CATALANSALMON: 18 anys 10 mesos i 9 dies (6887 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

The sweetest gift!!

Aquesta no és una anècdota com a tal, vull dir que no és res de l'altre món, res super divertit ni extraordinari. Només una reflexió que solia escriure al meu blog quan vivia a Dublin per a que la familia i els amics de Catalunya veiessin com era treballar a la meva empresa. Com que és un llibre d'històries, experiències i reflexions de catalans al món, aquí ho deixo!! Després del meu pas per Dunnes Stores, vaig entrar a treballar a una multinacional informàtica. La millor feina que he tingut mai, ....o almenys el millor lloc de treball, companys i "jefes" que he tingut mai. A Dublin si algo hi ha és pluja. Fred. Vent. Però casi sempre pluja. Recordo l'estiu del 2007, que era un dels més plujosos en els últims 20 anys (ja és mala sort).... Crec que els diaris parlaven de 52 dies seguits de pluja, no és broma... Anavem a dormir amb pluja i ens despertavem amb pluja.... Un d'aquests dies, a ple agost anava de camí a la feina amb el cap baix, amb jaqueta, botes i gorra, tot pensant que allò ja era massa. A mi no em va importar molt aquell irish weather en el temps que hi vaig viure, però aquell dia estava lleugerament trista i fotuda pel clima. Deurien ser les 10 del matí i tota la planta estava en silenci, només se sentien els teclats dels ordinadors, els companys treballant ben concentrats i es notava que no hi havia molt bons ànims. De cop, vam rebre un email intern del Manager dient-nos a tots que a la cuina hi havia un regal per nosaltres, perquè ens ho mereixiem i perquè necessitava veure'ns contents. Ja us podeu ho podeu imaginar: tots corrent en estampida fins arribar a la cuina de la nostra planta i la sorpresa va ser quan vam veure que el manager ens havia comprat xocolata, galetes, pastissos, gelats, xuxes... TOT PER ANIMAR-NOS!! Va dir que aquell irish weather estava sent molt cruel, i ens ho ben mereixiem. Casi casi moment llagrimeta. Amb companys, mànagers i esperit d'empresa com aquest, no costava gens anar a treballar. Aquest és un dels molts detalls que vaig veure amb els irlandesos...que et fan sentir com a casa. Igual igual que la situació actual a catalunya. (i espanya).

Marta Harper ( Dublín )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[74] http://Bucaramanga.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.71.222.8 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis