CATALANSALMON: 18 anys 5 mesos i 23 dies (6750 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

Tornar a casa.

Més que una anècdota pel món és una anècdota de tornada. Després de tres anys vivint a Londres, aquesta Nadals vaig baixar a Barcelona a veure la família. Baixo del tren a l’estació de Clot i trobo una botiga d’aquelles que abans eres de 100pts i ara son dels “Xinos”. Entro a donar-hi un cop d’ull mentre faig temps a que la família arribi a casa. Després d’un parell de voltes em decideixo per uns sobres i un paper per embolicar uns regals. Vaig al mostrador i la noia xinesa amb un accent marcadíssim em diu - 7.50, por favor- Trec el meu bitllet de 20 i li dono. La noia ni l’agafa i em diu. – No, no 7.50- repeteix. La miro, miro el bitllet i penso Què fot? Em mira, em senyala el número de la caixa 7.50 i repeteix el preu. Agafo el bitllet del mostrador, el miro a contra llum, li trenco una mica la part superior per mostrar-li la banda metàl·lica. - És bo, perfecte! Perquè no el vols? – Ella insisteix – Billete no, no. Billete no - Bueno, espera crec que tinc un de 10. – No entenc aquesta gent. – El de 10 si me l’agafes, no? Bé, gràcies. Passi un bon dia. Surto de la botiga comptant el canvi, ho fico tot al moneder just per adonar-me que li estava intentant pagar amb un bitllet de 20 lliures.

Zhra ( London )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[57] http://baltimore.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.135.214 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis