CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 5 dies (6792 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
16-04-2024-Atacar dones era l'objectiu de l'home que va matar sis persones a Sydney | 14-04-2024-Identifiquen l'atacant del centre comercial de Sydney i descarten el mòbil terrorista | 13-04-2024-Sis morts i diversos ferits en un atac en un centre comercial de Sydney | 13-04-2024-Dramatic video captures moment man confronts Bondi attacker on escalator | 13-03-2024-Rafael Bonachela: el coreògraf català que col·labora amb el guitarrista de The National | 05-02-2024-Tornen les classes de català del Casal de Nova Gal·les del Sud | 14-10-2023-Austràlia rebutja en referèndum reconèixer el dret dels aborígens | 02-10-2023-Sydney Opera House: Fifty years in 50 pictures | 01-06-2023-El soldat més condecorat de la història d'Austràlia va participar en crims de guerra a l'Afganistan | 04-04-2023-L'actor Hugh Jackman, pendent de si torna a tenir càncer de pell: 'Creieu-me, protegiu-vos'. Austràlia és el país del món on es detecten més càncers de pell |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

TREBALLAR EN L'ÀMBIT EDUCATIU
2020-02-04 (1/8) - Pujat per Irene Perez Gomez - Comparteix

Sóc Irene de Tarragona i tinc 22 anys. L'any passat vaig acabar el grau d'Educació Primària amb atenció a la diversitat, ja que penso que tothom a de tindre les mateixes oportunitats i després d'haber realizat les practiques en dues escoles diferents i d'haber treballat en una escola de discapacitat intel·lectual, vaig decidir vindre 6 menos a Australia per millorar el meu anglès i tindre més oportunitats en l'ambit laboral. M'agradaria tindre l'oportunitat de treballar a NSW per veure alteró formes de treballar i créixer com a persona i professional.

Moltes gràcies.
Cerco feina
2019-09-17 (2/8) - Pujat per Quim - Comparteix

Hola companys!

El meu nom és Quim, sóc d'Olot i us escric perque les coses per aquí estan complicades i la meva dona, les meves peques i jo mateix estem meditant un canvi d'aires i ens apasiona Australia. La meva dona te bon nivell d'angles i el meu és mig, però millorant-lo, sóc disenyador gràfic especialitzat en diseny digital textil i també em dedico profesionalment al 3d i animació. Voldria saber com estan les coses per aquelles terres per vindre a viure una temporada i clar, com aconseguir treball, almenys per mi i després dur la familia. Us agrairé qualsevol consell o ajuda perque vaig perdut.

Em podeu contactar a qmuntada@gmail.com

Moltes gràcies i salutacions!!

Quim
2015-03-01 (3/8) - Pujat per Júlia Vinyet - Comparteix

Hola,
Sóc estudiant. M'estaré a Sydney 6 mesos. Busco habitació de maig a juliol, prop del Campus de la Universitat de Sydney. També busco feina de mitja jornada. Parlo molt bé l'anglès i força bé el francès, a part del castellà i el català. Gràcies.
NECESSITO UN CANVI
2013-06-01 (4/8) - Pujat per DANI - Comparteix

Hola em dic DANI
Soc tècnic especialista en fred i climatització titulat i fa 30 anys que em dedico això, els últims 20 anys com a autònom.
Els temps han canviat i m'està costant acostumar-me, jajaja..
Busco feina a Australia.
No controlo gaire l'anglès però ganes no em falten i de refrigeració i climatització en se una estona..
He trobat la pàgina de AMCA i un llistat d'empreses del sector però no se si enviar el curriculum directament servira d'algo..

Necessito un cop de ma

Salutacions
Busco Feina
2012-08-15 (5/8) - Pujat per cristina ( Auckland ) - Comparteix

Hola a tothom!
el meu nom és Cristina i us escric desde Barcelona perque voldria venir a Sidney a treballar i viure, almenys una temporada llarga. El tema és que des de Barcelona és molt difícil veure temes de feina per aqui. De manera que m'adreço a aquest taulell per si sabeu de webs d'ofertes de feina, o institucions que et puguin ajudar a la recerca de feina, o be donar veus des d'aqui.
Jo soc dissenyadora gràfica de formació i professió, treballant en aquest àmbit des de fa més de 15 anys. També he treballat donant classes de les aplicacions de disseny gràfic. Deixo link a la meva web www.cterre.com desde la qual em podeu enviar un mail. (cterre@cterre.com)
Moltes gràcies i salutacions desde Barcelona
cristina
Enginyer Informàtic Superior busca feina
2011-10-11 (6/8) - Pujat per Jordi Muntada Gómez - Comparteix

Molt bones a tots,


Ara estic cursant el meu últim any de carrera d'Enginyeria Informàtica Superior. Des de fa molts anys que m'interessa venir a treballar per un temps a terres australianes. Ja m'he estat informant pel meu compte però aquí encara no havia preguntat.


Volia fer la gran pregunta. Per on començo? Com puc trobar feina? He estat per molts portals web que ofereixen feines en software però jo sóc estranger.


I com un enginyer que també ha parlar per aquí parlo anglès i estic estudiant alemany.


 


Moltes Gràcies


Jordi

Enginyer Industrial busca feina a Sydney!
2011-09-29 (7/8) - Pujat per Marc Lloveras - Comparteix

hola!
sóc enginyer recent, però he treballat durant els estudis. Tinc 25 anys i estic buscant feina a Australia, on he estat durant unes vacances i m'ha encantat, Sydney m'atrau moltíssim i voldria saber si algú em pot ajudar a buscar feina a la ciutat, tant si sabeu alguna web per buscar feina o directament a través d'agun contacte que vulgui o necessiti un enginyer català jove, amb ganes de treballar i aprendre, bon anglés i estudiant alemany.
moltes gràcies!
Marc

Algú necessita un enginyer Técnic en disseny industrial???
2011-08-09 (8/8) - Pujat per Robert - Comparteix

Algú necessita un enginyer Técnic en disseny industrial???, viatjo a Sidney per septembrE, amb visat de estudiant, puc treballar mitja jornada, tinc 30 anys, 7 anys d'experiencia en el mon del disseny i fabricació de productes, mobiliari, plàstic, vidre, etc... Si vos interesa, escriviu-me al blog o al següent mail, robroymor@hotmail.com
Gràcies i espero notícies prompte.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[24] http://sydney.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.118.145.114 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis