CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:25
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
Pag: 12
1  NewYork  -
Pujat per teresa ( NewYork ) [195] - 2011-03-07

Hola a tots,
El passat 4 de març em vaig trobar amb un noi al semàfot de Lexington/51th, català, amb el qual vaig conversar pocs segons, em va dir que era de Barcelona que portava 4 mesos a NY i que estava treballant-hi, que s¡enyorava... m'agradaria contactar amb ell... una agulla en un paller??
gràcies

^top
2  NewYork  - lloguem apartament a ny
Pujat per maria ( NewYork ) [115] - 2011-02-16

Hola a tots.

Estic vivint a NY i marxo de vacances la primera quinzena de Maig. M'agradaria llogar l'apartament durants aquests dies. El piset està situat darrera la òpera (lincon center), al costat del riu. El pis es ideal per parelles però podrien dormir fins a 4 persones. Si algú està interessat em pot escriure al correu personal mariamc83@hotmail.com.



^top
3  NewYork  - CAFÀ CATALÀ A COLUMBIA UNIVERSITY
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2011-02-14

Hola a tothom!
Em dic Elsa i sóc la lectora de català a la Columbia University, on oferim classes de llengua i cultura catalana.
Cada dimarts de 2.30 a 4 del migdia, organitzem "L'hora del cafè català", una trobada entre estudiants de llengua catalana i catalans residents a NY amb l'objectiu de conversar i practicar la llengua.
Em faria molta il.lusió si algun dia us hi poguéssiu passar, ja que als estudiants els agrada molt conèixer catalans i poder posar en pràctica el que aprenen a les classes. A més, tenim galetes i cafè per berenar-dinar!
La cita, doncs, és cada DIMARTS al Departament d'espanyol i portuguès, 612 W. 116th St (parada de metro 116th- Columbia University- línia 1). Si voleu més informació, em podeu escriure a eu2130@columbia.edu.
Us hi esperem!!
elsa

Si us interessen els actes culturals que el lectorat de català organitza a Columbia, tenim un grup a Facebook anomenat "Català a Columbia University" . Afegiu-vos-hi!


^top
4  NewYork  - CONVOCATÒRIA 2011 PER ALS EXÀMENS OFICIALS DE LLENGUA CATALANA A COLUMBIA UNIVERSITY
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2011-01-27

Hola a tots
Columbia University serà seu oficial aquest proper mes de MAIG de les proves dels Certificats Oficials de Llengua Catalana de L'Institut Ramon Llull (de nivell bàsic al nivell superior). Aquests certificats permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions), i tenen a tots els efectes la mateixa validesa i eficàcia que els que expedeixen la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears.
Si hi esteu interessats i us hi voleu inscriure o teniu preguntes (nivells, preus, dates etc...), siusplau, poseu-vos en contacte amb mi ABANS DE L’1 DE FEBRER a l'adreça de correu eu2130@columbia.edu.
Gràcies.

^top
5  NewYork  - Pont Purisima
Pujat per JOSEP Mª SIMON ( NewYork ) [175] - 2010-11-04

Bon dia a tothom , som una parella de l Bages que venim a NY del 6 al 13 de desembre, podeu donar-nos alguna idea per l’allotjament. Els hotels cèntrics son caríssims tot i tenir uns comentaris no gaire acceptables . Algú en pot recomanar un de cèntric no massa car ? Si teniu algun consell del que sigui també es acceptat.Gràcies per tot i força.

^top
6  NewYork  - movement research,escola de dansa
Pujat per jordi castaño ( NewYork ) [173] - 2010-10-19

Bé....hi ha una escola de dansa molt interessant Movement Research. Sóc un apassionat de la improvització , del contact dance..el teatre físic. i l'objectiu seria viatjar a Nova York. La meva idea, molt simple e ingènua, és la de comprar un bitllet de turista. Necessito una visa per entrar? llavors miraria el mercat laboral, es pot trobar feina sense papers? i tot seguit l'allotjament..i ja tenim el fred aquí.
Si alguna ànima catalana -si les ànimes tenen nació- em pot adreçar quatre consells serà un plaer escoltar-los. De totes maneres Salut i força per tots aquells catalans i catalanes de Nova York!!!!!!

^top
7  NewYork  - CAFÈ CATALÀ A COLUMBIA UNIVERSITY
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2010-09-21

Hola a tothom!
Em dic Elsa i sóc la lectora de català a la Columbia University, on oferim classes de llengua i cultura catalana. Vaig escriure un anunci l'any passat, però curs nou, missatge nou!
Cada dimecres de 1 a 2.30 del migdia, organitzem "L'hora del cafè català", una trobada entre estudiants de llengua catalana i catalans residents a NY amb l'objectiu de conversar i practicar la llengua.
Em faria molta il.lusió si algun dia us hi poguéssiu passar, ja que als estudiants els agrada molt conèixer catalans i poder posar en pràctica el que aprenen a les classes. A més, tenim galetes i cafè per berenar-dinar!
La cita, doncs, és cada DIMECRES al Departament d'espanyol i portuguès, 612 W. 116th St (parada de metro 116th- Columbia University- línia 1). Si voleu més informació, em podeu escriure a eu2130@columbia.edu.
Us hi esperem!!
elsa

Si us interessen els actes culturals que el lectorat de català organitza a Columbia, tenim un grup a Facebook anomenat "Català a Columbia University" . Afegiu-vos-hi!
Més info
Més info

^top
8  NewYork  - trobada dema
Pujat per Mariona Cami ( NewYork ) [153] - 2010-07-09

Gracies. El meu mail es mcami99@yahoo.com!

^top
9  NewYork  - Convergència i Unió EEUU Grup
Pujat per Anna Garofano Nogueras ( NewYork ) [147] - 2010-05-26

Estimats amics,

Convergència i Unió vol crear un grup de simpatitzants als EEUU, i us convidem a que us registreu a
https://spreadsheets.google.com/viewform ?hl=en&formkey=dDhTeERTOF9iWk1nNHhJc1QwN VYwNHc6MA
per tal que us poguem enviar totes les novetats! Feu-me arribar qualsevol pregunta o qüestió!

Moltes Gràcies,

Anna Garofano
Més info

^top
10  NewYork  - visat b2 per 10 anys
Pujat per raulandreu ( NewYork ) [144] - 2010-05-04

hola acabo de rebre avui el visat b2 per turisme, tinc vigencia fins 2020, el meu dubte es si cada sis messos haig de sortir de u.s.a i tornar a entrar quan?? haig de venir a espanya o puc pasar a mexic per exemple??
tinguent aquest visat haig de venir amb bitllet d'anada i tornada!! haig de complimentar el ESTA ??
a vera si algu em pot ajudar a resoldre aquests dubtes!
una abraçada des de Catalunya!
Raül

^top
11  NewYork  - Salutacions!
Pujat per Marc Augé ( NewYork ) [136] - 2010-03-28

Hola a tothom!
Aquest abril vindré a conèixer Nova York durant uns dies. He estat mirant i no m'atrapo tot el que vull veure... Volia preguntar-vos pel tema de l'allotjament. Algú coneix un hostal que es diu YMCA? Crec que esta davant de central park... Si sabeu d'algun altre lloc i que no es dispari de preu us estaré molt agraït! Moltes gràcies per endavant! Salut!

^top
12  NewYork  - CAFÈ CATALÀ A COLUMBIA UNIVERSITY
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2010-02-08

Hola a tothom!
Em dic Elsa i sóc la lectora de català a la Columbia University, on oferim classes de llengua i cultura catalana. Vaig escriure un anunci fa uns mesos, però repeteixo perquè hem canviat algunes coses... Cada dilluns de 2.30 a 4 de la tarda, organitzem "L'hora del cafè català", una trobada entre estudiants de llengua catalana i catalans residents a NY amb l'objectiu de conversar i practicar la llengua.
Em faria molta il.lusió si algun dia us hi poguéssiu passar, ja que als estudiants els agrada molt conèixer catalans i poder posar en pràctica el que aprenen a les classes. A més, tenim galetes i cafè per berenar!
La cita, doncs, és cada DILLUNS al Departament d'espanyol i portuguès, 612 W. 116th St (parada de metro 116th- Columbia University- línia 1). Si voleu més informació, em podeu escriure a eu2130@columbia.edu.
Us hi esperem!!
elsa

Si us interessen els actes culturals que el lectorat de català organitza a Columbia, tenim un grup a Facebook anomenat "Català a Columbia University" . Afegiu-vos-hi!
Més info

^top
13  NewYork  - Veure el Barça
Pujat per Xele ( NewYork ) [112] - 2010-01-02

Salutacions a tots...

Bona entrada 2010...

Porto 5 dies a la ciutat...

Sóc un fanàtic del barça...

On es reuniu per veure els partits? Nevada Smiths?

Avui Barça - Villarreal...!!!!!

^top
14  NewYork  - Hola a tothom!
Pujat per JORDI BCN ( NewYork ) [99] - 2009-12-28

Hola,

com esteu?

Soc el Jordi, una noi de Barcelona i ara soc nova york una temporada!

Volia preguntar si algu de vosaltres fara alguna cosa per cap d'any, ja
que estic solet a nyc!

Gracies i espero alguna resposta!

Thanks and good night!

Speak u' soon

Jordi.

^top
15  NewYork  - Feina
Pujat per Judit ( NewYork ) [113] - 2009-12-16

Bones, sóc una llicenciada en periodisme i també en publicitat i relacions públiques que li agradaria començar una nova vida a nova york. El primer pas, però, és trobar feina. Sé que és complicat però si algú sap d'alguna cosa on començar a buscar, agrairia que m'ho comentes. Jo ja vaig estar a Nova York durant tres mesos com a aupair ara fa tres anys.
gracies

^top
16  NewYork  - HORA DEL CAFÈ CATALÀ A COLUMBIA UNIVERSITY
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2009-11-08

Hola a tothom!
Em dic Elsa i sóc la lectora de català a la Columbia University, on oferim classes de llengua i cultura catalana. Cada dimarts de 4.30 a 6 de la tarda, organitzem "L'hora del cafè català", una trobada entre estudiants de llengua catalana i catalans residents a NY amb l'objectiu de conversar i practicar la llengua.
Em faria molta il.lusió si algun dia us hi poguéssiu passar, ja que als estudiants els agrada molt conèixer catalans i poder posar en pràctica el que aprenen a les classes. A més, tenim galetes i cafè per berenar!
La cita, doncs, és cada dimarts al Departament d'espanyol i portuguès, 612 W. 116th St (parada de metro 116th- Columbia University- línia 1). Si voleu més informació, em podeu escriure a eu2130@columbia.edu.
Us hi esperem!!
elsa

Si us interessen els actes culturals que el lectorat de català organitza a Columbia, tenim un grup a Facebook anomenat "Català a Columbia University" . Afegiu-vos-hi!

^top
17  NewYork  - SOLA A NEW YORK
Pujat per Montse sanchez ( NewYork ) [98] - 2009-10-23

HOLA EL MEU NOM ES MONTSE SOC DE BARCELONA I ACABO DE ARRIBAR A NEW YORK . EM QUEDARÉ A LA CITY DE MOMENT FINS AL NADAL I M'AGRADARIA CONEIXER GENT JA QUE COM DIC AL TITOL ESTICCOMPLETAMENT SOLA.
GRACIES.
US DEIXO EL MEU CORREO: mon.s@hotmail.es

^top
18  NewYork  - passar un any a new york
Pujat per Elsa Robledillo ( NewYork ) [97] - 2009-10-06

hola som l'Àngel i l'Elsa i estem pensant marxar un any a new york, i necessitariem que algú ens assesorés una mica o donar informació de com trobar apartament,per quines zones són millors...
moltes gràcies per la vostra ajuda.
salutacions des de Palamós

^top
19  NewYork  - FCB partit!!!
Pujat per mireia boadella ( NewYork ) [94] - 2009-09-29


hola a tots,

soc nova en aquesta ciutat, aixi que encars no se com funciona aixo de les quedades per veure els partits amb companyia catalana. aixi que si algu vol anar a veure el partit d'avui..... ja direu!!!

salut!!

mireia


^top
20  NewYork  - barça avui
Pujat per elsa ( NewYork ) [89] - 2009-09-16

Hola nois?
Algú s'apunta a veure l'Inter-Barça aquest migdia al Nevada?
elsa

^top
21  NewYork  - Sortim a veure el partit del Barça? :-)
Pujat per elisabeth ( NewYork ) [90] - 2009-09-12

Hola a tothom, catalans i catalanes del mon!

Avui hi ha partit del Barça i em pregunto si algú més s'apunta a veure'l des d'algun bar.

Una abraçada!


Elísabeth

^top
22  NewYork  - partit del Barça DEMA
Pujat per maria creixell ( NewYork ) [71] - 2009-08-08

Estimats compatriotes,
Estic fent un reportatge sobre catalans que viuen o estan per NY.
Demà estaré grabant al bar Nevada Smith's, ja que és el lloc on es solen concentrar els culers per veure els partits del Barça.
És cap a les 10:30pm segons la web, de manera que agraïria als catalans que sigueu per la ciutat i que volgueu veure el futbol que us acosteu al Nevada Smith's, al número 74 de la 3ª. Avinguda (entre els carrers E11 i E12).
Es tracta de conèixer catalans que viuen a la ciutat i saber què els ha portat fins aquí.

Així que espero que, tot i no ser un partit gaire important, si sou dels que acostumeu a anar pel Nevada o seguiu el Barça des de l'altre banda de la bassa, us apropeu a veure el partit.

Moltes gràcies

Més info

^top
23  NewYork  - proxima destinacio nova york
Pujat per ricard ( NewYork ) [51] - 2008-12-12

hola a tots, soc en ricard un noi de 26 anys de barcelona,fa dos anys que vaig decidir anar-me'n a
viure a irlanda per tal de coneixer a gent de totes bandes i aprendre una altra llengua. la verita es que la experiencia a estat increible pero crec que ara que el meu angles ha millorat bastant ja va sent hora de continuar viatjant i coneixer altres llocs.aixi que he decidit que estare per aqui a irlanda fins finals d'agost que em dongui temps d'estalviar una mica i despres anar-me'n cap a nova york. encara queda bastant temps pero m'agradaria començar a preparar la questio i esbrinar tot les coses que em faran falta perque la veritat es que estic bastant peix.aixi que si algu em pogues explicar una mica tota la questio de com va el visat,el panorama per trobar treball i allotjament per alla estaria molt agrait. un salut a tothom.
ricard.

^top
24  NewYork  - Trobar feina
Pujat per christian ( NewYork ) [28] - 2008-03-09

Hola em dic christian,estic buscant algú que em pugi ajudar a trobar feina a new york,no he anat mai i m'agradaria tinc experiencia en seguretat,informatica,mecanica,i construcció ja que vaig tindre una empresa de construcció,moltes gracies des d'ara

^top
25  NewYork  - Busco feina!!!
Pujat per Ferran Prat ( NewYork ) [20] - 2008-01-31

Arribare a NY al Juliol i buscava alguna feina per dos mesos però amb contracte, de manera que em puguin donar el visat per avançat...

Si algú em pot ajudar ho agrairé!

^top
Pag: 12
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
18.190.217.134 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?