CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 9 dies (6796 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
06-04-2024-Un inusual terratrèmol de magnitud 4,8 sacseja Nova York sense causar víctimes | 31-03-2024-Nova York posa contenidors per recollir les escombraries: 'Volem assemblar-nos a Barcelona' | 19-03-2024-El desplegament de la Guàrdia Nacional al metro de Nova York no frena la inseguretat | 16-02-2024-Nova York denuncia cinc grans xarxes socials per 'alimentar una crisi de salut mental juvenil' | 14-10-2023-Los tijeretazos presupuestarios en Nueva York, la capital de los millonarios | 02-10-2023-La lluita de Nova York contra Airbnb: com afecta turistes, hotels i veïns? | 24-09-2023-Una nova llei sobre pisos turístics desinfla Airbnb a Nova York | 06-09-2023-Nueva York acaba (o casi) con los pisos turísticos | 24-08-2023-Nova York declara la guerra a Airbnb i 'prohibeix' les estades de menys de trenta dies | 19-05-2023-Nova York s'enfonsa de mica en mica pel pes dels gratacels, segons un estudi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

BUSCO FEINA
2023-01-27 (1/18) - Pujat per Xènia Masip - Comparteix

Bon dia,

Soc la Xènia, tinc vint-i-set anys i tarragonina. Amb la meva parella estem buscant feina per poder anar a viure a New York. Hem vist que el tema dels visats és gairebé impossible, per tant, ens agradaria anar tres mesos treballant del que sigui per poder subsistir i si no hem aconseguit un contracte, tornar.

Per tant, els dos busquem feina:

- Jo soc graduada en Educació Infantil i en Educació Social, m'ofereixo per fer classes, repassos, cangurs, acompanyaments, o el que sigui de cuina, neteja, etc.

- La meva parella és un noi de vint-i-set anys barber. Disposat a tallar els cabells, però també al que faci falta neteja, construcció, xòfer… El que sigui.

Estaria molt agraïda si algú ens pogués donar una feina encara que sigui sense contracte de cara al setembre del 2023.

Deixo les meves dades de contacte:

xeniamapo@gmail.com
+34 620 821 705
BUSCO FEINA - MESTRA - EDUCADORA - CANGUR -
2023-01-27 (2/18) - Pujat per Xènia Masip - Comparteix

Bon dia,

Soc la Xènia, tinc vint-i-set anys i tarragonina. Amb la meva parella estem buscant feina per poder anar a viure a New York. Hem vist que el tema dels visats és gairebé impossible, per tant, ens agradaria anar tres mesos treballant del que sigui per poder subsistir i si no hem aconseguit un contracte, tornar.

Per tant, els dos busquem feina:

- Jo soc graduada en Educació Infantil i en Educació Social, m'ofereixo per fer classes, repassos, cangurs, acompanyaments, o el que sigui de cuina, neteja, etc.

- La meva parella és un noi de vint-i-set anys barber. Disposat a tallar els cabells, però també al que faci falta neteja, construcció, xòfer… El que sigui.

Estaria molt agraïda si algú ens pogués donar una feina encara que sigui sense contracte de cara al setembre del 2023.

Deixo les meves dades de contacte:

xeniamapo@gmail.com
+34 620 821 705

Moltes gràcies
Traducció a l'anglès per a una xerrada del Dr. Manzanares a Manhatam
2019-03-12 (3/18) - Pujat per Jesus Manzanares Corominas ( Seattle ) - Comparteix

Hola, sóc el Dr. Manzanares de Barcelona, faig una xerrada els dies 26-27-28 d'Abril a NY. Necessito un traductor de castellà a anglès. No és traducció simultània. No són necessaris coneixements de paraules mèdiques, només un anglès fluid. Pagament 800 $ pels 3 dies. Poden contacterme en drjmanzanares@gmail.com
Busco cangur que parli català (zona Brooklyn)
2017-05-24 (4/18) - Pujat per Alicia Perez-Porro - Comparteix

Hola a tots,

Estic buscant un/una cangur que parli català per cuidar de la meva filla de 8 mesos. En principi serien 12 hores a la setmana (4 hores/dia, 3 dies/setmana) amb possibilitat d'augmentar les hores en un futur. L'horari és a pactar (podriem combinar matins i tardes). Vivim a Brooklyn, a Bed-Stuy.

Interessats, em podeu escriure a alisrpp@gmail.com. I jo sóc l'Alícia.

Salut!
Busco feina o estudiar alguna cosa
2015-02-12 (5/18) - Pujat per AnnaEs - Comparteix

Hola bon dia a tots !
Escric per saber com està el tema de feina a Nova York per persones amb discapacitat física. Com funciona? Algú hem pot dir algo sobre el tema ? M'explico, jeje..
Sòc una noia de 30 anys amb una discapacitat que m'afecta a la part motora (cames), puc caminar, l'únic que no tinc és equilibiri per mi mateixa. De fet no es tan horrible com sona. He sapigut espavilar-me i anar endevant , sóc aventurera , sempre em tiro de cap a la picina .Fa 11 anys que visc a Barcelona per mi mateixa (sola), fa un parell d'anys que treballo en una empresa al departament de compres i comptabilitat. Però tinc ganes de canviar, necessito un altre perspectiva , fer un altre cosa, sentirme realitzada, hem vull atrevir a viure el que vull viure i sobretot canviar-la , perseguir el meu somni , encara que només fos per una temporada ( suposso que això ho hem somiat tots els que estem registrats aquí , jiji). No sé que podria fer , és a dir, no sé quin tipus de feina puc trobar tenint en compte la discapacitat. Les feines de despatx si les puc fer, tot el que sigui office (ordinador, Mac i Microsoft) , parlo català, español i italià, l'anglès tinc la parla rovellada, però l'entenc i la comprensió i l'escritura són bones. Podria practicar-lo allà! Vaig estudiar dos anys de ciències polítiques i després tinc cursos de secretariat i comptabilitat. M'agradaria fer alguna cosa relacionada amb polítiques socials, o relcionat amb el món editorial , però em conformaria amb el que pogués sortir.Passejar gossos no puc i ser camarera tampoc, això ho tinc molt clar .Però si podria ensneyar català o español a nens/es o qui en volguès apendren . Creieu que estic fent volar coloms? També m'han parlat de màsters per estrangers molt interessants . Hem podeu aconsellar ajudar, nosé si tinc cap possiblitat. Sòc molt concient que no és fàcil, però estic disposada arriscar-me per perseguir-ho.
Em podeu contactar per mail . Gràcies
Es necessita babysitter!
2013-04-29 (6/18) - Pujat per Mireia Julià - Comparteix

Hola!

A algú li interessaria cuidar d'una nena de 6 anys per les tardes? Fins ara ho estic fent jo però haig de marxar i necessito trobar algú que em substitueixi!

El meu mail és: mirejudi@hotmail.com.

Moltes gràcies!

Salut!

Mireia
Construccio
2012-09-05 (7/18) - Pujat per Paula Derear - Comparteix

El meu pare busca feina en el mon de la construccio/fusteria té experiencia de 10 anys, ja ha treballat a estats units 2 cops pero ara mateix estem a catalunya, si algú ens pogues ajuda li agrairiem moltissim
gracies!
Un altre buscant feina!
2012-07-10 (8/18) - Pujat per David Juarez - Comparteix

Hola a tots!
Sóc un guitarrista de jazz de la Garriga, que després de viure a Amsterdam durant 4 anys i mig i estar aqui a Nova York d'intercanvi vaig decidir venir a viure. Estic amb el visat d'artista aixi que no tinc papers per fer feines apart de la música però ara mateix estic buscant pràcticament qualsevol cosa!!
En fi! Si us entereu d'alguna coseta aviseu!!
Salut!!
Socarrat Paella Bar esta buscant candidats
2012-06-20 (9/18) - Pujat per Ester Jove Soligue - Comparteix

Socarrat Paella Bar restaurant group is conducting an open call for experienced front of house staff (servers, bussers, bartenders, runners, and hosts/hostess) for its upcoming high-volume, two-floor restaurant in Midtown East Manhattan.

This is an excellent opportunity for hospitality professionals looking to advance their career. The ideal candidate will have to dominate Spanish, wine and service standards.

If you are interested, please write and send your resume to:

11amaia@gmail.com
Una ballarina mes a N.Y. que busca sponsor per poder obtenir el visat d'artista
2012-06-11 (10/18) - Pujat per Laia - Comparteix

Hola!

Em dic Laia i estic vivint a NY desde fa dos mesos. Estic buscant una companyia de dansa o una empresa (escola de dansa, gimnàs, representant) que em vulgui fer d'sponsor per tal d'obtenir el visat d'artista. Com a ballarina i/o coreografa he fet algunes feines per TV3, els gimnassos UBAE, Escola Memory, etc. Si algú em pot donar un cop de mà estaré agreida perquè no estic trobant res.
Un altre pesat que busca feina
2012-03-16 (11/18) - Pujat per Carles Oliva - Comparteix

No se fins a quin punt serà útil que escrigui el que escriure pero començo a estar desesperat.


 


Soc a Nova York i busco feina. De que? Del que sigui que em permeti guanyar uns 1000-1200 dolars al mes. Estic enviant "resumees" d'aquests pero "no hay tu tia". Com que tot el que he estudiat es cinema i audivisuals, no puc aspirar a grans feines i em comformaria a passejar gossos (pero tampoc estic rebent respostes).


 


Be, si algu sap d'alguna cosa, que no dubti a fer-m'ho saber.


 


Gracies


 


PS: Tinc nacionalitat americana de manera que problemes de papers no en tinc

Aparellador buscant feina !
2011-10-20 (12/18) - Pujat per AlbertVT - Comparteix

Hola que tal ! em dic Albert i tinc 32 anys, actualment estic vivint a Queens. Sóc aparellador, experiència amb Autocad, Office, Topografia....etc.


Feines d'oficina cap problema, he enviat Curriculums pero ningu diu res.. bé ho poso aqui a veure si algú em vol coneixer o sap d'algun lloc al que em pugui adreçar.


Actualment estic com a turista.


per cert coneixeu algun lloc aqui que es pugui comprar Ratafia ? (Russet a ser possible !)


Apa moltes gràcies ! Salut i peles !!

Cangur tardes a Manhattan
2011-08-18 (13/18) - Pujat per Bonnie - Comparteix

Hola a tots,

Estic buscant una noia que pugui fer de cangur durant 4 hores cada tarda durant la setmana d'uns nens de 4 i 5 anys. A comencar el proper 6 de setembre i compromis minim d'un any. Vivim a Manhattan. Si us pogues interessar o coneixeu algu que en pogues estar, em podeu escriure a bonany@gmail.com.

Moltissimes gracies!
Feina a NY si teniu permis de feina o residencia
2010-07-09 (14/18) - Pujat per Mariona Cami - Comparteix

Hola,
Treballo de cap de personal a una agencia de serveis socials a NY.

Per aquells que teniu els papers: permis de treball, Greencard/ Residencia o la ciutadania. Si esteu buscant feina mireu al pagina web de l'organitzacio:
www.selfhelp.net.
Estic buscant, enfermeres, treballadors, socials, administratius...etc...
BUSCO FEINA
2009-02-08 (15/18) - Pujat per Noèlia - Comparteix

Hola, sóc una noia de 27 anys de Manresa que vol començar una nova aventura a EEUU. Agrairia qualsevol ajuda a l'hora de trobar feina i allotjament. Gràcies
Hola busco feina a new York
2008-12-15 (16/18) - Pujat per xavier torija manuel - Comparteix

vaig estar fa molt de temps a irlanda, el meu anglés ha perdut una mica , però la qüestió es que m'agradari anarmen a treballar a new york, encara que hem costi se que podré fer-ho.
Per això m'agradari tindre , primer informació, i segon si algú hem podría ajudar a trobar feina de moemnt del que surti. He treballat sempre en l'àmbit de la hosteleria y administratiu.
Gràcies i si algu hem pot ajudar no dubteu en dirmu.

Més info a
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[5] http://catalansanewyork.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - newyork@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.58.57 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis