CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
16-04-2024-Atacar dones era l'objectiu de l'home que va matar sis persones a Sydney | 14-04-2024-Identifiquen l'atacant del centre comercial de Sydney i descarten el mòbil terrorista | 13-04-2024-Sis morts i diversos ferits en un atac en un centre comercial de Sydney | 13-04-2024-Dramatic video captures moment man confronts Bondi attacker on escalator | 13-03-2024-Rafael Bonachela: el coreògraf català que col·labora amb el guitarrista de The National | 05-02-2024-Tornen les classes de català del Casal de Nova Gal·les del Sud | 14-10-2023-Austràlia rebutja en referèndum reconèixer el dret dels aborígens | 02-10-2023-Sydney Opera House: Fifty years in 50 pictures | 01-06-2023-El soldat més condecorat de la història d'Austràlia va participar en crims de guerra a l'Afganistan | 04-04-2023-L'actor Hugh Jackman, pendent de si torna a tenir càncer de pell: 'Creieu-me, protegiu-vos'. Austràlia és el país del món on es detecten més càncers de pell |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234
Bona tarda a tothom
2014-11-08 (1/79) - Pujat per Nico - Comparteix

Sóc en Nico i just fa un parell de setmanes que he arribat a Sydney. Estic temporalment en un hotel mentre busco un pis definitiu però m'està costant una mica més del que m'esperava. Si algú per casualitat té algun forat temporal en el seu pis per la propera setmana (sé que és molt just però acabo de descobrir el fòrum) ho agrairia molt per reduir poder les despeses d'hotel. Moltes gràcies per avançat!!!
Busco habitació
2014-09-25 (2/79) - Pujat per Ari Reca - Comparteix

Hola a tots!

Em dic Ariadna, tinc 27 anys i estic treballant a Sydney. He arribat fa menys d'una setmana i estic buscant un habitació lliure! M'agradaria per la zona de la platja o per la City. Si sabeu d'algu que tingui una habitació lliure si us plau envieu-me la info!

Moltes gràcies!

Ariadna
Bones!!!
2014-04-19 (3/79) - Pujat per Iolanda - Comparteix

Som en Carles i la Iolanda. Estarem tot l´estiu (vaja hivern) a Sydney. Hem trobat accomodation aprop de Macquaire així que si algú està per la zona i li ve de gust un soparet de pa amb tomata i truita de patates, ja sabeu! :-) Per cert, estem molt interessats en celebrar l´11 de Setembre amb altres catalans. Any suggestions???
Sitgetans a Sydney!
2014-03-29 (4/79) - Pujat per DoubleR (Robert&Raquel) - Comparteix

Hola a tothom!! Som una parella de Sitges que el proper Juny 2014 vindrem a viure a Sydney per una bona temporada ja que a la Raquel la seva empresa la ha destinat a Sydney. El Robert ha deixat la seva feina de IT account/project manager per viure aquesta aventura Australiana!
Hem trobat aquesta pàgina web de catalans a sydney i estariem molt interessats en contactar amb gent que visqui a Sydney ja que tenim mooolt dubtes: zona on buscar casa/pis, bancs on poder fer transferències Sydney-bcn i viceversa sense que et clavin amb les comissions, llocs on anar a escalar, BTT, trekkings...totes les recomanacions seran benvingudes! a la nostra web podreu veure videos/fotos de les nostres aventures perque us pogueu fer una idea de qui som :) www.double-r.es
Gent de Terrassa
2014-01-20 (5/79) - Pujat per Rubén Montero ( London ) - Comparteix

Hola, sóc Rubén Montero, col·laborador del Diari de Terrassa. Voldria contactar amb algun terrassenc que viu a Sydney o Austràlia per a que m'expliqués la seva experiència. Em pot respondre aquí o escriure'm al mail rubenmonterom@gmail.com

Moltíssimes gràcies!


Rubén
Promocione'm els productes catalans a Sydney.
2013-11-30 (6/79) - Pujat per Esteve Mayolas - Comparteix

I quina podría ser millor manera que mostrar interés per els nostres vins. EL Oakbarrel està posan una estantería de vins catalans, aneu a fer-li una ullada. El meu repte is que la mantinguin. O, veniiu al tast que es farà el 12 de desembre. (http://www.oakbarrel.com.au/catalunya-w ine-tasting/)

Soc l'Esteve, apa arreveure.
Escoles
2013-11-07 (7/79) - Pujat per Joan Casado - Comparteix

Hola a tothom!!
Sóc en Joan i acabo d'arribar a Sydney. De moment sol, pero a principis d'any vindré amb la família. Necessito consell d'escoles i zones per viure. Treballaré a una zona entre Bellavista i Epping, però m'han dit que és molt residencial, que en qüestió de serveis és fluixa. Em podeu ajudar?

Gràcies!!!

Joan
vot virtual
2013-10-16 (8/79) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Informacio de Catala a Sydney
2013-06-02 (9/79) - Pujat per Gerardo - Comparteix

Hola Catalans,

Visc a Sydney i m'agradaria continuar estudiant catala, un suggeriment d'algu lloc?

Algu interessat en ensenyar-me Catala?

Gracies
Gerardo
0404948591
mendozagerardo@gmail.com
NECESSITO UN CANVI
2013-06-01 (10/79) - Pujat per DANI - Comparteix

Hola em dic DANI
Soc tècnic especialista en fred i climatització titulat i fa 30 anys que em dedico això, els últims 20 anys com a autònom.
Els temps han canviat i m'està costant acostumar-me, jajaja..
Busco feina a Australia.
No controlo gaire l'anglès però ganes no em falten i de refrigeració i climatització en se una estona..
He trobat la pàgina de AMCA i un llistat d'empreses del sector però no se si enviar el curriculum directament servira d'algo..

Necessito un cop de ma

Salutacions
PRESENTACIÓ
2013-04-22 (11/79) - Pujat per Nerea Roig i Marc Isach (Catalansalmon) - Comparteix

Hola catalans i catalanes!! Som el Marc i la Nerea. Tenim pensat venir a Sydney cap a octubre d'aquest 2013 i quedar-nos-hi fins a l'abril o maig de 2014.
Bé, primer ens presentem una mica. El Marc té 26 anys, és de Molins de rei i és enginyer forestal. Jo, la Nerea, tinc 24 anys, sóc de les terres de l'ebre i sóc mestra.
Tots dos tenim intenció de venir a Austràlia per estudiar anglès, però també hem de treballar..!!!

Tot i que encara queden uns mesos per venir cap aquí, demanem una mica d'ajuda en quant a trobar pis ( o més aviat habitació) i també per trobar feina.

I per supost, volem conèixer gent! i que millor que conèixer compatriotes ja que estarem tots tan lluny de casa!
Intercanvi de vivenda
2013-02-26 (12/79) - Pujat per cristina ( Auckland ) - Comparteix

Hola a tots!
Soc la Cristina i us escric desde Girona. Estic pensant a venir per aquestes terres al mes d'agost, i estic oferint un intercanvi de vivenda. És a dir, jo cedeixo casa meva a algu que vulgui venir per Girona ( a ple centro, a 2 min. caminant de tot arreu!!: mercat, barri vell, tren....) en les mateixes dates aprox. i jo quan vingui puc estar a la vivenda del que vingui.
Si esteu interessats o coneixeu algu que ho estigui, m'ho feu saber!!
moltes gràcies i salutacions!
Allotjament per nadal
2012-10-31 (13/79) - Pujat per Carol Blanco (Catalansalmon) - Comparteix

Bones!! Em dic Carol i sóc de Barcelona, estic currant a Alice Springs (sisi al mig d'enlloc). Estic mirant per venir a passar el Nadal i cap d'any a Sydney i busco allotjament i gent que estigui per allà i tingui ganes de parlar català una estona! A veure si em podeu ajudar una mica! petons!
Busco Feina
2012-08-15 (14/79) - Pujat per cristina ( Auckland ) - Comparteix

Hola a tothom!
el meu nom és Cristina i us escric desde Barcelona perque voldria venir a Sidney a treballar i viure, almenys una temporada llarga. El tema és que des de Barcelona és molt difícil veure temes de feina per aqui. De manera que m'adreço a aquest taulell per si sabeu de webs d'ofertes de feina, o institucions que et puguin ajudar a la recerca de feina, o be donar veus des d'aqui.
Jo soc dissenyadora gràfica de formació i professió, treballant en aquest àmbit des de fa més de 15 anys. També he treballat donant classes de les aplicacions de disseny gràfic. Deixo link a la meva web www.cterre.com desde la qual em podeu enviar un mail. (cterre@cterre.com)
Moltes gràcies i salutacions desde Barcelona
cristina
una mes
2012-02-06 (15/79) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

a l apisarra
BUSCO ESPANYOL PER ENTREVISTA A DATELINE SBS
2012-02-04 (16/79) - Pujat per Anna Sagrista - Comparteix

Hola a tots!! Sóc l'Anna Sagristá i ja fa anys y panys que no dic res. Estic treballant a la SBS i busco a un espanyol que estigui preparant les maletes per marxar a buscar feina a l'estranger. és per al programa Dateline, volen fer el seguiment des de Espanya a on sigui. Necesito reposta urgent, podeu escriure a annasa@sbs.com.au   Gràcies!!



Més info a www.sbs.com.au
Enginyer Informàtic Superior busca feina
2011-10-11 (17/79) - Pujat per Jordi Muntada Gómez - Comparteix

Molt bones a tots,


Ara estic cursant el meu últim any de carrera d'Enginyeria Informàtica Superior. Des de fa molts anys que m'interessa venir a treballar per un temps a terres australianes. Ja m'he estat informant pel meu compte però aquí encara no havia preguntat.


Volia fer la gran pregunta. Per on començo? Com puc trobar feina? He estat per molts portals web que ofereixen feines en software però jo sóc estranger.


I com un enginyer que també ha parlar per aquí parlo anglès i estic estudiant alemany.


 


Moltes Gràcies


Jordi

habitacio Bondi Beach
2011-10-05 (18/79) - Pujat per Mariona Muriano - Comparteix

bon dia!! busco habitació en allotjament compartit a Bondi Beach. Sisplau si algú coneix un contacte,web  o cualsevol cosa me'l podria passar???? 

Enginyer Industrial busca feina a Sydney!
2011-09-29 (19/79) - Pujat per Marc Lloveras - Comparteix

hola!
sóc enginyer recent, però he treballat durant els estudis. Tinc 25 anys i estic buscant feina a Australia, on he estat durant unes vacances i m'ha encantat, Sydney m'atrau moltíssim i voldria saber si algú em pot ajudar a buscar feina a la ciutat, tant si sabeu alguna web per buscar feina o directament a través d'agun contacte que vulgui o necessiti un enginyer català jove, amb ganes de treballar i aprendre, bon anglés i estudiant alemany.
moltes gràcies!
Marc

Sydney properament
2011-09-21 (20/79) - Pujat per Mariona Muriano - Comparteix

Bon dia  tothom!!!


M'encanta trobar iniciatives com aquesta! Espero més endavant poder-vos ajudar amb la meva experiència a Sydney, de moment a veure si hem podeu donar un cop de mà.....


Marxo cap a Sydney el 26 d'octubre. Vaig amb un visat de turista de 3 mesos, per buscar un curs o postrau de gestió cultural i així tramitar el visat d'estudiant amb el que podré treballar 20h la setmana i quedarme el que el curs duri (1,5 anys) Busco molta info! jajaj Des d'algú que treballi en cultura que m'aconselli si coneix cursos, treball a mitja jornada preferiblement en teatres o festivals (però sino trobo del que sigui), i treball pels 3 primers mesos de babysitter (ja que preferiria no arriscarme a treballar en un bar o un restaurant il·legalment, pero si no hi altre...)

 

 A més tinc preguntes de logística.... els temes que més m'engoixen són el de l'assegurança de viatje i els diners. He vist assegurances molt cares, 800 euros any i voldria saber si exiteixen assegurances de vatje  per a gent jove més económiques. A més, no sé com disposar dels meus diners a Sydney. Les tranferències bancàries a Ossi són carísimes (des de La Caixa 100 euros aprox, depen de la quantitat). er tant vaig a veure si des de altre banc o caixa m'ho fan més barato o si hem surt més a compte fer girs postals per la western union.

 moltisimes gràcies!!!


salut a tothom!

Paginació: 1234
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[24] http://sydney.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.178.111 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis