CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 13 dies (6800 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Spanishing
2017-01-15 (1/5) - Pujat per Salvador Martí ( Sevilla ) - Comparteix

Bona tarda a tothom.
Voldria presentar el projecte que hem dut a terme uns professors a Sevilla. Es tracta de Spanishing, www.spanishing-edu.com que té com a objectiu millorar el coneixement de la llengua espanyola.
Em poso en contacte amb tots vosaltres per si algú que treballés com a professor d'espanyol li pogués interessar contactar amb nosaltres. Entenem que podem negociar una remuneració tant per l'acadèmia o el professor.
Per altra banda, si hi ha algú que volgués presentar el nostre projecte a qualsevol entitat educativa, que contacti amb nosaltres.
El nostre correu és contact@spanishing.eu

Moltes gràcies.
Classes Particulars d'Anglès amb Professor Nadiu
2016-05-24 (2/5) - Pujat per Toby Coombes - Comparteix

Hola! Em dic Toby i sóc professor natiu qualificat d’Anglès. Tinc cinc anys d’experiència docent amb adults de tots els nivells. Sóc preparador pels exàmens de Cambridge (FCE/CAE/CPE) i IELTS. Ofereixo classes intensives amb horari i localització a convenir. La primera classe és de proba, sense cap cost; així ens podem conèixer i analitzar el teu nivell d’ speaking/writing/listening/reading. El cost de les següents classes és de £16 – 20/hora. Espero la teva resposta! Email - tobycoombes@gmail.com Phone - 07871 185 523.
On puc fer el nivell "Advance" que sigui oficial i que no sigui molt car?
2013-07-16 (3/5) - Pujat per Imma Remisa - Comparteix

M'agradaria que algú m'informes on haig d'anar a matricular-me per fer l'Advance. M'han dit que hi ha "colleges" que són oficials i gratuïts però no els he sabut trobar.

Gràcies
Can you help me.....
2012-11-26 (4/5) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies
Dono classes de llengües i Karate Tradicional (Shotokan Fudokan)
2011-10-09 (5/5) - Pujat per Mihai Georgescu - Comparteix

Hola!


Em dic Mihai, sóc un noi romanès de 19 anys, que amb 11 anys va començar viure a Manresa i en els últims 2 anys, a Artés, amb els seus pares.


Vaig aprendre a parlar i escriure el català en 4 mesos, Octubre 2003 - finals Gener 2004. 


Sóc ex-estudiant de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (2n Any de Dret aprovat) i actualment estudiant de Dret a la Universitat Birkbeck de Londres (1r Any), després de un gir de 360 graus en la meva vida.


Tinc experiència en l'ensenyament de nois i noies d'entre 5 i 20 anys en matèries com la Llengua Catalana, Llengua Castellana, Matemàtiques, Anglès, Francès, Dret Constitucional, Civil, Penal, etc.
El meu lema és: Tot sembla difícil si no vols aprendre.


Dono classes de català, castellà, francès, romanès, mates, introducció a la física i química, biologiaper a nois i noies!


Sóc practicant de Karate Tradicional des dels 8 anys i estic en possessió del cinturó Negre, 1 DAN. Vaig participar en diverses competicions tant a Romania, a nivell nacional, com a Catalunya. Personalment considero que els principis del Karate-do dónen una certa estabilitat a la vida diària i ens ensenyen a portar una vida diferent de la dels demés. Estic disposat a compartir aquests principis amb qualsevol qui estigui interessat. 


Per qualsevol cosa, envieu un mail a: michalis_mcmxci@hotmail.com o truqueu a 07909240491

Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.59.209 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis