CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
22-04-2024-Ámsterdam prohibirá la construcción de nuevos edificios hoteleros para luchar contra el turismo de masas | 18-04-2024-L'alcaldessa d'Amsterdam demana legalitzar la cocaïna: 'Hem donat el monopoli als delinqüents' | 16-03-2024-Ni fumar porros al carrer ni comprar cocaïna: així allunya Amsterdam el turisme de borratxera | 15-03-2024-Wilders fracassa en l'intent de liderar els Països Baixos tot i posar-se la pell de xai | 27-02-2024-Condenado a cadena perpetua el cabecilla de la mayor mafia de la droga en Países Bajos | 12-02-2024-Eutanàsia en parella: la tria d'un exprimer ministre neerlandès revela una opció a l'alça | 05-01-2024-Amsterdam mayor warns the Netherlands is at risk of 'becoming a narco-state' | 23-11-2023-L'extrema dreta de Geert Wilders guanya per sorpresa les eleccions als Països Baixos | 12-11-2023-Com reduir el turisme de borratxera: l'experiència d'Amsterdam amb la publicitat negativa | 08-10-2023-Un carnet oblidat demostra que l'avi del rei dels Països Baixos era del partit nazi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Necessito feina ja!
2021-05-28 (1/9) - Pujat per Mireia Sanchez (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts companys/es;
Em dic Mireia i fa quasi vint anys que visc a Arnhem. Vaig venir per amor i ara aquest amor s'ha acabat i a més, m'he quedat sense feina.
Com que tenim un fill, no puc desplaçar-me lluny de la ciutat on vivim.
Tinc carrera universitària i parlo 4 idiomes.
He treballat tretze anys com a comercial i ara sembla que ja no puc treballar de res més que de comercial quan és l'únic del qual ja no vull treballar més.
Busco feina a prop d'Arnhem que em permeti marxar de la casa on ara vivim tots tres i independitzar-nos d'ell.
He treballat com a "customer service" i com a "recruiter", però sembla que la meva experiència comercial enlluerna el fet que puc fer moltes altres feines on podria ser molt bona.
He demanat ajuda al wijkcentrum i l'ajuntament de la meva ciutat i m'han dit que no em poden ajudar.

Aquest missatge té dos objectius: Si sabeu on puc continuar buscant feina o si teniu consells de com sortir d'aquesta situació.

Molt agraïda.

Salutacions,
Logopeda infantil ONLINE
2019-11-25 (2/9) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a Amsterdam!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
BUSCO FEINA
2014-06-01 (3/9) - Pujat per AriadnaAZ - Comparteix

Hola,

Em dic Ariadna i tinc 18 anys. Vinc a viure a Amsterdam a partir de finals de Juliol per començar l'universitat el 2 de setembre. He estat buscant feina en academies o alguna cosa relacionada amb el català o el castellà ja que encara no se gaire holandés, però no he trobat res! Necesito trobar feina per els caps de setmana (unes 8 hores a la setmana). Se català, castellà i anglés, però a partir de l'agost també sabré holandés;) Si algú sap d'alguna feina o d'alguna pagina web on pugui buscar-ne li estaria molt agreït! Necesito trobar feina ja, sino no podré venir a estudiar a amsterdam i la veritat és que em fa moltíssima il·lusió perquè el meu novio és holandés i volem estudiar a la mateixa universitat. És la única manera d'estar junts...

Moltes gràcies,
Ariadna (ariadnalbors@yahoo.es)
xofer
2014-04-03 (4/9) - Pujat per samanta (Catalansalmon) - Comparteix

Holaaaa busco feina de xofer furgoneta camio o bus ! Sí alguna coneix gent en Aquest ram agraeixo contacte ... Gracies!!!!
i love holland
2014-01-27 (5/9) - Pujat per xavier fugarolas osuna - Comparteix

Hola! Em dic xavier,el 2007 va ser la primera vegada que vaig ppder viatja a holanda,des de aquell cop 4 vegades mes.Avui e vist aquesta web em sembla exelent, volia deixar nota per si algu pots saver o preguntas per cualsavol tipus d feina (el meu sector es el nautic) jo treballo amb sistemes d seguretat marítim. Jo només poden treballar per hollanda seria super feliç i ja us dic cualsavol cosa.Aqui la cosa esta molt fotuda,tot i que el meu sector ni ho nota (gent de diners)pero de totes maneres la meva gran ilusio es la qe ja us he explicat! En fi una abraçada des de catalunya. Salut companys!
help
2013-08-04 (6/9) - Pujat per climent ventura farre - Comparteix

Bones!
a veure si algu em pot ajudar a trobar feina si no tindre que tornar cap al vendrell!
hi vull quedar me per holand!
gracies!!!
Busco preofessor de català
2013-01-09 (7/9) - Pujat per Pere - Comparteix

Busco professor de català per Amsterdam, llicenciat en una filologia ( catalana, castellana, italiana... ).

Interessats trucar al 06-44010696. Persona de contacte: Pere

Gràcies
Feina de call center
2012-11-06 (8/9) - Pujat per mvalls82 (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tothom!
Jo també sóc una intrusa doncs, ja que tampoc visc a Amsterdam encara.
Estic cercant feina de call center, he sentit que per aquí hi ha força demanda. Sabeu d'algun portal on pugui hi pugui trobar més informació?

D'idiomes poca cosa però em defenso amb l'anglès.

Moltes gràcies per avançat!!
Cerco feina a Amsterdam!
2009-08-27 (9/9) - Pujat per AINHOA CALLIZO GRAU - Comparteix

Bona tarda! Sóc una intrusa, ja que de moment no visc a Amsterdam. Us agraïria si em poguessiu ajudar donant-me alguna adreça de webs o borses de treball per cercar feina a Amsterdam. Sóc Llicenciada en Biologia amb experiència al sector de la depuració d'aigües i bioindicació microbiològica en aquest sector. Tot i que estic oberta a altres feines. He intentat cercar l'empresa que explota el tema de les aigües dels canals però no me n'he ensortit. Serà benvinguda qualsevol informació relacionada amb cercar feina a la ciutat o voltants. Gràcies per avançat!
Cuideu-vos molt!
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[6] http://amsterdam.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - amsterdam@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.161 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis