CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 13 dies (6800 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
20-10-2022-Corfú - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure | 20-10-2022-The BEST Corfu Town Tours and Things to Do in 2022 |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Corfú - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
2022-10-20 (1/2) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

https://ca.wikipedia.org/wiki/Corf%C3%BA

Corfú (en grec: š­ÁºÅÁ±, Kérkira; antigament coneguda com a Corcira) és l'illa grega més septentrional de les situades a la mar Jònica, situada prop de la costa d'Albània, de la qual està separada per un petit estret d'entre 3 i 25 km. La capital n'és la ciutat de Corfú, al nord-est de l'illa, amb 39.674 habitants (2011).

Administrativament formava part de l'antiga prefectura de Corfú, però a partir de l'1 de gener del 2011 és una de les 74 unitats perifèriques de Grècia.

L'illa es comunica amb la resta de Grècia amb un servei regular de ferri. A més, disposa d'un bon port, així com d'un aeroport internacional (anomenat "Ioannis Kapodistrias", amb codi IATA CFU), i una excel·lent xarxa hotelera.

Queden algunes restes de l'antiga ciutat de Casiope prop de la moderna Kassiopi (abans Cassopo), i algunes restes de l'antiga Corcira al sud de la ciutat actual. Es poden veure també unes ruïnes del temple d'Artemisa, i les fortaleses venecianes.

El nom de Corfú deriva del grec medieval š¿ÁÅÆÎ (Korifó), que alhora deriva de l'antic grec š¿ÁÅƱ¯ (Korifè), que vol dir 'crestes'.

Juntament amb altres petites illes com Paxí, Antípaxos i Erikussa, forma la prefectura o nomós de Corfú, que pertany a la regió o perifèria de les illes Jòniques, de 641 km² i 120.000 habitants (2005). Se subdivideix en 13 municipis (dimi) i tres comunitats (kinótites).

La ciutat de Corfú és seu de la Universitat Jònica, fundada l'any 1984. En aquesta ciutat es va concloure l'Informe Bangemann del 1993 al 1994 en una cimera europea.

Més info a ca.wikipedia.org
The BEST Corfu Town Tours and Things to Do in 2022
2022-10-20 (2/2) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Find the top-rated and best-reviewed tours and activities in Corfu Town for 2022. From prices and availability to skip-the-line options and mobile tickets, get all the information you need to make the most of your trip to Greece.

https://www.getyourguide.co.uk/corfu-tow n-l2544/

Més info a www.getyourguide.co.uk
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[477] http://corfu.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.59.129 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis