CATALANSALMON: 18 anys 5 mesos i 18 dies (6745 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

eat potatoes!

Aquesta anècdota li va passar a la meva companya de pis. Un dia passejant pel carrer va decidir entrar en una perruqueria a tallar-se el cabell. Demana si la poden atendre, la seuen al saló súper modern i un noi italià vestit a la última moda li pregunta com se’l vol tallar. Ella li explica, comença a fer entrar les tisores i als cinc minuts acaba. Ella es mira al mirall molt contenta. Mentre li seca el cabell el noi aprofita per donar-li uns consells. Posa’t això i allò altre, però sobretot, sobretot “eat potatoes”. Ella se’l mira i li fa que sí. Ell torna a insistir tot seriós – Cada dos dies, sobretot no t’oblidis de “eat potatoes” o el cabell se’t farà malbé. Aquell dia arriba a casa amb un parell de quilos de patates a cada mà i m’ho explica. Comencem a pensar en quines propietat miraculoses tindran les patates fins que tot d’una crida: És clar! El “heat protector” és molt important per al cabell, quan fas servir el assecador.

Zhra ( London )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
Un video que compara Barcelona amb Nova York
2011-04-27 (1/2) - Pujat per Mike McCready - Comparteix

A principis de l’any passat vaig voler fer una sèrie de vídeos curts que comparaven i contrastaven Barcelona i Nova York. Ja que vaig i vinc sovint, pensava que sempre tindria suficient metratge i no deixava de tenir idees de com relacionar les dues ciutats.

Entre una cosa i l’altra només vaig fer el primer episodi. Vaig començar a tenir massa feina i no detectava que hi hauria prou interès com per justificar la continuació. De totes formes, aquí tenim el vídeo que sí que vaig acabar. No crec que en faci més però si us agrada passeu-lo. A veure que us sembla.

http://youtu.be/H5b0Dhla8ts

Més info a youtu.be
Un catala a Lexington/51th
2011-03-07 (2/2) - Pujat per teresa - Comparteix

Hola a tots,
El passat 4 de març em vaig trobar amb un noi al semàfot de Lexington/51th, català, amb el qual vaig conversar pocs segons, em va dir que era de Barcelona que portava 4 mesos a NY i que estava treballant-hi, que s¡enyorava... m'agradaria contactar amb ell... una agulla en un paller??
gràcies
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[5] http://catalansanewyork.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - newyork@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.71.222.99 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis