CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 9 dies (6796 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
06-04-2024-Què està canviant a Alemanya: l'exèrcit federal inicia un llarg procés de transformació | 24-03-2024-Marca i patriotisme: daltabaix a Alemanya pel relleu d'Adidas a la selecció de futbol | 21-01-2024-La muerte lenta a la que se resisten los clubes en Berlín | 12-12-2023-Torna el tren nocturn entre París i Berlín després de gairebé una dècada | 12-11-2023-El govern alemany vol reduir el nombre de refugiats, empès per les enquestes | 07-07-2023-Investigadors catalans lideren la innovadora recerca en biofísica a Alemanya | 07-07-2023-Londres i Berlín tindran escoles de català homologades per Educació | 25-05-2023-Buso pis/estudi d'unes 2 habitacions per passar 10 mesos a Berlin | 16-04-2023-Apagada nuclear a Alemanya: tanquen les últimes centrals, en plena crisi energètica | 27-03-2023-La vaga de 24 hores en el transport públic aeri, ferroviari i marítim paralitza Alemanya |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Logopeda infantil ONLINE
2019-11-25 (1/5) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a Berlin!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
community manager y periodista
2014-06-13 (2/5) - Pujat per Sergi - Comparteix

Bona tarda,
em dic Sergi i sóc responsable de comunicació d'una empresa del sector sanitari. Estem bucant obrir mercat a diferents ciutats d'alemanya i, per això, cerquem dos periodistes amb experiència com a community manager.
Lògicament les condicions econòmiques així com els detalls els desvatllarem a tots aquells candidats que hi esteu interessats.
Us deixo el meu mail personal ja que per qüestións pràctiques d'evitar un allau de candidatures de moment mantindrem en secret l'empresa.

sbgcr@hotmail.com
CONEIXAMENT DEL MERCAT ALEMAN
2014-04-17 (3/5) - Pujat per Antonio Aguilar Crespi ( Panama ) - Comparteix

Som una empresa catalana, que ens dediquem a la recerca de mercats exteriors per a les empreses catalanes, concretament tenim un client que vol Alemania per les seves exportacions.
El treball a realitzar serà oferir obrir mercats per aquesta empresa per telèfon, i posteriorment mail informativo. el treball es pot realitzar des del domicili, només cal connexió ai Internet, cal tenir dots comercials i conèixer el mercat alemàn.
Caldrà dedicar aproximadament unes 4 hores diàries al treball, depenent de l'habilitat de la persona, es paga sou fitxa, res de comissions.
Buscar feina a Berlin
2011-02-05 (4/5) - Pujat per Enric Clavé - Comparteix

Hola a tothom, d´un tem`s ençà que estic pensant de anar a viure a Berlin,
algú sap com esta el tema de la feina, on buscar etc. Moltes gracies.

Enric
CERQUEM REPRESENTANT COMERCIAL A BERLIN
2011-01-14 (5/5) - Pujat per Domingo Mir - Comparteix

INCORPOREM UN REPRESENTANT COMERCIAL A ALEMANIA. - BERLIN

Oferta de feina:

Som una empresa catalana dedicada a les TIC. especialitzats en marketing online, serveis d'Internet avançat. Donem serveis a empreses i institucions per a millorar la seva presència a la xarxa. Marqueting online, SEO, xarxes socials, desenvolupament de web i comerç electrònic.
Hem ajudat a moltes empreses en la seva internacionalització i innovació. Ara ens toca a nosaltres, volem aconseguir clients alemanys.

Seleccionem dos comercials autònoms a Berlin per a ajudar-nos a iniciar la nostra activitat a Alemania.
Cerquem persones amb talent i iniciativa disposades a formar part del nostre equip.

més info a:

http://www.maddigital.es/trabajo/comerci ales/berlin/


Més info a
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[2] http://catalansaberlin.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - berlin@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.127.95 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis