CATALANSALMON: 18 anys 2 mesos i 25 dies (6659 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

Tu ere español

No recordo bé el dia, ja que hi ha coses que es millor oblidar i si es una mostra de la estupides espanyola més encara. Vaig entrar al vestidor del gimnàs i vaig saludar amb el meu pobre alemany a la persona que hi havia "Hallo" vaig dir jo....... cap resposta. Vaig pensar, deu ser rus oturc i encara pilla menys l'alemany que jo. Començo a descordame l'esperdenya i sento una veu que em diu "tu ere espanyol no?", a banda de perplexa em va tocar molt els collons la pregunta. Aixeco la mirada i contesto "No" (cagada meva que crec que vaig dir "no, no exactamente) catalan, li afageixo. Per mi ja havia quedat prou clar, i no entenia com una diguem persona, que no et diu ni hola, vulgués fer amics después. Segueixo amb la meva espardenya i el tio diu, entonce tu no te considera español?" la rabia que estava contenint es indescriptible, però tot i així vaig contestar en tò de cabrejat i molt sec "No". No recordo si al sortir va dir Tschuss o Aufwiedersen, crec que no va dir res. El que em va preocupar es si hi ha alguna manera de dir "No" perque la gent no torni a fer la mateixa estupida pregunta. Si a mi, sii algú em diu que es español, no s'amacut preguntar-li después, "tu no te consideras portugés?"

Xavi Quesada Novas ( Bad Homburg )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[181] http://Aix-en-Provence.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.42.186 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis