CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
26-09-2023-Les disculpes del president del Parlament del Canadà per l'ovació del ple a un nazi | 28-02-2023-El Canadà veta Tiktok als treballadors públics seguint els passos dels Estats Units i la UE | 10-07-2022-Sense telèfon, internet ni caixers: el Canadà viu com és una gran apagada digital | 07-07-2022-Info sobre viure a Canadà | 15-02-2022-El Canadà desbloqueja el pont que el connecta amb els EUA, però a Ottawa els camioners no cedeixen | 09-02-2022-El convoy antivacunas de Canadá se convierte en polo internacional de la extrema derecha | 08-02-2022-Ottawa declara l'estat d'emergència pel bloqueig dels camioners antivacunes | 08-02-2022-Ottawa, en estat d'emergència després de 10 dies de bloqueig dels camioners antivacunes | 21-09-2021-Trudeau se juega la reelección en Canadá tras varias broncas con los antivacunas en campaña | 03-07-2021-Tomben les estàtues de les reines Victòria i Elisabet II pel genocidi indígena al Canadà |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Puigdemont recorrerà a la justícia canadenca després que el país li hagi negat l'autorització d'entrada
2019-10-31 (1/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Els advocats creuen que el veto és "precipitat" i no "respecta la presumpció d'innocència"

https://www.ara.cat/politica/Puigdemont- recorrera-justicia-canadenca-autoritzaci o_0_2334966591.html

Després d'aconseguir ahir que la justícia belga ajornés fins al 16 de desembre la vista sobre la seva extradició, Carles Puigdemont vol continuar viatjant lliurement. Tot i això, l'expresident s'ha retrobat amb un mur amb què ja va topar al mes d'abril: el Canadà. Després que el govern del país refusés ahir autoritzar-li un viatge al país, Puigdemont recorrerà ara al Tribunal Federal del Canadà. El seu equip d'advocats, encapçalat al Canadà per Stéphane Handfield, ha pres aquesta iniciativa perquè considera que el veto d'entrar al país al seu client és "precipitat i no respecta la presumpció d'innocència del president".

Segons va avançar el diari quebequès La Presse, l'executiu encapçalat per Justin Trudeau, reescollit recentment com a primer ministre del Canadà, va rebutjar concedir l'AVE (Autorisation de Voyage Électronique) a Puigdemont per participar en un acte organitzat per la Société Saint-Jean Baptiste de Montréal (SSJB), una entitat que promou la sobirania del Quebec, per parlar del referèndum de l'1-O. D'acord amb el que va apuntar el mitjà, el govern federal "no va voler comentar l'afer", tot i que "fonts coneixedores de la decisió" van confirmar al diari que la decisió es va prendre "per la preocupació que generen les acusacions criminals que pesen a Espanya contra el demandant".

La justícia belga ajorna fins al 16 de desembre la vista sobre l'extradició de Puigdemont
La justícia belga ajorna fins al 16 de desembre la vista sobre l'extradició de Puigdemont

És davant d'aquesta reflexió l'equip d'advocats de l'expresident ha optat per prendre les cartes en l'assumpte. A través d'un comunicat, els lletrats han recordat que l'AVE -el document que han denegat a Puigdemont- "s'adreça a estrangers exempts del requisit de visat que viatgen per via aèria al Canadà" i que, en la majoria de casos, "es tramita en qüestió de minuts, tal com recull el departament canadenc d'Immigració. Tanmateix, la situació no és nova per a l'expresident, que ja va viure una situació molt similar al mes d'abril, quan el govern canadenc va revocar-li, també, la seva autorització de viatge electrònica, necessària per entrar al país.

Al mateix temps, el comunicat agraeix el "suport" que, asseguren, ha rebut Puigdemont per part de la societat quebequesa i canadenca i, en especial, de l'entitat convocant. Alhora, l'expresident reconeix a l'Assemblea Nacional del Quebec la moció aprovada ahir per unanimitat amb què es va evidenciar la "preocupació" de la cambra quebequesa respecte a les sentències dictades contra els polítics catalans. L'Assemblea, a més, hauria demanat una "solució política, democràtica i pacífica" per a Catalunya.
Trudeau guanya les eleccions al Canadà, però perd la majoria absoluta
2019-10-22 (2/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El Bloc Quebequès, que triplica escons, demana l'alliberament dels presos polítics catalans

https://www.ara.cat/internacional/Trudea u-eleccions-Canada-victoria-minoria_0_23 30167040.html
Activitats amb nens
2019-09-09 (3/6) - Pujat per Rat Colomer Missé - Comparteix

Hola! Feu quedades a algun parc o local perquè els nens juguin i parlin català i els pares/mares xerrem una estona?
Us veureu el dia de la Diada?
Els dos petits de casa són la Lua i l'Arnau i els grans l'Hugo i jo, la Rat. Ens agradaria molt trobar-nos algun dia! Molt bna setmana!
Ens acabem de mudar!
2019-01-30 (4/6) - Pujat per Natalia - Comparteix

Hola a tothom! Fa un parell de setmanes que m'he mudat amb la meva parella (català també) a Ottawa. Acabem d'aterrar i volem conèixer gent que visqui aquí. Si algú està interessat en quedar per prendre algo, em pot contactar al 343 996 3709. Gràcies!:-)
Un himne sense 'fills'
2018-02-02 (5/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El Canadà canvia la lletra de la cançó nacional per adaptar-lo al gènere neutre

https://www.ara.cat/internacional/canada -canvia-lletra-himne-nacional-llenguatge -neutre-feminisme_0_1953404853.html
vot virtual
2013-10-16 (6/6) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[295] http://OTTAWA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.200 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis