CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 15 dies (6802 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
07-02-2020-Dimiteix el president de Turíngia l'endemà de ser elegit amb els vots de l'extrema dreta | 28-05-2016-Oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Dimiteix el president de Turíngia l'endemà de ser elegit amb els vots de l'extrema dreta
2020-02-07 (1/2) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Merkel havia qualificat d'imperdonable que la CDU votés amb els ultres en aquest land alemany i havia demanat revertir la situació

https://www.ccma.cat/324/dimiteix-el-pre sident-de-turingia-lendema-de-ser-elegit -amb-els-vots-de-la-ultradreta/noticia/2 988969/

Les pressions polítiques de la cancellera alemanya, Angela Merkel, han acabat amb el nou govern de l'estat federat de Turíngia, després que ahir es trenqués el cordó sanitari als ultres d'Alternativa per a Alemanya. El partit de la cancellera, la Unió Cristianodemòcrata, i l'AfD van votar plegats a favor del candidat del Partit Liberal, Thomas Kemmerich.

Kemmerich ha dimitit aquest migdia de la presidència de Turíngia i ha obert la via a noves eleccions. Ha explicat que, després d'analitzar el que ha passat en les últimes 24 hores, era clar que no podia tenir majories per governar en el Parlament:

"No hi va haver una cooperació amb l'AfD, no n'hi ha i no n'hi haurà."

Des de Sud-àfrica, on està de viatge oficial, Merkel havia qualificat d'imperdonable haver investit el president amb els vots dels ultres i havia dit que el resultat "s'havia de revertir".

L'elecció de Kemmerich havia comportat un terratrèmol polític a Alemanya i havia estat criticada per la majoria dels partits polítics.
Oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables
2016-05-28 (2/2) - Pujat per Oliverium ( Düsseldorf ) - Comparteix

Entreu a Oliveriu m i podreu gaudir de l’oli Extra Verge de primera qualitat i amb DOP catalana en qualsevol punt d’Europa. Enviem a Alemanya amb un màxim de 3 dies laborables. En cas que estigueu interessats en productes que no tenim publicats a la web (com garrafes de 5L), no dubteu en preguntar-nos a info@oliverium.com o al +34 640 340 146 (Whatsapp). També podem enviar regals als vostres familiars i amics per tal que coneguin un dels millors ingredients de la dieta mediterrània.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[403] http://ERFURT.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.127.18 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis