CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234567891011121314151617181920212223
Es busca veu masculina per posar veu a una aplicació en català
2013-04-13 (1/459) - Pujat per Nas Rodó - Comparteix

Hola nois!! Vaig treballar fa un mes per una companyia que treballa amb aplicacions i programaris d'aprenentatge de llengües i ara m'han ofert col.laborar també en una aplicació en Català per guiris. La cosa és ben senzilla, ja que està tot traduït i només és qüestió de ficar-se al búnker de grabació i començar a enregistrar com un lloro (bé, amb una mica de gràcia) les paraules / frases que toquin. Rotllo "Em posa una birra, si us plau?", "Com s'arriba a la Sagrada Família?", "És aquí, la cua de l'atur?" (això últm és broma). En fi, que tot i que sembla senzill, no trobem ningú. Ha de ser noi i amb un català neutre (em sap greu pels lleidetans i els menorquins, teniu un accent preciós però el centralisme apreta!), capaç de pronunciar bé. La feina es faria en un dia i és a Fulham (south-west London), molt a prop de Putney Bridge. Es paguen 100pounds. Aquí hi ha l'anunci original. Sort!! Pd.: Si no us intressa però se us acut algú a qui li pugui interessar, feu córrer la veu, si?
"We're looking for a male native-level Catalan voice to record our language-learning app. The app is for beginners learning Catalan as a foreign language. It's one day's work in our Fulham studio and the fee is £100. We're looking for someone with a neutral accent and clear pronunciation. Male applicants only please! If interested, please send a short recording in Catalan to nat at nat@eurotalk.com"
Habitació lliure a Colliers Wood, prop de Wimbledon
2013-04-11 (2/459) - Pujat per Nas Rodó - Comparteix

Hoooola! Deixo la meva habitació a Colliers Wood, a la zona de Wimbledon, south-west, i quedarà lliure el 28 d'abril (podria quedar lliure abans si algú ho necessita). L'habitació està de conya, al primer pis d'una d'aqestes típiques cases adosades londinenques. El llit és doble, hi ha armari, taula i cadira. Hi ha un lavabo amb dutxa a la planta de dalt i un sense dutxa abaix. La cuina està molt bé i hi ha un jardinet que encara no he estrenat (vaig arribar el gener i ha fet un fred de por) però que segur que aa que comença a sortir el sol serà la bomba. La zona és molt maca (jo de fet, si puc, marxaré per aquí mateix, perquè n'estic enamorada) i està súper ben comunicada (línia negra a 5 minuts de casa i verda a 10 minutets a peu). Si us va el rotllo alternatiu, busqueu el Merton Abbey Mills market. Em té el cor robat... i està a la cantonada de casa! Marxo perquè m'he enamorat d'un angleset i marxem a viure junts (love! love!). Ens volíem quedar però la llogatera no vol parelles.
El preu són 522 lliures al mes més despeses (que venen a ser unes 20 lliures més al mes). Si us interessa us puc enviar fotos. No problems!
Busco allotjament per una nit
2013-04-11 (3/459) - Pujat per Martí Pascual (Catalansalmon) - Comparteix

Hola,

Em dic Martí, tinc 31 anys i vindré a Londres el 16 i 17 d'Abril, busco algú que em vulgui allotjar. vaig una mica tard. És un viatge per feina que m'ha sortit de cop i vaig una mica justet ajudaaaa!

Gràcies!
busco habitacio!!
2013-03-08 (4/459) - Pujat per Neus Serena - Comparteix

Genttt!!! Em dic Neus tinc 22 anys i estic buscan una habitacio pel east, sud-est de londres pels voltants de London bridge. Busco una habitacio simple que no pasi dels 400 pound per setamana. Em corre una mica de presa, m'agradaria mudarme el 25 de marc ja que visc a una residencia i ho haig de notificar amb temps. Si algu sap alguna cosa siusplau truqueme a 07403393894 o un mail a neus.serena@gmail.com!

Mil gracies a toooooooots!! Petons:)
S'ofereix habitació
2013-03-06 (5/459) - Pujat per Mireia - Comparteix

S'ofereix habitació doble a compartir amb una altra noia en un pis amb jardí. La casa está a dos minuts de l'estació de DLR Westferry, prop de Canary Wharf, zona 2.

El preu és de 345 pounds, factures incloses. Seria per entrar el dia 20 de març

Si esteu interessats, feu-m'ho saber!
Gent a Notting Hill?
2013-02-08 (6/459) - Pujat per Enric Donate ( Delhi ) - Comparteix

Hola!

Em dic Enric i viuré a partir d'ara parcialment a Londres, tot i que la meva feina és a Índia. Sóc guia de viatges! M'agradaria trobar-me amb gent que visqui per la zona de Notting Hill o Kensington, per prendre una pinta o un cafetó

Si esteu per la zona, podem trobar-nos un dia d'aquest! :)
Documental sobre la crisi
2013-02-04 (7/459) - Pujat per Gustavo - Comparteix

Bones, estic buscant a una persona de Barcelona que emigri a Londres aquest any, es per un documental sobre la crisis.
Interesats, podeu escriure'm a:
gustavovizoso@gmail.com

gracies!
URGENT
2013-01-26 (8/459) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

HOLA,
Em dic Mireia i tinc 27 anys, arribo d'aqui una setmana, el 2, i encara no he trobat lloc.... si algú té, sap o coneix d'algu amb habitació individual disponible que es posi en contacte amb mi el més ràpid possible!!
Es bastant urgent!!!
piscis25022@hotmail.com
Busco habitació!
2013-01-22 (9/459) - Pujat per Albert Lax - Comparteix

Hola, em dic Albert, sóc de Granollers i d'aquí a una setmana arribo a Londres i, per tant, busco una habitació. Tinc 20 anys i he decidit aparcar per un any la carrera i viure una nova experiència, com podreu suposar sóc jove i no disposo de molt pressupost, però espero trobar un lloc on hi arribi el metro i que no costi massa (unes 90-100 lliures a la setmana), o sigui que si algú sap d'alguna habitació rebria de bon gust la informació jajaj.
Per cert, sóc un fanàtic de la música i tinc intenció d'anar a molts concerts, o sigui que si algú s'apunta o coneix llocs on anar a fer una birra escoltant bona música que m'avisi! (: Merci!
es busca habitació!!!
2013-01-14 (10/459) - Pujat per berta ursul - Comparteix

Hola Catalans!
em dic Berta, soc de Barcelona, i el dia 24 de gener em trasllado a Londres per raons de feina: soc pastissera i vaig a treballar a un restaurant al costat de Leicester square. Estic buscant una habitació en un pis compartit per la zona 1, i tinc un budget de 600-700 pcm. Si algu em pot ajudar li estaré moooolt agraida! Gràcies!!!!
M'agradaria rebre orientació sobre Anglaterra, algú em pot ajudar?
2012-12-27 (11/459) - Pujat per SANDY - Comparteix

sóc un noi que va néixer a la República Dominicana, Arribaré a Londres al gener, estaré un any aproximadament per treball, m'agrada conèixer persones de tot el món, però els meus últims tretze anys he viscut a Catalunya i és una cultura amb la qual m'identifico bastant, algú em podia orientar una mica sobre la vida a regne unit? La gent, el dia a dia? Estaré a la zona de Harrow, prop de Marble Arch. Agrairé molt la orientació i ajuda rebuda, espero conèixer molts catalans. Visca Catalunya!!!
Noi de 22 anys amb bon anglès sense feina... :(
2012-12-24 (12/459) - Pujat per Josep Sobrevias Quintana - Comparteix

Hola! Sóc en Josep Sobrevias Quintana, tinc 22 anys. Tinc un cicle formatiu de grau superior en Integració Social (però aquí quasi que no conta fins que no el pugui convalidar, un procés llarg de collons (perdó per l'expressió)).
El cas és que estic vivint a Londres, però encara no he trobat feina i els meus estalvis estan bbaixant a marxes forçades. Tinc experiència com a cambrer i com a ajudant de cuina, un nivell d'anglès i moltes ganes de treballar. Tinc un molt bon nivel d'anglès parlat, i escrit.
He voltat la tira de bars i restaurants però a tots em diuen el mateix: "we keep your cv and we'll contact with you".
Si algú té alguna referència o alguna feina que pugui fer serà benvinguda.
Estic interessat també en fer d'au pair live-in o live-out. M'adaptaria a qualsevol cosa.

PD:Tinc un any d'experiència com a Dinamitzador Juvenil, i com a vetllador de nens amb síndrome de Down.
Busco company@ d'habitacio
2012-12-03 (13/459) - Pujat per Oriol Terraede (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, em dic Oriol i estic buscant algu per compartir l'habitacio, degut a que el meu company d'habitacio ha cambiat de residencia.
La disponibilitat es immediata, i el preu 270 pounds al mes, tot inclos. De fian?a son 150 pounds.

La casa esta situada a New Cross Gate, zona dos, i la veritat es que estem molt ben comunicats, tant per metro com per autobusos.Estem en una zona residencial, les tipiques de cases adosades. Tenim menjador, cuina equipada, dos lavabos, jardi amb barbacoa y soterrani. Puc enviar fotografies per correu electronic

A la casa hi vivim 10 persones ( 7 noies i 3 nois), pero tots treballem bastant i casi mai ens trovem, per la cual cosa tampoc ens molestem. Malauradament, a casa es parla Espanyol, tots els companys son espanyols menys una noia italiana.

Si hi hagues algu interesat i vulgues informacio o fotos, les puc facilitat per correu electronic. Per contactar amb mi, podeu fer-ho a oriolterrades@gmail.com o al telefon 07796406611.


pd: Disculpeu els accents, encara no els he trovat en un teclat angles.
help
2012-11-26 (14/459) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies
Can you help me.....
2012-11-26 (15/459) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies
Desesperada....
2012-11-26 (16/459) - Pujat per Mireia MT - Comparteix

Hola, em dic Mireia! Sóc mestra de primària especialista en english! També soc llicenciada en publicitat i relacions públiques i tinc un màster en periodisme esportiu!! Aproximadament al gener tinc intenció de venir a londres a passar-hi uns set mesos! Per això busco algú que pogués oferir-me feina tan en l'àmbit de l'educació com en el de comunicació! Mestra d'espanyol en alguna academia o escola, ajudant en algun mitjà de comunicació... qualsevol oferta és bona.
Sóc responsable, treballadora, amb ganes d'aprendre, crèixer, passar-m'ho be i conèixer a gent!!
Aixi doncs, us demano la vostre ajuda per si necessiteu algú o coneixeru d'algú que estigui buscant. Per altre banda, també estaria interessada en compartir pis, així que si algú està interessat que m'ho faci saber.
Si algu necessita el meu CV o es vol posar en contacte amb mi pot fer-ho a: piscis25022@hotmail.com
Moltes gràcies
Cercant habitació
2012-11-26 (17/459) - Pujat per Carles F - Comparteix

Hola a tothom,

Em dica Carles i tinc 43 anys. Al mes de febrer em vull instal·lar a Londres. Després de treballar mes de 10 anys a Barcelona en el sector de les franquícies he decidit fer un break i passar una temporada a Londres. M'agradaria que almenys fossin 6 mesos. El meu objectiu prioritari és el perfeccionament del meu nivell d'anglès. És per això que busco algú que em pugui oferir llogar una habitació, compartir pis, etc...

A veure si hi ha sort,

Salutacions,

Carles
Voltants Londres
2012-11-21 (18/459) - Pujat per cnunez - Comparteix

Bones!

Per la meva estada a Londres he pensat en passar un cap de Setmana a un poble/ciutat del voltant de Londres, m'han parlat de Bath, algú hi ha estat? teniu bones referències? o seria millor buscar un altre poble més proper?

Un altre cap de setmana m'agradaria anar al sud, Parc Nacional, alguna recomenació?

si algú em vol fer de guia o es vol animar a descobrir els voltatants o la ciutat de Londres, serà un plaer que contacti amb mi!
Estada a Londres al Desembre
2012-11-21 (19/459) - Pujat per cnunez - Comparteix

Bones!

Durant el mes de Desembre estaré dues setmanes per Londres, algú té una habitació lliure per la zona de Victoria o coneix algun allotjament que estigui bé de preu? Bueno, bonito, barato?

Gràcies!!
Feina a l'estiu per una estudiant
2012-11-20 (20/459) - Pujat per Maria ST - Comparteix

Hola a tots, sóc Maria. Us escric per demanar-vos informació per una possible estada a Londres. El proper mes de juliol la meva filla vol anar a Anglaterra, Irlanda o Escòcia i per això cerca alguna feina (cangur, aupair o classes). Farà els 18 anys a l’abril i està cursant el 2n de batxillerat científic, el proper curs farà Biotecnologia. El seu nivell d’anglès és de Certificate of Proficiency in English. Té el títol de grau professional de música amb flauta dolça. Toca la gralla amb castellers, bastoners i geganters. Pot donar classes de català, música, matemàtiques... i evidentment anglès. Teniu informació d’on pot dirigir-se per trobar una feina per a l’estiu? Algú de vosaltres necessitarà algú per fer de cangur o donar classes? Moltes gràcies a l’avançada. Si voleu us podeu posar en contacte amb mi al mail: info.tirado@gmail.com
Paginació: 1234567891011121314151617181920212223
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.71.254.106 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis