CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
02-09-2023-Joan Capdevila serà el nou delegat del Govern català a Madrid | 01-11-2022-Jair Bolsonaro, molt més votat pels brasilers de Madrid que pels de Barcelona | 23-10-2022-Sentir 'enxaneta' i 'acotxador' a Vallecas: la història de la colla castellera de Madrid | 31-05-2021-Ester Capella serà la nova delegada del Govern català a Madrid | exterior | 03-05-2021-Madrid serà la capital europea de l'extrema dreta? | 27-12-2020-Madrid confirma quatre casos de la variant del coronavirus detectada al Regne Unit | 14-11-2020-Madrid començarà dilluns la desescalada en ple debat sobre com ha fet baixar la corba | 17-10-2020-Els experts posen en dubte les últimes dades de la Covid a Madrid perquè es fan menys PCR | 15-10-2020-La Consejería de Sanidad de Madrid reconoce que hace menos pruebas diagnósticas el mismo día que Ayuso defiende que se 'han triplicado' | 14-10-2020-Comunidad de Madrid: Madrid omite miles de casos para distorsionar el número real de contagios |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Logopeda infantil ONLINE
2019-11-26 (1/6) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a Madrid!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
OFERTA DE FIENA EN CATALÀ A MADRID
2011-07-31 (2/6) - Pujat per Cristina B - Comparteix

Per si us pot interessar: una ETT está buscant gent que parli PERFECTAMENT català per treballar en una campanya d'uns 3-4 mesos de teleoperadora emitint trucades.
LA feina es a Ciudad Lineal, jornada parcial matí 5h. Han de finalitzar en breu la selecció.
Persona de contacte: Isabel
91.676.95.08
torrejon@faster.es


La noia m'ha dit que els està costant molt trobar algú.

Sort!
2010-12-23 (3/6) - Pujat per Ingrid Avellanés Gil - Comparteix

Hola a tots i totes!!
He vingut a viure a Madrid per motius personals, porto des del 5 de desembre a Alcorcón.Estic pensant en fer un máster i a més estic buscant feina d'infermera (a ser possible que no sigui a un hospital),si algú sap d'alguna cosa...i si hi ha alguna infermera que em pugui informar una mica ho agraïria molt!!Gràcies!!
Busco Feina
2010-02-17 (4/6) - Pujat per Sergi - Comparteix

Hola a tots!

Estic buscant feina a Madrid per anar a viure una temporada! No se si sabeu d'algun lloc de treball en aquestes epoques de crisis!
Salutacions...
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[7] http://catalansamadrid.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.179 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis