CATALANSALMON: 18 anys 0 mesos i 22 dies (6596 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

Das Nachtleben

El problema de la desconeixença de idioma quan s'arriba a un lloc nou és la tendència a la creació d'esterotips o semblances escrites basades en un altre idioma. Bé, això és lo que em va passar el primer dia després de baixar del tren a Trier: Ja cansat de collir un bon cavàs de "Nein"s com a resposta a si parlaven anglès, vaig veure clar que no seria mala idea apuntar-se a un curs d'alemany. I aleshores, Das Licht: veig un cartell que posa "Spracheschule" + "Nachhilfe" i penso com són de collonuts el alemanys que deuen de fer "Cursos de parlar" + "Vida nocturna". Així que jo ja em veia aprenent alemany al bareto amb un vinillos i unes birres, que sempre ajuden a parlar més fluid. Així que em planto a l'academia , i li pregunto al Johnny de torn que estava plantat allí que em digues, quan i a quin bareto començaven les lliçons (i la pasta no fos cas que no hi hagués barra lliure). Li vaig comentar que d'alemany malament (malament=0) però en lo altre seria molt dur de pelar. Lógicament, l'home, tot i que jove, va fer cara de no pillar el tema, i aleshores li vaig comentar que havia vist el paquet complet de "Spracheschule" + "Nachhilfe" . Allí va ser quan vaig rebre el "Nein" = N+1 de la jornada. Aleshores em va explicar que lamentant-ho molt Nachhilfe no era Night-Life sinó "Classes de reforç" per penya que s'atasca. Finalment em vaig apuntar, però la primera idea era molt més atractiva i sempre quedarà com un bon negoci a fer, si, a més de ser l´amo de l´academia, ets l´amo del bareto. Yago PD: Escrita a les 6:35am tornant del bareto Zapotex , ara sí, vivint plenament "das Nachtleben".

Yago Isasi Parache ( Trier )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[6] http://amsterdam.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - amsterdam@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.38.20 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis