CATALANSALMON: 18 anys 5 mesos i 11 dies (6738 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

Rentaplats / Dutxa

Un altre anècdota de la cafeteria. Per rentar els plats primer els netejàvem a mà i després els ficàvem al rentaplats on quedaven llests per servir. Cap al març acostumaven a anar justs de pressupost i no hi havia gaires tasses, platets o culleretes. Així que els dies que hi havia molta gent després del rentat a mà només fèiem mig rentat al rentaplats. Aprofitant la parada automàtica de seguretat obríem la porta i agafàvem el que necessitàvem. Aquell dia estava la cafeteria plena amb una cua que arribava més enllà de la porta. Tots anàvem de bòlid i no hi havia temps per res. Algú va posar el rentaplats i cap a la meitat, com sempre, el vaig obrir per agafar un platet. Però aquell dia va ser diferent, aquell dia la parada automàtica no va parar i no va ser automàtica així d’un cop sec la pressió de l’aigua va fer obrir la porta del tot. En menys d’un segon vaig quedar tota xopa de cap a peus, allò llançava aigua per tot arreu i la cua de gent cridava espantada sense entendre d’on venia l’aigua. Un company va venir a ajudar-me a tancar la porta del rentaplats i aquell dia uns quants van tenir cafè i dutxa gratis.

Zhra ( London )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[463] http://NAMIBIA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.39.72 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis