CATALANSALMON: 18 anys 8 mesos i 3 dies (6820 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-10-2023-Antoni Vicens, nou delegat del Govern català als Estats Andins | 14-03-2021-Detenen l'expresidenta de Bolívia Jeanine Áñez per suposats delictes de sedició i terrorisme | 13-03-2021-La justicia de Bolivia ordena la detención de la expresidenta Áñez | 13-11-2020-'Els salvatges hem recuperat el poder': Evo Morales aclamat a Bolívia | 10-11-2020-Evo Morales torna a Bolívia després d'un any a l'exili | 09-11-2020-Arce asume la presidencia de Bolivia | 09-11-2020-Luis Arce, mà dreta d'Evo Morales, pren possessió com a nou president de Bolívia | 25-10-2020-Evo Morales deja Argentina rumbo a Venezuela | 19-10-2020-El partit d'Evo Morales recupera la presidència de Bolívia | 19-10-2020-Dos sondeos señalan al partido de Evo Morales como ganador en la primera vuelta de las elecciones en Bolivia |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Tres veïns de Reus moren en un accident d'avioneta a Bolívia
2020-05-04 (1/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Tres veïns de Reus i una dona boliviana resident a Espanya que anaven a ser repatriats des de Bolívia aquest dissabte han mort en estavellar-se l'avioneta militar en què viatjaven a la regió amazònica de Beni, en aquest país sud-americà. Fonts consultades per l'ACN han confirmat la procedència dels tres ciutadans catalans, que eren família: Francisco José Gallegos Gonzáles, Yandira Oliverra Velarde i Deliz Salvatierra Velarde. Tots quatre estaven bloquejats a Bolívia des de feia setmanes sense poder tornar a causa de la crisi del coronavirus, ja que aquest país ha tancat el seu espai aeri. A l’accident també han perdut la vida els dos tripulants de l’aeronau.

L'avioneta Beechcraft Baron B-55 de la Força Aèria Boliviana va caure cap a les 13.42 h (hora local). Feia un vol d’"ajuda humanitària" entre les ciutats bolivianes de Trinidad, que és la capital de la regió de Beni, i Santa Cruz de la Sierra. La Força Aèria Boliviana ha iniciat una investigació sobre les causes de l'accident, el resultat del qual es donarà a conèixer en el termini de vuit dies.

El director regional a Beni de l'empresa estatal d'aeroports bolivians AASANA, David Pedraza, ha explicat que l’avioneta es va enlairar de la base militar de Trinidad amb destinació a Trompillo, un aeroport secundari de Santa Cruz. Dotze minuts després de l’enlairament, però, el pilot va alertar que hi havia un problema al motor i va demanar tornar a Trinidad. Segons Pedraza, se li va donar prioritat per aterrar. L’aeroport de Trinidad va perdre el contacte amb l’aeronau quan estava a una distancia de vuit o deu quilòmetres. Després es va veure una columna de fum negre a la llunyania. L’avioneta s’havia estavellat.

Les víctimes
Un dels passatgers va morir quan era traslladat a un hospital i la resta van perdre la vida calcinats al lloc de l’accident, segons les mateixes fonts. Entre les víctimes també hi ha una cooperant valenciana, Alba Aparicio Fornas, que treballava per a Psicòlegs Sense Fronteres, segons ha informat aquesta organització. El govern de Pedro Sánchez ha expressat el seu condol als familiars. La setmana vinent està previst un vol entre Santa Cruz i Madrid per repatriar els espanyols que continuen bloquejats a Bolívia a causa de la crisi del coronavirus, ja que aquest país sud-americà ha declarat l’estat d’emergència sanitària pel covid-19 i ha tancat tot el seu espai aeri excepte per a vols humanitaris i de repatriació.

https://www.ara.cat/internacional/Quatre -espanyols-Bolivia-estavellar-se-viatjav en_0_2446555440.html
11 de setembre
2018-09-04 (2/6) - Pujat per Marina Solé Pineda - Comparteix

Hola! Com esteu? Sóc una Catalana viatjant per Bolivia i el dia 11 de setembre estic a la Paz i m’agradaria fer alguna cosa!
Qui s’anima???
Trobada de catalans i catalanes a La Paz
2018-01-11 (3/6) - Pujat per Ramon Ginestet Menke - Comparteix

Hola a tothom!
M'agradaria molt coneixer altres catalans i catalanes a La Paz ... existeix un punt i dia de trobada regularment?
Moltes gràcies per qualsevol informació :-)
Ramon
11 de setembre 2015
2015-08-19 (4/6) - Pujat per Elisenda Realp - Comparteix

HOLA!! Hi hauria ànims per organitzar l 11 de setembre a la Paz??
vot virtual
2013-10-16 (5/6) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
busco lloc per estar 3 setmanes a la Paz
2013-03-17 (6/6) - Pujat per Xavier Homs ( Lima ) - Comparteix

hola soc el Xavi de Vic vindré desde lima a la paz a finals de maig i estaré unes 3 setmanes.Busco aparthotel a la paz que sigui asumible económicament (no masa car) i que disposi de conexió a internet.També podría ser un petit apartament de lloguer per setmanes..o algo similar sempre que tingui conexió a internet i estigui moblat.
si sabeu algo interesant , m´ho podrieu notificar al meu correu xevihom@gmail.com ?

gracies companys
Salut
Xavi
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[99] http://LaPaz.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.6.50 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis