CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
28-04-2024-Un poble del Japó aixecarà un gran mur per tapar als turistes les vistes al mont Fuji | 19-04-2024-RAB Ràdio celebra Sant Jordi des de Corea del Sud i el Japó - exterior | 29-03-2024-Així vol lluitar el Japó contra el turisme massiu (davant el malestar de la població local) | 06-03-2024-El Barça obrirà la sisena acadèmia de futbolistes al Japó | 02-01-2024-Xoc entre dos avions en un aeroport de Tòquio, amb 5 morts i 400 evacuats | 01-01-2024-Moderen l'alerta per Tsunami al Japó després d'un terratrèmol de magnitud 7,6 | 27-11-2023-Més de 3.000 visitants i degustacions exhaurides a la mostra 'Catalan Food' a Tòquio | 24-10-2023-Dos morts i més de cent ferits per l'augment d'atacs d'ossos al Japó: per què passa? | 23-08-2023-El Japó començarà a abocar dijous al mar l'aigua de la central nuclear de Fukushima | 09-07-2023-Fukushima, a punt d'abocar aigua radioactiva a l'oceà malgrat el recel de països veïns |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234567
DARUMES
2014-09-20 (1/125) - Pujat per Narcis - Comparteix

Bones a tots!

Actualment estic vivint a Barcelona i degut a una celebració familiar necesitaria una quantitat important de daurmes de tamany petit i per aixo m'agradaria contactar amb algú que estigui visquen a Japó o que properament (20/09/2014) hi vagi.

Si algú em pot ajudar o pasar-me algun contacte li estaré molt agreït.

Moltes gràcies
Trobades de catalans a Tokio
2014-08-25 (2/125) - Pujat per Carmina Munte (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!

Em dic Carmina Munté i passaré els 3 propers mesos a Yokohama per feina. He vingut altres vegades però no se m'havia acudit mai contactar amb els catalans a Tokio a través de catalansalmon.
Volia saber si hi ha activitats o trobades de catalans planificades o si us interessaria quedar algun cap de setmana. (si mes no, per a veure el futbol....)

PD No he vist enlloc que hi hagi una assemblea exterior a Tokio. Sabeu si hi ha gent interessada?

Salut!

Carmina
vot virtual
2013-10-16 (3/125) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS
2013-08-20 (4/125) - Pujat per Adrià Santasusagna (Catalansalmon) - Comparteix

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!
NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS OU
2013-08-20 (5/125) - Pujat per Adrià Santasusagna (Catalansalmon) - Comparteix

NOU DIARI DIGITAL CERCA PERIODISTES VOLUNTARIS

Bon dia,

el meu nom és Adrià Santasusagna i sóc estudiant de periodisme. Amb uns companys hem decidit emprendre l'aventura de crear un diari digital i oferir una visió pròpia del món actual. El diari, que enceta una nova etapa aquest 11 de setembre, estem buscant persones arreu del món perquè col·laborin en aquest de manera desinteressada.
Ens adrecem a vosaltres per preguntar si algú de vosaltres li agradaria escriure de forma setmanal, quinzenal o mensual (segons les vostres disponibilitats) sobre la situació actual al vostre país de residència.
Els interessats podeu comentar el post o enviar-me un correu a adriasantasusagna@lanoticia.cat
Moltes gràcies!
Recursos per a aprendre Japonès
2013-02-13 (6/125) - Pujat per Daniel --- (Catalansalmon) - Comparteix

Hola,

Voldria recomanar-vos un curs on-line (en anglès) per a aprendre Japonès.

La part de gramàtica és: http://www.textfugu.com

I per a aprendre els Kanji i vocabulari: http://www.wanikani.com

No son gratis, però tots dos es poden provar abans de pagar-los. Jo fa un parell de mesos que els estic seguint i em semblen molt bons.

Salut!
cursos gratuita
2012-06-02 (7/125) - Pujat per Montse Guiteras - Comparteix

he arrivat a tokyo aquest mes m'agradaria saber si hia ha cursos gratuita per fer japonés!estic treballant a la universitat com a postdoc
Enginyer I.T. amb idiomes
2011-04-23 (8/125) - Pujat per Gabriel Boluda Lopez - Comparteix

Hola tothom,

A la empresa on treballo estan buscant alguna persona amb experiència laboral, titulada en informàtica i que en parli castellà, anglès i japonès (tots, a nivell de negoci).

També en busquen un altra persona però en comptes de castellà, que parli el coreà.


Si esteu vivint a Tokyo i teniu visat pot ser podem arreglar mensetsu.

Contacteu-me pel mail.

Salut!

Gabriel
trobada de catalans a tokio
2011-02-20 (9/125) - Pujat per Sergi Canovas - Comparteix

Hola, soc en Sergi i soc nou a Tokio. He trobat aquesta web de catalans a tokio i ràpidament m'he donat d'alta. m'he quedat sorprès de la quantitat de catalans que hi ha!!

Jo estic començant a instalar-me al barri de Shinjuku. De moment estic disfrutant visitant la ciutat (els fins de setmana), pero m'agradaria començar a coneixer gent. Feu algunes trobades els catalans a tokio? Estaria be fer-ne una i aixi els nous com jo podem començar a coneixer gent.

En fi, comteu amb mi si es fa qualsevol cosa.

Una abraçada a tots!!

Sergi.

PD: estic a Tokio per feina, i em quedaré aqui fina al maig o juny.
Turisme
2010-07-25 (10/125) - Pujat per Josep Fornell - Comparteix

Hola amics, em dic Josep, sóc de Barcelona i el dia 2 vinc de viatge al Japó amb el meu germà. Arribem a Tokyo. Volia preguntar-vos si algú dels catalans q viviu a Tokyo ens podria ensenyar alguna cosa interessant de Tokyo. Fem una ruta de 15 per tot Japó. Gràcies.
barça
2010-02-03 (11/125) - Pujat per irene - Comparteix

Hola!em dic Irene i vaig al Japo al Març-Abril de vacances, a l´Abril coincideix amb el Madrid Barça i era per saber si algu quedarà per veure´l o si sabeu d´algun lloc que el facin o sobre kina hora cau normalment allà. Merci!!
HOLA!
2010-01-08 (12/125) - Pujat per Guillem Puig - Comparteix

Hola!!

em dic Guillem i sóc de Sant Joan de Vilatorrada, al costat de Manresa.

Actualment estic vivint a Kariya a prop de Nagoya.
Estic aquí per que la meva empresa (DENSO) m'ha enviat a mi sol 3 mesos a aprendre a la planta mare.

Actualment visc en una residencia de la mateixa empresa.

La veritat és que l'adaptació a aquí se'm està fent molt dura, ja que poca gent parla anglès i la majoria dels altres residents son asiàtics i van a la seva. També estic sota els efectes del jet-lag (per això estic llevat a aquestes hores). Tot ho veig bastant negatiu...

us escrivia per si em podíeu donar algun consell de que es pot fer a Japó, per no tornar-te boig d’avorriment. També, per saber si feu alguna activitat, tot i esteu la majoria a Tokyo intentaria venir.

Una pregunta important que tinc també, és com ho feu per veure el Barça, hi ha alguna cadena que el dongui en diferit o en directe?

Moltes Gràcies!
Hola a tots.
2010-01-07 (13/125) - Pujat per jordi navarro i clarà - Comparteix

Sóc el Jordi i estic casat amb la Seiko (ella si que és japonesa), ens estem plantejant molt sèriament emigrar al Japó, ara encara estem vivint a Sant Pere de Ribes (al costat de Sitges), la família japonesa està mirant de buscar-me una feina i ús ho faig saber, donç i si per sort algú de vosaltres en sabés de alguna jo no l´hi faré fastics a rés, jo sempre he treballat com a comercial i el meu japonés encara és molt justet, amb agradaría moltíssim saber que és el que puc fer per començar ha guanyarme les "garrofes" en format iens.
Per cert que ara al mes de juliol venim i m´agradaría molt puguer començar ha fer amistat amb vosaltres i anar ha pendre unes "birres".
Ja ús comunicaré quan vinc i també vull que sabeu que serem veins o aquest any o com molt tard el 2011.
Salut companys.

Jordi Navarro
cap d'any a tokyo
2009-11-25 (14/125) - Pujat per robert - Comparteix

hola a tothom. em dic robert i estava mirant de buscar gent k visqui a tokyo per preguntar coses sobre la ciutat ya k i vaig a pasar el cap d'any amb uns amics i era per preguntar on es podria anar, perque m'informesiu si vosaltres us reuiniu a algun lloc o cualsevol cosa. per un altre costat, ya k vinc i k entre catalans ens fem la vida millor, si algu necesita algu de catalunya nomes mu te k demanar i yo us u portare. moltes gracies i espero rebre alguna resposta aviat. merci a tothom.
Viure a Tokyo!
2009-11-24 (15/125) - Pujat per Marc Juan Perez - Comparteix

Molt bones a tots i totes :)

Em presento, soc el Marc, 22anys, actualment, soc un Català a Paris :), tot i que tinc les intencions de venir a viure a Tokyo dintre de un any o dos, lo mes rapid posible vaja.

Tot i les meves ganes de venir... encara desconec molt de Japò.... amb lo qual, m'agradaria demanar-vos algo d'ajuda :), basicament, informacio en tots els aspectes: quins visats i tramits necesito per poder residir a Japò per mes de un any, es dificil apendre japones?, com es el tema treball i habitatge i com trobar-ne, entre moltes d'altres...
Moltes gracies a tots els que em volgueu ajudar a fer mes facil el meu cami fins la terra del sol naixent :) ( be... es el lloc on sempre he volgut anar
Recursos secundaris
2009-10-07 (16/125) - Pujat per Albert Gonzàlez Folguera - Comparteix

Hola amics!

necessito ingressar alguna cosa al compte corrent de manera urgent. Tan precari com sigui... sabeu d'algú que vulgui rebre classes de català/castellà/angles?? alguna feina com a extra d'actor o similar?

qualsevol cosa m'està bé! gràcies!
Salud, força, coratge i seny!
Bicicleta
2009-10-07 (17/125) - Pujat per Albert Gonzàlez Folguera - Comparteix

apreciats amics,

sóc un estudiant de tokyo Institute of technology que s'ha de gastar 620 iens en transport públic... Crec que resultaria més econòmic comprar-me una bicileta.

Sabeu d'algú que en tingui una en bon estat i me la pugués vendre? amb tot el tema del canvi de registre i tal inclòs.

Moltes gràcies!!

Si no coneixeu ningú que me la vengués de segona mà però sabeu d'algun lloc on les venguis de primera barates i on m'hi pugués fer entendre en anglès... (és molt demanar oi?)
Més llibres a la Cafèteca... Ja són 172!
2009-05-28 (18/125) - Pujat per Pepi Valderrama (aprencatala) - Comparteix

Ens ha arribat un paquet desde Inca, Mallorca, ple de llibres (84 per ser més exactes, i dos DVDs), des d'un Institut i la seva Biblioteca. La majoria de llibres són d'autors Mallorquins :D

Estem catalogant els llibres. La Cafèteca ja té 172 llibres. Els podreu gaudir d'aquí dues setmanes més o menys (mentres acabem de catalogar-los i portar-los a la Cafèteca).

Actualitzarem el llistat de llibres a la web pròximament i us donarem tota la informació per a que en pogueu gaudir.


Més info a: http://aprencatala.com/una-mar-de-llibre s/

Més info a aprencatala.com
Sant Jordi
2009-03-31 (19/125) - Pujat per Pepi Valderrama (aprencatala) - Comparteix

A la Cafeteca d'Aprèn Català cel.lebrarem el Sant Jordi el dia 18 d'Abril (ho sé, ho sé abans d'hora)
Serà a partir de les 3 segurament al Café Doce a Shibuya.
Com que serà Sant Jordi, si voleu, podeu portar el llibre o/i la rosa :D Si agú s'hi apunta, que m'ho faci saber a info@aprencatala.com

Penjaré més informacío a
http://aprencatala.com/

Us hi esperem!
Estudiar Japonés
2009-02-10 (20/125) - Pujat per Pau - Comparteix


Hola a tots els catalans a Tokio. Em dic Pau Garcia. Soc llicenciat en periodisme i actualment curso el primer any dels Estudis d'Àsia oriental a la UAB (Bellaterra). Estic estudiant japonés a la carrera i m'estic plantejant venir a fer un curs a Tokio aquest setembre (tot el més). Em dirigeixo a vosaltres per solicitar-vos coneixement sobre algun tipus d'allotjament que em pogués sortir assequible, tenint en compte que nomes m'hi estare 1 mes (guest house, habitacions de lloguer...), o que algu em pogués facilitar el contacte d'alguna persona disposada a llogar-me habitació durant aquell mes. Moltes gràcies i espero els vostres comentaris.

Atentament Pau.
Paginació: 1234567
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[15] https://tokyo.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.128 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis