CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:28
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Dublín  - Busco habitació en Dublín
Pujat per Sergey ( Dublín ) [11224] - 2017-10-29

Gent, necessito un cop de mà, estic buscant una habitació, podria entrar-hi quasi des de ja, el landlord me'n vol fora el dia 1 de desembre; si això encaixa millor, també puc entrar-hi el 20 de desembre, ja que entre el 4 i el 20 estic a Barna, depen de com en teniu, vaja.
Treballo per a Accenture en Eastpoint Business Park, porto aquí des de l'agost 2017, compto amb un màxim d'uns 600-700 euros de pressupost. No conec massa la ciutat, però estic obert a contemplar totes les opcions, que ja sé que el tema és dur....
00353 85 2105202

Mèrceeeeees... !!

^top
2  Dublín  - HABITACIO PER LLOGAR
Pujat per quim ( Helsinki ) [4499] - 2017-03-26

Hola gent, he viscut a Dublin un anyet i és per aquesta raó que una miga em va demanar si coneixia algú per Dublin que li pugues demanar informació per trobar habitació de lloguer, o bé poder vosaltres sabeu o teniu algun amic que tingui habitació lliure disponible desde aa mateix.

Salut i ànims!!!

^top
3  Dublín  - Alquile habitacio per al'estiu
Pujat per Borja ( Dublín ) [208] - 2016-04-20

Alquile una habitacio amb llit doble per als messos de Juliol i Agost (setemebre negociable). La casa esta al barri de Kilmainham, Dublin 8, en una zona tranquila i ben comunicada (mitg hora caminant al centro i dos minuts caminant al tranvia) . 500 euros /mes amb tot inclos. Interesats poden contactar amb mi i puc enviar mes detalls i fotos.
borjaguillot@gmail.com
Salut.

^top
4  Dublín  - Busco una habitació
Pujat per Anna Fosch ( Dublín ) [9216] - 2015-09-11

Ja porto uns dies aquí a Dublin a un hostal mentre busco l'habitació i està sent exasperant. Necessito urgentment trobar una habitació, estic treballant al Trinity, així que si sabeu algú que tingui una habitació lliure a prop seria genial si em poguessiu passar el contacte.

Moltes gràcies

Anna

^top
5  Dublín  - Busco pis, i feina!
Pujat per Bego GF ( Dublín ) [8825] - 2015-05-19

Hola!

Em dic Bego, sóc mestra d'infantil i primària i vindré a partir de juliol a Dublín, per treballar i millorar l'anglès.
Busco feina i allotjament, si algú em pot ajudar ho agrairé molt!

Gràcies per avançat! El meu correu és assumptesinterns@gmail.com

^top
6  Dublín  - Busco habitació a Irlanda (Dublin)
Pujat per Miquel let ( Dublín ) [8815] - 2015-05-14

Hola a totes i tots, sóc un noi que estic estudiant a la universitat i vull aprofitar aquest estiu per marxar a Irlanda a passar 3 mesos aproximadament per apendre àngles. Estic buscant allotjament i academias i agrairia si algu amb pogues donar informació o ajudar-me en qualsevol cosa que amb pugui ser d'utilitat. No tinc preferencies de la zona, unicament vull aprofitar per apendre l'àngles com he comentat. Gràcies, salut! El meu correu és: miki_blancafort@hotmail.com // miquel.blancafort@uvic.cat

^top
7  Dublín  - Pis o casa a la zona de Geanegeary per l'agost
Pujat per Francina Suari ( Dublín ) [8558] - 2015-03-10

Hola, som una família catalana que viu a Frankfurt però anirem les dues primeres setmanes d'agost a Irlanda perquè les nostres filles aprenguin l'anglès. Estem buscant un pis o casa per a cinc persones a la zona de Geanegeary. Si sabeu d'aguna Cosa que es llogui us agrairia que ens ho féssiu saber a Francina.ziesse@t-online.de.
Merci!

^top
8  Dublín  - Cercant habitació o compartir pis
Pujat per Maria Dolors aguila [8436] - 2015-02-01

Hola soc Biologa i visc amb una familia a Dublin estic fent d'Au Pair.Vull canviar per motius personals , si sabessiu d'algu que necessita persona per compartir pis us ho agrairia.
Tinc 24 anys i soc una noia molt alegre, ja vaig estar en pis compartit durant la meva epoca d'estudiant i l'experiència va ser molt positiva.
Agrairé cualsevol sugerència.

^top
9  Dublín  - Intercanvi casa Reus-Dublin per tot un curs
Pujat per Miquel Saperas ( Dublín ) [8186] - 2014-11-17

Sabem que potser és una mica difícil trobar el que busquem, però ens estem plantejant fer intercanvi de casa per tot el proper curs escolar (més o menys de l'agost del 2015 a juny del 2016) amb algú de Cork/Dublín que vingui a viure casa nostra durant aquest periode i nosaltes anar a casa seva.

Som una parella amb dos nens de Reus, i casa nostra és molt gran, nova i lluminosa, amb jardí i piscina, a escassos 10 minuts de la platja de Cambrils. Tota la info la podeu veure a https://www.intercambiocasas.com/es/list ing/476346/

Si coneixeu d'algú (ja sigui català o irlandès) a qui cregueu que pugui interessar-li el tracte us agrairíem que ens ho feu a saber (missatge privat) o li passessiu l'enllaç. Potser una possiblitat seria una parella ja jubilada que vulgués passar un any a la costa catalana, amb bon clima, bon menjar i en un emplaçament tranquil... si cal podem intercanviar també el cotxe.

Moltes gràcies per la vostra ajuda i esperem conèixer-vos en persona aviat

^top
10  Dublín  - Buscant pis
Pujat per Cristina Millàs ( Dublín ) [6718] - 2014-02-12

Hola,
com va? som una parella (28 i 31 anys) que fa dues setmanes que estem vivint a Dublin i estem intentant trobar un pis de lloguer per Dublin1, Dublin 2 o Dublin 7. Hem estat mirant a daft.ie però el pisos aquí volen...Si algu està interessat en llogar una habitació doble que es posi en contacte amb nosaltres!
Moltes gràcies,
Cris

^top
11  Dublín  - Cercam habitació doble
Pujat per Maria Ripoll ( Dublín ) [6253] - 2013-11-05

Hola gent!

Acabam d'aterrar a Dublín i estam cercant un lloc per viure. Anam mirant les pàgines tipus daft, etc... però encara no tenim res. Sabeu d'alguna cosa?

Gràcies!

^top
12  Dublín  - Busco habitació
Pujat per Albert Simó ( Dublín ) [5930] - 2013-09-27

Hola a tots/es,

M'estic plantejant anar a Dublin a fer un intensiu d'anglès uns mesos i necessito habitació per compartir. Si algú està interessat o sap d'algú que ho estigui, contacteu-me: albertsimo@periodistes.org
Salutacions,

Albert

^top
13  Dublín  - 2 persones: habitació doble :)
Pujat per Cristina Bajet Mestre ( Dublín ) [5971] - 2013-09-27

Hola!

Genial que existeixi aquesta pàgina! Duc molt de temps fora de terres catalanes, voltant per Àfrica i els EEUU, finalment, per tema visats, el meu novio (que és d'una ciutat remota dels Estats Units, Fort Wayne) i jo ens mudem a Dublin per estar-hi un any.

I doncs... busquem pis (i desprès feina, però tot vindrà... no? :S :D ). És difícil trovar una habitació doble per parelles així que si algú en sa d'alguna genial!! I sino, podem mirar de llogar un pis entre uns quants :)

Una mica d'Info... jo he estudiat cipencies ambientals i postgrau en cooperació internacional i el Brendan environmental business and politics. Ell és molt divertit i parla "una miqueta de català", és molt de llibres i converses interessants, començarà el doctorat l'any vinent. Jo sóc més d'esports, correr, yoga, escalar... i de treballar en temes de cooperació internacional i comunicació per la sostenibilitat.

Crec que som molt "easy going" i ja hem viscut en pisos compartits durant un any a Oxford, amb gent de diferents llocs :) Ah i tenim 28 anys (ell) i 26 (jo).

Arrivem entre finals d'Octubre i principis de Novembre a Dublin :)

Una abraçada i moltes gràcies! :)

Cristina

PD: Per cert, passaré per Barcelona 4 dies així que si hi ha algú que necessiti que li porti algo, digali fuet... o qualsevol cosa, ja sabeu :)

^top
14  Dublín  - Busco compartir allotjament
Pujat per Fèlix ( Dublín ) [5960] - 2013-09-25

Hola. Em dic Fèlix. Ja fa quasi un any que visc a Dublin. Treballo en IT (informàtic).

Voldria anar a viure a Dublin 2, 4 o 6. Treballo a Dublin 14 (però a l'inici, al costat de Dublin 6).

El motiu del canvi és perquè és molt car on visc actualment i voldria anar a un lloc on pagui menys.

Algú té una habitació lliure o voldria compartir amb mi ?

Em podeu trobar a argiers@hotmail.com i al tel. 083 150 3426

thanks

^top
15  Dublín  - BUSCO HABITACIÓ A DUBLÍN
Pujat per Sandra Oñate González [5293] - 2013-07-23

Hola a tots, a finals d'agost marxo a Dublín per treballar i millorar l'anglès. Busco habitació en una zona tranquil·la. Si algú em pot donar un cop de mà, us ho agrairia molt. La meva intenció és tornar a BCN per Nadal així que seran uns quatre mesos. Si teniu cap info interessant em podeu passar quelcom al correu: sandrapercat@hotmail.com o sandraogo@stradivarius.es
Moltes mercès.
Salutacions ;)

^top
16  Dublín  - busco habitació per l'última quinzena d'Agost
Pujat per Bet ( Dublín ) [5290] - 2013-07-22

Hola sóc la Bet, tinc 33 anys, estaré a dublin del 16 d'agost a l'1 de setembre, estic buscant gent per fer una cerveseta i molt important una habitació per poder descansar i dormir una miqueta.
Estic apuntada a una escola d'anglés a dublin 1 unes 3 horetes i la resta la voldria dedicar a coneixer la gent, la ciutat i el que surgeixi.

^top
17  Dublín  - Learn English
Pujat per Gabi ( Dublín ) [5173] - 2013-07-14

Hola Compatriotes,

Vull passar uns dies de vacances a Dublin (del 20-Ago, al 14 Set.). Busco allotjament tipus homestay (o similar) pel Centre de Dublin (Zona 2, 4, 6) que em permeti millorar l'idioma. Algú sap d'una família que llogui habitacions?


Gràcies,
Gabi (grosellm@live.com)

^top
18  Dublín  - Del 3 al 7 de juny 2013 busco compartir allotjament, habitació
Pujat per Tressa Zaatari ( Dublín ) [5046] - 2013-05-28

Hola a tothom!

Del 3 al 7 de juny vaig a Dublín a fer una primera presa de contacte x trobar feina.

Algú busca partner x l'allotjament pel centre de Dublin, a poder ser...

Podeu contactar al mail : mtfolguera@telefonica.net

Mil gràcies!!

M Teresa Folguera

^top
19  Dublín  - un català + per Dub
Pujat per Bernat Pujol ( Dublín ) [3948] - 2013-02-13

Hola a tots!!

Vaig venir per les vacances de Nadal per mirar el terreny i.. Aquí teniu un nou català que estarà per Dublín des de finals de febrer fins al setembre com a mínim, la idea és estudiar anglès a una acadèmia i quedar-m'hi una temporada per millorar el meu nivell d'anglès, per veure món i el que surti per allà.
Estic buscant habitació en pis compartit i acadèmia d’angles, he mirat a daft però si algú de vosaltres em pot fer alguna recomanació i donar-me algun consells seria genial.

Gràcies i fins aviat!!

bernat.bcn@hotmail.com

^top
20  Dublín  - Hola catalans i catalanes!
Pujat per Núria Ferraz ( Dublín ) [4223] - 2013-01-29

Em dic Núria tinc 24 anys i estic fent d'au pair a Omeath, a uns 100km al nord de Dublín, el proper dissabte he de baixar a Dublín per unes coses i havia pensat que ja que agafo el tren i baixo podia quedar-me a passar el finde i conèixer la ciutat! doncs bé era per saber si alguna d'aquestes noies que buscaveu companya de pis em podieu acollir per una nit, sino potser busco un b&b o faig un "puja i baixa"...

Ja de pas si algú s'ofereix a ensenyar-me la ciutat jo encantada!!

bonanit i gràcies :)

^top
21  Dublín  - Busco habitació a Dublin!
Pujat per Marta Pintó Grau ( Dublín ) [3261] - 2012-09-12


Hola a tots!

Sóc la Marta, i demà vinc cap a Dublin per quedar-me aquí un anyet!! Porto uns dies buscant pis, però a distància m'està resultant força dificil... Demà ja volo cap aquí, i tinc l'esperança que serà més fàcil un cop estigui a la ciutat. Si sabeu d'alguna habitació disponible pel centre, qualsevol ajuda serà benvinguda! :)
Moltes gràcies!! I ens veiem per Dublin!!!
Marta

^top
22  Dublín  - Busco habitació del 12 al 31 d'agost a Dublin
Pujat per Elisabet Soler Caralt ( Dublín ) [2084] - 2012-06-23

Hola!!!

Sóc nova! M'acabo de registrar!

Vindré a Dublin el mes d'agost a estudiar anglès. Del 12 al 31. L'acadèmia sembla que ja la tinc a través d'un contacte i he estat mirant hostels, pensions, hotels i no ho veig clar!

Hauria de trobar alguna habitació pel centre ja que l'acadèmia és cèntrica. Concretament és aquesta escola:

International College of Technology (ICOT)
28 Westmoreland Street
Dublin 2

M'interessaria trobar alguna habitació aprop de l'escola ja que m'han dit que el transport a Dublin no és massa bo!

Deixo el meu mail per si hi ha algú que em pugui donar un cop de mà o bé, tingui els mateixos plans que jo i així, ens poguem juntar i trobar alguna cosa junts:

0330.eli@gmail.com

Gràcies!!!

Eli.


^top
23  Dublín  - Casa per llogar a Lusk, Co. Dublin
Pujat per bjp ( Dublín ) [192] - 2012-03-20

[Nota del WP- Ho sento sha perdut la info. Si esteu intressats poseu-vos en ctte amb la Berta
http://www.catalansadublin.com/quisom.ph p?id_ciutat=1&usr=192]

^top
24  Dublín  - Busco habitació a Dublin
Pujat per cristina Miret Jorba ( Dublín ) [1492] - 2012-01-23

Hola,
tinc pensat venir a Dublin aquest mes de febrer, a millorar anglés i buscar noves oportunitats de feina i busco una habitació. Suposo que de moment seria un parell de mesos per veure com està el panorama.
Algú sap d'alguna cosa?
Cristina

^top
25  Dublín  - Busco habitació a Dublin
Pujat per jeroni luna ( Dublín ) [1478] - 2011-12-01

Hola,
Al gener m'instal·lo a Dublín per treballar a la UCD.
Busco una habitació en una casa a Dublín preferiblement compartida amb catalans, en principi no tinc manies amb la zona encara que si fós propera a la UCD estaria molt bé.
Si algú em pot ajudar estaré molt agraït.
El meu mail és jeroniluna@hotmail.com , no deixo el telèfon pq encara no estic a Dublin i per tant no tinc telèfon irlandés!!
Salut
Jeroni

^top
26  Dublín  - habitacio agost!!!
Pujat per catalina aymerich ( Dublín ) [297] - 2011-07-04

Què tal??! com esteu? Em dic Cati i aquest mes d'agost el passare a Dublin, pero de moment no trobo cap habitació pel mes d'agost...ja vaig mirant a Daft pero res de res..Si algú lloga la seva habitació o sap d'algú em faria un favor, moltes gràcies!! El meu correu és: pipius1@hotmail.com


^top
27  Dublín  - un hostel que esta molt bé i a més a més és centric
Pujat per catalina aymerich ( Dublín ) [297] - 2011-07-04

un hostel que esta molt bé i a més a més és centric és el Isaacs Hostel http://www.isaacs.ie/isaacs_hostel/Home. aspx, en el seu moment hi vaig viure gairebé un mes, jejejeje!! aquesta vegada també m'hi pasaré fins que no trobi una habitació per l'agost, sort jaume!

^top
28  Dublín  - Si El international hostel
Pujat per Georgina Llull ( Dublín ) [1070] - 2011-07-04

Si El international hostel : 61 Mountjoy Street, Dublin 7

Pregunta pel Xavi

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
172.70.178.32 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?