CATALANSALMON: 18 anys 10 mesos i 16 dies (6894 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
26-07-2024-Sabotatge a gran escala a l'alta velocitat francesa hores abans d'inaugurar els Jocs de París | 08-07-2024-França barra el pas a l'extrema dreta amb una victòria per sorpresa de les esquerres | 29-06-2024-Qui és el magnat Vincent Bolloré, l'amo de Canal+ que mou els fils de l'extrema dreta a França | 22-06-2024-Serret, des de París: 'És un honor que el primer bosc urbà de París s'anomeni Place de Catalogne' | 20-06-2024-La consellera Serret inaugurarà la nova Place de Catalogne a París - exterior | 10-06-2024-Cinco parisinos de adopción nos hablan de sus rincones preferidos de París | 10-06-2024-Macron avança les eleccions legislatives en perdre estrepitosament davant l'extrema dreta a França | 25-04-2024-El Moulin Rouge de París perd les aspes en plena nit | 15-04-2024-Cinc anys de l'incendi que gairebé destrueix Notre-Dame: l'abans i el després | 05-03-2024-França, primer país del món que blinda l'avortament a la Constitució |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12345678910111213
Nins i nines per parlar català
2013-08-27 (1/255) - Pujat per Joan Bellviure - Comparteix

Hola, soc en Joan.
Fa anys que visc a Paris i tenc una filla de 7 anys, Adèle, de mare francesa.
Ens agradaria poder trobar altres nins o activitats perquè n’Adèle practiqui el català.
Vivim a Ménilmontat, a Paris 20.
Una aferrada a tots.
Joan Bellviure
VIA CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA A PARÍS
2013-08-26 (2/255) - Pujat per Marina Guardiola - Comparteix

Benvolguts/des,

L'ANC (Assamblea Nacional de Catalunya), pensant en totes aquelles persones que viuen a l'estranger i que voldrien participar a la cadena humana de l'11 de Setembre però que no podran desplaçar-se a Catalunya, ha posat en marxa la VIA CATALANA EXTERIOR. Això consisteix en fer cadenes humanes arreu del món (organitzades per les diverses comunitats de catalans que viuen a l'estranger), que seran gravades i serviran per editar un vídeo que servirà per a fer propoaganda a nivell internacional de la GRAN VIA CATALANA (=cadena humana) que es farà a Catalunya, i també per a recolzar i animar a la gent que es trobi a Catalunya a participar-hi i a involucrar-s'hi.

Des del Casal de Catalunya de París hem decidit sumar-nos a la iniciativa i convidar, a tothom qui ho vulgui, a participar-hi. Com que el vídeo ha d'estar editat abans de l'11 de setembre, la cadenes exteriors s'han de fer amb antel·lació. La convocatòria a París és la següent:

VIA CATALANA DE PARÍS
Data: Dilluns 2 de Setembre de 2013
Hora:19h
Lloc: Champs de Mars


Confirmeu assistència, enviant un mail a bufi.marina@gmail.com!

Moltes gràcies i fins aviat
Habitació Octubre-Gener
2013-08-08 (3/255) - Pujat per Marga - Comparteix

Hola a tots!
Arribo a l'octubre a Paris i m'acabo d'inscriure a la comunitat. Vinc a fer una estada de recerca i busco una habitació per a entrar a l'octubre i estar-m'hi fins al gener, preferiblement al 5ème, no massa lluny o ben comunicat amb Ille de France. Hauria de tenir els mobles bàsics i no costar massa (400-500)! Ja sé que demano molt, però algú de vosaltres busca company de pis o sap d'algú que llogui habitacions? Moltíssimes gràcies, i bon estiu !!!

Marga
00 34 663 40 22 94
margacmur@gmail.com
Busco habitacio pel centre
2013-06-05 (4/255) - Pujat per Anna Maynou - Comparteix

Bon dia,

Soc l'Anna, fa 5 mesos que visc a paris i actualment estic buscant una habitacio que em quedi mes a prop de la feina si algu coneix d'algu que llogui una habitacio a un preu maxim de 400€ tot inclos, SVP que es posi en contacte amb mi. les quartier que m'interessen: del 1 al 14 :-)

Moltes gracies per la vostre ajuda!!!!!!

telf: 0785004399
mail: shivamay3@gmail.com
cuidar nenes el mes de juliol
2013-05-31 (5/255) - Pujat per olga guitart - Comparteix

Hola soc l'Ona Benach(19anys) i vindre a passar un mes a Paris, a casa la meva tieta per perfeccionar el Frances i fer una experiencia a l'estranger. Visc a Barcelona i soc estudiant d'infermeria (2on any). Busco un travall de cangur per el mes de Juliol i amb posibilitat d'allargar-ho fins la primera setmana d'agost. Si em voleu contactar us deixo el telefon de la meva tieta a Paris el seu nom es Olga. Mobil 0033.624.76.49.14 Casa 0033.153.26.21.87. Gracies
Mares/Famílies amb nens catalans a París
2013-04-12 (6/255) - Pujat per Eulalia Rubio - Comparteix

Hola! Sóc l'Eulàlia i fa uns quants anys que visc a París. Actualment estic de baixa per maternitat del meu segon fill, en Joel, que té 2 mesos.

Us escric perquè pensava que potser hi ha alguna altra mare (o pare) que estigui en la mateixa situació; és a dir, de baixa maternitat, o simplement que no treballi full time els 5 dies de la setmana. Jo reprenc el treball a setembre; si algú està en la mateixa situació, jo encantada de quedar per anar a passejar amb els nens, prendre un cafè i fer petar la xerrada (en català!). el meu mail és eulalia.rubio@eui.eu

ah! nosaltres som una parella catalano-alemanya; el pare d'en Joel és alemany i tenim un altre fill de 3 anys (Bilel) a qui parlem català i alemany. Si hi ha una altra parella que estigui en la mateixa situació lingüística seria genial conèixer-nos! Si no, sempre oberts a fer activitats amb families amb nens catalans of course (a nosaltres ens agrada molt sortir de París, fer excursions, a peu o en bicicleta, o anar a escalar a Fontainebleau, si algú té els mateixhos hobbies que ens avisi!)

eulalia
Català a Chartres
2013-04-11 (7/255) - Pujat per Xesco - Comparteix

Hola a tothom!
Sembla que la primavera comença a treure el cap per aquí també…finalment!
Aprofitant el “bon temps” i la troballa d’aquesta web, m’he decidit a escriure a la pissarra.
Ja fa una temporada que soc a Chartres, a “tocar” de Paris. M’agradaria saber si hi ha altres catalans a Chartres? Fem un cafè?
Per altra part tot sovint vaig a Paris i estaria interessat en saber si algú coneix o participa en activitats lúdiques amb altres catalans – visites a museus, passejades, senderisme urbà etc... M’encantaria unir-me a alguna d’elles.
Salut!
X.
Busco pis compartit¡¡¡¡
2013-03-21 (8/255) - Pujat per Núria segarra - Comparteix

Hola bona nit¡¡¡¡

Sóc la Núria, sóc dissenyadora i done classes particulars. I vaig uns mesos a París per a estudiar uns cursos. Si algú sap d'una habitació a París per máxim 350 al mes, estaria agraida.

Una abraçada¡¡¡

Núria
Busco feina a Paris
2013-01-30 (9/255) - Pujat per Roger Sicart - Comparteix

Hola catalans!

El dia 21 de gener de 2013 vaig aterrar a Paris per instal·lar-m'hi. Després d'uns dies de vacances, avui començo a moure'm per buscar feina. Sóc enginyer informàtic de sistemes i màster en programari lliure, i m'agradaria saber si empodeu ajudar a trobar alguna feina a Paris -relacionada amb el desenvolupament d'aplicacions o l'administració de sistemes- o donar-me algun consell per trobar-ne.
Moltes gràcies i fins aviat,

Roger Sicart
Busquem 2 pièces a París
2013-01-15 (10/255) - Pujat per Maria Serra Ribas - Comparteix

Hola a tots!

Estem buscant apartament a París per a dues persones. Un 2 pièces de màxim 1000 €/més, ammoblat (però no gaire tampoc eh?!?). Si algú en sap algun, no dubteu a contectar amb mi! airams@hotmail.com

Gràcies!
Maria
Promotora musical de Barcelona necessita colaborador a París
2013-01-09 (11/255) - Pujat per davewood - Comparteix

Hola, som d'una promotora musical catalana de Barcelona i estem mirant de fer concerts també a París. És per això que estem buscant una persona de contacte que estigui establerta a la ciutat i ens pugui ajudar puntualment en algunes tasques que necessitarem per dur a terme el projecte (traduccions, reunions, entre d'altres).

Busquem una persona jove que vulgui guanyar uns diners extres i que vulgui formar part d'un projecte de dos joves catalans que ja funciona actualment a Barcelona.

Si algú de vosaltres hi està interessat o coneixeu algú a qui li pugui interessar la proposta us agraïrem que ens ho feu saber al meu mail personal: david0082@live.com

Gràcies per tot i endavant! :)

David
BUSCO HABITACIÓ A PARÍS
2012-11-27 (12/255) - Pujat per Mariona Moya - Comparteix

Hola!
Soc la Mariona. Vull venir a Paris una temporada per acabar-me de formar en la meva especialitat de circ a escoles de Paris.
Busco una habitació a partir del mes de febrer.
Si algú en té una de lliure o sap de qui, us deixo el meu contacte : mariona.moya@gmail.com
Merciiii!
Quina pena d'eleccions
2012-11-27 (13/255) - Pujat per Lluís Bertran i Rafecas - Comparteix

Depuració del vot independentista a CiU. Fet.
Majoria de vot independentista en les files dels partits amb representació parlamentaria. Fet
Governavilitat per el dia a dia. Pendent
Cami cap al dret a decidir . Pendent.

Vull veure com els partit catalans fan pinya per Catalunya !!!

I espero celebrar-ho entre tots!!
Català per a infants
2012-10-28 (14/255) - Pujat per Joan Martínez - Comparteix

Hola, sóc el Joan i fa un bon grapat d'anys que visc a París. El cas és que tinc una nena de gairebé dos anys i estic començant a preocupar-me per la seua educació lingüística. Així:

- M'agradaria saber si algú coneix alguna escola catalana a la ciutat.
- M'agradaria contactar famílies catalanoparlants amb xiquets de més o menys l'edat de la meua filla per tal que aquesta pogués parlar i relacionar-se amb ells en català.

Espere rebre les vostres respostes. Gràcies.

joan

PD: Nosaltres parlem català de València.
Alguna habitació?
2012-09-08 (15/255) - Pujat per Irene Marginedas - Comparteix

Hola a tothom!
Em dic Irene i he vingut a Paris per a estudiar tot aquest curs. He mirat a totes les webs imaginables de pisos però m'està resultant impossible de trobar res (o em demanen que pagui molt abans, o senzillamnet no rebo cap resposta...). Algú coneix algun lloc on es pugui anar i sigui segur o sap d'alguna persona que llogui pis, habitació o studio?
Gràcies!
trobades divendres Bastille
2012-09-05 (16/255) - Pujat per gemma - Comparteix

Hola,
Fa mesos per la web vaig veure que alguns divendres al mes un grup de gent (no necessàriament catalans) es trobava a un bar prop de Bastille per parlar català. No vaig fixar-me ni en el lloc, ni en la periodicitat, ni en el nom del grup (de fet, no sé ni si tenien nom formal!). Ara he estat buscant-ho de nou, però no trobo res. Amb aquestes pistes tant vagues, algú en sap res i em pot ajudar a contactar-los?
Gràcies!
habitació..
2012-08-19 (17/255) - Pujat per MARC GARCIA COTÉ - Comparteix

Hola a tots!!
Vinc a viure a París i busco per a principis de setembre una habitació. Ja vaig estudiar aquí fa un temps i torno, s'enyora. Si algú sap d'alguna cosa, ja ho sabeu. marcgarciacote@hotmail.com Mil gràcies i fins molt aviat!
Marc.
Pis-Habitació-Studio a París?
2012-08-18 (18/255) - Pujat per Helena - Comparteix

Hola catalans!
Busco un lloc on dormir a París, al menys per uns 15 dies segur. Si coneixeu d'algú que em pugui llogar una habitació o pis us ho agrairia moltíssim. Per si algú està en la mateixa situació, dir-vos que també podeu mirar a www.apartager.com o www.monlogementetudiant.com. Jo estic mirant per aquí, però per qualsevol cosa, escriviu-me a : helenin10@hotmail.com
Cangur Catalana
2012-08-16 (19/255) - Pujat per Cordelia Alegre - Comparteix

Hola a tots! Em dic Cordelia, sóc de Barcelona i aquest setembre començo el meu Erasmus a París (estic acabant Comunicació Audiovisual). Estic buscant feina de cangur i he pensat que potser per aquí hi havia algú interessat en què els seus nens tinguessin una cangur catalana. M'agraden els nens, tinc força disponiblitat, i ganes de treballar! Si esteu interessats envieume un mail a "cordelia_50@hotmail.com"
Agost a París
2012-08-04 (20/255) - Pujat per Merce (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!
Soc una noia de 22 anys que estic treballant d'aupair a St Cloud (a mig minut de París). Porto una setmana aquí i encara no conec a ningú.
Algú més o menys de la meva edat esta interesat/da en anar a voltar els vespres o caps de setmana aquest mes d'agost?

Merci!
Paginació: 12345678910111213
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[3] http://catalansaparis.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.127.14 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis