CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
17-06-2021-Nova Zelanda contra Hollywood per una pel·lícula sobre els atemptats de Christchurch | 09-12-2020-El govern de Nova Zelanda es disculpa per no preveure l'amenaça del supremacisme blanc | 27-08-2020-Condenado a cadena perpetua el hombre que asesinó a 51 musulmanes en Nueva Zelanda en marzo de 2019 | 25-08-2020-El asesino de Christchurch quiso atacar tres mezquitas | 10-10-2019-VULL VENIR A NOVA ZELANDA | 22-07-2019-Miles de neozelandeses entregan al Gobierno sus armas tras el atentado de Christchurch | 21-03-2019-Nova Zelanda prohibirà totes les armes semiautomàtiques i d'estil militar com les utilitzades a la massacre | 16-03-2019-Un ultradretà causa una massacre en dues mesquites de Nova Zelanda | 15-03-2019-Almenys 49 morts en un atac terrorista a dues mesquites de Nova Zelanda | 02-06-2016-Necessitem cangur pel Marti i la Nuria |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Nova Zelanda contra Hollywood per una pel·lícula sobre els atemptats de Christchurch
2021-06-17 (1/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La comunitat musulmana, víctima de l'atac, i Jacinda Ardern no estan d'acord amb l'enfocament

https://www.ara.cat/internacional/nova-z elanda-hollywood-pel-licula-atemptats-ch ristchurch_1_4022489.html

Més info a www.ara.cat
El govern de Nova Zelanda es disculpa per no preveure l'amenaça del supremacisme blanc
2020-12-09 (2/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Ho ha fet en boca de la primera ministra, Jacinda Ardern, que s'ha disculpat per no haver actuat a temps en els atemptats de Christchurch l'any 2019

https://www.ccma.cat/324/el-govern-de-no va-zelanda-es-disculpa-per-no-preveure-l amenaca-del-supremacisme-blanc/noticia/3 064769/

Més info a www.ccma.cat
Condenado a cadena perpetua el hombre que asesinó a 51 musulmanes en Nueva Zelanda en marzo de 2019
2020-08-27 (3/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

"Sus crímenes son tan malvados, que aunque se le mantenga preso hasta la muerte, eso no agotará el castigo y condena que requieren";, dijo el juez que condenó al acusado, Brenton Tarrant, quien en 2019 atacó dos mezquitas en Nueva Zelanda.

https://www.publico.es/internacional/con denado-cadena-perpetua-hombre-asesino-51 -musulmanes-nueva-zelanda-marzo-2019.htm l

Més info a www.publico.es
El asesino de Christchurch quiso atacar tres mezquitas
2020-08-25 (4/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

En marzo del 2019, el hijo de Maysun Salama, Ata Elayan, fue asesinado a sangre fría junto a otras 50 personas en Nueva Zelanda por el mero hecho de ser musulmán. Ayer, llena de dolor, por fin pudo...

https://www.lavanguardia.com/internacion al/20200825/483027232128/nueva-zelanda-c hristchurch-brenton-tarrant-juicio.html< br>
Més info a www.lavanguardia.com
VULL VENIR A NOVA ZELANDA
2019-10-10 (5/12) - Pujat per FRANC ( Brisbane ) - Comparteix

Bona tarda a tothom,
Visc a Barcelona, tinc 51 anys, dona i 2 fills (14 i 13 anys).
Sóc advocat i volia fer un canvi de vida i venir a treballar/viure a Nova Zelanda.
Busco treballar en alguna cosa relacionada amb la meva feina, o comerç internacional, etc. o el que sigui que sigui similar. I sino es similar, el que calgui. No em tanco cap porta.
Si alguna persona pot ajudar-me, doncs endavant.
Moltes gràcies i salutacions.
Miles de neozelandeses entregan al Gobierno sus armas tras el atentado de Christchurch
2019-07-22 (6/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

https://www.publico.es/internacional/nue va-zelanda-miles-neozelandeses-entregan- gobierno-armas-atentado.html

“Las cifras provisionales muestran que 2.143 dueños de armas han participado desde que comenzaron los eventos de recolección la semana pasada en todo el país", según el ministro de Policía, Stuart Nash.

La Policía de Nueva Zelanda ha recibido más de 2.000 armas semiautomáticas de estilo militar y fusiles de asalto tras la prohibición establecida después del atentado terrorista del pasado mes de marzo contra dos mezquitas de la ciudad de Christchurch.

El ministro de Policía, Stuart Nash, ha indicado en un comunicado que “las cifras provisionales muestran que 2.143 dueños de armas han participado desde que comenzaron los eventos de recolección la semana pasada en todo el país". En total, "se han recuperado 3.275 armas, 7.827 partes prohibidas y accesorios y se han entregado 6,2 millones de dólares neozelandeses en compensación por las entregas", recoge el comunicado.

Los dueños de las armas en cuestión tienen hasta el próximo 20 de diciembre de plazo para entregarlas en el marco de una amnistía. El ministro ya había explicado que 208 millones de dólares neozelandeses habían sido reservados para compensar a los propietarios de las armas de fuego semiautomáticas prohibidas, hasta el 95% por ciento del coste original.

El Parlamento aprobó en abril la Ley de Reforma de Armas, los primeros cambios sustanciales a las leyes de armas del país en décadas, la reforma contó con 119 votos a favor y 1 en contra.

La votación se produjo menos de un mes después del tiroteo masivo en el que murieron 51 personas y decenas resultaron heridas en los ataques supremacistas contra dos mezquitas de Christchurch.

La Policía estimó que alrededor de 14.300 semiautomáticas de estilo militar se verían afectadas por la nueva ley, aunque el Gobierno afirmó que era difícil predecir el número exacto. Antes de que se lanzará el plan de compensación, ya se habían entregado casi 700 armas.
Nova Zelanda prohibirà totes les armes semiautomàtiques i d'estil militar com les utilitzades a la massacre
2019-03-21 (7/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El govern anuncia una amnistia i un pla de compra d'armes i mesures contra els missatges d'odi

https://www.ara.cat/internacional/Nova-Z elanda-prohibira-semiautomatiques-emprad es_0_2201179953.html
Un ultradretà causa una massacre en dues mesquites de Nova Zelanda
2019-03-16 (8/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Almenys 49 morts i 48 ferits en el pitjor atemptat supremacista des dels atacs de Noruega del 2011

https://www.ara.cat/internacional/Multip les-morts-mesquites-Nova-Zelanda_0_21975 80301.html


Un supremacista blanc fortament armat va provocar ahir la pitjor massacre de la història de Nova Zelanda: com si fos en un videojoc, el món va poder veure a través de la càmera que el terrorista portava al cap com entrava dins d’una mesquita en plena oració del divendres disparant indiscriminadament. Quan es va quedar sense bales va tornar al cotxe a buscar més munició i va entrar una altra vegada al temple disparant a sang freda. Després es va desplaçar fins a una altra mesquita i va protagonitzar un altre atac, fins que els fidels van aconseguir desarmar-lo. Al tancar aquesta edició el balanç era de 49 morts i 48 ferits. La policia va detenir el presumpte autor de l’atac -que va difondre en un manifest el seu missatge d’odi- i dos homes armats més dels quals investiga la implicació. També van trobar explosius en un cotxe. Després de l’atemptat la Gran Bretanya, França i els Estats Units van augmentar la seguretat a les seves mesquites davant el risc que altres terroristes imitin l’atac en els pròxims dies.

“És un dels dies més negres de la història de Nova Zelanda”, va dir la primera ministra, Jacinda Ardern, visiblement afectada. El govern, que va reconèixer que cap dels autors estava vigilat com a sospitós de terrorisme, va ordenar que totes les mesquites del país tanquessin les portes. 41 de les víctimes van morir a la mesquita d’Al Noor i 7 més al centre islàmic de Linwood, a sis quilòmetres de distància. Una persona va morir a l’hospital. Ardern apuntava que la majoria de víctimes eren immigrants: “Van escollir fer de Nova Zelanda la seva nova llar, i ara és casa seva. Ells són nosaltres. I la persona que ha actuat amb aquesta violència no ho és. La gent com ell no té lloc a Nova Zelanda”. El govern també va anunciar mesures per incrementar el control sobre les armes.

L’autor de l’atemptat es va identificar a Facebook amb el nom de Brenton Tarrant, de 28 anys i nascut a Austràlia, mentre transmetia la massacre en directe a través de Facebook. Eren quarts de dues del migdia, hora local. El govern australià va confirmar la nacionalitat de l’autor de l’atac sense donar-ne més detalls, però els mitjans locals expliquen que era entrenador personal. L’atac es va produir a Christchurch, la principal ciutat de l’illa del sud de Nova Zelanda, coneguda per la forta implantació de grups supremacistes blancs. Els investigadors creuen que els terroristes també planejaven atacar l’hospital que va atendre la majoria de les víctimes.

‘Manifest’ de 74 pàgines
Abans de l’atac es va difondre al compte de Twitter de Tarrant un manifest de 74 pàgines, en què el presumpte autor exposava la seva ideologia d’ultradreta i antiimmigració, amb el títol La gran substitució, que es refereix a la ideologia ultradretana que Occident estaria sent objecte d’una invasió islàmica a través de la immigració. Al text Tarrant hi explica que va néixer en una família de classe treballadora i que de jove era “comunista, després anarquista i finalment un llibertari”, abans de convertir-se en “ecofeixista”. Tarrant reconeix que es va inspirar en Anders Behring Breivik, l’autor del doble atemptat a Oslo contra una escola d’estiu de joves del partit socialista a l’illa d’Utoya el 2011. El d’ahir va ser el pitjor atemptat causat per un terrorista d’ultradreta després d’aquells.

En el moment de l’atac el terrorista estava escoltant una cançó que exalta Radovan Karadzic, el líder serbi que va ordenar les matances de musulmans a Bòsnia. Als carregadors que va utilitzar hi portava escrits els noms d’altres assassins d’ultradreta, com Josué Estébanez de la Hija, el neonazi espanyol que va matar l’activista antifeixista Carlos Palomino al metro de Madrid el 2007. També hi havia creuats medievals.

Un dels supervivents de la massacre de la primera mesquita, un home de les illes Fiji que estava resant en el moment de l’atac, va explicar al diari britànic The Guardian que va poder fugir per la porta del darrere. El seu gendre va ser ferit de bala a l’espatlla i no tenia notícies del seu nebot, que estava atrapat dins el temple. “Vaig arribar fa poc a Nova Zelanda i a la mesquita hi tenia els amics i la família. Volen acabar amb els musulmans. Només veuen la religió, ja no veuen persones. Ja no estem segurs aquí. ¿Hi estem segurs?”, preguntava. L’alcaldessa de Christchurh, Lianne Dalziel, explicava que la ciutat estava en estat de xoc: “Ha sigut com si un llamp caigués del cel, aquestes coses semblen que no poden passar en un lloc com Nova Zelanda”.
Almenys 49 morts en un atac terrorista a dues mesquites de Nova Zelanda
2019-03-15 (9/12) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La primera ministra de Nova Zelanda diu que avui és un dels dies més negres de la història del país

https://www.ccma.cat/324/atac-amb-divers os-morts-a-dues-mesquites-de-nova-zeland a/noticia/2910092/
Necessitem cangur pel Marti i la Nuria
2016-06-02 (10/12) - Pujat per Jaume Boix - Comparteix

Hola,Estem buscant algú que ens pugui fer de cangur un parell d'hores dos cops a la setmana pels nostres fills, en Marti (3 anys) i la Nuria (4 anys). Ens agradaria que fós algú que parlés català i que pogués anar-los a buscar a la guarderia cap a les 2.30 pm i els entretingués un parell d'hores. Si algú esta interessat, o sabeu d'algú a qui li pugui interessar, envieu-me un mail a jaumeboix@yahoo.es. Gràcies i fins aviat! Jaume
Introducció
2014-07-18 (11/12) - Pujat per Pep Muntan Gomà (Catalansalmon) - Comparteix

Hola catalans i catalanes!
Vull anar del Nov a Set a NZ (Queenstown preferiblement) amb un visat d'estudiant.
El problema es que els cursos que trobo des d'aqui son cariiiiissims i magradaria queem recomanessiu algun curs/escola mes assequible o per recomanar. Daltra banda haure d pillar alguna habitacio o sigui que em seria de gran ajuda si em donessiu pag web d compartir casa etc
Sabeu dalgun forum i internacional per a joves viatgers i/o estudiante, interessant?
Hi ha algu entre vosaltres: ecologic, esportista, esquiador, estudiant, etc tècnic/enginyer que em vulgui acessorar (tant noia com noi)?
Us deixo el meu mv i mail per si voleu fer wasap o correu!
619 900 794 i pepmuntan@gmail.com
Moltes gràcies! Que ho disfruteu moltiiiiissim! ;)
vot virtual
2013-10-16 (12/12) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[301] http://CHRISTCHURCH.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.131.70 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis