CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
11-05-2023-Dos morts a Alemanya en un tiroteig en una fàbrica de Mercedes-Benz | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 02-06-2020-Allotjament Stuttgart | 09-03-2019-Preguntes/consells per viure a Stuttgart | 04-07-2018-El cònsul espanyol a Stuttgart intenta rebentar un acte dels Quatre Motors d’Europa http://ow.ly/WMpx30kNg5T | 03-07-2018-VIURE L'EXPERIENCIA. | 03-07-2018-VIURE L'EXPERIENCIA. | 28-09-2017-Fuga de talent i trajectòries professionals | 28-05-2016-oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables | 22-01-2016-Hola Jo sóc nou a Stuttgart i estic buscant pis compartit per 300+€ |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 123
Dos morts a Alemanya en un tiroteig en una fàbrica de Mercedes-Benz
2023-05-11 (1/57) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Segons l'automobilística, tant el presumpte homicida, que ha estat detingut, com les víctimes eren treballadors d'una empresa externa

https://www.ccma.cat/324/dos-morts-a-ale manya-en-un-tiroteig-en-una-fabrica-de-m ercedes-benz/noticia/3228557/

Més info a www.ccma.cat
Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
2021-02-25 (2/57) - Pujat per Laura Solana (Catalansalmon) - Comparteix

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web:

www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!
Allotjament Stuttgart
2020-06-02 (3/57) - Pujat per Gerard Farreras - Comparteix

Hola a tothom!
Em dic Gerard i el pròxim mes de setembre començo una nova feina a Stuttgart.
Estic buscant pis, així que si algú busca un company o coneixeu a algú que llogui un apartament, seria de gran ajuda.
Fins aviat!
Preguntes/consells per viure a Stuttgart
2019-03-09 (4/57) - Pujat per Sergi Bada - Comparteix

Hola a tothom,

Em dic Sergi Bada, tinc 25 anys i acabo d'instalar-me a Stuttgart. Actualment estic treballant al Technologie-Park H130 a Böblingen. De moment visc a un apartament facilitat per l'empresa.

Volia donar-me a conèixer per si algú està interessat en establir contacte o per si alguna ànima caritativa vol prendre's una cervesa (puc acceptar un cafè) i deixar-se preguntar com trobar pis, quines gestions realitzar...

Salut!
El cònsul espanyol a Stuttgart intenta rebentar un acte dels Quatre Motors d’Europa http://ow.ly/WMpx30kNg5T
2018-07-04 (5/57) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El cònsul espanyol a Stuttgart intenta rebentar un acte dels Quatre Motors d’Europa http://ow.ly/WMpx30kNg5T
VIURE L'EXPERIENCIA.
2018-07-03 (6/57) - Pujat per CRISTINA - Comparteix

ACABO DE REGISTRAR-ME I M'AGRADARIA SER UNA CATALANA MÉS VIVINT L'EXPERIÈNCIA, VAIG ESTAR FA UN ANY A PROP DE Stuttgart, TREBALLAVA A UNA EMPRESA D'AUTOMOCIO I VAM ANAR UN GRUP TRES SETMANES A L'EMPRESA MERCEDES DAIMLER DE CONTROL DE QUALITAT. HEM VAIG ENAMORAR DEL SUD D'ALEMANYA I M'AGRADARIA PER AQUESTA ZONA ESTAR DURANT UN LLARG TEMPS... TREBALLAR, BUSCAR PIS PER COMPARTIR ( SI POT SER) I APRENDRE L'IDIOMA. PODRÍEU DONAR-ME UN COP DE MÀ.
MOLTES GRÀCIES, UNA ABRAÇADA. ;)
VIURE L'EXPERIENCIA.
2018-07-03 (7/57) - Pujat per CRISTINA - Comparteix

ACABO DE REGISTRAR-ME I M'AGRADARIA SER UNA CATALANA MÉS VIVINT L'EXPERIÈNCIA, VAIG ESTAR FA UN ANY A PROP DE Stuttgart, TREBALLAVA A UNA EMPRESA D'AUTOMOCIO I VAM ANAR UN GRUP TRES SETMANES A L'EMPRESA MERCEDES DAIMLER DE CONTROL DE QUALITAT. HEM VAIG ENAMORAR DEL SUD D'ALEMANYA I M'AGRADARIA PER AQUESTA ZONA ESTAR DURANT UN LLARG TEMPS... TREBALLAR, BUSCAR PIS PER COMPARTIR ( SI POT SER) I APRENDRE L'IDIOMA. PODRÍEU DONAR-ME UN COP DE MÀ.
MOLTES GRÀCIES, UNA ABRAÇADA. ;)
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (8/57) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables
2016-05-28 (9/57) - Pujat per Oliverium ( Düsseldorf ) - Comparteix

Entreu a Oliveriu m i podreu gaudir de l’oli Extra Verge de primera qualitat i amb DOP catalana en qualsevol punt d’Europa. Enviem a Alemanya amb un màxim de 3 dies laborables. En cas que estigueu interessats en productes que no tenim publicats a la web (com garrafes de 5L), no dubteu en preguntar-nos a info@oliverium.com o al +34 640 340 146 (Whatsapp). També podem enviar regals als vostres familiars i amics per tal que coneguin un dels millors ingredients de la dieta mediterrània.
Hola Jo sóc nou a Stuttgart i estic buscant pis compartit per 300+€
2016-01-22 (10/57) - Pujat per Albert riera callís - Comparteix

Espero que algú em pugui ajudar aviat, ara jo estic vivint en un hostal però és molt car si es possible a la zona 2 o 3, podríem fer torns rotatius per netejar la cuina i el quarto de bany un cada setmana i la habitació cadascú es pot netejar la seva quan ell/ella vulgui, jo no molesto gaire a més ja tindré prou feina entre treballar i aprendre alemany, he estat 3 anys vivint a Londres amb 7 persones
Algú li ve de gust quedar per fer una cervesa/café?
2014-07-26 (11/57) - Pujat per Cristina Gomar - Comparteix

Hallo! Sóc nova al fòrum i també a Alemanya. He arribat fa poc a la ciutat de Kirchheim unter Teck, d'on és el meu novio, i fins que no comenci el curs d'integració al Setembre tinc poques oportunitats de conèixer gent... Necessito parlar!! El meu Alemany de moment es resumeix en quatre paraules... Si a algú li ve de gust quedar per prendre alguna cosa o fer el que sigui per aquesta zona, que es posi en contacte amb mi!

Bis bald!
Busquem Pis per 2 persones pel Setembre a Stuttgart!
2014-05-12 (12/57) - Pujat per Mireia Tarrés - Comparteix

Hola a tots i totes!

Som dos enginyers que al Setembre vindrem cap a Stuttgart, el meu novio a fer un master i jo a buscar feina. Estem començant a mirar pàgines de lloguer de pisos i la pagina de immigració per els Integration courses. Si algú sap d'algun pis o ens pot donar algun bon consell del que sigui serà molt ben rebut! :)

Moltes Gràcies!
Mireia (mireiatarres@gmail.com)
Mundança
2014-05-10 (13/57) - Pujat per David - Comparteix

Hola a tots i totes! Sóc nou aquí a Catalans a Stuttgart! A partir del septembre començaré a treballar a Stuttgart en la Gauthier Dance Company. He sentit que la primera mudança a Alemania la pots posar a les taxes i l'estat et torna els diners? És això veritat? Ara visc a Innsbruck, Austria, però si realment t'ho paga l'estat, agafaria una empresa per a fer la mudança. Algú sap alguna cosa sobre aquest tema?
Moltes gràcies!
David.
Pont 1 Maig - Baixada a Barcelona
2014-02-19 (14/57) - Pujat per Oscar Ribas - Comparteix

Hola!

Doncs veient que els preus dels vols per el pont del 1er Maig, ja estan pujadets de to. He pensat proposar per aqui una baixada en cotxe cap a Maresme-Barcelona.

La idea es baixar el 1 Maig, o 30 Abril (nit), i tornar el 4.

El viatge ens surt bé, si som tres com a mínim. Qui vulgui o hi pensi que li pot interessar, que m'ho comenti. Jo puc posar el cotxe, encara que si algú ja ho tenia planejat que m'ho comenti igualment, i llavors soc jo el que s'adapta.

Vinga, una abraçada!
OSCAR
padel
2014-01-05 (15/57) - Pujat per Joan Linzbach - Comparteix

Algu juga a padel i sap si hi ha pista a stuttgart? En cas afirmatiu qui sapunta?
Nadal a Catalunya
2013-10-25 (16/57) - Pujat per carol - Comparteix

Hola!

M'agradaria baixar a Barcelona en cotxe per nadal, però només em surt a compte si omplo el cotxe d'anada i de tornada. Algú vol venir? El preu depén de quanta gent siguem, quants més siguem millor surt, però al voltant dels 60-70€ per persona i trajecte. En qualsevol cas més barato que volar. L'unic problema és que haig d'omplir el cotxe d'anada i de tornada per poder-ho fer.

Les dates són el 20 de desembre i el 7 de gener, els horaris flexibles i la companyia bona! Algú s'apunta?

Salut
FC Barcelona - Osasuna
2013-10-19 (17/57) - Pujat per June Noa Fàbregas - Comparteix

Eii bones a tothom! Algú sap d'algun bar a stuttgart on es pugui mirar el Barsa?
vot virtual
2013-10-16 (18/57) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (19/57) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
Cerco habitatge a Stuttgart pel 01.10.2013
2013-09-06 (20/57) - Pujat per Joaquim Ramis Marcet - Comparteix

Salutacions
Necessito trobar pis o habitació en pis a compartir per ben aviat.
Agrairé que si teniu una habitació disponible O CONEIXEU D'ALGÚ QUE LA TINGUI m'ho feu saber.

Salutacions des de Barcelona i fins aviat
Paginació: 123
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[50] http://Stuttgart.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@stuttgart.catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.71.254.83 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis