CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 14 dies (6801 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
15-04-2024-Cinc anys de l'incendi que gairebé destrueix Notre-Dame: l'abans i el després | 05-03-2024-França, primer país del món que blinda l'avortament a la Constitució | 04-02-2024-París vota en referèndum si els vehicles SUV han de pagar el triple per aparcar al carrer | 29-01-2024-Els pagesos comencen a tallar carreteres als afores de París amb l'objectiu d'aïllar la ciutat | 21-01-2024-Policies, cambrers i periodistes s'alcen contra els Jocs Olímpics de París | 09-01-2024-Dimiteix la primera ministra francesa, Élisabeth Borne, després de menys de dos anys al càrrec | 20-12-2023-Macron aprova una llei d'immigració a mida de l'extrema dreta i amb 6 ministres en contra | 12-12-2023-Torna el tren nocturn entre París i Berlín després de gairebé una dècada | 03-12-2023-Un turista mort i dos de ferits a París en un atac amb un ganivet i un martell | 28-11-2023-La alcaldesa de París abandona Twitter por considerarlo un 'arma de destrucción masiva de la democracia' |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Paginació: 12
Cangur Catalana
2012-08-16 (1/36) - Pujat per Cordelia Alegre - Comparteix

Hola a tots! Em dic Cordelia, sóc de Barcelona i aquest setembre començo el meu Erasmus a París (estic acabant Comunicació Audiovisual). Estic buscant feina de cangur i he pensat que potser per aquí hi havia algú interessat en què els seus nens tinguessin una cangur catalana. M'agraden els nens, tinc força disponiblitat, i ganes de treballar! Si esteu interessats envieume un mail a "cordelia_50@hotmail.com"
busco feina a parís, antony, massy, clamart,
2012-05-26 (2/36) - Pujat per Cristina - Comparteix

Hola, sóc la Cristina. Finalment el meu peque ha obtingut plaça a la creche i la nena comença l'escola al setembre i jo busco feina. Puc treballar del que sigui el problema es que no parlo bé el francés. l'entenc i tot pero no el parlo bé. Estic buscant ser garde d'enfants de famílies catalanes o de parla castellana per poder tirar endavant amb les despeses familiars.

Bé, doncs això, si algú sap d'alguna cosa que m'ho digui.
el meu mail és xenta9@gmail.com
canguro
2012-03-27 (3/36) - Pujat per Alicia Boguñá - Comparteix

Hola,si hi ha algú buscan trevall, estic trevallant de canguru, les condicions sont bastant bones i jo m'e n vaig cap a Barcelona a l'estiu, estic en un poblet a 40 km de París, prop de Versailles, no fa falta parlar be el frances perque son argentins. Ja saveu, si hi ha algu interesat en la feina, estan buscant una sutituta. perdon per les faltes d'ortographie, pero no escric mai en catalá i ara amb el frances encara ho faig pitjo.

hola! a tothom
2012-02-01 (4/36) - Pujat per ernest abentin - Comparteix

Recent aterrat a Paris aquest cop ja per intentar establir-me, Si algú sap d'alguna feina per aquí!!!! a Barcelona m'he passat anys fent de fotògraf i soc coneixedor de temes relacionats amb el vi (he treballat també en botigues de vins), oltes gràcies a tots!


ernest



Més info a
Busco feina de cangur
2011-09-30 (5/36) - Pujat per Eva Amador - Comparteix

Bon dia!!


Hem dic Eva i sóc de Tarragona. Acabo de arribar a la ciutat per aprendre francés. M'agradaria treballar de cangur amb families que vulguin que els seus fills practiquin el català. Interessats envieu un email. angelous35@hotmail.com


 


Moltes gracies

Busquem cangur!
2011-09-26 (6/36) - Pujat per Cristina - Comparteix

Hola a tothom, som una parella de Barcelona que vivim a París des del Març. Busquem una cangur per la nostra filla de 2 anys. En principi seria pels matins o dos dies sencers o ja en parlaríem...la qüestió és que tenim un altre nen petit de dos mesos i amb els dos no podem en alguns moments. Els interessats o interessades que enviien mail a xenta9@gmail.com


Ah per cert, vivim a Antony, està a prop de París amb el Rer B.


Fins aviat!

Comunicació /Gestió Cultural/Moda
2011-09-14 (7/36) - Pujat per martaetmoi - Comparteix

Bonjour! Sóc una mallorquina que ha viscut més de 7 anys a Barcelona, on hi pertany un trosset del meu cor. M'acabo de traslladar a París, ja que la meva parella és francesa i té una oferta de feina aquí, i jo he decidit acompanyar-lo en l'aventura i veure quines oportunitats m'ofereix aquesta meravellosa ciutat.


Sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Univ. Pompeu Fabra i màster en Gestió Cultural per la Univ. Internacional de Catalunya. He estat treballant més de 2 anys en una empresa de turisme cultural a Barcelona on hi portava la comunicació (gestió del web, xarxes socials, contacte amb periodistes, branding, entre d'altres), així com també exercia de Project manager, és a dir, gestionant grups d'empreses que vénen a Barcelona per feina i que alhora volen conèixer la ciutat i fan visites culturals i activitats de team building.


Sóc una apassionada de l'art (galeries, museus, exposicions) i la moda, sectors en els quals m'encantaria treballar i continuar la meva carrera professional aprofitant els coneixement de les meves experiències.


Parlo castellà, català (bien sûr!), anglès (molt alt) i francès (alt).


Us deixo un link amb el meu CV, i si sabeu d'alguna cosa on podria encaixar, no dubteu en contactar-me!!


Com fa molt poquet que he arribat, si algú em pot indicar una mica les passes a seguir per instal·lar-me, en pla obrir compte bancari, etc...? algú ja amb experiència??


Moltes gràcies et à bientôt j'espère!!


Marta



Més info a www.doyoubuzz.com
busco feina
2011-03-20 (8/36) - Pujat per joan Ferrà - Comparteix

Hola Amics. Em dic Joan, soc de Mallorca, desde novembre visc a Paris. Fins ara m'he dedicat a perfeccionar l'idioma i a conèixer la ciutat, soc fotògraf i he treballat molts d'anys a Barcelona, de fet esper poder treballar a l'ambit de la fotografia editorial o moda que es la meva especialitat, mentrestant Àuria de trobar alguna feineta fins que això rutlli. Si sabeu de qualque cosa, tenc experiència en gestió cultural i parlo angles, gràcies i fins aviat !
Busquem administrativa
2010-11-27 (9/36) - Pujat per Josep Giral - Comparteix

Hola,

A l' empresa on trevallo estem buscant algu per ocuparse d' una part de les tasques administratives.L'empresa esta a les afores de Paris(10 minuts RER) i distribuim materials de construccio.

-Francès i Angles necessaris per tractar amb clients i proveidors.
-Experiencia en contabilitat, tasques administratives y contacte amb els clients.

Per mes informacio envieu un mail a : pepgiral@hotmail.com








MODERATEUR DE CONTENUS ESPAGNOL_Skyrock.com
2010-08-30 (10/36) - Pujat per annita - Comparteix

Dans le cadre de son activité quotidienne le modérateur devra notamment :

• Traiter les mails de signalements ou demande d'information en langue espagnol et française (plaintes, problèmes techniques...),
• Surveiller, modérer et valider les textes, photos, vidéos des utilisateurs des services Skyrock,
• Participer à la modération et l'animation des salons IRC Espagnol,
• Traductions,
• Sélection hebdomadaire des meilleurs blogs,
• Recrutement de membres

Profil
• Intérêt pour les réseaux sociaux,
• Vous parlez espagnol & vous maîtrisez le français au niveau au moins intermédiaire,
• Vous avez des connaissances générale en informatique (Internet, Word, Firefox).

Contrat : CDI,
Date : dès que possible
Salaire : 11€ brut/ heure
Horaire : 17h30 par semaine
Localisation : Paris (pas de télétravail).

Pour postuler merci d'envoyer CV + photo par email ou courrier postal :
Skyrock - Téléfun (Ref : CDDI.modES) 37 bis rue Greneta 75002 Paris - job@skyrock.com


TREBALLAR A PARIS
2009-09-15 (11/36) - Pujat per mcrivi - Comparteix

Bona tarda,

Actualment estic vivint a Barcelona però des de fa alguns anys estic pensant en viure a París. Com que actualment estic sense feina crec que ara és el millor moment per fer un canvi.
He treballat en agències de viatge i m'he especialitzat en temes de turisme cultural. M'agradaria que m'informessiu una mica de com està el tema de la feina a París i si teniu algún llistat d'empreses catalanes que estiguin a París per poder enviar el currículum. Sobretot estic interessada en empreses relacionades amb el turisme o la cultura i que necessiten gent que parli català o castellà. El meu nivell de francès és força alt.

Moltes gràcies!

Montse
Feina a Paris
2009-03-04 (12/36) - Pujat per Josep Lluis - Comparteix

Hola Cesc , jo tambe hi estic interesat , podries dir-me si encara es vigent l'anunci , moltes gracies . energy_20302@hotmail.com
Busques feina a Paris?
2008-03-18 (13/36) - Pujat per Cesc - Comparteix

Hola!

L'empresa per la que treballo, està creixent i constantment busquen nova gent. Si estàs interessat/da en treballar a Paris, envia'm un e-mail a la compta que tinc registrada a catalansaparis (al apartat "Qui som?" http://www.catalansalmon.com/webs/quisom .php ) i en parlem!

Fins aviat!
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[3] http://catalansaparis.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.130.127 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis