CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 9 dies (6796 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
14-05-2022-Rodrigo Chaves, nuevo presidente de Costa Rica: economista, 'outsider' y señalado por acoso sexual | 14-12-2021-A Costa Rica a teletrabajar | 01-10-2021-Noves de classes de català organitzades pel Casal Català de Costa Rica - exterior | 08-08-2021-Cerco feina | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 27-12-2020-Tastet de Costa Rica | 15-06-2020-Costa Rica, un exemple contra el covid-19 a l?Amèrica Llatina | 27-04-2020-Costa Rica, el destino ideal después del confinamiento | 26-11-2019-Logopeda infantil ONLINE | 23-11-2019-Viure i treballar a Costa Rica |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 123
Rodrigo Chaves, nuevo presidente de Costa Rica: economista, 'outsider' y señalado por acoso sexual
2022-05-14 (1/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El conservador, con escasa experiencia política, logró ganar en segunda vuelta gracias al abstencionismo más alto de las últimas seis décadas y pese a las sanciones por acoso sexual cuando trabajaba en el Banco Mundial

https://www.eldiario.es/internacional/ro drigo-chaves-nuevo-presidente-costa-rica -economista-outsider-senalado-acoso-sexu al_1_8985255.html

Més info a www.eldiario.es
A Costa Rica a teletrabajar
2021-12-14 (2/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El país ha aprobado una ley para atraer a los nómadas digitales, que disfrutan entre pausas de surf, yoga y aventura en hoteles especializados

https://elviajero.elpais.com/elviajero/2 021/12/09/actualidad/1639061068_335848.h tml

Més info a elviajero.elpais.com
Noves de classes de català organitzades pel Casal Català de Costa Rica - exterior
2021-10-01 (3/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El Casal Català de Costa Rica iniciarà el proper 8 d?octubre un curs de català bàsic de 20 hores de durada, que es desenvoluparà, segons la web del centre, en [?]

https://exterior.cat/noticies/noves-de-c lasses-de-catala-organitzades-pel-casal- catala-de-costa-rica/

Més info a exterior.cat
Cerco feina
2021-08-08 (4/46) - Pujat per AnnaCreu - Comparteix

Bones,
Cerco feina a Costa Rica, a la zona de Limones. Tinc 48 anys i faig tot tipus de feines relacionades amb la restauració i el turisme. La meva especialitat, la sommeleria :-))
Trobo que la pàgina està poc activa, en qualsevol cas, m'encantaria compartir converses. Ara tinc molta curiositat per la cultura costa-riquenya.
Fins aviat!
Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
2021-02-25 (5/46) - Pujat per Laura Solana (Catalansalmon) - Comparteix

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web: www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!
Tastet de Costa Rica
2020-12-27 (6/46) - Pujat per LAURA CARABASA GARCIA (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tothom!! Jo sóc la Laura, tinc 21 anys i sóc de Bellpuig (Lleida). Aquest any acabo la carrera de Podologia i m'agradaria passar una temporada a Sud-Amèrica abans d'introduir-me en el món laboral. Busco un voluntari perquè m'expliqui la seva experiència a Costa Rica ja que és un país que em crida molt l'atenció. Si teniu una estoneta feu-m'ho saber i us estaré molt agraïda!!
Costa Rica, un exemple contra el covid-19 a l?Amèrica Llatina
2020-06-15 (7/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El govern demana a la població que no es confiï després de detectar un repunt de casos

https://www.ara.cat/internacional/Costa- Rica-covid-19-America-Llatina-coronaviru s_0_2472352757.html

Una actuació ràpida, un epidemiòleg al capdavant del ministeri de Salut i un sistema sanitari sòlid són alguns dels elements que han portat Costa Rica a tenir un dels índexs de mortalitat per coronavirus més baixos d’Amèrica: dues persones per cada milió d’habitants han perdut la vida. En total, dotze dels 1.538 casos de covid-19 comptabilitzats, un 0,78% (dades del 12 de juny). Però en plena desescalada, el risc de rebrots continua sent elevat, i és per això que el govern de centreesquerra de Carlos Alvarado insisteix a la població que no es confiï. Especialment després del repunt de casos detectat en els últims dies a prop de la frontera amb Nicaragua.

Costa Rica va ser el primer país centreamèrica a confirmar un positiu, el 6 de març. Des del primer moment, Alvarado va deixar en mans del ministre de Salut, Daniel Salas, la gestió de la pandèmia. Salas, epidemiòleg i amb experiència en l’àmbit de la salut, ja havia format part de la Comissió de Preparació per a la Pandèmia de la Grip A. En els últims mesos s’ha convertit en una referència per a la ciutadania perquè ha aconseguit contenir la propagació. Les dades criden l’atenció en un país on no s’ha aplicat la quarantena obligatòria, ja que constitucionalment no està permesa. “El govern va haver de ser creatiu per augmentar el distanciament social”, explica Claudio Mora, investigador sènior a Incae i professor a la Universitat de Costa Rica (UCR). Restriccions al trànsit, tancament de fronteres, espais públics i comerços i la prohibició d’actes massius són algunes de les mesures del govern després de declarar l’estat d’emergència, quan només hi havia 41 positius del virus al país, on viuen prop de cinc milions de persones.

Però Costa Rica no ha sigut l’únic país de l’Amèrica Llatina que ha reaccionat amb mesures contundents a la pandèmia, recorda el professor de relacions internacionals a la Universitat Autònoma de Barcelona Rafael Grasa. Altres estats també ho han fet sense obtenir tan bons resultats, com el Perú. Així, l’èxit de Costa Rica va més enllà de les actuacions immediates. Començant pel “sistema de salut articulat i públic distribuït a pràcticament tot el país”, exposa Luis Villalobos, expert en salut pública de Costa Rica. Un dels seus punts forts és la xarxa d’atenció primària implementada amb un reforma al sistema de salut el 1994.

Costa Rica també va posar en marxa a l’abril el Pla de Vigilància Sentinella, nascut precisament per fer front a la grip A, i que consisteix en fer proves a pacients respiratoris que no s’ajustin a la definició de cas sospitós. A hores d’ara, s’han fet més de 30.000 tests, segons dades oficials. A això s’hi suma la feina de Correus juntament amb la Fàbrica Nacional de Licors (FANAL), que durant la crisi ha passat a produir alcohol en gel per repartir-lo a domicili. També es va fer un enviament de medicaments a la gent gran perquè no hagués de sortir de casa.

Grasa apunta, a més, que sense uns “indicadors socioeconòmics positius” en relació amb la resta de la regió, frenar la pandèmia hauria sigut més complicat. “És la Suïssa de Centreamèrica”, sintetitza, i recorda que és el país amb més esperança de vida de l’Amèrica Llatina i un dels que tenen un millor índex de desenvolupament humà (del 0,79).

“Tenim un país que no té exèrcit sinó que fa una inversió molt alta en política social”, destaca Villalobos, que apunta al sistema d’abastiment d’aigua potable, que a Costa Rica arriba a pràcticament el 98% de la població, com una altra clau perquè els ciutadans puguin seguir les recomanacions d’higiene.

L’estabilitat política també ha facilitat la presa de decisions. L’estudi d’opinió pública més recent (de l’abril) del Centre d’Investigació en Estudis Polítics (CIEP) de la UCR destaca que el “74,5% de la ciutadania confia en les decisions governamentals per fer front a la pandèmia”, el 93,89% dels enquestats valoren positivament les mesures sanitàries i el 70,68% les econòmiques. “Hi ha hagut un augment en la credibilitat del govern i un fort suport a les decisions que ha pres”, exposa Ronald Alfaro, un dels autors de l’estudi: “Això li ha donat oxigen per afrontar la pandèmia”. L’enquesta també mostra, no obstant, preocupació pels efectes econòmics del covid-19, en un país amb una elevada taxa d’ocupació informal -del 46,1%, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística i Censos de Costa Rica-. El 57% dels enquestats van dir que tenien dificultats per subsistir. Per intentar mitigar aquest problema, el govern va aprovar el mes passat un programa d’ajuts econòmics per als afectats pel virus.

El risc de la segona onada
Però malgrat haver estat aplaudit internacionalment, Costa Rica s’enfronta ara a una segona onada de la pandèmia que té el govern en alerta. En els últims dies s’ha detectat un repunt de casos, la majoria en empreses agrícoles frontereres amb Nicaragua, on es creu que la crisi sanitària és molt pitjor. El govern de Daniel Ortega ha restat importància a la malaltia i, a més, hi ha molts dubtes sobre la veracitat de les dades de contagis que dona. “Nicaragua ha adoptat molt poques mesures contra el covid-19 i, per tant, és possible que el nombre de casos sigui molt elevat”, apunta Moral. Costa Rica tem que tenir una frontera porosa amb Nicaragua pugui complicar la situació interna. A finals de maig, el ministre Salas va dir que Nicaragua és “el principal risc” per a Costa Rica, degut a “l’alt nivell de circulació del virus” en aquest país.

“En l’actualitat els contagiats ja no són persones que havien viatjat fora del país i, per tant, de classe mitjana, sinó gent pobra, treballadors de finques agrícoles”, adverteix Villalobos. Precisament aquesta pobresa i les males condicions laborals amenacen de fer gran el pic de contagis. Diverses organitzacions no governamentals han demanat al govern costa-riqueny que garanteixi l’accés a la salut dels indocumentats procedents de Nicaragua. Amb tot, els experts demanen cautela i recorden que el repunt també ha coincidit amb la relaxació de les mesures per al distanciament social. “La segona onada requereix prendre mesures immediatament i reconèixer que el problema és de tot el país”, demana Mora.
Costa Rica, el destino ideal después del confinamiento
2020-04-27 (8/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El especial 'Destinos' de este mes propone un viaje por los rincones más paradisíacos y especiales de este país ubicado en Centroamérica

https://www.elperiodico.com/es/bienestar /20200427/costa-rica-el-destino-ideal-de spues-del-confinamiento-7938184
Logopeda infantil ONLINE
2019-11-26 (9/46) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a Costa Rica!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
Viure i treballar a Costa Rica
2019-11-23 (10/46) - Pujat per Fredy Ferrer - Comparteix

Tinc 50 anys som una família de 5 components, les meves filles tenen 16, 17 y 21 anys. Jo estic mirant de convèncer a la família de fer un canvi de vida i anar tots a viure a Cost Rica. Lògicament m’agradaria saber si algú ho ha fet amb circumstàncies similars a les meves (família i edat ).
La meva idea seria poder anar allà per muntar un petit negoci per el turisme, i amb la intenció de continuïtat per el futur de les filles.
Algu em pot ajudar?
2019-08-20 (11/46) - Pujat per Antoni Salas - Comparteix

Hola!
Tinc 65 anys, i penso jubilar-me aviat.
La meva parella i jo hem estat estudiant possibilitats, i per tot arreu ens diuen que Costa Rica és el millor lloc per jubilar-se.
Voldria saber la opinió d’algú que ja ho hagi fet, o que simplement hi estigui visquent.
També agrairia opinions sobre les zones mes recomenables. No som de grans ciutats. Això si que ho comento per si de cas.
Gracies per avançat.
Antoni
Costa Rica vol abolir el secret de confessió en casos d'abusos a menors
2019-06-27 (12/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La iniciativa és del partit al govern Acció Ciutadana, però els capellans de l'Església catòlica s'hi oposen radicalment

https://www.ccma.cat/324/costa-rica-vol- abolir-el-secret-de-confessio-en-casos-d abusos-a-menors/noticia/2931300/
El xarampió torna pels no vacunats: l'últim cas, una família francesa a Costa Rica
2019-02-27 (13/46) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Primer cas al país centreamericà des del 2014 i 67 casos en un comtat dels Estats Units des de començament d'any

https://www.ccma.cat/324/el-xarampio-tor na-pels-no-vacunats-lultim-cas-una-famil ia-francesa-a-costa-rica/noticia/2906467 /


Un nen francès no vacunat és el primer cas de xarampió registrat a Costa Rica des del 2014. El nen feia turisme amb els seus pares, i hi havien arribat el 18 de febrer. La mare tampoc està vacunada i el pare no estava al dia en el calendari de vacunes.

L'últim cas registrat al país centreamericà també va ser importat. Des del 2006 no es produeix cap cas de xarampió generat a Costa Rica mateix.

Un cop declarada la malaltia, les autoritats sanitàries van intentar localitzar totes les persones que havien estat en contacte amb la família, començant pels més 300 passatgers de l'avió d'Air France en què havien viatjat. Diversos adults ja han estat vacunats i continua la recerca de més persones, que es podria prolongar tres setmanes. El nen es troba en aïllament.

Però les autoritats de Costa Rica creuen molt improbable que el brot de xarampió prengui entitat. El país té un bon sistema de salut i unes taxes de vacunació molt elevades. El 2017, el 96% de la població havia rebut la primera dosi de la vacuna contra el xarampió i el 93%, la segona dosi.

Brots als Estats Units

No és l'únic brot recent de xarampió registrat a Amèrica. A l'estat de Washington, al nord-oest dels Estats Units, s'han registrat des de l'1 de gener desenes de casos. El nombre més elevat s'ha produït al comtat de Clark, on fins aquest dilluns se n'havien detectat 65. D'aquests, 47 corresponien a nens menors d'onze anys i només tres a adults de més de 18 anys.

De tots els casos, en 57 s'ha confirmat que eren persones no vacunades i en sis casos més no s'ha determinat si ho estaven.

Com a Costa Rica, el primer cas va afectar una persona de fora del comtat. Però a diferència de Costa Rica, la malaltia s'ha expandit perquè hi ha molts nens no vacunats. Segons el diari "Washington Post", un 7,9% dels nens que van entrar a la llar d'infants el curs passat havien aconseguit l'exempció legal que havien demanat els seus pares. A tota la regió que travessa el riu Oregon la taxa de nens no vacunats ha augmentat en els darrers tres anys i és superior a la mitjana nacional.




Els estats de Washington i d'Oregon es troben entre els 17 que permeten als pares no vacunar els seus fills al·legant creences personals. I aquestes creences relacionades amb l'eficàcia i la seguretat de les vacunes es basa sovint en un estudi publicat el 1998 en què un metge relacionava la vacuna triple vírica (xarampió, rubèola i galteres) amb l'autisme. Poc temps després es va descobrir que l'estudi es basava en dades falses i la revista "The Lancet", on s'havia publicat, el va retirar.

Però una part del moviment antivacunes segueix citant-lo. I alguns governs, com el d'Itàlia, han proposat eliminar l'obligatorietat de vacunar els fills.
Heredia (trobar feina)
2019-01-02 (14/46) - Pujat per Tina - Comparteix

Hola a tothom!

Sóm en Roger i la Tina, que viatgerem a Costa Rica per 4 mesos, aquest 28 de Gener ;) Aixi que començem bé l’any! Estarem instal.lats a Heredia, aixi que si sou a prop, feu-nos-ho saber ;)

Pel meu cas específic, estic buscant feina des de Catalunya a través de portals d’internet a Heredia específicament. Si d’alguna forma creieu me podeu donar un cop de mà, estaria molt agraïda. La meva intenció seria treballar ni que sigui mitja jornada, amb el sou més bàsic, just per poder adquirir experiència de lo que sigui, a part de guanyar un “algo” just per cobrir gastos mínims, i la resta, conèixer i viure tal joia natural, ja que en Roger hi va per estudis i per realitzar un treball d’investigació i geogràfic.

Moltissimes gràcies per llegir! Estarem atents!!
Treball temporal
2019-01-02 (15/46) - Pujat per Tina - Comparteix

Hola!

Abans que res, bona iniciativa la d’aquesta pàgina! Em dic Tina i aquest 28 de Gener viatjo a Costa Rica amb la meva parella, i tenim moltes ganes! En el meu cas, estic buscant feina a través de portals laborals, a Heredia, que és on viurem (si hi ha catalans aqui, feu-nos-ho saber ;) ). Si algú em pot ajudar, busco feina temporal per 4 mesos, i donat que pot no ser atractiu per l’inversió de temps d’una empresa, amb mitja jornada i el sou més bàsic ja passo. Just m’agradaria agafar experiència.

Si algú em llegeix i sap alguna forma d’ajudar, seria benvinguda!! Mil gràcies i fins aviat!!
Canvi d'aires
2018-01-22 (16/46) - Pujat per Sergi Àlvaro Torrentó - Comparteix

Som de Lleida i estem pensant de venir a viure a Costa Rica. La meva parella i jo, tenim 48 i 52 anys. Voldría saver si es fàcil trovar feina. Volem començar de cero.

Ella sempre ha treballat a l'hostaleria i cuidant gent gran.

Jo, soc tècnic de fred industrial i des de fa 20 anys faig còpies de claus, comandaments de cotxe i pàrking. També vaig estar a OTIS, reparant avaríes dels ascensors.

Ja em direu alguna cosa.

També saver el que s'ha de portar per tenir ho tot en regla.
Feina-residencia
2016-12-31 (17/46) - Pujat per 080.CAT - Comparteix

Senyors

Qui em podria donar llum sobre com esta el mercat laboral a Costa Rica per a un enginyer informatic i les condicions legals per poder establir-se mab garantia ???

Moltes gràcies

080.cat@gmail.com
Enfermera busca feina a Costa Rica
2016-09-06 (18/46) - Pujat per Claudia - Comparteix

Hola a tothom!

Em dic Claudia, sóc de Barcelona em traslado a Costa Rica el dia 01 Octubre de 2016.

Sóc enfermera amb experiencia en l'ambit de Urgencies, Cooperació i Quirofan. Estic buscant feina per Costa Rica, si algú sap d'algun lloc que necesitin personal sanitari estare molt agraïda si m'ho feu saber!

Gracies a tothom!
a la búsqueda de feina
2016-04-08 (19/46) - Pujat per Alba Campamà - Comparteix

Hola,

som dues noies que volem anar a Costa Rica i a ser possible trobar feina. Les dues som docents però busquem feina de qualsevol cosa, ja sigui en un hotel netejant, en una casa... per començar ja ens va bé.

l'altre problema és que volem marxar al Juliol però si no trobem res des d'aquí ho provariem un cop allà. Per temes de visats i documents, en necessitem un d'especial?? i es pot fer des d'allà??

Merciii :)
Caseta de fusta en un turó amb vistes, a la Zona Sud
2016-03-18 (20/46) - Pujat per Alèxia Costa - Comparteix

Preciosa caseta de fusta a la part alta d'un turó amb vistes. Està construïda amb fusta de pi, amarillón i teca. Es ven amb els mobles i electrodomèstics.

La cuina té barra per esmorzar i sortida a una terrassa amb precioses vistes. Disposa de tots els electrodomèstics: nevera, microones, cuina de gas, torradora i estris de cuina. Taula i cadires de teca per a quatre persones. Saleta amb sofà i armari. Té una habitació amb llit matrimonial, armari de paret i grans finestres per gaudir les precioses vistes de l’alba. El bany té molta llum natural, sanitari, dutxa amb aigua calenta i armari de paret. Està folrat amb fusta de teca. Des del bany també es pot sortir a l'exterior (té dues portes).

La casa té una planta superior d'uns 36 metres quadrats, que ara serveix de mirador, amb unes vistes increïbles. En el futur s’hi poden construir tres habitacions. A la casa hi ha llum, aigua corrent i senyal de telèfon mòbil, i actualment té un contracte d'Internet per radiofreqüència amb molt bon senyal. A més, disposa de sistema d'alarma connectada amb el mòbil.

El lot és d'uns 3.000 metres quadrats, encara que la grandària es pot adaptar a les necessitats del comprador, ja que encara no està segregat de la finca mare. El terreny està sembrat de bananos, arbres fruiters, alvocat, iuca, canya de sucre, pins mitjans. A més, té una petita cort de porcs i un jardí amb aparcament cobert per a dos cotxes. És la casa ideal per trobar-hi pau i tranquil•litat.

El terreny està situat a San Ramón de Sabalito, Coto Brus. El poblet té escola de primària i una pulpería (petita botiga on hi venen una mica de tot, inclosos queviures). A 4 Km per camí de pedra en bones condicions hi ha Sabalito, on es poden trobar dos supermercats, tres bancs, ferreteries, farmàcia, restaurants, línia d'autobusos fins a San José. El lloc té el gran avantatge de tenir la frontera uns 15 minuts en vehicle, on es pot posar combustible a preu panameny, així com proveir-se en els Dutty Free i supermercats de la zona. A més, per als estrangers que necessiten renovar la visa de turista, l’oficina de Fronteres és a 30 minuts de la casa.
En cas que algú vulgui comprar més terreny, al costat d’aquest n’hi ha dos més que sumen 2,5 hectàrees i que podrien vendre's conjuntament.

El preu de la casa amb un terreny de 3.000 metres quadrats és de 45.000 dòlars.

En podeu veure les fotos a http://www.inmotico.com/venta-cr00000234 -16/casita-de-madera-en-lo-alto-de-una-l oma-con-maravillosas-vistas.html?im_file =4

A banda d’aquesta, també venem una finca de 8.000 metres quadrats amb dues cases. Estan tocant al terreny amb la casa de fusta, i si algú hi està interessat es poden vendre juntes. Les dades de la finca gran les podeu trobar a: http://www.encuentra24.com/costa-rica-es /bienes-raices-venta-de-propiedades-casa s/finca-rural-organica-de-8-000-metros-y -dos-casas-en-sabalito-coto-brus/5979600 ?search=keyword.casa%20madera®ionslug =puntarenas-provincia-san-vito&catslug=a ll

Ens podeu contactar a fincaceleste.costarica@gmail.com, al facebook Finca Celeste Costa Rica o al blog fincaceleste.wordpress.com, on també podreu veure fotos i textos sobre la nostra experiència de vida en aquest petit paradís.

Alèxia
Paginació: 123
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[34] http://costarica.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.131.140 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis