Catalansalmon/ MAINADA

Recursos per als petits catalans que viuen arreu del món

COMPARTEIX!
WHATSTAPP

MAINADA: Webs

En aquesta pàgina podràs trobar pagines web on la temàtica principal està adreçada als més petits, i en català; webs de continguts, blogs de pares, consells per als expatriats i els seus fills, etc.

Xocolata i Contes

Xocolata i Contes es una activitat setmana via zoom que fan els Casals en Xarxa des de Ecuador.
llegeix-ho a casalsenxarxa.cat

El Planeta dels contes

El Planeta dels contes és una plataforma telemàtica des de la qual infants, famílies i educadors poden gaudir de forma fàcil i accessible de vídeos de contes, cançons o petites peces de teatre en llengua catalana. Es tracta d’un espai segur i fiable, on companyies especialitzades en teatre familiar proposen continguts de qualitat i amb perspectiva inclusiva, de gènere, mediambiental, de consum responsable, de diversitat familiar i intercultural.
https://www.elplanetadelscontes.cat/

SAMBORI OMNIUM

Òmnium Cultural impulsa la primera Mostra Sambori de creacions culturals amb la finalitat d’interpel·lar al conjunt d’infants i joves del país perquè, acompanyats dels seus referents educatius, descobreixin el seu camí com a creadors, i puguin fer visibles projectes culturals creats col·lectivament des de l’escola.
llegeix-ho a www.omnium.cat

CRIATURES.ara.cat

Les 10 aplis educatives favorites de les criatures. Aplis per resoldre problemes matemàtics, aprendre idiomes i planificar millor les tasques escolars
https://criatures.ara.cat/
https://criatures.ara.cat/

El Pot Petit

El Pot Petit som un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar.
A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produïm espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.
https://www.potpetit.com/

Biblioteca d'activitats JClic

El JClic és un projecte de programari lliure de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC) que permet crear diversos tipus d’activitats interactives com ara associacions, puzles, activitats de text, mots encreuats o sopes de lletres a partir d’elements de text, gràfics i multimèdia.

El programa compta amb una eina d'autor per crear les activitats, un reproductor que permet executar-les i un sistema d'informes que emmagatzema els resultats obtinguts pels alumnes. Tots aquests components, així com diverses guies i tutorials per aprendre a crear les activitats, es troben disponibles a la zonaClic
llegeix-ho a clic.xtec.cat

Packmagic

PACK MÀGIC – Cinema infantil, tranquil i en català
Pack Màgic és una distribuïdora de cinema enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals. Pack Màgic és una iniciativa de Drac Màgic, cooperativa que des de 1971 es dedica a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.
https://www.packmagic.cat

Relats infantils sobre ciberseguretat

Descarregueu-vos els contes que us hem preparat per aprofundir en qüestions com la privacitat a la xarxa i la ciberseguretat. Estan pensats per a nens i nenes entre 6 i 12 anys.
llegeix-ho a internetsegura.cat

Xiula

Xiula és una experiència única d’animació musical: fem cançons, creem espectacles i en general, liem pollastres importants que animen a tot tipus de públic.
https://xiula.cat/

La Baldufa Teatre

Els objectius principals de la companyia són oferir espectacles d’alta qualitat artística; crear espectacles multidisciplinaris, utilitzant el màxim de recursos teatrals; oferir espectacles per a tots els públics, però majoritàriament per al públic infantil, i crear espectacles ideològicament compromesos amb els valors de solidaritat, tolerància i respecte.
llegeix-ho a www.youtube.com

Fundacio La Roda

Des de 1977 estem especialitzats en organitzar espectacles i gestionar activitats culturals, socials, educatives i de lleure.
Tots els beneficis obtinguts de les programacions contractades amb la Fundació La Roda estan destinats a projectes socials i culturals que l’entitat promou a Catalunya.
http://www.fundaciolaroda.cat/

Les Musiquetes de la Bressola (Catalunya Nord):

El grup Fem Sonar Les Musiquetes pretén acostar els més petits al món de la música a partir del descobriment i el treball de les cançons catalanes que, al llarg dels anys, han fet cantar i parar l’orella als més menuts.
Això sí, vestides sempre amb les sonoritats més actuals.
http://www.femsonarlesmusiquetes.cat/

Goita què fan ara

Goita que fan ara recopila sèries i pel·lícules de plataformes com Filmin i Movistar+, i preveu ampliar-se amb el contingut a la carta de televisions
Us mostrem la seva cartellera INFANTIL
https://goitaquefanara.cat/genre?g=INFANTIL

Patufets al món

Patufets al món.Quan el català és minoria
Patufets són tots els fills i filles de mares i/o pares que parlen en català (en qualsevol dels seus dialectes) i que viuen, o han viscut, a l’estranger.
Patufets al món és una plataforma que aglutina recursos per a l’aprenentatge del català i per transmetre la cultura i tradicions catalanes a nens i nenes que no viuen a Catalunya o en alguna altra regió dels Països Catalans (Recursos). També és un racó on trobar preocupacions, dubtes, interessos, propostes dels pares i mares que viuen a l’estranger.
https://patufetsalmon.wordpress.com/

EDU365.cat

Portal educatiu del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, orientat i desenvolupat específicament per a l’alumnat i les seves famílies.
Te un apartat dedicat esclusivament als infants
https://www.edu365.cat/infantil/index.html

La Carta Màgica

Els Reis Mags i el Pare Noel arriben per videotrucada, acompanyats de la Deessa Gaia, la figura de la Mare Natura. Qui ha dit que aquest any no podrem saludar-los i transmetre´ls els nostres desitjos? Tenen moltes ganes de poder parlar amb els nens i nenes de tot arreu. Per això ara estan disponibles per a fer videotrucades als infants de tot el món, en català, castellà o anglès.
(servei de Pagament)
www.lacartamagica.online

socpetit.cat

Socpetit.cat som el portal de referència per a Pares i Mares; des de l'any 2005 t'oferim un portal pels nens amb agenda, jocs, dibuixos, fòrum pels pares. Si busques, esperes o en tens, aquí trobaràs el fòrum de pares i mares més participatiu de tota la xarxa.
https://Www.socpetit.cat

Revista El Tatano

El Tatano és una revista en català per a nens i nenes a partir de 4 anys. És el Cavall Fort dels petits! Un munt de seccions divertides i interessants fan que l’aventura de llegir comenci a les seves pàgines. Un cop al mes, els tataners troben a la bústia un nou exemplar de la revista al seu nom. Això els fa sentir que formen part del petit gran món que és El Tatano!

Et pots suscriure i te la fan arribar arreu del mon: (Preus 2021)
El Tatano
Per a lectors a partir de 4 anys
Periodicitat: mensual
Format: 210×250
Pàgines: 28
ISSN: 1139-0050
Preu de la subscripció per a 2021, corresponent a 12 números: 62 €.
Estranger zona 1 (Europa i Grenlàndia): 71 €; zona 2 (resta del món): 75 €.

Cavall Fort
Per a lectors a partir de 9 anys
Periodicitat: quinzenal
Format: 210×285
Pàgines: 36
ISSN: 1139-0042
Preu de la subscripció per a 2021, corresponent a 18 números senzills i 3 números dobles: 74,50 €.
Estranger zona 1 (Europa i Grenlàndia): 89 €; zona 2 (resta del món): 95 €.
https://cavallfort.cat/el-tatano/

Juguem en Català

Som dues germanes que per circumstàncies de la vida hem acabat vivint en països diferents.
Especialment durant el confinament, me'n vaig adonar que hi ha poc material obert online en català, i que segurament no era l'única mare a l'estranger a qui li agradaria trobar material en català gratuït.
I així és com ha nascut aquest blog, volem compartir jocs que ajudin a l'aprenantatge en català que siguin fàcils i divertits.
https://www.juguemencatala.com/
Tens alguna recomanació? comparteix-la amb nosaltres!
Tornar al capdemunt

https://www.catalansalmon.com/mainada

*CATALANSALMON per a la MAINADA!*

IL·LUSTRACIONS DE NOEMÍ CASAS - @nomidrawings

CONTACTE   |   CONDICIONS DEL REGISTRE   |   US/The Bronx- (228)

Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

52.203.18.65 https://www.catalansalmon.com/mainada/info.php?index=2