CATALANSALMON: 18 anys 5 mesos i 21 dies (6748 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

eat potatoes!

Aquesta anècdota li va passar a la meva companya de pis. Un dia passejant pel carrer va decidir entrar en una perruqueria a tallar-se el cabell. Demana si la poden atendre, la seuen al saló súper modern i un noi italià vestit a la última moda li pregunta com se’l vol tallar. Ella li explica, comença a fer entrar les tisores i als cinc minuts acaba. Ella es mira al mirall molt contenta. Mentre li seca el cabell el noi aprofita per donar-li uns consells. Posa’t això i allò altre, però sobretot, sobretot “eat potatoes”. Ella se’l mira i li fa que sí. Ell torna a insistir tot seriós – Cada dos dies, sobretot no t’oblidis de “eat potatoes” o el cabell se’t farà malbé. Aquell dia arriba a casa amb un parell de quilos de patates a cada mà i m’ho explica. Comencem a pensar en quines propietat miraculoses tindran les patates fins que tot d’una crida: És clar! El “heat protector” és molt important per al cabell, quan fas servir el assecador.

Zhra ( London )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[255] http://ARMENIA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.34.78 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis