DIADES AL MÓN 2020

11 de Setembre - Recull de Diades de Catalunya d'arreu del món -

No has rebut el mail de confirmació?

Si t'has registrat però no has rebut el mail de confirmació, és molt probable que hagi anat a parar a la teva carpeta de "correu brossa". Això passa tot sovint actualment degut al creixent nombre de SPAM que circula per la xarxa.

El nostre mail s'envia automàticament en confirmar el teu registre i t'hauria d'arribar pocs segons despres de signar.

Però si no l'has rebut, el primer que has de fer si no reps el nostre mail és buscar-lo a la carpeta de correu no desitjat, spam o correu brossa. el 99% dels cops és allà. Utiliza el buscador del teu correu i busca aquesta frase: "[DIADES AL MON]" a la carpeta de correu brossa. Hauria de ser allà.

Indica el mail amb el que et vas registrar
 
Les dades que es recullen aquí són confidencials i només es mostren estadísticament a la web. Per a evitar registres falsos, el sistema et demanarà confirmació enviant-te un mail amb un link de confirmació que hauràs de clicar per completar el teu registre.

https://www.catalansalmon.com/diada

DIADES a 31 CIUTATS el 2020: Amsterdam Antwerpen Bangkok Belfast Bilbao Cape Town Ciudad de México (DF)(3) Dublin Hamburg Hesseng Las Palmas de Gran Canaria London Luxembourg Madrid(2) Melbourne Minneapolis New York City Nice Oslo Paris Perpinyà Quito São Paulo Stockholm Stuttgart(2) Toronto Toulouse(2) Tromso Vienna Warszawa Zurich

ALTRES DIADES DE CATALANSALMON: 2020 - 2019 - 2018 - 2013 - 2012 -

MAIL   |   CONDICIONS DEL REGISTRE   |   US

Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com

Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

3.239.109.55 https://www.catalansalmon.com/diada/nomail.php