CIBERSEGURETAT

Conceptes bàsics de seguretat informàtica

COMPARTEIX!
WHATSTAPP

CIBERSEGURETAT: Conceptes bàsics de Seguretat Informàtica

L’ús d’Internet experimentat un creixement exponencial els darrers anys, i la pandèmia de la COVID ha accentuat encara més aquesta tendència. El teletreball s’està imposant i això ens obliga a fer servir eines per treballar des de casa sense tenir nocions bàsiques de seguretat que ens solen proporcionar els especialistes quan treballem des d’una oficina.
Això fa que tot sovint estiguem exposats a riscos potencialment molt perillosos sense tenir gaire idea de com combatre’ls, i encara pitjor, molts cops ni en som conscient que estem obrint la porta a qualsevol amb males intencions i que ens podem complicar molt la vida.
Com protegir la teva connexió fent servir una VPN? Com protegir la teva privacitat fent servir mode incògnit i navegadors segurs? Com saber si el teu ordinador està infectat per virus? Quines precaucions prendre amb mails sospitosos de robar-te informació? Quines webs són insegures per navegar-hi? …
Aquesta informació és bàsica per posar tenir les eines per identificar els riscos i donar les primeres passes per combatre’ls.
A CATALANSALMON hem organitzat uns petits seminaris impartits per experts contrastats, per donar informació bàsica i pràctica per protegir la nostra privacitat, el nostre equip, i la nostra xarxa i combatre possibles atacs i infeccions.
LLISTA DE SEMINARIS

TOTS ELS SEMINARIS SÓN GRATUÏTS

datahoraduradainfo
(pendent)


(Zoom)

Seguretat per infants a les xarxes socials(Pendent)
(pendent)

30'
(zoom)

Ciberseguretat per a Empreses i professionalsLa finalitat d'aquesta formació és la d'optimitzar el nivell de seguretat de l'empresa, fortificar els coneixements dels empleats, així com la conscienciació de que tots els empleats formen part de l'entorn de seguretat i han d'afavorir amb comportaments correctes a salvaguardar els actius de l'empresa, operacions e imatge de l'empresa.
(pendent)


(zoom)

Criptomonedes, que son i com funcionen, i el perquè del seu creixement(Pendent)
27-05-2021
Dijous
10:00
(hora CAT)
30'
(Zoom)

Seguretat informàtica bàsica (1) (repetició)Aprén a protegir la teva connexió a internet, a utilitzar tallafocs, a fer compres segures per internet, a navegar anonimament de manera fàcil i sense coneixements tècnics previs. Com protegir la teva connexió fent servir un VPN? Com protegir la teva privacitat fent servir mode incògnit i navegadors segurs? Com saber si el teu ordinador esta infectat per virus? Quines precaucions prendre amb mails sospitosos de robar-te informació? Quines webs són insegures per navegar-hi?

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
26-05-2021
Dimecres
18:00
(hora CAT)
30'
(Zoom)

Seguretat informàtica bàsica (1)Aprén a protegir la teva connexió a internet, a utilitzar tallafocs, a fer compres segures per internet, a navegar anonimament de manera fàcil i sense coneixements tècnics previs. Com protegir la teva connexió fent servir un VPN? Com protegir la teva privacitat fent servir mode incògnit i navegadors segurs? Com saber si el teu ordinador esta infectat per virus? Quines precaucions prendre amb mails sospitosos de robar-te informació? Quines webs són insegures per navegar-hi?

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Per seguir la xerrada no cal tenir tenir un nivell tècnic important, volem que els continguts siguin el més accessible que sigui possible.
Tots els seminaris són gratuïts.
ATENCIÓ: L'objectiu d'aquests seminaris és únicament informatiu i no suposen en cap cas cap garantia d'immunitat davants de possibles atacs. La responsabilitat de l'ús que en facin de la informació que es pugui donar en aquests seminaris, recau en els usuaris.
Ni Catalansalmon ni els ponents o experts que donin els seminaris accepten cap responsabilitat que es pugui derivar de ls coneixements adquirits a través dels seminaris ni garanteixen de cap manera que els asistents no puguin patir atacs, ni se'n fan responsables en cap cas. Per la seva banda, els assistents es comprometen a fer un bon ús de la informació adquirida gràcies als seminaris.


https://www.catalansalmon.com/microsites/ciberseguretat

MICROSITES CATALANSALMON: *SEGURETAT INFORMÀTICA*

ALTRES MICROSITES DE CATALANSALMON: MAINADA | CIBERSEGURETAT BÀSICA | COVID INFO | CORONAVIRUS AJUDA | BREXIT | VPN | IDCAT | EXODE | CAMON PROFESSIONAL | TURISME | RODAMONS | CONSELL CCE | FORUM GEOPOLITICA |

MAIL   |   US

Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

44.213.60.33 https://www.catalansalmon.com/microsites/ciberseguretat/