CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 12 dies (6799 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Paginació: 123
SI ETS INFERMER/ERA I VOLS VENIR A TREBALLAR A BARCELONA, AIXÒ T\'INTERESSA
2020-10-22 (1/49) - Pujat per NATALIA GALIANO SANCHEZ - Comparteix

Estem cercant persones que vulguin tornar a Barcelona a treballar. Busquem Diplomats/Grau en infermeria.

Les condicions són:

Contracte d'1 any prorrogable a 40 hores.
32.600 euros bruts anuals.

Incorporació immediata en una empresa pública dedicada al sector Salut de més de 4000 empleats.

Interessats contactar a borsatreball@psmar.cat
www.parcdesalutmar.cat és la nostra web.
Logopeda infantil ONLINE
2019-11-26 (2/49) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a London!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
Classes de Violí
2016-10-29 (3/49) - Pujat per Asia Jiménez - Comparteix

Hola a tothom!

Estic vivint a Londres des de fa un any, acabant un master en música al Royal College of Music i busco alumnes de violí de qualsevol edat i nivell. Classes en català! Tinc un horari flexible, moltes ganes i molta paciència. Puc moure'm a qualsevol zona de la ciutat.
Interessats si us plau poseu-vos en contacte amb mi:
jantondevez@gmail.com o al 07746727903.
Gràcies i fins aviat!!

Asia
Classes de Violí
2016-10-29 (4/49) - Pujat per Asia Jiménez - Comparteix

Hola a tothom!

Estic vivint a Londres des de fa un any, acabant un master en música al Royal College of Music i busco alumnes de violí de qualsevol edat i nivell. Classes en català! Tinc un horari flexible, moltes ganes i molta paciència. Puc moure'm a qualsevol zona de la ciutat.
Interessats si us plau poseu-vos en contacte amb mi:
jantondevez@gmail.com o al 07746727903.
Gràcies i fins aviat!!

Asia
English/ German Customer Service wanted
2014-06-29 (5/49) - Pujat per charles - Comparteix

Dear All
a great opportunity has come up for fluent English and German speakers. International customer service required in Hertfordshire. Experience required, but not essential. Do you want to live and work close to London? Get in touch with me as soon as possible. Charles 0794 3526527
Busco feina a Londres!!!
2014-05-22 (6/49) - Pujat per Josep M. Agustí - Comparteix

Hola companys! sóc en Josep M. i tinc 30 anys. Sóc economista, Graduat en ADE per la Universitat de Lleida i Diplomat en Negocis Europeus per la Ecole de Management de Normandie. Estic bucant feina per traslladar-me a viure a Londres durant el proper estiu. Tinc certa experiència en els camps de la internacionalització, la recerca de mercats i el management, i m'encantaria poder continuar treballant en el camp empresarial. En cas que us assabenteu d'alguna cosa al meu abast, us agrairia que em contactessiu sense cap compromís a jagusti.aitona@gmail.com. Fins ben aviatttttt!
OFEREIXO FEINA PER EXPANDIR FIRMA CATALANA DE VESTITS DE NÚVIA
2014-03-09 (7/49) - Pujat per Lluïsa Vilà ( Edinburgh ) - Comparteix

Sóc Lluïsa Vilà, dissenyadora de vestits de núvia artesanals i pintats a mà. Visc a L'Espluga de Francolí (Tarragona). Vull anar a viure a Escòcia, amb els meus fills de 14 i 17 anys per tal que rebin una bona educació aquí (que me n'han parlat molt bé). A més necessito una intèrpret per visitar botigues de vestits de núvia del Regne Unit i donar a conèixer les nostres col·leccions de núvia. La persona que faci les primeres visites als establiments, juntament amb mi, serà la Delegada de la firma al Regne Unit. Qui estigui interessat/ada que es posi en contacte amb nosaltres, mitjançant el formulari de la web. www.lluisavila.com o del meu mail: lluisagala@gmail.com.
English Speaking Catalan required for part time job.
2014-02-28 (8/49) - Pujat per Robert May - Comparteix

Flexible and friendly office environment based in North London for Catalan living in London or BCN for Real estate project.

Understanding of architecture/planning a bonus but not an absolute necessity.

please email go@archspace.co.uk if interested.

Many thanks
Noia catalana buscant feina a Londres - Hostaleria, nanny, recepció, etc. etc.
2013-09-17 (9/49) - Pujat per Desi - Comparteix

Bona nit a tothom!

Sóc catalana, dels voltants de Girona i em traslladaré a Londres la segona setmana d'octubre.

A més a més de millorar el meu nivell d'anglès, la meva prioritat és trobar feina per poder-me mantenir a la ciutat. Tinc un nivell d'anglès mitjà, aprox. seria un First Certificate.

He treballat en diversos sectors: educació, qualitat alimentària, hostaleria (cambrera, "pinche"), recepcionista, dependenta/promotora... I estic disposada a treballar per Londres en qualsevol d'aquests sectors.

Algú em pot ajudar???

Gràcies i salut a tothom!
Busco feina
2013-08-04 (10/49) - Pujat per Josep Maria L J - Comparteix

Holaa a tothom,
Busco feina a qualsevol activitat però principalment de webmaster php/mysql, he treballat els dos últims anys a la Biblioteca Marcel·lí Domingo a Tortosa com a webmaster, si algú te coneixement d'algun lloc de feina us agraïria informació i contacta amb mi.
Molta sort i una salutació enorme a tothom
Moltes gracies.
Busco familia per fer d'aupair
2013-06-10 (11/49) - Pujat per clotet (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tothom,
soc la Núria de Terrassa. Estic molt interessada a venir el més aviat possible cap aqui d'alt, i estic buscant una familia per fer d'au pair, nanny el que sigui... m'interessa molt estudiar anglès!!! Si sabeu d'alguna cosa us ho agraïria molt, també podria ser feina de treballar en hotel o alguna historia semblant!!!

Soc educadora infantil titulada i amb molta experiència, l'únic que em falta es millorar el meu anglès.

El meu mail: nclotet@hotmail.com

Núria
nanny o cambrera
2013-05-14 (12/49) - Pujat per Jofre Comas - Comparteix

Hola!! Hem dic Rosa i busque feina de cambrera o de nanny. He treballat tota la vida de cambrera. He sigut propietaria d'un bar a València però l'he hagut de traspasar per raons més que evidents. Ara busque feina a un bar o restaurant. Soc molt treballadora i dinàmica. EStic aprenent angles molt rapidament.
Una altra possibilitat per a mi seria trobar feina de nanny. Tinc experiencia amb nens ja que he cuidat dels meus cosins i la meva germana tota la vida. Visc just al costat de Regent's park.
Si sabeu d'algú que puga estar interessat contacteume.
Gracies!!!
familia catalana de visita al agost 2013 per London i rodalis busca contractar guia....
2013-05-13 (13/49) - Pujat per alexserra - Comparteix

Hola.. som una familia catalana de parella amb 2 nens que vindrem aquest estiu per aqui Londres a fer una mica de turisme. Voldriem contractar a una persona catalana ( noi ó noia ) que estigui disponible i ben introuida per la city i que es conegui tot be, perque ens faci de guia durant uns dies, ens faciliti coses, informació, ens acompanyi a fer visites i activitas, i ens coordini per anar a museus, activitats, underground, algun posible musical, llocs, llogar cotxe, coses per veure.. etc..

vindriem varios dies, agrairiem contacte per poder coordinar dates, dies, renumeració, etc..

el nostre email es : bluemarinesystem@gmail.com .. preguntar per l´alex

gràcies, salutacions
Es busca veu masculina per posar veu a una aplicació en català
2013-04-13 (14/49) - Pujat per Nas Rodó - Comparteix

Hola nois!! Vaig treballar fa un mes per una companyia que treballa amb aplicacions i programaris d'aprenentatge de llengües i ara m'han ofert col.laborar també en una aplicació en Català per guiris. La cosa és ben senzilla, ja que està tot traduït i només és qüestió de ficar-se al búnker de grabació i començar a enregistrar com un lloro (bé, amb una mica de gràcia) les paraules / frases que toquin. Rotllo "Em posa una birra, si us plau?", "Com s'arriba a la Sagrada Família?", "És aquí, la cua de l'atur?" (això últm és broma). En fi, que tot i que sembla senzill, no trobem ningú. Ha de ser noi i amb un català neutre (em sap greu pels lleidetans i els menorquins, teniu un accent preciós però el centralisme apreta!), capaç de pronunciar bé. La feina es faria en un dia i és a Fulham (south-west London), molt a prop de Putney Bridge. Es paguen 100pounds. Aquí hi ha l'anunci original. Sort!! Pd.: Si no us intressa però se us acut algú a qui li pugui interessar, feu córrer la veu, si?
"We're looking for a male native-level Catalan voice to record our language-learning app. The app is for beginners learning Catalan as a foreign language. It's one day's work in our Fulham studio and the fee is £100. We're looking for someone with a neutral accent and clear pronunciation. Male applicants only please! If interested, please send a short recording in Catalan to nat at nat@eurotalk.com"
Noi de 22 anys amb bon anglès sense feina... :(
2012-12-24 (15/49) - Pujat per Josep Sobrevias Quintana - Comparteix

Hola! Sóc en Josep Sobrevias Quintana, tinc 22 anys. Tinc un cicle formatiu de grau superior en Integració Social (però aquí quasi que no conta fins que no el pugui convalidar, un procés llarg de collons (perdó per l'expressió)).
El cas és que estic vivint a Londres, però encara no he trobat feina i els meus estalvis estan bbaixant a marxes forçades. Tinc experiència com a cambrer i com a ajudant de cuina, un nivell d'anglès i moltes ganes de treballar. Tinc un molt bon nivel d'anglès parlat, i escrit.
He voltat la tira de bars i restaurants però a tots em diuen el mateix: "we keep your cv and we'll contact with you".
Si algú té alguna referència o alguna feina que pugui fer serà benvinguda.
Estic interessat també en fer d'au pair live-in o live-out. M'adaptaria a qualsevol cosa.

PD:Tinc un any d'experiència com a Dinamitzador Juvenil, i com a vetllador de nens amb síndrome de Down.
Desesperada....
2012-11-26 (16/49) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies
Feina a l'estiu per una estudiant
2012-11-20 (17/49) - Pujat per Maria ST - Comparteix

Hola a tots, sóc Maria. Us escric per demanar-vos informació per una possible estada a Londres. El proper mes de juliol la meva filla vol anar a Anglaterra, Irlanda o Escòcia i per això cerca alguna feina (cangur, aupair o classes). Farà els 18 anys a l’abril i està cursant el 2n de batxillerat científic, el proper curs farà Biotecnologia. El seu nivell d’anglès és de Certificate of Proficiency in English. Té el títol de grau professional de música amb flauta dolça. Toca la gralla amb castellers, bastoners i geganters. Pot donar classes de català, música, matemàtiques... i evidentment anglès. Teniu informació d’on pot dirigir-se per trobar una feina per a l’estiu? Algú de vosaltres necessitarà algú per fer de cangur o donar classes? Moltes gràcies a l’avançada. Si voleu us podeu posar en contacte amb mi al mail: info.tirado@gmail.com
busca desesperada....
2012-09-13 (18/49) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies
Hola
2012-09-04 (19/49) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola,
Em dic Mireia i sóc nova aquí! Al voltant de Desembre-Gener m'agradaria venir a passar una temporada a Londres per a millorar el meu anglès, conèixer gent i crèixer com a persona. Sóc mestra de primària especialista en anglès (amb oposicions aprovades), llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster de periodisme esportiu. M'agradaria saber a on puc trobar feina com a mestra de castellà o català o bé en el ram del periodisme i si algú de vosaltres té algun lloc per a mi.
Moltes gràcies,
Mireia
Un altre que busca feina
2012-09-03 (20/49) - Pujat per Ricard Gispert - Comparteix

Arribo a Londres el 4 d'Octubre d'aquest any amb moltes ganes de treballar i crèixer encara més com a persona. L'idela seria trobar feina en un museu, doncs he acabat aquest any la Llicenciatura en Història de l'Art, però sé que cal començar des de baix així que no em tanco a res. Ja fa un mes que miro anuncis a Gumtree i a Caterer i he anat enviant alguns currículums (malgrat que sóc ben conscient que les ofertes de feina que estic mirant es cobreixen d'un dia per a l'altre i no hi haurà cap que s'esperi fins que jo arribi d'aquí un mes).

I com que no em tanco a res, aqui em teniu demanant-vos qualsevol ajuda que em pogueu oferir: no només una feina sinó consells, idees...

Moltes gràcies si has llegit fins aqui
Paginació: 123
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.179.96 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis