CATALANSALMON: 18 anys 9 mesos i 8 dies (6856 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
19-10-2022-Frankfurt tornarà a ser l'aparador mundial de la literatura catalana - exterior | 18-09-2022-Contacte | 16-06-2018-Personal per la fira Tendence a Messe Frankfurt 2018 | 28-09-2017-Fuga de talent i trajectòries professionals | 28-05-2016-oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables | 17-04-2014-CONEIXAMENT DEL MERCAT ALEMAN | 16-10-2013-vot virtual | 19-09-2013-PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS | 06-11-2012-Exposició de Josep Maria Riera i Aragó a l'Instituto Cervantes de Frankfurt |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Frankfurt tornarà a ser l'aparador mundial de la literatura catalana - exterior
2022-10-19 (1/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Del 19 al 23 d?octubre, la literatura i el sector editorial català tindran una presència rellevant a la Fira del Llibre de Frankfurt 2022 (Alemanya). Catalunya hi participarà amb un [?]

https://exterior.cat/noticies/frankfurt- tornara-a-ser-laparador-mundial-de-la-li teratura-catalana/

Més info a exterior.cat
Contacte
2022-09-18 (2/9) - Pujat per Marilen Sanchez (Catalansalmon) - Comparteix

Hola soc la Marilen. Vaig estudiar a la UAB a on vaig conèixer a L Anna Babot. se que ella ara viu a frankfurt i m agradaria contactarla.
Algú podria pasar el seu contacte o passar-lli el meu potser 49 15201629136.

Gràcies amics
Marulen
Personal per la fira Tendence a Messe Frankfurt 2018
2018-06-16 (3/9) - Pujat per Marta Franquesa - Comparteix

Del 30.06-03.07.2018 necessitem 2 persones trempades i amb bon nivell d'alemany per treballar jornada completa a la fira Tendence a Messe Frankfurt. Som una petita startup catalana especialitzada en bosses i moneders de pell reciclada. Per més informació visiteu el nostre web: www.soruka.com.
Ens podeu contactar a: merce@soruka.com

Us esperem!!!
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (4/9) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables
2016-05-28 (5/9) - Pujat per Oliverium ( Düsseldorf ) - Comparteix

Entreu a Oliveriu m i podreu gaudir de l’oli Extra Verge de primera qualitat i amb DOP catalana en qualsevol punt d’Europa. Enviem a Alemanya amb un màxim de 3 dies laborables. En cas que estigueu interessats en productes que no tenim publicats a la web (com garrafes de 5L), no dubteu en preguntar-nos a info@oliverium.com o al +34 640 340 146 (Whatsapp). També podem enviar regals als vostres familiars i amics per tal que coneguin un dels millors ingredients de la dieta mediterrània.
CONEIXAMENT DEL MERCAT ALEMAN
2014-04-17 (6/9) - Pujat per Antonio Aguilar Crespi ( Panama ) - Comparteix

Som una empresa catalana, que ens dediquem a la recerca de mercats exteriors per a les empreses catalanes, concretament tenim un client que vol Alemania per les seves exportacions.
El treball a realitzar serà oferir obrir mercats per aquesta empresa per telèfon, i posteriorment mail informatiu. el treball es pot realitzar des del domicili, només cal connexió ai Internet, cal tenir dots comercials i conèixer el mercat alemàn.
Caldrà dedicar aproximadament unes 4 hores diàries al treball, depenent de l'habilitat de la persona, es paga sou fitxa, res de comissions.
vot virtual
2013-10-16 (7/9) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (8/9) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
Exposició de Josep Maria Riera i Aragó a l'Instituto Cervantes de Frankfurt
2012-11-06 (9/9) - Pujat per AnnaFRA - Comparteix

Del 8 de novembre al 15 de desembre, es pot visitar l'exposició de l'artista català Josep Maria Riera i Aragó a l'Instituto Cervantes de Frankfurt.
L'entrada és gratuita.
Més informació sobre l'artista a www.rieraiarago.com
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[234] http://FRANKFURT.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.42.15 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis