DIADA2013.cat

DIADA2013.cat

       

Vols afegir-te virtualment a la CADENA HUMANA de l'Onze de Setembre?

CondicionsDe conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades s´inclouran en un fitxer sota la responsabilitat de CATALANS AL MÓN i que seran tractades per tal de gestionar l'enviament d'informació sobre la campanya DIADA2013.cat i/o d'altres actes organitzats per nosaltres. En qualsevol moment podeu exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i/o oposició de les vostres dades, mitjançant el correu electrònic diada2013@catalansalmon.com.

El vostre correu electrònic el conservem per evitar subscripcions múltiples i per poder-vos contactar de nou amb el seguiment de la campanya i/o de CATALANS AL MÓN.

Les dades personals que introduïu (nom, adreça electrònica) no seran publicades en cap cas ni cedides a terceres persones sense el vostre consentiment. Tan sols es donarà a conèixer la relació de les ciutats on hi ha signataris de la petició, que seran mostrades en un mapa amb finalitats exclusivament estadístiques i desvinculades de la persona que declara residir-hi.

Si no voleu rebre més informació podeu donar-vos de baixa, o eliminar qualsevol informació en qualsevol moment enviant un correu electrònic amb l'assumpte "baixa-DIADA2013.cat" a l'adreça diada2013@catalansalmon.com.Almenys

1299


persones
de

671

ciutats
volen formar part de la CADENA HUMANA VIRTUAL
Que corri la veu!!!

Ajuda'ns a difondre-ho amb el HASHTAG:

#diada2013

Si vols fer una donació per ajudar a mantenir CATALANSALMON, aquest és el lloc:

Qui som? Estadístiques Condicions Problemes? Més info? PREMSA
http://www.diada2013.cat CATALANSALMON.com i molts altres hi han col.laborat diada2013@catalansalmon.com

[44.197.231.211] AGRAÏMENTS: Disseny Logo: Miquel Marzabal / Disseny Web i programacio: Sergi Marzabal / Col.laboració : Josep Font, Toni de Bru
Vols fer un cop d'ull a la
Diada Virtual del 2012??
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.