SEMINARIS CATALANSALMON

Seminaris informatius a carrec de Catalansalmon

COMPARTEIX!
WHATSTAPP

SEMINARIS CATALANSALMON

A CATALANSALMON hem organitzat uns petits seminaris impartits per experts reconeguts, de temes d'actualitat: Ciberseguretat, Criptomonedes, Fotografia, Astronomia, Fiscalitat...
seminaris acabats     seminaris futurs
LLISTA DE SEMINARIS REALITZATS

TOTS ELS SEMINARIS SÓN GRATUÏTS

data / hora / duradainfoponent/s
Fiscalitat Dijous
18-01-2024
1845
(hora CAT)
60,
(zoom)

Xerrada sobre fiscalitat internacionalIntroducció a la Fiscalitat Internacional dels no residents en territori espanyol a càrrec de Guillem Domingo, Advocat especialista en fiscalitat internacional i dret d'empresa.

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Guillem Domingo
Fotografia Dissabte
18-06-2022
15:00
(hora CAT)
60'
(zoom)

Croniques d’un Fotoperiodista de Guerra a UcraïnaFranco Fafasuli, un jove fotoperiodista argentí de Infobae i que ha viscut a Catalunya, ens explica la seva experiència com a corresponsal de guerra a Ucraïna

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Franco Fafasuli
Astronomia Dimecres
13-04-2022
18:00
(hora CAT)
60'
(zoom)

Astropolítica MarcianaAstropolítica enfocada en el planeta Mart.

L'astropolítica o política de l'espai exterior inclou tractats espacials, dret a l'espai, cooperació internacional i conflicte en l'exploració espacial, economia internacional i l'impacte polític hipotètic de qualsevol contacte amb la intel·ligència extraterrestre.

L'astropolítica, també coneguda com a astropolítik, té els seus fonaments en la geopolítica i és una teoria que s'utilitza per a l'espai en el seu sentit més ampli.

Un aspecte important de la geopolítica de l'espai és la prevenció d'una amenaça militar a la Terra des de l'espai exterior.

La cooperació internacional en projectes espacials ha donat lloc a la creació de noves agències espacials nacionals.

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Marçal Sanmartí
Fotografia Dissabte
12-03-2022
14:00
(hora CAT)
60'
(zoom)

WORKSHOP DE FOTOGRAFIACarlos Monforte des de Singapur ens presenta un projecte de Paisatge Urbà utilitzant la tècnica "blended on time"
Jordi Prats des de New York ens explica com fer fotos amb Macro

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Carlos Monforte, Jordi Prats
Criptomonedes Dilluns
13-12-2021
19:00
(hora CAT)
30'
(zoom)

BLOCKCHAIN per a NeòfitsUna breu introducció a la tecnologia que està canviant tot a Internet; ecosistemes, cadenes de blocs, seguretat, criptomonedes...

Una blockchain (cadena de blocs, en anglès), també coneguda per les sigles BC, és una base de dades distribuïda, formada per cadenes de blocs dissenyades per evitar-ne la modificació un cop que una dada ha estat publicada; emprant un segellat de temps confiable i enllaçant a un bloc anterior. Per aquesta raó, és especialment adequada per emmagatzemar de forma creixent dades ordenades en el temps i sense possibilitat de modificació ni revisió. Les dades emmagatzemades en la cadena de blocs normalment solen ser transaccions (Ex. financeres); per això, és freqüent anomenar a les dades, transaccions. Per exemple, una cadena de blocs pot ser usada per estampillar documents i securitzar-los enfront d'alteracions. La tècnica ja es va aplicar l'any 2000 amb el naixement de la xarxa Freenet, i el terme fou emprat el 2009 per Bitcoin

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Nacho Tenesa, Robert Ballart
Ciberseguretat Dijous
27-05-2021
10:00
(hora CAT)
30'
(Zoom)

Seguretat informàtica bàsica (1) (repetició)Aprén a protegir la teva connexió a internet, a utilitzar tallafocs, a fer compres segures per internet, a navegar anonimament de manera fàcil i sense coneixements tècnics previs. Com protegir la teva connexió fent servir un VPN? Com protegir la teva privacitat fent servir mode incògnit i navegadors segurs? Com saber si el teu ordinador esta infectat per virus? Quines precaucions prendre amb mails sospitosos de robar-te informació? Quines webs són insegures per navegar-hi?

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Nacho Tenesa
Ciberseguretat Dimecres
26-05-2021
18:00
(hora CAT)
30'
(Zoom)

Seguretat informàtica bàsica (1)Aprén a protegir la teva connexió a internet, a utilitzar tallafocs, a fer compres segures per internet, a navegar anonimament de manera fàcil i sense coneixements tècnics previs. Com protegir la teva connexió fent servir un VPN? Com protegir la teva privacitat fent servir mode incògnit i navegadors segurs? Com saber si el teu ordinador esta infectat per virus? Quines precaucions prendre amb mails sospitosos de robar-te informació? Quines webs són insegures per navegar-hi?

Consulta'n els detalls i/o afegeix-t'hi
Nacho Tenesa
Per seguir les xerrades NO cal tenir tenir un nivell tècnic important, volem que els continguts siguin el més accessible que sigui possible.
Tots els seminaris són gratuïts.
LLISTA DE SEMINARIS PREVISTOS
datainfo
(per determinar) Ciberseguretat per a Empreses i professionals

La finalitat d'aquesta formació és la d'optimitzar el nivell de seguretat de l'empresa, fortificar els coneixements dels empleats, així com la conscienciació de que tots els empleats formen part de l'entorn de seguretat i han d'afavorir amb comportaments correctes a salvaguardar els actius de l'empresa, operacions e imatge de l'empresa. avisa'm!
(per determinar) Seguretat per infants a les xarxes socials

(Pendent) avisa'm!
(per determinar) Criptomonedes, que son i com funcionen, i el perquè del seu creixement

(Pendent)
avisa'm!
ATENCIÓ: L'objectiu d'aquests seminaris és únicament informatiu. La responsabilitat de l'ús que en facin de la informació que es pugui donar en aquests seminaris, recau en els usuaris.
Ni Catalansalmon ni els ponents o experts que donin els seminaris accepten cap responsabilitat que es pugui derivar de ls coneixements adquirits a través dels seminaris, ni se'n fan responsables en cap cas. Per la seva banda, els assistents es comprometen a fer un bon ús de la informació adquirida gràcies als seminaris.


https://www.catalansalmon.com/seminaris

MAIL   |   US

Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

<#> VISITES (2024/05): 115 / VISITES TOTAL : 3507

44.210.83.132 https://www.catalansalmon.com/seminaris/