CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 9 dies (6796 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
31-07-2021-MONEDES I BITLLETS | 25-08-2020-Un partit que dona vida als fantasmes balcànics | 26-11-2019-Un terratrèmol a Albània causa almenys sis morts i 260 ferits | 06-04-2019-Albanesos, 20 anys després |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
MONEDES I BITLLETS
2021-07-31 (1/1) - Pujat per Aleix Coll i Abullé ( ARMENIA ) - Comparteix

Benvolguts companys,

Sóc l’Aleix Coll de Sant Pol de Mar, i em dedico com aficionat a la numismàtica (monedes i bitllets) d’alta qualitat i de tot el món. Darrerament a Espanya hi ha molta demanda de material sobretot de països llunyans, per tant, a qui li pugui interessar li ofereixo la possibilitat de guanyar uns calerons per poca feina.

Els bitllets i monedes que necessito es troben a les mateixes entitats bancàries, per tant, no es requereix invertir un temps desmesurat, això sí, han de ser bitllets i monedes sense circular, de les que arriben noves als bancs; a més, no us parlo de material antic sinó de curs legal i actuals.

Cada lot hauria de tenir els bitllets i les monedes de tots els imports existents i per assegurar que no es malmetin en el trajecte podeu trobar fulls d’arxivar bitllets i monedes que es poden comprar per internet a un preu molt baix.

Evidentment, abans de l’enviament, us pagaria via transferència l’import de la compra, les despeses de correus i un 10% extra per vosaltres en concepte de comissió.

No es tracta doncs de vendre un lot de tant en tant, si la demanda ho requereix la meva intenció seria fer compres de 5 en 5 o de 10 en 10, setmanal, quinzenal o mensual, que dependrà de les vendes que pugui realitzar.

No correu cap risc ja que us pago per avançat i a més volum el 10% es pot convertir en un sobresou a tenir en compte.

Rebeu una cordial salutació des de casa.

Aleix Coll i Abullé
aleix65@gmail.com
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[359] http://ALBANIA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.58.154 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis