CATALANSALMON: 18 anys 0 mesos i 13 dies (6587 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

una d'autoritats

A Burkina, com a molts llocs, hi ha controls de carretera i controls d'entrada a les ciutats. Arribo a Ouagadougou venint del Nord per la única carretera no asfaltada (ara ja ho està) que hi accedeix. El control normalment està obert (no hi ha barrera física a la carretera), els agents de la gendarmería están asseguts devant d'una tauleta a l'ombra d'un arbre, 20m a l'esquerra de la carretera. Si el xòfer és un blanc, normalment ralenteix i li fan signe de continuar. Ho faig així, però veig que em fan signe d'aturar-me. Com que ja soc a l'alçada de la barrera (que està oberta), i per no parar al bell mitg de la carretera, aparco a la dreta després de la barrera i vaig a peu, amb els papers del cotxe, cap a l'arbre i els seus gendarmes. El cap de l'escamot: qué, ens volíem saltar el control? jo: no, no, "pas du tout!" (de cap manera) Ell: i aleshores com és que estás parat més enllà de la barrera? jo: és que passo per aquí tot sovint i sempre em diuen de continuar, per això com que ja estava passant quan m'heu dit de parar, he aparcat més enllà. ell: saps, aquí fem servei 24h i ens ho anem tornant, i hi ha agents de tota mena, més comprensius, menys, més diligents, menys, més amables, menys, alguns inclús absolutament intolerants! (ho diu fent cara de pertanyer en aquest grup) jo: també hi ha turistes més i menys amables, i alguns clarament intolerants... (en aquest moment ja em veig detingut i explicant la cosa a la comissaría central) ell: veig que no ens entendrem... (AQUÍ JO M'EMPASSO SALIVA AMB DIFICULTAT) ja t'en pots anar!

salvador campillo ( Ouagadougou )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[282] http://GDANSK.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 44.192.115.114 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis