CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 16 dies (6803 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Ciutat:
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Total continguts:23
 PISSARRA PISOS FEINA IDIOMES COMPRA VENDA NOTÍCIES TURISME  
1  Edinburgh  - Boris Johnson no permitirá un segundo referéndum de independencia en Escocia
Pujat per WEBMASTER [1] - 2020-01-14

El primer ministro conservador ha hecho pública una carta en la que destaca que el pueblo escocés votó por permancer dentro del Reino Unido en la consulta de 2014.

https://www.publico.es/internacional/rei no-unido-boris-johnson-no-permitira-segu ndo-referendum-independencia-escocia.htm l

^top
2  Edinburgh  - Nicola Sturgeon marca el 2020 com l'any del segon referèndum d'independència d'Escòcia
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-10-16

La primera ministra diu també que el plebiscit ha de seguir el camí de la legalitat de Westminster

https://www.ara.cat/internacional/Nicola -Sturgeon-referendum-independencia-Escoc ia_0_2325967578.html

Escòcia podria celebrar el segon referèndum d’independència l’any vinent si es compleixen les expectatives de la primera ministra del país, Nicola Sturgeon, i Londres ho autoritza. Una condició, de moment, que sembla molt difícil que s’acompleixi. En tot cas, és la intenció expressada ahir per Sturgeon en la cloenda del congrés del Partit Nacional Escocès (SNP), celebrat a Aberdeen, on va assegurar: “Estic decidida a aconseguir que l’any que ve hi hagi un referèndum. Ho estem preparant”. I va afegir: “Avui puc confirmar que abans del final d’aquest any exigiré [al govern britànic] la transferència dels poders perquè la legalitat d’un referèndum estigui fora de qualsevol dubte”.

Es tracta del mateix tipus de poders que el 2012, després de l’anomenat Acord d’Edimburg del 15 d’octubre d’aquell any, firmat pels llavors primer ministre britànic, David Cameron, i el seu homòleg escocès, Alex Salmond, va permetre la celebració del plebiscit del 18 de setembre del 2014, legal i vinculant. La consulta es va acabar saldant amb la derrota de l’independentisme per deu punts de diferència.

^top
3  Edinburgh  - Johnson, escridassat a Escòcia, descarta un nou referèndum: 'Només se'n fa un a la vida'
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-07-30

El nou primer ministre britànic es mostra convençut de poder negociar un nou acord pel Brexit amb la Unió Europea

https://www.ccma.cat/324/johnson-escrida ssat-a-escocia-descarta-un-nou-referendu m-nomes-sen-fa-un-a-la-vida/noticia/2938 493/

^top
4  Edinburgh  - Agnès Rubirola, an experienced teacher, will come over from Catalonia to deliver 20 hours of teaching over eight sessions – on Monday and Wednesday evenings – at the capital’s Tollcross Community Centre next month.
Pujat per WEBMASTER [1] - 2019-07-20

https://www.thenational.scot/news/177826 41.edinburgh-39-s-scottish-catalan-centr e-launches-catalan-speaking-lessons/

A RISE in interest in Catalonia has led to a unique course being organised in Edinburgh for people who want to learn the Catalan language.

Agnès Rubirola, an experienced teacher, will come over from Catalonia to deliver 20 hours of teaching over eight sessions – on Monday and Wednesday evenings – at the capital’s Tollcross Community Centre next month.

Gerry Mulvenna, who organised the classes, told The National: “As you may have found out, it is quite hard for English speakers here to get tuition in Catalan, so this is a great opportunity for people who maybe frequently travel to Catalonia to build a great foundation in the language.

“It’s only a year since I first went to Catalonia and I’ve now been about five times and the course was my idea and a friend Pete who went last year.

“When we came back we discovered that Edinburgh had a Scotland-Catalan Centre and they had a 20th-anniversary party. They were set up to give Catalan families living in Scotland a way to transmit their culture to their children and it’s evolved into a meeting point between Catalan and Scottish culture.”

The centre is a registered charity running events around the Catalan calendar and is non-political. It played a role in the classes arranging a survey to gauge how popular it might be.

“I came to them looking for a Catalan language course but they weren’t doing it,” said Mulvenna.

“We made friends with Agnès, who’s going to teach the course, when she was here on holiday.

“When Pete and I went back to Catalonia we told her about plans for the course and she offered herself as a teacher, so it’s been bubbling along for a while.”

“The Scottish-Catalan Centre are supporting the venture, paying for the venue and the textbooks.”

“We can take up to 16 people and we have seven at the moment so we still have space.”

He added: “One of the registered students is a writer in Gaelic and English and is aiming to translate his work into Catalan, so it’s a wide mix of people.”

^top
5  Edinburgh  - Per passar uns dies en família segona quinzena d'agost
Pujat per Pere López Tolosana ( Edinburgh ) [12365] - 2019-03-31

Bones,
estic planejant anar amb a família (jo dona i nena de 7 anys) a Edinburg la segona quinzena d'agost. M'agradaria saber d'algun lloc on fer vida durant aquells dies, i de la possibilitat que la nena, que no domina l'anglès, trobés nens de las eva edat amb qui relacionar-se aquells dies. Si algú em pot donar idees al respecte...

Gràcies

^top
6  Edinburgh  - Busco amiguets pel meu fill
Pujat per Sandra Pasqual Ramon ( Edinburgh ) [11892] - 2018-08-25

Hola a tothom,
Em dic Sandra i visc a Edinburgh desde fa 10 anys. Tinc un fill de 3 mesos, l'Alex i m'agradaria conèixer altres mares o pares amb fills d'edat similars. El meu marit és grec i a casa parlem anglès. Jo li parlo amb català però m'agradaria que tingués més oportunitats de parlar-lo i he pensat que aquesta seria una bona manera de fer-ho.
Sandra

^top
7  Edinburgh  - Estudi
Pujat per Eneida [11485] - 2018-01-18

Hola!

Estic buscant famílies catalanes que mentre aprenen anglès els seus fills els ajuden amb la llengua per exemple traduint de l'anglès al català i viceversa a l'escola, al supermercat, etc. Si coneixeu algú en aquestes circumstàncies, si us plau que em contactin al 07796131863 per WhatsApp, per telèfon o per email info@eneidalinguist.com per parlar de l'estudi i possibles col·laboracions.

Moltíssimes gràcies,

Eneida x

^top
8  Edinburgh  - Fuga de talent i trajectòries professionals
Pujat per Minerva's Research [11079] - 2017-09-28

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.

^top
9  Edinburgh  - Pedal for Scotland: Glasgow - Edinburgh by Bike
Pujat per Carles Ollé ( San Francisco ) [5380] - 2017-09-05

El pròxim diumenge 10 de setembre hi ha la pedalada popular de Glasgow a Edinburgh.

http://pedalforscotland.org/

Algú s'apunta!! Va que anirem amb l'estalada.

Veniu bicis?

Carles

^top
10  Edinburgh  - BON ESTUDIANT de Batxiller, busca ALLOTJAMENT
Pujat per Lluïsa Vilà ( Edinburgh ) [6752] - 2014-07-08

Hola, sóc Lluïsa, la mare del Pau de 17 anys. Ells és molt bon estudiant amb moltes ganes d'aprendre. L'any vinent ha de fer 2n. Bat a Montblanc. Tant a ell com a mi ens agradaria moltíssim que pogués seguir els estudis posteriors (acabar el Batxiller i seguir amb Universitat) aquí a Escòcia. Tenim mirat dos Instituts d'Edimburg, dos de Dundée i un a St Andrews. Algú de vosaltres o algú conegut voldríeu allotjar al Pau a casa seva durant el proper curs? Amb compensació econòmica, és clar. Ell és molt especial, té el do de la paraula, és empàtic, té ganes d'estar amb gent de nivell per aprendre d'ells, es renta la roba, l'estén i la guarda, li agrada els nens petits... etc. Com Escòcia és un país on l'educació és molt important i s'hi inverteix molt em dona la sensació que aquí trobarà la seva vocació. Gracies. El meu mail: lluisagala@gmail.com

^top
11  Edinburgh  - Calçotada a Edimburg
Pujat per Carme ( Glasgow ) [4845] - 2014-02-26

ANC-Escòcia organitza una calçotada popular a Edimburg. No us la perdeu!

Lloc: Craigmiller Arts Centre, Edinburgh (58 Newcraighall Rd, EH15 3HS)

Dia i Hora: Diumenge 23 de març a les 12:30 migdia.

Preus:

Tiquet per 20 calçots i salsa: £15
Tiquet sense calçots: £5
Menors de 16 anys sense calçots: gratuït.

** Compreu tiquets abans del 9 de Març 2014 **
Porteu quelcom per beure i carn si en voleu. Nosaltres posem la resta!

More info http://ancescocia.wordpress.com/calcotad a/

^top
12  Edinburgh  - vot virtual
Pujat per salvadortaberner ( Nice ) [2] - 2013-10-16

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/

^top
13  Edinburgh  - Escapada al Novembre
Pujat per Christian ( Praha ) [40] - 2012-09-16

Hola a tots
Som la Rosa i el Christian, tenim previst fer una escapada al novembre, la idea es pasar 2, 3 dies a Edimburg, y despres anara a Glasgow per poder veure el Celtic - Barça, si algu esta disposat a donranos un cop de ma a planificar l'estada... (tot i que ja hem comprat les corresponents guies) pero pensem que sempre seran mes fiables els vostres consells.

Moltes gracies.

^top
14  Edinburgh  - 11 de Setembre
Pujat per Lídia Ruiz ( Edinburgh ) [2418] - 2012-08-18

Bones!!! En vista de la gran manifestació que hi ha l'11 de Setembre a Barcelona (i que m'encantaria ser-hi però no podrà ser) m'agradaria fer-vos una proposta. Us agradaria reunir-vos l'11 de Setembre a algun lloc simbòlic de la ciutat, amb senyeres i estelades i fer-nos sentir??? Ja seria sublim si algú tingués una gralla i la poguéssim fer sonar al ritme dels Segadors.

Bé, gràcies per avançat. Espero les vostres respostes!!!

Des d'Edinburgh també cridem: I- INDE INDEPENDÈNCIA!!!

^top
15  Edinburgh  - Pis, feina, gent!
Pujat per Victor Sanchez ( Edinburgh ) [2043] - 2012-06-14

Catalans, catalanes! Em dic Víctor, i m'acabo de registrar! XD

Tinc la intenció de marxar a viure a Edimburg a principis de Juliol, i voldria quedar-m'hi una temporada llarga! Fa dies que estic mirant que trobo per treballar i per viure-hi. Sent sincers, vosaltres que ja hi sou, és difícil trobar el que busco...?

Avant!

^top
16  Edinburgh  - BUSCO GENT
Pujat per maria ( Edinburgh ) [104] - 2011-07-28

HOla, em dic Maria, he arribat a Edinburgh fa un mes mes o menys!... i no conec a massa gent, he trobat feina en un pub pero durant el dia m'aborreixo bastant!... i es una ciutat molt maca com per estar-se a casa!
algú te ganes de sortir? anar a fer un café? etc?

see U soon!

^top
17  Edinburgh  - Vas a fer una mudança cap a Catalunya(gener 2011)?
Pujat per Salvador Rodriguez ( Edinburgh ) [80] - 2010-11-23

Hola!

La meva parella i jo farem una mudança desde Barcelona cap a Edinburgh al gener de 2011.

Si hi ha algú que vol fer la mudança desde Edinburgh cap a Catalunya, per les mateixes dates, podem compartir una furgoneta i dividir les despesses entre dos.

Si vius o tens un pis a Edinburgh, també hi ha la possibilitat de fer un intercanvi de pis (el nostre, de lloguer, es troba en una zona tranquila del barri del Poble Sec, amb molta llum, amb balcó i a la bora del parc de Montjuic, a Barcelona).

Si esteu interessats o coneixeu algú que ho estigui, podeu escriure'ns un mail a l'adreça
srodrilo7@gmail.com
Responeu ASAP, siusplau.

Una salutació,

Salva & Claudia

^top
18  Edinburgh  - Busco feina
Pujat per Jordi Farell Garrigos ( Edinburgh ) [61] - 2010-01-21

Hola estic instal.lat a una casa amb una familia amb un company de barcelona, som arquitecttes i busquem qualsevol tipus de feina, si algu sap algo que ens pugui ajudar...gracies. El nostre objectiu es aprendre angles, aixi que la feina tantsols es persobreviure...Gracies companys
Visca el Barça,visca Catalunya i visca Escocia!!

^top
19  Edinburgh  - Valencia-Barcelona
Pujat per fran ( Edinburgh ) [51] - 2009-10-14

Sabeu on puc vore el partir del Valencia i el Barcelona en Edimburg. Yo visc a Dublin i vaig aquet finde a Edimburg, Sabeu d'algun pub o un altre lloc on puga voret.
Gracies i hu sentu pero el Valencia guanyará

^top
20  Edinburgh  - Barca-Bilbao
Pujat per Guillem ( Edinburgh ) [45] - 2009-08-13

Hola,

Estic estudiant angles aqui a Edinburgh durant tres setmanes. M'acabo de registrar perque no coneixia la pagina i m'agradaria saber si algu coneix algun bar on es pugui veure el barca. He vist que teniu el calendari penjat i m'agradaria poder anar a veure el partit de la supercopa que es juga aquest diumenge.

Gracies i salut

Guillem

P.D: felicitats per la pagina

^top
21  Edinburgh  - pràctiques edimburg
Pujat per Mireia Marrero Codina ( Edinburgh ) [39] - 2009-02-18

Hola gent!
tinc 20 anys, i aquest juny (si tot va be) acabo la carrera, treball social.
Tinc pensat anar al setembre cap a edimburg per fer un mes d'angles intensiu i despres 3 mesos de pràctiques en alguna empresa.
Volia saber si coneixieu alguna web o algun lloc que pugui combinar lestudi intesiu el primer mes i despres k buski unes praktikes de treball social, es k si o e de fer per separat i canviar dues vegades de familia es un koñazo. :D
espero que em pogueu ajudar.
vagi be!!
Mireia

^top
22  Edinburgh  - Visita el proxim dissabte 22 Maig
Pujat per gerard ( Edinburgh ) [19] - 2008-03-19

Hola,
som un grup de 4 que venim nomes un dia aquest dissabte 22 de Maig. Nosaltres estem vivint a Londres desde ara fa un any.

La veritat es que ens agradaria anar a alguns llocs guapos d'Edimburg. De moment ens han recomenat els seguents:

Cabaret: lloc autentic.
Pub "sense nom" tot pujant un carrer desde la plassa dels "ahorcaments"?!?!
Llocs posh. Redera el carrer ppal.

Qualsevol informacio complementaria es benvinguda. =)
Gracies.

Gerard
07891190759

^top
23  Edinburgh  - qui em pot ajudar per una estada a escòcia?
Pujat per andreu ( Edinburgh ) [13] - 2007-08-13

he d'escriure una memòria i fer tota una planificació d'activitats per al 2008. treballo en serveis socials i immigració, i necessito algun racó tranquil des del 19/20 fins al 31 d'agost/1 de setembre. ops!

^top
>>> Tornar al capdemunt
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)
Qué més fem a Catalansalmon?

CINC CÈNTIMS

Grups de Whatsapp

Directori

SANTJORDING

Diades arreu del món

Rellotge Mundial

Restaurants recomanats per usuaris de Catalansalmon

Quants catalans viuen a l'exterior?

Allotjament

Mainada: Eines i material en català per als catalanets al món

Videoconferéncia amb el Parlament de Catalunya

75.000 contactes de catalans i catalanòfils arreu del món

CAGA TIÓ!!!

RETORN

SEMINARIS Catalansalmon

Enquestes

VPN - Protegeix la teva connexió

IDCAT: el Certificat Digital que et facilitarà la vida!

Premi Josep Maria Batista i Roca

Xarxes socials

800 Representants als consolats espanyols per les eleccions del 21D

Vot Electrònic

Premsa i TV

VULLVOTAR

DIADA2013

DIADA 2012

CULERSALMON

NOPUCVOTAR

RODAMONS

CAMPANYES CAMON

TV3 SATELIT

Missatges dels Presidents Puigdemont i Mas

CATALANSALMON: missió, visió, valors
®-CATALANSALMON.COM
©2005 - Versi—:2.4 [07·2019]
3.129.67.26 | US
info@catalansalmon.com
<#> VISITES (2024/04): / VISITES TOTAL :
Els continguts d'aquest site son gratuits i lliures.
Avís legal / Normes d'ús - POLÍTICA DE COOKIES
Need (google) Translation?