Catalansalmon/ MAINADA

Recursos per als petits catalans que viuen arreu del món

Condicions del registre

En sol·licitar interactuar amb el projecte catalansalmon.com/mainada, accepteu formar part de la base de dades de CATALANSALMON.com.

De conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades s´inclouran en un fitxer sota la responsabilitat de CATALANS AL MÓN i que seran tractades per tal de gestionar l'enviament d'informació sobre el projecte MAINADA de catalansalmon i/o d'altres projectes organitzats per CATALANSALMON.

En qualsevol moment podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició de les vostres dades, mitjançant el correu electrònic info@catalansalmon.com.

Les dades personals que introduïu (nom, telèfon, adreça electrònica, ip) no seran publicades en cap cas ni cedides a terceres persones sense el vostre consentiment. Podeu donar-vos de baixa, o eliminar qualsevol informació en qualsevol moment enviant un correu electrònic amb l'assumpte "baixa-MAINADA" a l'adreça info@catalansalmon.com.

Ens reservem el dret d'eliminar sense avís qualsevol registre que considerem fals, malintencionat o ofensiu, i ens reservem el dret a bloquejar l'accés als qui ho facin.

La normativa, responsabilitats, reglamentació de la protecció de dades i condicions d'ús de la web de MAINADA, incloent-hi la normativa RGPD del 2018, estan definides a la web catalansalmon, en aquesta direcció: https://catalansalmon.com/disclaimer.php

https://www.catalansalmon.com/mainada

*CATALANSALMON per a la MAINADA!*

IL·LUSTRACIONS DE NOEMÍ CASAS - @nomidrawings

CONTACTE   |   CONDICIONS DEL REGISTRE   |   US/The Bronx- (228)

Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

52.203.18.65 https://www.catalansalmon.com/mainada/disclaimer.php