CATALANSALMON: 18 anys 9 mesos i 12 dies (6860 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

Qui ho diria?

La veritat és que després de més de 2 anys a Irlanda me n'han passat unes quantes de bones. Ja tan sols arribar vaig trobar feina de netejador d'ordinadors. Sí, sí, tal com sona, em dedicava a netejar els teclats dels ordinadors de les empreses d'assegurances, bancs, etc. Una feina que mai n'havia sentit a parlar abans de venir a aquest país, ben curiosa la veritat. Us imagineu gent contractada a Barcelona per netejar els ordinadors de les sucursals de la Caixa???? Jo abans no, però ara ja no ho trobaria tan estrany. I va ser en aquesta feina on em va passar una anècdota que mai se m'oblidarà. Estava netejant els ordinadors d'una sucursal del banc AIB a les afores de Dublín. Ja estava acabant els últims ordinadors, devien ser les 11 del matí o així. Jo netejava mentre els treballadors del banc feien la seva feina, atenent als clients quant de cop sento un crit: "Where is the fucking money????", "Where is the fucking cash??"... sí, sí, suposo que us podeu fer una idea del que vindrà a continuació. Doncs eren dos lladres amb passamuntanyes. Un havia agafat el treballador de seguretat de la sucursal i li apuntava al coll amb un matxet de 30 centímetres, mentre l'altre s'encarregava de tancar la porta i començar a obrir les caixes mentre espantava als treballadors amb crits i cops. Ja em veieu a mi allà sense poder-m'ho creure. La veritat és que pensava que ho estava somiant, i lo curiós del cas és que els tios em preguntaven a mi on era la caixa... i jo què collons havia de saber.. jo prou que els hi assenyalava el logo de la meva camiseta on hi deia ben clar que jo era un treballador de la neteja. També us podeu imaginar les reaccions dels treballadors. Jo tenia 3 noies als meus peus. Una que li venia un atac, l'altre que m'agafava amb tanta força que no podia ni moure'm i l'última que estava delirant. Sort n'hi ha que es va quedar en un ensurt. Van obrir un parell de caixes, van agafar una mica d'efectiu i van fotre el camp. Qui m'hagués dit mai que viuria un atracament a Dublín netejant teclats d'ordinadors????

Àngel ( Dublín )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
Cultura pop a Brussel·les
2007-10-24 (1/1) - Pujat per Ignasi - Comparteix

Gaudia una de les primeres lliçons de Neerlandes i el professor intentant explicar la diferencia entre prim i gras va citar dos personatges de la cultura pop a Brussel·les, jo obviament no vaig entendre res ja que mai havia sentit a parlar de:

"Carlos" (aixï com sona) és una mena de King Africa o Gurruchaga.

http://www.musicarlos.com/

"Axelle Red" (cal pronunciar AXELERED) i és l'exemple que vam utilitzar per descriure algú prim.

http://www.axelle-red.com

--------------

Sembla que els dos són realment famosos ja que fins i tot tenen entrades a la wikipedia:

http://fr.wikipedia.org/wiki/Carlos_%28c hanteur%29

http://fr.wikipedia.org/wiki/Axelle_Red< br />
--------------

Per finalitzar només dir que no estic segur de fins a quin punt aquest dos són un fenomen belga propiament o ho són a tots els països francofons, si aquest fos el cas caldria veure si són coneguts més enllà de la regió de Valònia i Brussel·les-Halle-Vilvoorde...a investigar.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[27] http://brusselles.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.42.245 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis