CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
13-12-2023-Texas prohibeix avortar a una dona amb un embaràs d'alt risc i ha de viatjar a un altre Estat | 21-02-2021-Millones de personas en Texas se quedan ahora sin agua tras los apagones por la tormenta de nieve | 17-01-2021-L'Associació Nacional del Rifle dels EUA es declara en fallida i marxa a Texas | 28-08-2020-L'huracà Laura toca terra a Louisiana amb vents de 240 km/h | 23-07-2020-Els Estats Units ordenen tancar el consolat xinès a Houston per 'espionatge i robatori' | 26-06-2020-Texas frena su reapertura por el incremento de casos y hospitalizaciones | 10-06-2020-Houston celebra el último funeral por George Floyd | 17-08-2016-Diada 2016 | 10-08-2015-Diada 2015 | 23-03-2015-Sant Jordi 2015 |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Texas prohibeix avortar a una dona amb un embaràs d'alt risc i ha de viatjar a un altre Estat
2023-12-13 (1/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Kate Cox va demanar poder avortar quan va saber que el fetus tenia una anomalia genètica que posava en perill tant la vida de la criatura com la seva

https://www.ccma.cat/324/texas-prohibeix -avortar-a-una-dona-amb-un-embaras-dalt- risc-i-ha-de-viatjar-a-un-altre-estat/no ticia/3265981/

Més info a www.ccma.cat
Millones de personas en Texas se quedan ahora sin agua tras los apagones por la tormenta de nieve
2021-02-21 (2/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Las bajas temperaturas han dañado las plantas de suministro de agua y han congelado y reventado tuberías, contaminando el agua e interrumpiendo el servicio a 12 millones de personas. Los hospitales, en situación de emergencia

https://www.eldiario.es/internacional/th eguardian/millones-texanos-quedan-agua-t ormenta-favor-no-tiren-cadena_1_7234519. html

Més info a www.eldiario.es
L'Associació Nacional del Rifle dels EUA es declara en fallida i marxa a Texas
2021-01-17 (3/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Es refundaran com una associació sense ànim de lucre per mirar de frenar els procediments legals contra els seus dirigents, acusats d'apropiar-se dels fons aportats pels socis

https://www.ccma.cat/324/lassociacio-nac ional-del-rifle-dels-eua-es-declara-en-f allida-i-marxa-a-texas/noticia/3071767/< br>
Més info a www.ccma.cat
L'huracà Laura toca terra a Louisiana amb vents de 240 km/h
2020-08-28 (4/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

https://www.ccma.cat/el-temps/lhuraca-la ura-toca-terra-a-louisiana-amb-vents-de- 240-kmh/noticia/3043726/

A primera hora del matí d'avui, hora catalana, l'huracà Laura ha tocat terra a Louisiana, als Estats Units, amb categoria 4.

Encara sota l'embat de l'huracà, les autoritats esperen una inundació massiva per l'augment del nivell del mar i per la impossibilitat de desaiguar la pluja intensa que s'espera que arribi uns 40 km cap a l'interior. Un temps sever amb ventades que han arribar als 240 km/h a la petita ciutat de Cameron, segons dades del Centre Nacional d'Huracans (NHC). L'aeroport de Louisiana, The Lake Charles, ha registrar vents sostinguts de 137 km/h amb 206 km/h de cop fort.

Més info a www.ccma.cat
Els Estats Units ordenen tancar el consolat xinès a Houston per 'espionatge i robatori'
2020-07-23 (5/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Treballadors de la legació dipomàtica cremen documentació abans de marxar, segons imatges difoses

https://www.ara.cat/internacional/Estats -Units-ordenen-consolat-Houston_0_249455 0621.html

Més info a www.ara.cat
Texas frena su reapertura por el incremento de casos y hospitalizaciones
2020-06-26 (6/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Donald Trump, según el presidente Donald Trump, 'es la persona menos racista con la que te hayas encontrado jamás'.Los hechos no parecen darle la razón. Después de pasarse semanas elogiando el...

https://www.lavanguardia.com/internacion al/20200626/481953021785/trump-arrecia-r etorica-racista-efecto-covid-19-encuesta s.html
Houston celebra el último funeral por George Floyd
2020-06-10 (7/17) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La ciudad celebra la tercer y definitiva despedida por la más famosa víctima de la brutalidad policial

https://www.lavanguardia.com/internacion al/20200609/481701158462/houston-celebra -ultimo-funeral-george-floyd.html
Las calles de Estados Unidos gritan:

–Di su nombre.

–George Floyd.

Este martes llegó al final de su camino. Houston, la ciudad texana que consideraba su hogar, celebró el tercer y definitivo funeral por la más famosa víctima de la brutalidad policial.

El afroamericano George Floyd era un hombre común. De un físico impresionante, pero común. Los amigos de infancia y juventud, que han ido desfilando por los canales de televisión, le recordaron como un gigante siempre de buen humor.

“Quiero tocar la gloria”, le dijo a uno de sus compañeros en el instituto. Su trayectoria se torció. Pasó por la cárcel, se rehabilitó y se estableció en Minneapolis.

George Floyd no ha muerto en vano, su trayectoria será un legado vivo”

GREG ABBOTT Gobernador republicano de Texas
Lo que no logró en vida lo ha conseguido con su muerte. Más allá de su último suspiro, de esos ocho minutos y 46 segundos en que el policía Derek Chauvin presionó con su rodilla sobre su cuello, sin atender la súplica del “no puedo respirar”, Floyd se ha convertido en un símbolo.

“Va a cambiar el futuro de Estados Unidos”, afirmó uno de los congregados ante la iglesia The Fountain Praise por la que el ­lunes desfilaron 6.000 texanos.

Desde que falleció el 25 de mayo, decenas de ciudades han visto sucederse las protestas por George Floyd. Su defunción, a los 46 años, ha insuflado energía al movimiento que reclama la reforma de la justicia para acabar con los prejuicios por el color de la piel.

La mayoría apoya las manifestaciones, indicó una encuesta del The Washington Post. El 69% de los ciudadanos señaló que la muerte de Floyd representa un problema amplio en la policía en general, por un 29% que cree que lo de Minneapolis es algo aislado.

“George Floyd no ha muerto en vano, su trayectoria será un legado vivo”, dijo el gobernador republicano de Texas, Greg Abbott.

Houston celebra el último funeral por George Floyd
Houston celebra el último funeral por George Floyd (DAVID J. PHILLIP / AFP)
George ya descansa junto a su madre, Cissy

Frente a las peticiones en las calles de retirar la financiación de los cuerpos policiales, los demócratas han presentado un proyecto de ley para acabar con el excesivo uso de la fuerza de los uniformados contra los afroamericanos. Dado el control conservador del Senado, el futuro de esta iniciativa parece efímero, pero dentro de los republicanos también se han alzado voces a favor de que se emprenda una reforma.

Sin embargo, el presidente Trump es el guía. Su respuesta consiste en que “la gran mayoría de los policías son buenos” y en ensalzar su visión de la ley y el orden. Este martes dio otra pista. En su tuit, sin pruebas, sugirió que era un montaje esa escena en que un hombre de 75 años sale malherido tras ser empujado por policías de Buffalo. Según Trump, ese hombre que acabó con la cabeza ensangrentada es un antifa y exageró en su caída.

El gobernador neoyorquino, Andrew Cuomo, le acusó de “cruel y peligroso” por dar pábulo a teorías conspirativas. “¿La sangre era falsa? ¿Nos engañaron nuestros ojos? No. El hombre sigue en el hospital y el presidente lo menosprecia”, señaló Cuomo.

Va a cambiar el futuro de Estados Unidos”

Al contrario de la crítica y el desprecio que causó el tuit de Trump, el aspirante demócrata Joe Biden expuso el perfil de la compasión y la solidaridad.

Aludiendo a “la pequeña Gianna”, la hija de George Floyd, Biden se planteó: “Ningún niño debería preguntar una cuestión que se han preguntado muchos niños negros por generaciones, ¿por qué papá se ha ido?”.

Remarcó en su mensaje que “no podemos dejar escapar este momento, una vez más, para rechazar el racismo, esa picadura en nuestra alma, y el abuso sistemático que infesta la vida estadounidense. Es el momento para la justicia racial”. Y añadió: “Entonces le diré a Gianna que tu padre cambió el mundo”

La familia dio las gracias. Uno de los testimonios más ovacionados fue el de Brooke, la sobrina: “Dicen que se ha de hacer América grande de nuevo. Para nosotros nunca ha sido grande”.

George ya descansa junto a su madre, Cissy. Su memoria perdura en la conciencia colectiva.
Diada 2016
2016-08-17 (8/17) - Pujat per Xavi Salat i Foix - Comparteix

On Sunday, August 28th 2016, at 11:00AM AICS will hold its annual Diada Celebration at Mia Bella at 114
Vintage Park Blvd in Northwest Houston Texas 77070 along with the local Catalan loving community in
commemoration of Catalonia’s Diada.

Please join us at 10:30AM for a DIADA photo session (which will be part of an international
documentary). We will be providing a free t-shirt for those who arrive early and participate!

Also, sign up for the new Houston Barça Penya – the Season is starting soon!
Sign up for the Mia Bella Brunch at 11:30 ($20 adults, $8 children) via Evenzilla and enjoy free
appetizers!

Event Menu – Adults $20
Includes, bread and olive oil, soft drinks, iced tea, water and coffee
Starters: Fresh Fruit Plate or Asparagus Kale Salad
Entrees: Choice of: Brioche French Toast with Honey Maple Syrup, Mia Bella Benedetto,
Penne al Salmon, Eggs Florentine, Porcini Mezzaluna
Event Menu – Kids under 12 yrs $8
Kids Cheese Pizza or Mia Bella Chicken and Fries or Kids Polpette, or Fettucine Alfredo or
Ravioli

*The last 2 editions of CATALONIA magazine will be available to all renewing members ($35 individual,
$50 family.)

Come and Support your Local Catalan Cultural Organization! Visca Catalunya!!
See you Soon!
Hellena Cardus and Jordi Guillem

Get your tickets here:

https://www.eventzilla.net/web/event/aic s-diada-2016-2138881691
Diada 2015
2015-08-10 (9/17) - Pujat per Xavi Salat i Foix - Comparteix

Hola a tos i totes.
Adjunto el mail amb la proposta de l'AICS per aquesta Diada.
Enguany participarem com cada any des d'aquí el dia 30 d'agost al Midtown Park. Bé, us remeto al mail que segueix:

Please join us for our annual AICS Diada celebration on Sunday August 30 which this year will be celebrated in all major cities in the US on the same date in support for the Catalan vote in September.
For those who are interested, join us at Midtown Park on 415 Gray Street, Houston 77002 at 10am for the symbolic support of the Catalan Vote.

Afterwards participants will be treated to appetizers and drinks at the AICS DIADA Celebration at Russo's Pizzeria 306 Gray Street.

Please RSVP so we can get an adecuate head count.
Invite others to Participate!
Hellena and Jordi
hcardus@earthlink.net
jordi.guillem@gmail.com
Sant Jordi 2015
2015-03-23 (10/17) - Pujat per Xavi Salat i Foix - Comparteix

Hola pipol.
Com va aquest 2015 tant maco?
Us informo de la trobada de Sant Jordi que organitza l'AICS aquí a Houston aquest proper 19 d'abril a les 12:30pm al Allo de Vintage Park, 126-B Vintage Park Blvd, Houston, TX 77070.
Es tracta d'un dinar maco maco per $30 (adults) i $15 (nens). Hi haurà rifa de cosetes xules, i si no veniu no sabreu de què es tracta.
Si us apunteu al temita (vaaaa....) hauríeu de confirmar la vostra assistència a l' Hellena Cardús, la presidenta de l'AICS, a hcardus@hearthnet.com.
Moltes Zenkius, i ens veiem aviat.
Xavi
2014-10-09 (11/17) - Pujat per Jordi Pascual (Catalansalmon) - Comparteix

Molt bon dia....

Em dic Jordi Pascual... Treballo per una petita empresa de reconeixement de matrícules

Seré a Austin 15 dies ( del 30 d´octubre al 12 de Novembre) en un viatge exploratori per que potser muntem ( traslladem ) una empresa … ( i també perque hi tinc amics)

Sabeu d´algu que visqui a Austin de Catalunya ??? ?…

Sabeu de cap empresa que ens pugui assessorar temes fiscals i de visas?

Gracies !!!!!



Jordi Pascual Mut

jordi@neurallabs.net
jordipas@yahoo.com
www.neurallabs.net
Móbil. +34.616.991.000
30 d'agost a les 10:00...
2014-08-14 (12/17) - Pujat per Xavi Salat i Foix - Comparteix

Important!!!
AICS Diada celebration and ANC picture session of V formation for Catalan Documentary of Catalans living abroad @ 114 Vintage Park Blvd, Houston 77070.
Please Rsvp if you can be there at 10 am for picture session and 12 pm  brunch ...details to follow..
SALUTATIONS!
Sant Jordi 2014
2014-04-28 (13/17) - Pujat per Xavi Salat i Foix - Comparteix

Hola a tots.
El proper 4 de maig l'AICS us proposa celebrar el Sant Jordi compartint un àpat, al restaurant Strata, a Vintage Park (122 Vintage Park Blvd. Houston, TX 77070 d'una a tres. $20 per barba, $10 per nens.
Us hi esperem.
X
HOUSTON, A Catalan Christmas 2013 de l'AICS
2013-11-10 (14/17) - Pujat per Xavi Salat i Foix - Comparteix

Hola catalans a Houston!!
El diumenge 15 de desembre de 14:00 a 18:00 The American Institute for Catalan Studies celebra el Nadal amb tots aquells qui ho vulguin

Memorial Northwest Community Center
17440 Theiss Mail Route
Spring, TX 77379
vot virtual
2013-10-16 (15/17) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Aviat a Houston
2013-04-06 (16/17) - Pujat per SONIA (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!!
Sóc la Sònia i aviat marxaré cap a Houston per motius de feina. He vist que sou uns quants, poquets, catalans a Houston però no sé si hi ha cap mena de contacte entre vosaltes, si teniu cap tipus d'activitat, etc..
M'agradaria contactar amb algú per fer el meu inici un xic més "light".
Fins aviat, espero!!!!
Sònia
Vi D'or Produit per Freixenet
2012-06-08 (17/17) - Pujat per Francesc ( Mexico ) - Comparteix

Hola companys soc en Francesc Paredes editor de Mèxic...
M'agradaria proposar-vos si algú de vosaltres creu que podria donar-me un cop de ma amb el meu negoci... Es clar que seria un win win...

Mireu us deixo la web xq veieu una miqueta del que parlo i aixi veure si creieu que el podríeu introduir als EU. http://www.dor.cat/ es tracte del primer vi amb Or de 22 kilats produït per Freixenet Mèxic.
Crec que pot funcionar molt bé allà! el meu correu fparedes@dor.cat

Ja m'aneu dient alguna cosa...
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[95] http://Houston.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.100.236 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis