CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
06-04-2024-Un inusual terratrèmol de magnitud 4,8 sacseja Nova York sense causar víctimes | 31-03-2024-Nova York posa contenidors per recollir les escombraries: 'Volem assemblar-nos a Barcelona' | 19-03-2024-El desplegament de la Guàrdia Nacional al metro de Nova York no frena la inseguretat | 16-02-2024-Nova York denuncia cinc grans xarxes socials per 'alimentar una crisi de salut mental juvenil' | 14-10-2023-Los tijeretazos presupuestarios en Nueva York, la capital de los millonarios | 02-10-2023-La lluita de Nova York contra Airbnb: com afecta turistes, hotels i veïns? | 24-09-2023-Una nova llei sobre pisos turístics desinfla Airbnb a Nova York | 06-09-2023-Nueva York acaba (o casi) con los pisos turísticos | 24-08-2023-Nova York declara la guerra a Airbnb i 'prohibeix' les estades de menys de trenta dies | 19-05-2023-Nova York s'enfonsa de mica en mica pel pes dels gratacels, segons un estudi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12345
en busca d´un advocat catala als USA
2022-10-19 (1/82) - Pujat per Enric Monturiol - Comparteix

Hola. Tinc un tema a resoldre als EEUU i busco un advocat catala que tingui coneixement dels fons de pensions als EEUU i especialment de la llista 401(K).
11 de Setembre 2021
2021-09-08 (2/82) - Pujat per Jordi Prats Moreno - Comparteix

Companys, comparteixo ubicació a Sheep Meadow per qui s’animi a venir a Central Park pel 11 de Setembre, quedem a partir de la 1 del mitgdía i que cadascú porti quelcom per picar o veure.
Salut i bona diada a tots!
Dropped pin
https://goo.gl/maps/8FVz8sbnTZkN8FZv5
Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da?
2021-02-25 (3/82) - Pujat per Laura Solana (Catalansalmon) - Comparteix

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web:

www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!
La corba de contagis als Estats Units ja és similar a la d'Itàlia. Nova York té la meitat dels 30.000 casos del país, sense mesures coordinades a nivell federal
2020-03-23 (4/82) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Nova York té la meitat dels 30.000 casos del país, sense mesures coordinades a nivell federal

https://www.ara.cat/internacional/contag is-Estats-Units-similar-Italia-coronavir us-Covid-19_0_2421357964.html

La dada impressiona. L'estat de Nova York té diagnosticats pràcticament el 5% dels malalts de coronavirus del món i aproximadament la meitat dels dels Estats Units. Més de 15.000 persones contagiades d'un total de 29.192 a tot el país, segons dades ofertes pel governador de l'estat, Andrew Cuomo, a mitja tarda de diumenge (hora de Catalunya). La Universitat Johns Hopkins de Baltimore, però, confirmava ja 31.057 casos per als Estats Units, que se situa com el tercer país més afectat del món i veu com la seva corba de contagis comença a pujar al mateix ritme o fins i tot un pèl més ràpid que la d'Itàlia.


A Nova York, les dades suposen un increment de més de 4.800 respecte del dissabte. Del total, més de 9.000 estan localitzats a la ciutat de Nova York, al sud de la localitat de New Rochelle, que va ser inicialment el major focus de contagis de l'estat i on es va ordenar fa ja dues setmanes una "zona de contenció" al voltant d'una sinagoga que es creu que era el vincle entre la majoria d'afectats.

La densitat de població de Nova York és un dels motius d'aquest preocupant lideratge, però també està vinculat a l'increment del nombre de tests realitzats en els últims dies. A nivell nacional, el dissabte va ser la primera vegada que la Casa Blanca va oferir dades actualitzades. Tot just 195.000 ciutadans han pogut fer-se la prova, dels quals 20.000 han donat positiu. Números escanyolits per a un país que supera àmpliament els 300 milions d'habitants i on el primer cas es va detectar el 21 de gener a l'estat de Washington, al nord-oest dels Estats Units. Es tractava d'un home que acabava de tornar de Wuhan, la localitat xinesa on va començar a expandir-se el nou coronavirus.

La falta de coordinació d'una estratègia nacional és un dels grans problemes que enfronta els Estats Units. El president, Donald Trump, ha passat de la negació del coronavirus com a crisi a posar-se els galons de "president en temps de guerra". No obstant això, han sigut els estats els que han pres les mesures més restrictives.

La Casa Blanca amb prou feines ha emès una sèrie de recomanacions, que inclouen evitar les concentracions (no més de deu persones), mantenir la distància social i practicar les normes d'higiene. Recomanació vàlida durant quinze dies amb el propòsit de frenar la propagació de virus. Però allà on la Casa Blanca recomana, Nova York o Califòrnia prohibeixen: per exemple, el treball presencial en feines no essencials. No hi ha, però, multes per als que segueixen sense evitar les concentracions.


Les projeccions també són alarmants. Segons un estudi de la Universitat de Colúmbia, fins i tot encara que les mesures aconsegueixin reduir a la meitat el nombre de contagis, unes 650.000 persones podrien emmalaltir en els dos mesos vinents.

Jeffrey Shaman, líder de l'equip responsable de l'estudi, reconeixia a The New York Times que la situació requerirà "sacrificis no vistos des de la Segona Guerra Mundial". Sacrificis que molts estats semblen encara negar-se a exigir. A Florida, el diari Miami Herald publicava diumenge un editorial incendiari contra el seu governador. Sota el títol de "El coronavirus ens està matant a Florida, governador [Ron] DeSantis. Actuï com si li importés", el diari descriu el polític com un "líder espantadís" i "tan negligent com el president".

Un president Trump a qui els governadors preguen que prengui les accions apropiades per garantir el subministrament de material sanitari. Segons el d'Illinois, J.B. Pritzker, els estats "estem competint entre nosaltres" per aconseguir-ho. "Això és el salvatge oest", ha sentenciat.
Guia aficionat
2019-10-28 (5/82) - Pujat per joanmiquelfont (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, som una família que passarem el Nadal a NY busquem algú que vulgui fer de guia un parell de dies. Podem parlar de peles
Estafa i ruïna dels taxistes de Nova York
2019-08-05 (6/82) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Un miler de conductors s?han declarat en fallida per la bombolla de les llicències del taxi

https://www.ara.cat/economia/Estafa-ruin a-taxistes-Nova-York_0_2283371676.html
Hola!
2019-02-17 (7/82) - Pujat per Mery pineda - Comparteix

Hola!

Em dic Mery, fa poc que he arribat a Nova York i m'hi estaré una mesos. He pensat que aquest seria un bon lloc per poder trobar algú o alguns a qui els hi víngui de gust quedar de tan en tan!

Moltes gràcies!

:)
Calçots
2019-02-08 (8/82) - Pujat per ENRIC ( Philadelphia ) - Comparteix

Algú sap si es poden trobar calçots per NY o Pensylvania?????
ESTADA DE TRES MESOS: busco allotjament i alguna feina
2018-10-24 (9/82) - Pujat per SILVIONA - Comparteix

Hola a tothom!

Sóc la Sílvia. Visc a Catalunya. Tinc previst venir uns tres mesos i estic interessada en trobar allotjament i alguna feina. Sóc pedagoga i tinc 36 anys. Em podeu donar un cop de mà?

Moltíssimes gràcies per avançat!

El meu correu és: lapifi@gmail.com

Sílvia
Wifi gratis: Nova York reinventa el futur de les seves cabines de telèfon
2018-10-07 (10/82) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La iniciativa llançada el 2016 per convertir-les en torres emissores va superar al setembre els 5 milions d?usuaris

https://emprenem.ara.cat/innovacio/Wifi- Nova-York-reinventa-cabines_0_2102189784 .html
Transport Metro North Railroad preu tiquet mensual
2018-07-02 (11/82) - Pujat per Pol Xuriach - Comparteix

Hola,

Aquest setembre me'n vaig a viure a Tarrytown, NY amb l'escola d'idiomes EF (campus) durant 5 mesos, també he aconseguit un conveni de pràctiques (no paguades, ja que no puc treballar) molt interessant.
L'empresa és a midtown Manhattan.

Tenia un dubte, com a Catalunya hi ha la T-Jove, hi ha alguna cosa semblant amb el metro north? de grand central a tarrytown?

Des de l'app de smartphones (MTA eTix) el tiquet mensual em surt que son 311$ al mes. Algú sap si anant a l'estat de nova york, els que hi són amb VISA d'estudiant tenim algun tipus de descompte?

Moltes gràcies.
Una setmana a NY
2018-05-08 (12/82) - Pujat per martabcn92 ( San Francisco ) - Comparteix

Hola!!

La setmana que ve viatjo amb els meus pares a NY i havia pensat en poder fer una volta o anar a algun lloc amb algú de vosaltres, compartir una estona, xerrar, no se!
I si voleu que porti alguna cosa de Barcelona, aprofitant la benentesa, ja sabeu :)

Si hi ha algú interessat, el meu mail és martabcn92@hotmail.com

Gràcies,

Marta
A NY per uns dies!
2018-05-03 (13/82) - Pujat per Jordi Delgado Mora - Comparteix

Hola!!

Sóc un estudiant universitari de Lleida estudiant a Illinois. El curs s'acaba i la setmana vinent la passaré a NY abans d'agafar el meu vol a Barcelona. No tinc molts plans pensats, així que si algú vol fer alguna cosa durant aquesta setama, m'agradaria trobar a gent per a visitar la ciutat o fer alguna activitat junts. Dona la coincidència que fan el Barça-Madrid, així que també m'agradaria si algú em pot donar alguna recomanació per on poder anar a veure'l!

Fins aviat!

El meu mail és jordi.delgado.mora@gmail.com
FB: Jordi Delgado Mora
Telf: +1 618-999-1471 / +34 606203904
Nou a NY
2018-05-01 (14/82) - Pujat per Josep Iglésies Grau - Comparteix

Hola, em dic Pep. Sóc un metge resident de Cardiologia a Girona que estaré fent uns mesos de rotació externa a Nova York.
M'encataria trobar gent catalana per trobar-nos per NY.

Estic interessat en formar part del grup de l'ANC i també estic buscant pis de moment per allotjar-me! Si algú em pot donar un cop de mà, estaré molt agraït!

El meu fcbk és: Pep Iglésies Grau i el meu correu electrònic és el jiglesies@gmail.com

Moltes gràcies a tothom
Signar Peticio per demanar als partits sobiranistes que, guanyi qui guanyi el 21D, es comprometin a mantenir al MHP Puigdemont com a President legítim de la República
2017-12-18 (15/82) - Pujat per Oriol Sunyer - Comparteix

Som un grup de diferents sensibilitats sobiranistes que estem circulant aquesta petició, per demanar als partits sobiranistes que, guanyi qui guanyi el 21D, es comprometin a mantenir al MHP Puigdemont com a President legítim de la República Catalana. Si hi esteu d'acord, si us plau, signeu i viralitzeu (facebook, twitter, whatssap..) aquesta petició (ja portem 4300 signatures!). Que firmi la mare, el pare, l’avi, l' àvia, el tiet, la tieta, els cosins, els germans, amics…gràcies!!

https://www.change.org/p/grup-pel-suport -al-president-leg%C3%ADtim-de-la-rep%C3% BAblica-demanem-als-partits-sobiranistes -que-el-22d-confirmin-al-mhp-puigdemont- com-a-president-04d2cf05-3dc8-4979-b323- 22f4600c2e35?recruiter{=}18468826&utm_so urce{=}share_petition&utm_medium{=}copyl ink&utm_campaign{=}share_petition&utm_te rm{=}five_thousand
Demostración a favor de la democracia.
2017-10-01 (16/82) - Pujat per Rosa Collell Olucha - Comparteix

Aviseu si hi ha alguna manifestacio a NY en contra dels terribles fets que han passat avui a Catalunya. I en defensa de la democràcia.
La ANC organitza una manifestacio a favor del referendum, a la Casa Blanca quan en Rajoy visiti al Trump el dia 26 de Septembre
2017-09-21 (17/82) - Pujat per Oriol Sunyer - Comparteix

Catalans,

El proxim dimarts, (26 septembre de 12-1) la ANC organitza una trobada devant de la Casa Blanca, en favor del referendum, just quan el Rajoy i en Trump estiguin reunits. Aqui us paso el link, si us plau feu-lo corre per facebook, twiter, email... quans mes serem, mes emprenyarem al Rajoy!

http://mql.cat/ReferendumDC

Un grup de Philadelphia i anirem, si algu viu a prop de Philly pot contactar-me a:

sunyer@vet.upenn.edu

Em dic Oriol, i soc professor catedratic d'immunologia a la Universitat de Pennsylvania, a Philadelphia.

Moltes gracies, Visca Catalunya!
Sessió de fotos
2017-01-30 (18/82) - Pujat per David Mas-Bagà - Comparteix

HOLA!
El dia 12 viatgem a NY la meva parella i jo. Som allà fins el 18. Soc fotògraf i m'agradaria fer una sessió de fotos amb gent per allà (em serveixen parelles, noies només o nois només). No cobraré honoraris perquè es una cosa que faig sense ànim de lucrament, l´únic que necessitaria però, és l'autorització de poder penjar les fotos a xarxes.
Quan torni a Barcelona, enviaré una selecció de fotografies per we transfer a les persones que facin de model.

Per a més info, em podeu contactar per mail a davidmbfoto@gmail.com o per privat a instagram @davidmasbaga.

Moltes gràcies!
2017-01-17 (19/82) - Pujat per MIQUEL - Comparteix

Hola!!!!!
Sóc en Miquel i a principis de Juliol volem anar a Nova York una setmaneta o deu dies.
Els meus dos fills i jo i la meva parella i les seves dues filles....O sigui 6 persones en total.....
Busquem apartament, pis........
Informació sobre vols i altres......
Qualsevol idea serà benvinguda........
Una abraçada a tots!!!!!
Miquel
miquelmasc@gmail.com
Nadals
2016-11-03 (20/82) - Pujat per Marta - Comparteix

Hola a tots,

Aquests Nadals aniré amb els meus fills (13 i 11 anys) a Nova York i em fa una mica de vertigen pel que ens trobarem, m'amoïna una mica el dinar de Nadal, algu em pot proposar que o a on podem anar? estarem per la zona de Chelsea

mail: morus28@hotmail.com

Gràcies
Paginació: 12345
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[5] http://catalansanewyork.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - newyork@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.58.82 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis