CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:27
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Mexico  - Buscant personatge misteriós a El Saltillo
Pujat per Victor Colomer ( Mexico ) [14066] - 2022-07-22

Hola necessito una informació d´El Saltillo (Mexic).
Algun català amb bona voluntat viu per allà?
Es per un documental que estem fent a Minoria Absoluta (la productora del Polònia de TV3)
Gràcies
Víctor Colomer

^top
2  Mexico  - A punt d'arribar
Pujat per Joan Pallise Clofent ( Mexico ) [13476] - 2021-05-21

Si no hi ha cap novetat de darrera hora, esperem arribar a Monterrey per una bona temporada, a meitat de juny.
Aviat ens veiem.

Salutacions cordialsK

^top
3  Mexico  - Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da?
Pujat per Laura Solana [12067] - 2021-02-25

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web:

www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!

^top
4  Mexico  - El virus se dispara en Brasil y México ante la pasividad de sus líderes
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-06-05

Latinoamérica sigue desescalando pese a que las muertes siguen creciendo

López Obrador: “No mentir, no robar, no traicionar, eso ayuda mucho para que no dé el coronavirus”

https://www.lavanguardia.com/internacion al/20200605/481602058763/virus-se-dispar a-brasil-mexico-ante-pasividad-lideres.h tml?utm_term{=}botones_sociales&utm_sour ce{=}whatsapp&utm_medium{=}social

Los gobiernos de Latinoamérica hablan de volver a la normalidad como si el virus ya fuera historia, pero la enfermedad sigue al alza en la región, nuevo epicentro mundial. Los picos de contagios se esperan en julio y se teme el colapso de sus débiles estructuras hospitalarias. Mientras en Europa y Asia los casos decrecen, dos países del continente, Brasil y México, lideran los fallecimientos diarios en el planeta, sobrepasando el millar.

En estos países sus mandatarios reaccionaron tarde a la pandemia, como el mexicano Andrés Manuel López Obrador, o simplemente no reaccionaron, como el negacionista brasileño Jair Bolsonaro. La OMS está muy preocupada por Brasil, que tiene el epicentro en São Paulo: con 210 millones de habitantes, es el país más poblado de Latinoamérica y el quinto del mundo, pero ya es el segundo del globo en contagios tras EE.UU. y por encima de Rusia, con la salvedad de que los norteamericanos llevan realizados veinte veces más tests que los brasileños.

López Obrador: “No mentir, no robar, no traicionar, eso ayuda mucho para que no dé el coronavirus”

Por ello es más elocuente mirar la cifra de fallecidos. Con 32.548 muertos, según los últimos recuentos, es solo cuestión de horas que Brasil supere a Italia en la tercera posición de este indeseable ranking mundial. Aunque el índice de muertes por millón de habitantes sigue siendo bajo (153) –España tiene 580–, los contagios en el gigante sudamericano escalan aceleradamente, ayudados por los mensajes de desprecio al virus de Bolsonaro.

“Lamento todos los muertos, pero es el destino de todo el mundo”, dijo esta semana el presidente brasileño, apoyado ciegamente por una tercera parte de la población, lo que incide en que muchos brasileños no respeten las cuarentenas impuestas por los gobernadores de cada estado, ante la negativa del mandatario a restringir actividades a nivel federal. El propio Bolsonaro ha tomado por costumbre darse baños de masas cada fin de semana en Brasilia, participando en manifestaciones en su apoyo: el domingo pasado se subió a un caballo, sin mascarilla y sin respetarlas distancias.

Brasil lleva tres semanas sin ministro de Salud y no parece que Bolsonaro tenga prisa en nombrar uno. Tras la dimisión de Nelson Teich que, al igual que su predecesor, Luiz Henrique Mandetta, dejó la cartera por la actitud del mandatario, el ministerio sigue provisionalmente en manos de un militar, el general Eduardo Pazuello.

Otro caso es México. Aunque tarde, el izquierdista López Obrador apoyó las medidas de confinamiento, pero durante toda la crisis ha enviado mensajes erráticos y, en ocasiones, tan esperpénticos como los de Bolsonaro. Con 125 millones de habitantes, el segundo país más poblado de Latinoamérica superó esta semana el millar de muertos en un día y ya acumula 11.729 fallecimientos; séptimo en el listado mundial tras España, aunque con 91 fallecimientos por millón de habitantes. Los casos confirmados pasan de los 100.000 pero con poquísimos tests, la tercera parte que en Brasil.

Con epicentro en su capital, México tuvo el miércoles 1.092 muertos, causando alarma pues el día anterior habían sido medio millar.
López Obrador salió ayer a desdramatizar, alegando que el abultado salto se debió a “un ajuste en defunciones que se habían presentado con anterioridad y no se habían registrado”. El presidente mexicano acusó a la prensa de “amarillismo” y pidió no “alarmarse” y “que no haya psicosis”. Contradiciendo la tendencia, el líder mexicano sostiene que el virus disminuye y es partidario de reabrir paulatinamente las actividades, lo que llama “nueva normalidad”.

No obstante, López Obrador dejó claro que “no se trata de relajar la disciplina, se trata de seguirnos cuidando, de seguir manteniendo la sana distancia, de no salir de la casa si no es para lo indispensable”. Y el mandatario, además de los consejos habituales de lavarse las manos y mantener las distancias, ofreció ayer, en su tradicional rueda de prensa matutina, otras indicaciones para prevenir la propagación de la pandemia. “Estar bien con nuestra conciencia, no mentir, no robar, no traicionar, eso ayuda mucho para que no dé el coronavirus”, aseguró.

Perú también preocupa por el aumento exponencial de contagios, al igual que Ecuador, donde también se flexibiliza la cuarentena a pesar de que la directora regional de la OMS, Carissa Etienne, reiteró su llamamiento a los gobiernos para “pensarse dos veces” la reapertura de actividades económicas para paliar la otra pandemia, la del hambre. La aceleración en Chile también es alarmante, pues esta semana se está acostumbrando a cifras superiores a 80 muertos diarios.

El director general de la OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, se mostró “especialmente preocupado por Sudamérica y Centroamérica, donde muchos países están viendo la aceleración” y donde “el número de casos diarios es más alto que en todo el resto del mundo”.

^top
5  Mexico  - Cinco años de impunidad por la desaparición de los 43 estudiantes de Ayotzinapa
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-09-26

El Gobierno mexicano empezará de cero la investigación tras una oleada de liberaciones de implicados

https://www.elperiodico.com/es/internaci onal/20190925/cinco-anos-de-bloqueo-judi cial-para-ayotzinapa-7649096

"Uno, dos, tres, cuatro...", así hasta 43. Los 43 estudiantes de Ayotzinapa (sur de México) desaparecidos hace cinco años. Un cántico bronco que los jóvenes de la escuela rural vuelven a entonar esta vez en un mitin en Chilpancingo -capital del estado de Guerrero-, en cada homenaje, en cada protesta para clamar justicia. Un lustro de desidia judicial, entre la esperanza y el abatimiento de las familias.

Sin embargo, el relevo presidencial ha dado una bocanada de esperanza. Andrés Manuel López Obrador se comprometió desde el inicio de su mandato, el 1 de diciembre del 2018, a retomar la investigación y ha impulsado la creación de una comisión de la verdad.

"Es desesperante pasar cinco años de mentiras del Gobierno, sin saber de nuestros hijos, tratados, además, de criminales", asegura a EL PERIÓDICO, Cristina Bautista, sosteniendo un cartel con el rostro de su hijo Benjamín. El mismo rostro que cuelga de uno de los 43 pupitres vacíos en la humilde escuela rural, donde decenas de grafitis en cada una de las paredes exigen conocer la verdad.

La noche del 26 de septiembre del 2014 un centenar de normalistas -alumnos de la escuela rural- de Ayotzinapa, al sur de México, tomaron varios autobuses para acudir a una protesta en Iguala, el municipio colindante. Parte de la caravana fue interceptada por la policía y atacada a tiros por grupos armados. Al menos seis estudiantes fueron asesinados, 27 resultaron heridos y 43 desaparecidos en un asalto que duró hasta la madrugada.

Investigación negligente
Dos semanas después, la Procuraduría General de la República emitía su versión de los hechos: el crimen organizado había calcinado a los jóvenes en un basurero cercano y luego se deshizo los restos. Es la conocida como "verdad histórica" con la que el anterior Gobierno de Enrique Peña Nieto quiso dar carpetazo al caso y en la que los familiares nunca confiaron.

La principal hipótesis oficial es que, sin saberlo los normalistas, esos autobuses transportaban droga y el cártel del narcotráfico Guerreros Unidos apoyado por las autoridades los atacaron para recuperar su mercancía, según el Grupo de Expertos Independientes conformado para analizar el caso.

Durante cuatro años de laxitud en la investigación, varios organismos autónomos recabaron pruebas y argumentos para demostrar que se habían perdido y contaminado pruebas, se había ocultado información y se había usado la tortura para configurar una versión oficial. Las autoridades llegaron a encarcelar durante 10 meses a un maestro por confundirlo con un sicario.

En noviembre del pasado año, la Comisión Nacional de Derechos Humanos acusaba de negligente al Gobierno de Peña Nieto en un informe de 2.000 páginas en que destacó que se cometieron graves violaciones de los derechos humanos en una cadena de responsabilidad que iba desde el policía local hasta el presidente, quien terminó su mandato dando la espalda a las víctimas ante el caso más polémico en la historia de México.

"Vivos se los llevaron, vivos los queremos"
Con su llegada al poder, López Obrador tomó como bandera la búsqueda de justicia por la desaparición masiva. "Este es un asunto de Estado (...). No va a haber obstáculos para llegar a la verdad, saber todo lo que sucedió", prometió el presidente en un acto donde invitó al Palacio Nacional a las madres de los estudiantes, que colocaron en la mesa presidencial sus pancartas: "Vivos se los llevaron, vivos los queremos".

Sin embargo, esa elocuencia y voluntad política no han sido suficientes. En junio se revelaron varios vídeos de torturas contra algunos de los detenidos, lo cual desmontaba la 'verdad histórica' del anterior Gobierno, pero a su vez servía de detonante para invalidar los procesos judiciales.

Debido a las ingentes irregularidades procesales en las últimas semanas se liberaron en varias tandas a 77 de los 142 imputados y la mayoría de los implicados aún en prisión están a un paso de obtener su libertad. Se había documentado que 66 uniformados de varios cuerpos policiales habían actuado en connivencia con el crimen organizado.

Ante ese descalabro en los tribunales, el Ejecutivo de López Obrador anunció que reconstruirá la investigación "desde cero" y perseguirá penalmente a los encargados anteriores a quienes culpan por el desmoronamiento de las indagaciones.

"Con las liberaciones perdemos fuentes primarias de información, pero no solamente basaremos la nueva investigación en esos testimonios, sino en el análisis científico de decenas de escuchas telefónicas", apunta el secretario técnico de la Comisión de la Verdad, Félix Santana, quien adelantó a este diario que, gracias a la intervención de conversaciones, se ha empezado una búsqueda de los cuerpos en un terreno cerca de Iguala. EL PERIÓDICO comprobó presencia militar en el basurero de Tepecoacuilco, a unos 10 minutos de donde desaparecieron los jóvenes.


Soldados inspeccionan el basurero de Tepecoacuilco en busca de indicios sobre la desaparición de los estudiantes. / FRANCISCA MEZA (EFE)

Frenar las liberaciones
La nueva Fiscalía General de la República -órgano independiente creado por la nueva Administración- presentó sin éxito nuevas acusaciones para frenar las liberaciones. "Esperamos que la Fiscalía ejecute órdenes de aprehensión y emita nuevas órdenes contra policías locales y federales. Hay un compromiso al más alto nivel, pero todavía esperamos acciones concretas para valorar ese alcance", asegura Luis Tapia, coordinador del Centro Prodh, la oenegé que ha encabezado el seguimiento al caso.

"No solo está en juego el proceso de Ayotzinapa, sino la legitimidad de México como Estado de derecho", indica Tapia sobre un caso que ha evidenciado la enorme impunidad judicial para más del 90% de los crímenes y ha encarnado la lucha por la justicia en un país con más de 40.000 desaparecidos.

Un lustro después las familias de los normalistas siguen aferradas a cualquier indicio de una investigación anegada en un callejón sin salida. "Todo va más lento de lo que querríamos, pero nuestra esperanza va creciendo por el trato que nos ha dado el nuevo presidente. Al menos ahora ya quedó enterrada la mentira oficial y eso va a permitir avanzar", considera Cristina entre un estruendoso conteo que no desfallece: "...cuarenta y uno, cuarenta y dos, cuarenta y tres. Justiciaaa".

^top
6  Mexico  - Mèxic estudia demanar l'extradició de l'assassí d'El Paso per un delicte de terrorisme
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-08-05

El govern mexicà insta els Estats Units a canviar les polítiques en matèria de control d'armes

https://www.ccma.cat/324/mexic-estudia-d emanar-lextradicio-de-lassassi-del-paso- per-un-delicte-de-terrorisme/noticia/293 9783/

^top
7  Mexico  - Hola a tots soc Nuria Llaveria
Pujat per Nuria LLaveria ( Mexico ) [12451] - 2019-05-17

Estic a Mèxic des-de fa anys però no de forma continua i em dedico a l’importacio I comercialització i consultoria de varies empreses catalanes sobretot de moda.
M’agradaria ampliar la cartera de clients inclús en el format d’exportacio de Mèxic a Catalunya, estic oberta a noves propostes.
Salutacions o com diuen aquí “bonito dia”

^top
8  Mexico  - Tenir contacte amb Catalans a Ciutat de Mèxic
Pujat per Jordi Jané ( Mexico ) [11508] - 2018-01-26

Salut, em dic Jordi Jané i voldria saber si puc tenir contacte amb altres catalans que visquin a Ciudad de México.
Anyoro molt el meu País i vull seguir parlant català.

^top
9  Mexico  - Hola amics ...
Pujat per Albert cannas ( Mexico ) [10257] - 2016-10-03

, hi ha algu per aqui???

Va escriviu me q en pocs dies aterro al Df per quedar-m'hi

^top
10  Mexico  - Conferencia al Orfeó Català de Mèxic
Pujat per Nuria de Alva Ruiz ( Mexico ) [8199] - 2014-11-20

Dissabte 22 de novembre, dos quarts d’una del migdia Conferència

“Escenaris polítics de futur a Catalunya” a càrrec del Dr. Josep Ma. Reniu


Josep Maria Reniu i Vilamala (Vic, 1969). Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociología per la Universidad Complutense de Madrid (1993); Diploma d'Especialització en Dret Constitucional i Ciència Política pel Centro de Estudios Constitucionales de Madrid (1994) i Doctor en Ciència
Política i de l'Administració per la Universitat de Barcelona (2001). És professor Titular d'Universitat i Cap d'Estudis de Ciència Política i de l'Administració de la UB. És també director de l'Observatori dels Governs de Coalició i és Membre del Consell Assessor per la Transició Nacional (CATN).

La conferencia serà a Marsella 45 Col. Juárez

^top
11  Mexico  - Guillem Roma visitarà aquest novembre la ciutat de Mèxic per presentar en directe el seu segon treball discogràfic "Oxitocina
Pujat per Anna Pi i Murugó ( Mexico ) [85] - 2013-10-17

El músic català Guillem Roma visitarà aquest novembre la ciutat de Mèxic per presentar en directe el seu segon treball discogràfic "Oxitocina" amb dos concerts confirmats fins al moment el nou videoclip de Guillem Roma i la Camping Band Orchestra:
http://www.youtube.com/watch?v=OADmOq5S8 2Q

El músic català Guillem Roma visitarà aquest novembre la ciutat de Mèxic per presentar en directe el seu segon treball discogràfic "Oxitocina" amb dos concerts confirmats .
Amb aquesta visita a Mèxic el músic osonenc s'acompanyarà d'una banda de músics mexicans per els dos concerts de presentació. El primer el dia 7 de Novembre a la sala El Imperial (Col. Condesa) i el segon el dia 15 de Novembre a la sala Julián Carrillo de Rádio UNAM. Us convidem difrutar del fluir d'aquesta hormona de l'amor que es l'Oxitocina amb la música de Guillem Roma.
El nou videoclip de Guillem Roma i la Camping Band Orchestra:
http://www.youtube.com/watch?v=OADmOq5S8 2Q

^top
12  Mexico  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
13  Mexico  - Associaciò d'escriptors Tirant lo Blanc de Catalunya i Mèxic
Pujat per Makotho ( Mexico ) [5699] - 2013-09-04

Busquem gent a la que l'agradi escriure relats curts. Autoeditem en catalá i castellà en un mateix llibre.Tos el contes son tradüits del català al castellà o l'inrevès. Ens reunim al Péndulo de la Roma un cop al més apróximandament. Buscan's a fb com a Mexclat, a la web com a http://www.mexcat.com/
El meu correu es xohan1931@gmail.com.

Salut i pelas

Joan

^top
14  Mexico  - FER AMICS I CONEIXENÇES
Pujat per Oscar Garriga ( Mexico ) [4383] - 2013-08-24

Hola a tothom,

Sóc l'Òscar, de Reus, i actualment transplantat a Méxic DF per motius laborals, on m'hi hauré d'estar alguns anyets.
Tot i que ja porto dies a Méxic , encara no conec ningú, doncs bàsicament m'he dedicat a fer temes de feina.

M'agradaria saber si disposeu de llocs de reunió i feu actes de manera periódica , per a poder participar-hi, entrar en contacte amb gent del meu país, i fer amistats i noves coneixençes.

Si voleu contactar amb mi, us deixo el meu e-mail: ogagu@hotmail.com

Slts.

^top
15  Mexico  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
16  Mexico  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
17  Mexico  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
18  Mexico  - NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
Pujat per Adrià Santasusagna [5502] - 2013-08-20

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!

^top
19  Mexico  - Espardenya´t - La nova marca d´esperdenyes amb identitat catalana.
Pujat per Xavier Florensa ( Toulouse ) [4782] - 2013-04-16

Senyors,

Us presentem Espardenya´t la nova marca catalana especialitzada en el disseny i fabricació d´espardenyes de forma artesanal.Cosides a mà,sola de jute amb protecció d´eva.

La nostra filosofia es anar sempre més enllà en la recerca de nous materials que siguin respectuosos amb el medi ambient.

La primera col·lecció no podia ser una altre que no representés el sentiment de la nostra terra, per aixó, a més de posar les nostres idees, hem posa't l'ànima.

Podeu visitar la nostra web: www.espardenyat.cat

Salutacions

Xavier Florensa

info@espardenyat.cat

^top
20  Mexico  - DIADA INTERNACIONAL DEL LLIBRE A MEXIC I ANC
Pujat per Vicens Giralt Bourgat ( Mexico ) [30] - 2013-04-06

23.ABRIL.2013

De 10 del matí a 10 del vespre

A l’esplanada del MUAC de la UNAM México DF

“Paradota” de l’ANC-Mèxic a la "Feria del Libro y la Rosa de la UNAM 2013" amb l’exposició de vídeos, difusió, exposició de llibres i roses, venda de música catalana, samarretes, lectures en català, representacions teatrals i moltes coses.

Veniu molts !!!

^top
21  Mexico  - REUNIO ASEMBLEA NACIONAL CATALANA A MEXIC
Pujat per Vicens Giralt Bourgat ( Mexico ) [30] - 2013-04-06

anc.mexic@gmail.com @ANCMèxic

Hola a tothom,
Tots nosaltres estem compromesos en aquesta tasca de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que es pot veure a
http://www.directe.cat/noticia/287267/la ssemblea-nacional-catalana-es-prepara-pe r-a-mobilitzar-el-pais

I és per això que estem treballant en la constitució legal de l’ANC-Mèxic .
Com a primeres accions del mes d’abril tenim previstes les que us mostrem seguidament

Esteu convidats a participar !!!!!
Us esperem !!!!!!!!!
Junts cap a la independència!!!!!!!!
________________________________________ ________________________________________

ACTIVITATS ABRIL 2013
13.04.2013
A les 18:00 hores a l’Orfeó Català de Mèxic (DF) Marsella 45 Col. Juárez
Constitució legal i protocols d’ANC –Mèxic.
Presentació logos, FB, Twitter.

^top
22  Mexico  - Uns dies al DF
Pujat per Anna Salvat ( Mexico ) [2937] - 2012-09-08

Hola a tots,

Em dic Anna sóc de Montblanc , he viscut molts anys a Barcelona i ara visc a Buenos Aires, per motius de feina serè del 9 al 22 de Setembre al DF. Si algu de vosaltres li ve de gust estarè encantada de quedar algún dia per la tarda o durant el cap de setmana per fer petar la xerrada prenent una cerveseta.

Em podeu contactar al mail anna_montblanc@hotmail.com

Adéu
Anna


^top
23  Mexico  - Cuina Catalana
Pujat per Joan Sans ( Mexico ) [2331] - 2012-07-31

Salutacions a tots;
dins las meves activitats que faig al DF, està la difusió de la cuina tradicional catalana i vull compartir-ho amb vosaltres; especialment als que els hi agrada la dieta mediterrània.

Trobeu mes informació a la página de facebook o adreçeu-vos a elsfogonsdemexic@gmail.com

Una abraçada.

^top
24  Mexico  - Vi D'or produit per Freixenet
Pujat per Francesc ( Mexico ) [1572] - 2012-06-10

Hola companys soc en Francesc Paredes editor de Mèxic...
M'agradaria proposar-vos si algú de vosaltres creu que podria donar-me un cop de ma amb el meu negoci... Es clar que seria un win win...

Mireu us deixo la web xq veieu una miqueta del que parlo i aixi veure si creieu que el podríeu introduir en Restaurant, Bars etc...
http://www.dor.cat/ es tracte del primer vi amb Or de 22 kilats produït per Freixenet Mèxic.

El meu correu fparedes@dor.cat

Ja m'aneu dient alguna cosa...

^top
25  Mexico  - GRAN REVETLLA DE SANT JOAN A QUERÉTARO!!!
Pujat per Hèctor Dugo ( Querétaro ) [2] - 2012-06-01

Hola a tothom,

enguany el proper dissabte 23 de juny estem organitzant una revetlla de Sant Joan a Querétaro.

Lloc: Río de la Loza 7, cantonada Vensutiano Carranza. Colonia Centro.

Hora: 21:30 h..


Hi esteu més que convidats!


Més info: euxinus@gmail.com

^top
26  Mexico  - FIESTA del Libro y la Rosa a la UNAM
Pujat per Anna Pi i Murugó ( Mexico ) [85] - 2012-04-08

El proper 22d'abril  de 10:00 a 19:00 


Centro Cultural Univesitario


Casa del Lago


Museo Univesitario del Chopo


Centro Cultural Universitario Tlatelolco


Palacio Mineria


Música, dansa, teatre, cinema, signatura d'escrptors, conferències, 43 editorals


Consulta a www.cultura.unam.mx/fiesta2012/


Més info

^top
27  Mexico  - Café
Pujat per Guillem Alcón Ciurana ( Mexico ) [108] - 2012-03-04

Hola a tots, desde ja fa dos anys tinc una empresa de café de Coatepec, segos diuen els qui el proben es el millor café que mai han probat. No el trobareu a cap botiga donç la producció es limitada, si algú es interessat a probar.lo o a distribuir.lo, es pot possar en contacte amb mi mitjançant la Web del meu perfil. Salut!!


Més info

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.69.7.200 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?