força diferent del que deia. Si no en trobo, hauré de tornar a Barcelona i la veritat és que voldria quedar-me fins el final original que teniem com a data de finalització ( el 25 de maig)
.
Sòc diplomada en Turisme i tinc el títol de tècnic superior en Secretariat, així com experiència professional en ambdòs camps.

És una beca en la que no s'ha de fer res per l'estudiant, tot està ja pagat i son pràctiques no-remunerades.

Si algú sap d'algun lloc on els calgui una ajuda si us plau, que m'ho faci saber.

Moltes gràcies!!!

Lorena.

lorena.andres.lopez@gmail.com

0176 99 10 81 30

^top
Pag: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.58.127 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?