CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 14 dies (6801 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
15-04-2024-Cinc anys de l'incendi que gairebé destrueix Notre-Dame: l'abans i el després | 05-03-2024-França, primer país del món que blinda l'avortament a la Constitució | 04-02-2024-París vota en referèndum si els vehicles SUV han de pagar el triple per aparcar al carrer | 29-01-2024-Els pagesos comencen a tallar carreteres als afores de París amb l'objectiu d'aïllar la ciutat | 21-01-2024-Policies, cambrers i periodistes s'alcen contra els Jocs Olímpics de París | 09-01-2024-Dimiteix la primera ministra francesa, Élisabeth Borne, després de menys de dos anys al càrrec | 20-12-2023-Macron aprova una llei d'immigració a mida de l'extrema dreta i amb 6 ministres en contra | 12-12-2023-Torna el tren nocturn entre París i Berlín després de gairebé una dècada | 03-12-2023-Un turista mort i dos de ferits a París en un atac amb un ganivet i un martell | 28-11-2023-La alcaldesa de París abandona Twitter por considerarlo un 'arma de destrucción masiva de la democracia' |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 123
Rodatge per a la televisió de Barcelona
2014-01-16 (1/52) - Pujat per Marc Bermejo - Comparteix

Hola nois!
Us escric unes línies conscient del poc temps amb el que us aviso. Disabte 18 de gener a les 10 del matí ens agradaria entrevistar, per a la televisió de Barcelona, gent de la ciutat o catalans que visquin a París que hagin utilitzat o tinguin pensat utilitzar l'Ave per conectarse amb Catalunya . Hem quedat a l'entrada de la Gare de Lyon, la de la torre del rellotge. Teniu el meu mail per contactar o si us voleu apropar sereu benvinguts i ens agradaria saber la vostre història.
mbermejo@btv.cat
vot virtual
2013-10-16 (2/52) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Andrea Motis en concert
2013-10-05 (3/52) - Pujat per Joan M. ( Lyon ) - Comparteix

L'Andrrea Motis cantarà al Caveau de Huchette els dies 7 i 8 d'Octubre.
El di 10 aAngers al festival de Jazz pour tous
Nins i nines per parlar català
2013-08-27 (4/52) - Pujat per Joan Bellviure - Comparteix

Hola, soc en Joan.
Fa anys que visc a Paris i tenc una filla de 7 anys, Adèle, de mare francesa.
Ens agradaria poder trobar altres nins o activitats perquè n’Adèle practiqui el català.
Vivim a Ménilmontat, a Paris 20.
Una aferrada a tots.
Joan Bellviure
VIA CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA A PARÍS
2013-08-26 (5/52) - Pujat per Marina Guardiola - Comparteix

Benvolguts/des,

L'ANC (Assamblea Nacional de Catalunya), pensant en totes aquelles persones que viuen a l'estranger i que voldrien participar a la cadena humana de l'11 de Setembre però que no podran desplaçar-se a Catalunya, ha posat en marxa la VIA CATALANA EXTERIOR. Això consisteix en fer cadenes humanes arreu del món (organitzades per les diverses comunitats de catalans que viuen a l'estranger), que seran gravades i serviran per editar un vídeo que servirà per a fer propoaganda a nivell internacional de la GRAN VIA CATALANA (=cadena humana) que es farà a Catalunya, i també per a recolzar i animar a la gent que es trobi a Catalunya a participar-hi i a involucrar-s'hi.

Des del Casal de Catalunya de París hem decidit sumar-nos a la iniciativa i convidar, a tothom qui ho vulgui, a participar-hi. Com que el vídeo ha d'estar editat abans de l'11 de setembre, la cadenes exteriors s'han de fer amb antel·lació. La convocatòria a París és la següent:

VIA CATALANA DE PARÍS
Data: Dilluns 2 de Setembre de 2013
Hora:19h
Lloc: Champs de Mars


Confirmeu assistència, enviant un mail a bufi.marina@gmail.com!

Moltes gràcies i fins aviat
Mares/Famílies amb nens catalans a París
2013-04-12 (6/52) - Pujat per Eulalia Rubio - Comparteix

Hola! Sóc l'Eulàlia i fa uns quants anys que visc a París. Actualment estic de baixa per maternitat del meu segon fill, en Joel, que té 2 mesos.

Us escric perquè pensava que potser hi ha alguna altra mare (o pare) que estigui en la mateixa situació; és a dir, de baixa maternitat, o simplement que no treballi full time els 5 dies de la setmana. Jo reprenc el treball a setembre; si algú està en la mateixa situació, jo encantada de quedar per anar a passejar amb els nens, prendre un cafè i fer petar la xerrada (en català!). el meu mail és eulalia.rubio@eui.eu

ah! nosaltres som una parella catalano-alemanya; el pare d'en Joel és alemany i tenim un altre fill de 3 anys (Bilel) a qui parlem català i alemany. Si hi ha una altra parella que estigui en la mateixa situació lingüística seria genial conèixer-nos! Si no, sempre oberts a fer activitats amb families amb nens catalans of course (a nosaltres ens agrada molt sortir de París, fer excursions, a peu o en bicicleta, o anar a escalar a Fontainebleau, si algú té els mateixhos hobbies que ens avisi!)

eulalia
Català a Chartres
2013-04-11 (7/52) - Pujat per Xesco - Comparteix

Hola a tothom!
Sembla que la primavera comença a treure el cap per aquí també…finalment!
Aprofitant el “bon temps” i la troballa d’aquesta web, m’he decidit a escriure a la pissarra.
Ja fa una temporada que soc a Chartres, a “tocar” de Paris. M’agradaria saber si hi ha altres catalans a Chartres? Fem un cafè?
Per altra part tot sovint vaig a Paris i estaria interessat en saber si algú coneix o participa en activitats lúdiques amb altres catalans – visites a museus, passejades, senderisme urbà etc... M’encantaria unir-me a alguna d’elles.
Salut!
X.
Quina pena d'eleccions
2012-11-27 (8/52) - Pujat per Lluís Bertran i Rafecas - Comparteix

Depuració del vot independentista a CiU. Fet.
Majoria de vot independentista en les files dels partits amb representació parlamentaria. Fet
Governavilitat per el dia a dia. Pendent
Cami cap al dret a decidir . Pendent.

Vull veure com els partit catalans fan pinya per Catalunya !!!

I espero celebrar-ho entre tots!!
Alguna habitació?
2012-09-08 (9/52) - Pujat per Irene Marginedas - Comparteix

Hola a tothom!
Em dic Irene i he vingut a Paris per a estudiar tot aquest curs. He mirat a totes les webs imaginables de pisos però m'està resultant impossible de trobar res (o em demanen que pagui molt abans, o senzillamnet no rebo cap resposta...). Algú coneix algun lloc on es pugui anar i sigui segur o sap d'alguna persona que llogui pis, habitació o studio?
Gràcies!
trobades divendres Bastille
2012-09-05 (10/52) - Pujat per gemma - Comparteix

Hola,
Fa mesos per la web vaig veure que alguns divendres al mes un grup de gent (no necessàriament catalans) es trobava a un bar prop de Bastille per parlar català. No vaig fixar-me ni en el lloc, ni en la periodicitat, ni en el nom del grup (de fet, no sé ni si tenien nom formal!). Ara he estat buscant-ho de nou, però no trobo res. Amb aquestes pistes tant vagues, algú en sap res i em pot ajudar a contactar-los?
Gràcies!
Agost a París
2012-08-04 (11/52) - Pujat per Merce (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!
Soc una noia de 22 anys que estic treballant d'aupair a St Cloud (a mig minut de París). Porto una setmana aquí i encara no conec a ningú.
Algú més o menys de la meva edat esta interesat/da en anar a voltar els vespres o caps de setmana aquest mes d'agost?

Merci!
tv3 PER FREE
2012-04-21 (12/52) - Pujat per CARME - Comparteix

Hola,


Algu sap qi podrem continuar vient TV3 per Free? o caldrà comprar un ordinador per conectar a la tele i continuar veient TV3?


Moltes gracies

Busco Fisio
2011-11-27 (13/52) - Pujat per Rosa Rodriguez Gasen - Comparteix

Hola!


no fa encara un mes que he arribat a Paris, i busco un osteòpata/fisioterapeuta de confiança, doncs necessitaria un parell de sessions de massatge perque l'esquena m'està matant :(


Anna CF, he vist que ets fisio!!! Com ho tindries per agafar-me tu? Si t'interessa posa't en contacte amb mi, d'acord? rosarg09@hotmail.com


Moltes gràcies!


Rosa

HOLA!
2011-11-08 (14/52) - Pujat per Judit Valls - Comparteix

Hola a tothom!


Fa unes setmanes que m'he instal.lat a Clamart, amb l'home i la filla. Potser hi ha algún altre català que visqui per aquí?


Tinc ganes de conèixer gent, però la meva filla és petita i no tinc molta llibertat d'horaris ni de moviments, de moment.


Fins aviat!

2011-06-14 (15/52) - Pujat per Anna Kryvosheya - Comparteix

Hola a tuthom!
sóc una noia de 20 anys que estic realitzant les meves pràctiques a París,
estaré aqui fins el 25 d'agost.
m'agradaria molt coneixer algu.
Visc a Saint Denis, hi ha algu en aquesta zona? les altres també.
Corresponsal ACN busca persona per un reportatge
2010-10-25 (16/52) - Pujat per Berta Saborido - Comparteix


L'Agència catalana de notícies busca una persona per gravar-la en vídeo anant a votar a París. Preferiblement, busca algú que estigui empadronat a França i que se'l pugui gravar anant a votar físicament al consolat. És per un reportatge que farà l'Agència Catalana de Notícies sobre com voten els residents a l'estranger des de diferents parts del món.

Els interessants/ades es poden posar en contacte, el més aviat possible, al mòbil 0637890800 o al correu jfont@acn.cat

Gràcies per la vostra atenció



Jordi Font

Allotjament
2010-09-12 (17/52) - Pujat per Pep Sanz - Comparteix


Bon dia!

Sóc lector de català a la Sorbona-Paris IV i de moment, més que llegir, busco pis; un estudi o un "deux pièces". Es veu que l'època és complicada, i per això estic provant de fer boca-orella cibernètic, per veure si algú coneix algú que tingui alguna informació útil. De moment, per les vies tradicionals (www.pap.fr) hi ha cues molt importants i no és senzill. Moltes gràcies.
Es necessita algú que parli català + castellà i entès en futbol i esports, per intervenir en una emissió de televisió.
2010-08-23 (18/52) - Pujat per Berta Saborido - Comparteix


Bonjour,

Pour le tournage d'une émission télévisée sur le thème du sport, je suis à la recherche de personnes parlant espagnol et catalan, afin d'intervenir sur l'émission. L'émission à pour thème: les paris sportifs et parle principalement de football mais couvre également d'autres sports comme le rugby par exemple. Peut être cela peut vous intéresser ou vos adhérents.


L'age n'a aucune importance,
Le tournage aura lieu début le 03 septembre à Boulogne Billancourt, et durera environ 2 heures.

Rémunération: NON
Défraiement: OUI

Merci de m'envoyer des photos, ages, coordonnées téléphoniques ainsi que votre niveau de catalan à casting@casting-events.com, ou de me joindre au 01 42 41 49 42 pour plus de renseignements.


Cordialement,


Fabrice Fernandez Lopez

BUSCO "AUXILIAR INFERMERIA" I "FISIO" QUE PARLIN CATALA
2010-08-05 (19/52) - Pujat per CARME - Comparteix

HOLA:
TINC LA MEVA MARE EN HOSPITALITZACIó DOMICILIARIA A CASA. NECESSITARIA UNA AUXILIAR D'INFERMERIA CADA DIA I UN FISIO TRES COPS PER SETMANA QUE PARLIN CATALà O COM A MININ CASTELLà, PER PODER COMUNICAR-SE AMB ELLA I ESTIMULAR-LA
VIVIM A GARCHES (92380)
SI ALGU ESTà INTERESSAT PER FER AQUESTA FEINA SI US PLAU POSSEU-VOS AMB CONTACTE AMB MI: CARMEWAR@ERESMAS.COM
ENRIC (erasmus) BUSCO PIS
2010-07-15 (20/52) - Pujat per ENRIC - Comparteix

Al setembre 2010 vinc a Paris per un any, busco allotjament: pis compartit, o qualsevol altra cosa...
Podeu suggerir-me adreces, web, blogs, telèfons, etc.?
Moltíiiiiiiiiiisimes gràcies¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Enric Bonet Torra
Paginació: 123
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[3] http://catalansaparis.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.130.173 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis